2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizin dilegi o saglıkla gelsınlerde kız erkek farketmez ama ben alışverış yapmak istiyorum daha hiç bişey almadım yavruma

sende haklısın canım bende daha hiç bişey almadım ama ne yapalım. inşallah az kaldı bizde öğreneceğiz elbet hayırlısı

Hepinize güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
Rabbim hepimizi hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur inşallah.
benim dışarı çıkmam lazım şimdi daha sonra yine gelcem.
bundan sonra hep gelirim inşallah. hayırlı günler herkese

her zaman bekleriz
kızlar doğum parası biriktiriyormusunuz?? ben her ay 100 tl atıyorum kenara
kolaylık olsun, peşin para gerekiyor hastaneye yatınca, o zamanda elimizde olur mu olmaz mı Allah bilir
sıkışmamak için tedbir alıyorum, ya sizler??
şayet biriktirmiyorsanız tavsiye ederim, eltim biriktirmişti, ilaç gibi geldi hazır para

yok canim artik bizim 3lü test yaptirmamiza gerek yok cünkü plasentadan örnek alindi ya oda amniosentez le ayni sayiliyomus.artik detayli ultrasonu bekliyoruz.

haklısın canım anladım şükür bir sorun yok. benim hemşire bir arkadaşım var 2 test iyi çıktıysa 3lüye gerek yok diyor da ondan sordum. bazı dr.lar 2li den sonra 3 lüye gerek yok diyip yapmıyormuş.

haklısın canım para biriktirmek lazım. bende biriktiriyorum ama para olarak kenara koymuyorum öyle koyduklarım muayne ve kontrollere gitti hazır para var diye.ben 3 aydır 2 bilezik bi kaç tane de altın yaptım kenara koydum. taşınma durumumuz var doğumdan önce taşınma masraflarına gitmezse iyi :)

aaa neden o örnek alındı plensentadan??

canim benim 2li test sonucum kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.ense kalinligi önce 3.66mm ölcüldü sonra 5mm.risk oarnida 15:1 di.moralimiz cok bozulmustu.ya 17.haftayi bekleyip amniosentez yapilcakti yada cvs yani plasentadan örnek alincakti.ayni gün plasentadan örnek alindi.ilk sonuclar ertesi gün cikti.detayli sonucta bugün geldi.sükürler olsun hersey yolundahihoyyyt

tatlım bizim agustos ayı zaten batış ayımız allah yardımcımız olsun bebek harıç en az 2 bın lıra bırıktırmelıyız ..bıde bebişin masrafları valla kara kara düşünüyom nasıl işin cıkcaz diye ama mutlaka kenara atmak lazım bebek için ılk ay masrafı cok olur

hatırlayamadın kötü çıkan sonucunu ama çok sevindim cnm gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Karanfil ve Gülcan çok sevindim sizlerin adına. Gözünüzaydın canım... Doktorlarımızdan hep iyi haberlerle döneriz inşallah...

Cunos, ben en son aylık kontrole gittiğimde 11+5'tim ve Dr. keşke gelirken DVD getirseydiniz demişti yani senin için erken falan değil...

Emsalcim ben Reşat Bozoklara gidiyorum.Alsancakta ofisi. Çok ta memnunum. Sen hangisine gidiyorsun ve nerde doğum yapmayı düşünüyorsun?

benım düşüncem dr lar kesınlıkle en gec 11+da anlıyor ama soylemıyorlar. ben 10+4 iken dr um erkek gibi dedi. 11+4 de bence kesın erkek dedı. 12+0 da ıkılı test için prof a gıttık. oda erkek bu dedı

ahh canım ben bılmıyodum bunları inan çok üzüldüm ama sonuçlar iii çıkmış rabbım yüzünü güldürmüş canım benım allah senin sabrını sınamıştır öle düşün hayırllısı ile saglıkla kucagına alırsın melegıne

benım düşüncem dr lar kesınlıkle en gec 11+da anlıyor ama soylemıyorlar. ben 10+4 iken dr um erkek gibi dedi. 11+4 de bence kesın erkek dedı. 12+0 da ıkılı test için prof a gıttık. oda erkek bu dedı

ya meryem seni nasıl kıskanıyorum bı bılsen ya 10. haftada ögrendın ne guzel
bize hala sölemıyolar dövmek lazım doktorlarıkötükedihüso

reşat bey dört dörtlük bir doktor bende bi dönem ona gidiyordum kendisini çok iyi tanıyorum.biir süre sonra ona gitmeyi düşünüyorum bende yine.doğum içn düşündüğüm dr.lar arasında oda var. benim hamileliğim çok kolay olmadığı için gebeliğimin başından beri Prof.Dr.Erol Tavmergen e gidiyorum 20. haftadan sonra gitmeyi düşünmüyorum kendisine çünkü 20 haftada istanbul dan radyoloji uzmanı bir dr. gelecek ve bebeğin tüm iç ve dış organlarına bakacak onu bekliyorum sonra bende reşat beye gideceğim. ilğisi sabrı gerçekten çok iyi cd olayını da yaparsa ilk istemede o yapar :))

ya meryem seni nasıl kıskanıyorum bı bılsen ya 10. haftada ögrendın ne guzel
bize hala sölemıyolar dövmek lazım doktorlarıkötükedihüso

canım sızınde anlamıslardır da soylemezler hemen. tamam kız bebek gec bellı edermıs. benım oglumda bana gelemk için çok bekletti cinsiyeti için bekletmedi ama genel olarak en gec 12. haftada kesındır. dr um benım kesın aldırmayacagımı cınsıyet tercıhım olmadıgını bılıyor. zaten zorla tüp bebekle hamıle kaldım dıye erkenden soyledı dıye düşünüyorum.

saol dilekcim
canım senın doktor alsancak nerde saglık sitesindemi kapalı stadyumun orda
bide bu doktor hangi hastanede dogumuda doktorun oldugu hastenede yapacaksın dimi
çok mu sordum

hatırlayamadın kötü çıkan sonucunu ama çok sevindim cnm gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.
insallah canim cok sagol.

evet canim sorma ömrümüzden ömür gitti.allaha cok dua ettik oda ellerimizi bos cevirmedi sükürler olsunki..insallah canim hepimiz saglikla kavusuruz meleklerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…