2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım buradakılerın nerdeyse %60 cınsiyetı ögrendi

benımde dün 2lı vardı ama yok anam sölemıyo doktor en erken 16 hafta diyo beklıcez bakalım

๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:
Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:

hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin
saglıkla kucagına alırsın ınş.

tatlım buradakılerın nerdeyse %60 cınsiyetı ögrendi

benımde dün 2lı vardı ama yok anam sölemıyo doktor en erken 16 hafta diyo beklıcez bakalım

ben öğrenemedim hala :) 2 hafta önce 2li test yaptırdım o zamanda söylemedi dr.16 ila 20 hafta da belli olur dedi deli oldum.

Sanırım cogunuz cinsiyetleri ögrenmişsiniz.
Bende cok merak ediyorum ama henüz ögrenmedim.

ben öğrenemedim hala :) 2 hafta önce 2li test yaptırdım o zamanda söylemedi dr.16 ila 20 hafta da belli olur dedi deli oldum.

ya bızım doktorlar nıye söylemıyo anlamıyom görüyordır mutlaka ama kesın olmadan sölylemıyolar...ya dün hatta bana diyo doktor bak bu omurılıgı kemıgı diye ya dedim kemıklerdemı gözüküyo evet dedi başka şeylerde gözükmüyomu dedim yok diyo ayyyy deli olcam bende klava:klava:
neyse 1ay daha beklıcez

๒คl๒öςєğเ๓;5822538 .!.:
Sanırım cogunuz cinsiyetleri ögrenmişsiniz.
Bende cok merak ediyorum ama henüz ögrenmedim.

kaç haftalık canım bebişin

kesinlikle görüyorlar canım ama netlik kazanmadan söylemiyor bazı dr.lar.hem dediğin gibi herşeyi görünüyor bir o görünmüyor ne hikmetse :) benim dr. göstermiyor diyo bakıyorum yavrum gayet güzel duruyor eller bacaklar ortada :)) neyse sağlıkla sıhhatle doğsunlarda cinsiyeti önemli değil Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

yakınmış aramız canım nasıl geçiyo hamılelıgın bebiş yoruyomu senı

guluncani bence bellidir de yanlış olmasın diye söylemiyorlar
benim doktorda söylemedi
20 hafta olmadan söylemiyorum hastalarım ama snein gibi zayıf hastalarıma 18 haftalıkken söylüyorum cinsiyeti dedi
dışarı çıkınca eşim dedi ki
" bence makinası eski, anlamadığı için söyleyemiyor, yoksa çoktan bellidir, kii herşeyi belli olduğuna göre"
sağlık olsun, yanlış bilgi vermesinler hevesimiz kursağımızda kalmasın da biraz daha bekleriz artık yerimseniben

Yok canım çok zor gecmiyo hamileligim.
bulantılarım gecmedi henüz tek sorunum o
Senin nasıl geciyo peki herşey yolundadır umarım

Az önce hastaneden aradılar benide. Yarınki randevum 3 teydi. 11.20 ye almışlar. Yaşasınnnnnnnnnnnnn daha erken görücem bebişimi ve cinsiyetinide tabi delikafadulden
hadi gözünaydın canım iyi haberlerle gel inşallah.
selam kızlar
Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeişlerimize
Amin canım ne güzel yazmışsın,cümlemizin duaları kabul olur inşallah.
Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))
maşallah gözünaydın canım.
maşallah seninde sonuçlar iyi.aman hep öyle olsun hepimiz iyi haberler verelim inşallah ve dediğin gibi herkesin anatomiside bebişide göbişide farklı anacım.sağlıklı olsunda hayırlısı ile hepimizinki inşallah.
Allah kabul etsin canım şimdiden ama ihtiyacı olanı sevindirmek en güzeli diyorum nacizane.ben şimdiden okudum Allah kabul etsin unutursam o gün üzülürüm çünkü.mekanları cennet olsun tüm ahiret alemine göçen yakınlarımızın ve sevgili babacığının.
erken canım vermezler.ben 14+2 haftalıkken dvdli çekim oldu ve cinsiyeti öğrendik renkli ultrasonda.ama erkek bebekler daha çabuk belli oluyor malum uzuvdan:)
๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:
Selam kızlar nasıslınız.

hoşgeldin aramıza,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah.

hepimizin dilegi o saglıkla gelsınlerde kız erkek farketmez ama ben alışverış yapmak istiyorum daha hiç bişey almadım yavruma

๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:
Selam kızlar nasıslınız.

alırız tabi canım hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…