arkadaşlar , cd götüreceksiniz kontrole gittiginizde cd götürenler kaç haftalıksınız.ben 12+4 düm ve yarın kontrole giderken bende cd götürsem erken mi?dr um herhangi bisey dememişti tsk
bana cevap kimse vermemiş
2 li testte cinsiyetini öğrenen var mı acaba
๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:
tatlım buradakılerın nerdeyse %60 cınsiyetı ögrendi
benımde dün 2lı vardı ama yok anam sölemıyo doktor en erken 16 hafta diyo beklıcez bakalım
Amin Teşekkür ederim canım.hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin
saglıkla kucagına alırsın ınş.
ben öğrenemedim hala :) 2 hafta önce 2li test yaptırdım o zamanda söylemedi dr.16 ila 20 hafta da belli olur dedi deli oldum.
๒คl๒öςєğเ๓;5822538 .!.:Sanırım cogunuz cinsiyetleri ögrenmişsiniz.
Bende cok merak ediyorum ama henüz ögrenmedim.
ya bızım doktorlar nıye söylemıyo anlamıyom görüyordır mutlaka ama kesın olmadan sölylemıyolar...ya dün hatta bana diyo doktor bak bu omurılıgı kemıgı diye ya dedim kemıklerdemı gözüküyo evet dedi başka şeylerde gözükmüyomu dedim yok diyo ayyyy deli olcam bendeklava: klava:
neyse 1ay daha beklıcez
selam kızlar
Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeişlerimize
hadi gözünaydın canım iyi haberlerle gel inşallah.Az önce hastaneden aradılar benide. Yarınki randevum 3 teydi. 11.20 ye almışlar. Yaşasınnnnnnnnnnnnn daha erken görücem bebişimi ve cinsiyetinide tabi delikafadulden
Amin canım ne güzel yazmışsın,cümlemizin duaları kabul olur inşallah.selam kızlar
Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeişlerimize
maşallah gözünaydın canım.Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))
maşallah seninde sonuçlar iyi.aman hep öyle olsun hepimiz iyi haberler verelim inşallah ve dediğin gibi herkesin anatomiside bebişide göbişide farklı anacım.sağlıklı olsunda hayırlısı ile hepimizinki inşallah.ya net cok yazıyosunuz oku oku bıtmıyo atlaya atlaya okudum
dün bebişimin ensesi ölçüldü 1,3 cıktı iii dedi kan sonucuda haftaya cıkcakmış bakalım hayılrısı il alırız sonuçları
ya dün bebişim pek uyuşuktu dr açmısın diye sordu değildim ama o gun hiç tatlı bişe yememıştım ondandır dedi
tülay sakın göbüşim var falan diye dert etme bende cıktı diye dert ederdım ayyyy dün dr 2 hasta daha vardı içimden dedim bunlar 5ay lık vardır abboooowww onlarda 2lı için gelmışler normal yanı burdakı cıtırların pek göbüşleri cıkmamış
Allah kabul etsin canım şimdiden ama ihtiyacı olanı sevindirmek en güzeli diyorum nacizane.ben şimdiden okudum Allah kabul etsin unutursam o gün üzülürüm çünkü.mekanları cennet olsun tüm ahiret alemine göçen yakınlarımızın ve sevgili babacığının.sağol canımm.. amin inşşş...
kızlar bu arada ayın 24 ü babamın senesi... dua okurken babamada yollarsınız dimi.. ben 24 ünde giremem nete.. ama ertesi gün takip ederim sizi. evde okutulcak gerçi ama annem okutçak bende camilere bişeyler alıp gidip dağıtsam mı acaba die düşünüorum ne yapsam sizce kızlar camiyemi bağış yapsam ihtiyacı olanamı... çok kararsızımmm..
erken canım vermezler.ben 14+2 haftalıkken dvdli çekim oldu ve cinsiyeti öğrendik renkli ultrasonda.ama erkek bebekler daha çabuk belli oluyor malum uzuvdan:)arkadaşlar , cd götüreceksiniz kontrole gittiginizde cd götürenler kaç haftalıksınız.ben 12+4 düm ve yarın kontrole giderken bende cd götürsem erken mi?dr um herhangi bisey dememişti tsk
bana cevap kimse vermemiş
2 li testte cinsiyetini öğrenen var mı acaba
kesinlikle görüyorlar canım ama netlik kazanmadan söylemiyor bazı dr.lar.hem dediğin gibi herşeyi görünüyor bir o görünmüyor ne hikmetse :) benim dr. göstermiyor diyo bakıyorum yavrum gayet güzel duruyor eller bacaklar ortada :)) neyse sağlıkla sıhhatle doğsunlarda cinsiyeti önemli değil Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
Cok teşekkkür ederim canım.bal böceği hoşgeldin
bebeişin hayırlar getirsin evinize a.s.
๒คl๒öςєğเ๓;5822668 .!.:13+0 :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?