2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar , cd götüreceksiniz kontrole gittiginizde cd götürenler kaç haftalıksınız.ben 12+4 düm ve yarın kontrole giderken bende cd götürsem erken mi?dr um herhangi bisey dememişti tsk

allah nur içinde yatırsın canım

fikir olarak bence kimsesiz çocuklara bişeyler alıp götürebilirsin daha sevap hem çocuk sevindirmek

Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))

Biz demiştik gülüm ya no problem işte şükürler olsun :teytey:

Çok sevindim cnm. İnşallah kan testinde iyi çıkıcak hayırlısıyla.

Allah nur içinde yatırsın cnm. Dua ederiz tabiki. Bence git bir fakiri sevindir. Önemli olan niyet çünkü.

canım benim gittiğim hastane baya özeldi.bebeğin kalp atışlarını sanki müzik setinden dinletiyomuş gibi odada yankılatıyordu::) kendisi pc ekranından bakerken ben karşımda duvarda asılı duran lcd den izliyodum+vs ler.orya sorduğumda sadece 4 boyutlu ultrason da cd ye kayıt imkanınız var ona gittiğinizde alırsınız dedi...

göbüşlere maşallah
2li sonucu temiz çıkanlara da maşallah, çok sevindim güzel haberlerle dönmenize
sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin Mevlam

nihalcim Allah rahmet etsin babana, sadaka verebilirsin
varsa yakınında bir aileye erzak alabilirsin
yada öksüz, yetim çocuk varsa onları sevindircek hediye alabilirsin
Mevlam kabul eder inşallah

arkadaşlar , cd götüreceksiniz kontrole gittiginizde cd götürenler kaç haftalıksınız.ben 12+4 düm ve yarın kontrole giderken bende cd götürsem erken mi?dr um herhangi bisey dememişti tsk
bana cevap kimse vermemiş
2 li testte cinsiyetini öğrenen var mı acaba

Valla Bircan'ın bebeği konusunda ben çok kararsızım yaa.. Ya kız ya oğlan olacak dermişim:))) Bazen kız hissediyorum bazen erkek. Bugünde nedense kız ağır basıyor tahminimde.

kızlar çok komiksiniz ya ama bende bazen kız bazen erkek hissediyorum bakalım ne olcak gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…