tamam canım beklioz ama gelekmi yardıma :)
dr um aradı kızlar ikili testimiz çok iyi çıkmış şükürler olsun
:teytey::teytey::teytey: hadi gözün aydın canım...
canım paylaşım için çok teşekkürler.hemen bakıcam bende dediğin kreme.Aklıma gelmişken araştırdığım birşeyi paylaşmak istiyorum. Benim çatlak kreminin arkasında petrolatum ve paraben içermiyo diye yazıyordu. Bende netten bir girip bakayım dedim. Her iki maddeninde zararlı olabileceği düşünülüyor ama bunun yanında birçok kozmetik markası kullanıyor. Örneğin zararsız olur düşüncesiyle johnsons bebek kremi almıştım içerisinde her iki üründe varmış. Yani bebekler için olan ürünlerde bile var. Bir yerdede belirli değerlerin üzerine çıkmadıkça tehlike içermediği yazıyordu. Ben yinede işimi güvenceye almak açısından dikkat ediyorum artık.
ayy Veda süper bir kitaptııır.hatta bitirene kadar bırakamadımdı sonlarına geldikçeee.dün Ayşe Kulin'in kitabı Veda yı bitirdim ağladım sonunda eşim ne okuyorsun sen dedi ne var bu kadar ağlanacak dedi çok güzel kitap okumayanlara tavsiye ederim...
Elif Şafak Baba ve Piç kitabınıda öneririm değişik.gamma benim elimde de elif şafak var. AŞK çok duygusal gidiyor. aslında sufizm 101 gibi bir şey. az kaldı. bitince tekrar okuyacağım. çok güzel gidiyor. ağlaya ağlaya gidiyor daha doğrusu.
maşallah göbüşte sende çok şeker.emininm bebeişinde öyle olacaktır inşallah.
YOOOOOOO... o kadarda okudum geçmişi... kızlar burda takip etmek gerçekten zor oluo bütün ay annelerinin bebeğim büyüyor da açtığı göbek show sayfaları var.. orda giriş yapıım mı??? hepimiz resimlerimizi oraya koyalım daha rahat olsunn..
sağol canım benim. Allah tüm sonuç bekleyenlerin güzel haber almasini nasip eder inşallahGözünaydın cnm bnm :lepi:
kızlar hepinize tek tek tşk ederim. dilekçim benim oğlum önden geliyo 4 gün.. ondan 16. haftam bitti. gamzelere gelince aslında ben çocuumdada olsun die değil ama aşırı ayva yiyorum canım istio.. babadada var az gamze inş çeker. ne diyelim.. kilo aldım ben 58 le kaldım 63 oldum.. bilen bilir hiç mide bulantım olmadı sadece 2 haftadır midem yanıo bende peynir ekmek domates ve yumurtadan başka bişey yiyemiorum.. baharatlı asla... bu arada dün dr a gittim videoya çektik paşamı bi gerindi göbeğini yukarı bi fırlattı sormayın.. gül gül öldük. bide sanki izlediğimzi anlamış gibi elinide kaldırdı sanki yeter dermiş gibi.. allah ım yaa.. haaa unutmadan dr da beklerken kapıdaki kadın bana demezmi hiç göbeğin belli olmuo ben 2 aylıkken böleydim dieee. bende dedim ben şişirmiorum ondan ufaktır... biras bozuldu ama haketti...
sağol canım yaaa çok düşüncelisin yavaş yavaş yapıyoz koçişle.. yarın taşınacam hayırlısıyla daha yerleşme var işim çok yaniii:çok üzgünüm:
Az önce hastaneden aradılar benide. Yarınki randevum 3 teydi. 11.20 ye almışlar. Yaşasınnnnnnnnnnnnn daha erken görücem bebişimi ve cinsiyetinide tabi delikafadulden
Az önce hastaneden aradılar benide. Yarınki randevum 3 teydi. 11.20 ye almışlar. Yaşasınnnnnnnnnnnnn daha erken görücem bebişimi ve cinsiyetinide tabi delikafadulden
resmini ko ben sana söliim kızmı erkek mi
resmini ko ben sana söliim kızmı erkek mi
yubbbbbpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha erken öğrenicez tosun mu prenses mi? ay heyecankandımm yanlız ben bu kadar heyecanlandım eğer göstermezse kereta
hadi bakalım canım merakla bekliyorum bebişin cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?