2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekçim çok sağol ben dün 10 tane hastaneyi aradım hiçbiri dvd ye kayıt yapmıo sinirlerim bozuldu bende kameraya kaydettim. biz asabi değiliz anam bizi saldırganlaştırıolar.. delimidir nedir yaaa illa benimde göbeğim büyük olcak değil sonuçta herkezin yapısı farklı... ama sanki çok biliomuş gibi kendi öleymiş ya herkez öle olcak sanıo... valla aklıma geldikçe sinirleniom...

Doğru söylüyorsun canım... Olsun yaa en azından kameraya kaydedebilmişsin...
Bizim doktorun belki de kendi özel ofisine gittiğimiz için öyle bir imkan vardır. Hastanelerde olmayabilir.

Valla Bircan'ın bebeği konusunda ben çok kararsızım yaa.. Ya kız ya oğlan olacak dermişim:))) Bazen kız hissediyorum bazen erkek. Bugünde nedense kız ağır basıyor tahminimde.

selam kızlar
Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeişlerimize

Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))

ya net cok yazıyosunuz oku oku bıtmıyo atlaya atlaya okudum
dün bebişimin ensesi ölçüldü 1,3 cıktı iii dedi kan sonucuda haftaya cıkcakmış bakalım hayılrısı il alırız sonuçları
ya dün bebişim pek uyuşuktu dr açmısın diye sordu değildim ama o gun hiç tatlı bişe yememıştım ondandır dedi
tülay sakın göbüşim var falan diye dert etme bende cıktı diye dert ederdım ayyyy dün dr 2 hasta daha vardı içimden dedim bunlar 5ay lık vardır abboooowww onlarda 2lı için gelmışler normal yanı burdakı cıtırların pek göbüşleri cıkmamış

selam kızlar
Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeişlerimize

sağol canımm.. amin inşşş...
kızlar bu arada ayın 24 ü babamın senesi... dua okurken babamada yollarsınız dimi.. ben 24 ünde giremem nete.. ama ertesi gün takip ederim sizi. evde okutulcak gerçi ama annem okutçak bende camilere bişeyler alıp gidip dağıtsam mı acaba die düşünüorum ne yapsam sizce kızlar camiyemi bağış yapsam ihtiyacı olanamı... çok kararsızımmm..

güzel haberler peşpeşe geliyor karanfil çok sevindim canım. telaş yaşadın ama şükürler olsun sonu ıyı geldı

canım ben son muayeneye gıderken ıkılı için tatlı yedım. hareketlı yıyımde ıyıce hareketlensın dedım:) dr rahat olcsun dıye çok az kıpırdadı esek:)

sonuçlar herkezin super çok mutlu olduk ben ve bebişim :)
kızlar yaaa benim bebişim kızmı - erkek mi olcak herkez soruyor herkez sordukça ben dahada merak ediyorum ayın 28 gelmiyorr kuzumu özledim görmek istiyorum hemdeee çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…