2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Rahmet eylesin canım , mekanı cennet olsun babanın ... Bence de muhtaç bir çocuğu sevindirsen daha iyi .

Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))

Hadi canım gözün aydın , artık herkesin test sonuçları belli oldu heralde :)) Çok iyi ...

๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:
Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:

Hoşgeldin aramıza , canım seninle sat larımız aynı ben bugün tam 13+0 oldum ...:))

ya meryem seni nasıl kıskanıyorum bı bılsen ya 10. haftada ögrendın ne guzel
bize hala sölemıyolar dövmek lazım doktorlarıkötükedihüso

Aslında belli oluyor muş şekerim ama dr. kendini riske atmamak için söylemiyor . Bir de devlet hastanesiyse çok geç söylüyolar , onun da nedenini görümcem kız olacak olan bazı baba adayları ( eşşekoğlueşşekler ) karılarına ya da dr. şiddet uygulayabiliyormuş , ya da aldırtmak istedikleri için .

senin doktorun seni öncesindende tanıdıgı için bekletmemış sölemış neguzel ama sen bunu hak etmışsın zaten canım benım

senin doktorun seni öncesindende tanıdıgı için bekletmemış sölemış neguzel ama sen bunu hak etmışsın zaten canım benım

evet benım uzun suredır dr um ondan sanırım dşüncelerini bile paylaşıyor. böyle gibi diyebiliyor ama bir çok dr emin olmadan soylemez. inşallah sızlerde hemen öğrenirsinizde yavrulara alıs verıse baslarsınız gamyoncuiremsu

๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:
Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:

Hoşgeldin canım aramıza.. Bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Evet canım biz zaten bir çok kişinin tavsiyesi üzerine ona gittik gerçekten çok iyi bir doktor. Beni dinleyip anlıyor, uzun uzun anlatıyor ve insanı gerçekten rahatlatıyor.. Zaten görünüş olarak ta gerçekten güven veren bir havası var... Sende ona başlayınca görüşürüz belki orda birgün... Bende doğumumu Karataş Hastanesinde onun yapmasını istiyorum bakalım ne kadar tutacak.. Bu gidişimizde soracağız. Senin daha ilk bebeğin mi? Ne gibi sorunların oldu hamileliğinle ilgili?Bende o şekilde birisine gitmeyi planlıyorum ilerki zamanlarda herşeyini bir kontrol etmesi için. 20. haftada mı gidilmesi gerekiyormuş?

ya benım öle 6.hislerim falan yoktur varmsın yokmusunda bile küçük derim büyük çıkar öle yanı ama bu bebek için hep erkek hıssedıyorum çok garip.... oglum diye seviyorum onun için çok merak ediyorum çünkü bende hiç böle olmazdı ruhsuzdum galıba biraz bişey hıssetmezdım ama ne bileyim böle işte

selam kızlar .. yemek yiyip geleyim dedim maşallah geçmişi okuyana kadar bir saat geçti...
dilekçim sağol.. bende öyle yapmayı düşünüyorum yarın yeni eve geçeyimde artık kaç ayda yerleşirsem..bebişler için taşınıyoruz sonra bebişimizden olmayalım allah korusun...

yavrum bu işleri eşim yapıyor ama bende harcamalarıma kısıtlama getirerek ona katıkıda bulunuyorum.aslında atsam atarım ya iyi düşündün.

canım 2.düzey usg renkli doppler dedikleri senin dediğin bebekte anomali varmı diye anatomik yapısına bakıyorlar.ben şu anda 16.haftadayım.4 mayıstagidicem kısmet olursa inşallah.20-24 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum.

anneler hisseder geneldede doğru cıkar. ben en basından beri bebegim tek ve erkek olacakd edim. öyle hissettim. oglum diyordum bende. ofıstekıler ya kız olursa nıye oglum dıyorsun dıyorlardı ama istemeden yuksek sesle oğlum dıyordum:)

kesinlikle haklısın canım reşat bey için söylediklerinde. nasıl ki muayne ücreti izmir deki dr.larınkinden farklı ise emin ol doğum içinde çok büyük paralar istemeyecektir.tanıdığım bir çok arkadaşım onda doğum yaptı hepside son derece memnun. eminim bir gün karşılaşırız reşat beyde :)) benim ilk bebeğim ve bebeğime 5 yıl sonra kavuştum canım.4 kez aşılama denedik ama olmadı. daha sonra mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım Allah ıma bin şükür. ilk hamilelik döneminde çok sancım oldu baya korktum zorda kavuşulan bir bebek olduğu için. şimdiki gittiğim dr. çok dikkatli tüm testler yapılıyor en ince ayrıntısına kadar herşey not ediliyor bir dosya içinde ve 20. haftada radyoloji uzmanı gelip bakıyor bebeğe. bu dönemleri hayırlısı ile atlatırsam doğğğru reşat beye :) hamile olduğumdan haberi yok hala eminim duyunca en az benim kadar memnun olacak. eger istersen senin için araştırırm 20. haftada detaylı kontrol için

saol dilekcim
canım senın doktor alsancak nerde saglık sitesindemi kapalı stadyumun orda
bide bu doktor hangi hastanede dogumuda doktorun oldugu hastenede yapacaksın dimi
çok mu sordum

