hepimizin dilegi o saglıkla gelsınlerde kız erkek farketmez ama ben alışverış yapmak istiyorum daha hiç bişey almadım yavruma
canım özel den yazmışsın yeni gördüm :) 3 lü testide yaptıracaksın demi ?
yok canim artik bizim 3lü test yaptirmamiza gerek yok cünkü plasentadan örnek alindi ya oda amniosentez le ayni sayiliyomus.artik detayli ultrasonu bekliyoruz.
yok canim artik bizim 3lü test yaptirmamiza gerek yok cünkü plasentadan örnek alindi ya oda amniosentez le ayni sayiliyomus.artik detayli ultrasonu bekliyoruz.
her zaman bekleriz
kızlar doğum parası biriktiriyormusunuz?? ben her ay 100 tl atıyorum kenara
kolaylık olsun, peşin para gerekiyor hastaneye yatınca, o zamanda elimizde olur mu olmaz mı Allah bilir
sıkışmamak için tedbir alıyorum, ya sizler??
şayet biriktirmiyorsanız tavsiye ederim, eltim biriktirmişti, ilaç gibi geldi hazır para
aaa neden o örnek alındı plensentadan??
her zaman bekleriz
kızlar doğum parası biriktiriyormusunuz?? ben her ay 100 tl atıyorum kenara
kolaylık olsun, peşin para gerekiyor hastaneye yatınca, o zamanda elimizde olur mu olmaz mı Allah bilir
sıkışmamak için tedbir alıyorum, ya sizler??
şayet biriktirmiyorsanız tavsiye ederim, eltim biriktirmişti, ilaç gibi geldi hazır para
canim benim 2li test sonucum kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.ense kalinligi önce 3.66mm ölcüldü sonra 5mm.risk oarnida 15:1 di.moralimiz cok bozulmustu.ya 17.haftayi bekleyip amniosentez yapilcakti yada cvs yani plasentadan örnek alincakti.ayni gün plasentadan örnek alindi.ilk sonuclar ertesi gün cikti.detayli sonucta bugün geldi.sükürler olsun hersey yolundahihoyyyt
canim benim 2li test sonucum kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.ense kalinligi önce 3.66mm ölcüldü sonra 5mm.risk oarnida 15:1 di.moralimiz cok bozulmustu.ya 17.haftayi bekleyip amniosentez yapilcakti yada cvs yani plasentadan örnek alincakti.ayni gün plasentadan örnek alindi.ilk sonuclar ertesi gün cikti.detayli sonucta bugün geldi.sükürler olsun hersey yolundahihoyyyt
benım düşüncem dr lar kesınlıkle en gec 11+da anlıyor ama soylemıyorlar. ben 10+4 iken dr um erkek gibi dedi. 11+4 de bence kesın erkek dedı. 12+0 da ıkılı test için prof a gıttık. oda erkek bu dedı
Karanfil ve Gülcan çok sevindim sizlerin adına. Gözünüzaydın canım... Doktorlarımızdan hep iyi haberlerle döneriz inşallah...
Cunos, ben en son aylık kontrole gittiğimde 11+5'tim ve Dr. keşke gelirken DVD getirseydiniz demişti yani senin için erken falan değil...
Emsalcim ben Reşat Bozoklara gidiyorum.Alsancakta ofisi. Çok ta memnunum. Sen hangisine gidiyorsun ve nerde doğum yapmayı düşünüyorsun?
ya meryem seni nasıl kıskanıyorum bı bılsen ya 10. haftada ögrendın ne guzel
bize hala sölemıyolar dövmek lazım doktorlarıkötükedihüso
Karanfil ve Gülcan çok sevindim sizlerin adına. Gözünüzaydın canım... Doktorlarımızdan hep iyi haberlerle döneriz inşallah...
Cunos, ben en son aylık kontrole gittiğimde 11+5'tim ve Dr. keşke gelirken DVD getirseydiniz demişti yani senin için erken falan değil...
Emsalcim ben Reşat Bozoklara gidiyorum.Alsancakta ofisi. Çok ta memnunum. Sen hangisine gidiyorsun ve nerde doğum yapmayı düşünüyorsun?
insallah canim cok sagol.
hatırlayamadın kötü çıkan sonucunu ama çok sevindim cnm gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.
insallah canim hep iyi hbrler aliriz..
ahh canım ben bılmıyodum bunları inan çok üzüldüm ama sonuçlar iii çıkmış rabbım yüzünü güldürmüş canım benım allah senin sabrını sınamıştır öle düşün hayırllısı ile saglıkla kucagına alırsın melegıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?