2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nihal ciğim çok iyi yapmışsın konu açmakla en kısa bende eklicem...

Son düzenleme:
canım paylaşım için çok teşekkürler.hemen bakıcam bende dediğin kreme.
dün Ayşe Kulin'in kitabı Veda yı bitirdim ağladım sonunda eşim ne okuyorsun sen dedi ne var bu kadar ağlanacak dedi çok güzel kitap okumayanlara tavsiye ederim...
ayy Veda süper bir kitaptııır.hatta bitirene kadar bırakamadımdı sonlarına geldikçeee.
gamma benim elimde de elif şafak var. AŞK çok duygusal gidiyor. aslında sufizm 101 gibi bir şey. az kaldı. bitince tekrar okuyacağım. çok güzel gidiyor. ağlaya ağlaya gidiyor daha doğrusu.
Elif Şafak Baba ve Piç kitabınıda öneririm değişik.
maşallah göbüşte sende çok şeker.emininm bebeişinde öyle olacaktır inşallah.

sen harikasın bacım bravo san.hatta anneme göstercektim anne bak göbüşler diye sayfalardan arayacaktım helal olsun sana bu yazın geldi.

dr um aradı kızlar ikili testimiz çok iyi çıkmış şükürler olsun

maşallah canım ,darısı diğer bekleyen hamişlere.

bu arada petibörcüğümde saat 11 de doktora gidecekti ama yarın yazabilecekti sabırsızlandım yaf.iyi haberler getirir bize inşallahhh.

bide pushingin bilgisayarı bozuktu ya kız kayboldu gitti ya.gelse seviyodum onuda.

Az önce hastaneden aradılar benide. Yarınki randevum 3 teydi. 11.20 ye almışlar. Yaşasınnnnnnnnnnnnn daha erken görücem bebişimi ve cinsiyetinide tabi delikafadulden

Anladım canım işte benimkide yarın bitiyor demek ki biz senle aynıyız. Birde Sad var bizimle aynı olan. Gamzelerin gerçekten çok tatlı inşallah senin bebeğinde de olur. Bende çok istiyorum kızımda olsun diye. Babasında var ama bakalım artık kısmet.Olsun tatlım kilo bu doğumdan sonra rahat rahat verirsin... Zaten bebek telaşının içinde koşturmaktan kilo milo kalmaz. Bebeğin iyi olsun yeter canım, bak iyi de beslemişsin sonuçta 4 gün önden gidiyormuş...Ne güzel yaa çok mutlu etmiştir oğlunu görmek , maşallah canım.. bizde bu ay sonunda gittiğimizde DVD'ye çektircez her gece bakarız artık eşimle...
Kapıdaki kadına da iyi cevap vermişsin, haketmiş çünkü.. Çok mu asabiyiz acaba biz bu aralar kaydirigubbakcemile3

sağol canım yaaa çok düşüncelisin yavaş yavaş yapıyoz koçişle.. yarın taşınacam hayırlısıyla daha yerleşme var işim çok yaniii:çok üzgünüm:

Canım seni çok iyi anlıyorum geçen haftada biz aynı telaş içindeydik. Cumartesi taşındık, pazar biraz evi yerleştridik ama ben hasta oldum sonra yorgunluktan ve pazartesi günü neler çektim o nedenle çok dikkat et canım kendine... Sonra yine üzülen biz oluyoruz çünkü. Pazardan beri hiç birşey yapmadım evde, akşam işten çıkıp yatıyorum. Biraz bu gece biraz da yarın yapıcaz , bitmezse yine önümüzdeki haftaya sarkacak... Hiç kasma kendini ben artık öyle yapıyorum. 1 ay da bitsin yerleşme sorun değil ama benim kafam rahat olsun bebeğim iyi olsun..

dr um aradı kızlar ikili testimiz çok iyi çıkmış şükürler olsun

Gözünaydın tatlım , çok sevindim. Darısı daha sonucunu alamamış kişilerin başına. Üçlü testinde iyi çıkar inşallah.

Az önce hastaneden aradılar benide. Yarınki randevum 3 teydi. 11.20 ye almışlar. Yaşasınnnnnnnnnnnnn daha erken görücem bebişimi ve cinsiyetinide tabi delikafadulden

yubbbbbpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha erken öğrenicez tosun mu prenses mi? ay heyecankandımm yanlız ben bu kadar heyecanlandım eğer göstermezse kereta

resmini ko ben sana söliim kızmı erkek mi

yubbbbbpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha erken öğrenicez tosun mu prenses mi? ay heyecankandımm yanlız ben bu kadar heyecanlandım eğer göstermezse kereta

hadi bakalım canım merakla bekliyorum bebişin cinsiyetini

Valla inşallah gösterir kızlarda bende bi rahatlarım gari. :CüvCüv:

Resmimide ekleyim cnm şu açtığın sayafaya ordan bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…