benim resmi gördün neyim olcak benim söyle bakam
Kızlar ben yemeğe kaçıyorum , hepinize afiyet olsun :)) Yarasın bebişlere ...
dilekçim çok sağol ben dün 10 tane hastaneyi aradım hiçbiri dvd ye kayıt yapmıo sinirlerim bozuldu bende kameraya kaydettim. biz asabi değiliz anam bizi saldırganlaştırıolar.. delimidir nedir yaaa illa benimde göbeğim büyük olcak değil sonuçta herkezin yapısı farklı... ama sanki çok biliomuş gibi kendi öleymiş ya herkez öle olcak sanıo... valla aklıma geldikçe sinirleniom...
selam kızlar
Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeişlerimize
selam kızlar
selam kızlar
selam kızlar
canım ben son muayeneye gıderken ıkılı için tatlı yedım. hareketlı yıyımde ıyıce hareketlensın dedım:) dr rahat olcsun dıye çok az kıpırdadı esek:)ya net cok yazıyosunuz oku oku bıtmıyo atlaya atlaya okudum
dün bebişimin ensesi ölçüldü 1,3 cıktı iii dedi kan sonucuda haftaya cıkcakmış bakalım hayılrısı il alırız sonuçları
ya dün bebişim pek uyuşuktu dr açmısın diye sordu değildim ama o gun hiç tatlı bişe yememıştım ondandır dedi
tülay sakın göbüşim var falan diye dert etme bende cıktı diye dert ederdım ayyyy dün dr 2 hasta daha vardı içimden dedim bunlar 5ay lık vardır abboooowww onlarda 2lı için gelmışler normal yanı burdakı cıtırların pek göbüşleri cıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?