Canım doktorum Alsancakta TRT Binasının orda. Aslında Konak Doğumevinde çalışıyor ama hastaları özel hastane isterse Karataş Hastanesinde doğumu gerçekleştiriyor.
Ben özelde yapmak istediğim içinde Karataşta aynı doktorumla olsun istiyorum. Tabi artık bütçemize göre de değişecektir ama bu kontrole gittiğimizde soracağız ne kadar tutacağını.. Sen hangi doktora nereye gidiyorsun?

canımcım afiyet şeker olsun bebişinede sanada.dediğin gibi ev taşıcam diye kendinide çok yorma.taşınanlar işiniz zor Allah yardım etsin.

Gözünaydın canım onca zaman sonra da olsa allah bebeğini sana bağışlamış yaa tüm çektiklerine değmiştir canım.. Artık sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.Evet siz bayağı beklemişsiniz. Bizde 4,5 yıllık evliyiz ama 4 ay denedikten sonra kavuştuk bebişimize. Reşat Bey dediğin gibi muayene ücreti diğer özel doktorlara göre daha iyi. Umarım doğum ücreti de söylediğin gibi olur. Zaten para düşkünü bir doktor değil. Mesela pzt günü benim endişelerimden dolayı ona gittik ve ultrasona soktu beni. En son gidişimin üstünden 28 gün geçmişti , ama para falan almadı başka bir doktor olsa hemen hemen bir ay olmuş alayım diye düşünür ama öyle yapmadı bir kez daha takdir ettim ve güvenimi kazandı... Dediğin gibi Allah nasip etsin sen şu 20. haftayı bir atlatta görüşelim orda. Kontrollerimizden birini denk getirir görüşürüz. Bu detaylı kontrole normal şekilde hamile kalanlarında girmesi gerekli ama di mi? 4 boyutlu ultrasona giriyorsun di mi bu detaylı kontrolde. Bayağı pahalı bildiğim kadarıyla. Mesela Central Hospitalde var ama o da üç boyutlu... SSK'nın da bir kısmını karşıladığı bir yere gitmek istiyrum açıkcası.Ama sende araştırırsan çok sevinirim.

Şekerler,
Ben hafta sonu yokum, fırsatım olursa yoklarım forumu
Evimiz annemlere çok uzak ,annemlere yakın ev bulduk haftaya taşınıyoruz,yarın evin temizliğiyle paar günüde toplanmayla uğraşacağım, bu aralar pek zaman bulamam, birazdan çıkacağım.
Kendinize ve bebişlerimize çok iyi bakın, Allaha emanet olun, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
(offff aklımda sizde kalacak , çok kaynatmayın haaaaaaa)

anladım canım benım gittigim doktorda kapalı stadyumun orda adı volkan serhat dede benım doktorda dogumevınde çalışıyormuş ama şimdi askeri hastanede ast.tegmen olarak görev yapıyor.pekı sızın doktorların muayeayenesi ne kadar ben 90 veriyorum dogumu bende özelde yapmak istıyorum ama işin açıgı 2-3 bın veremem .karataş cok pahalı diye duydum

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza.Allah a binlerce kere şükürler olsun canım yavrumuzu bize verdi biz hiç korunmadık 5 yıl bekledim onu :) inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım ama merak etme doğum konusunda çok yüksek bi fiyat çıkartmaz reşay bey. adamın parayla ilğisi yok sanki yüzünde nur var onun :) şimdiki kontrolüm 6 nisan da 3 lü testim var 20. haftayı atlatayım inşallah. sonra sana mutlaka haber veririm reşat beye gelince.ben ek bi para vermeyecegim canım detaylı muayne için 20.haftada çünkü zaten yeterince veriyorum. muayne ücreti 150 tl ve kontrol diye bişey yok her gittiğinde para veriyorsun.ama ben senin için araştırım mutlaka canım.

Kızlar bu arada bunları gördünüzmü bilmiyorum ama, ben yine de ekledim

Eklentiler

• $2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $5.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $10.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $12.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $13.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 53

Aynen canım yaa bende en çok ondan korkmuştum zaten. Dediğin gibi onlar için çekiyoruz zaten tüm bu zahmeti, sonunda allah korusun onlar olmadıktan sonra neye yarar? Dikkat et kendine..

Canım benim aylık kontrollerde 70 TL veriyorum. Tabi 2 binden fazlaysa bende vermek istemem bizim aklımızdaki ücret 1500TL falan.. Ama ben gitmeden önce Karataşı da araştırmıştım çok ta öyle pahalı bir hastane değil senin dediğin gibi. Mesela Şifa , Ege Sağlık ve Çınarlı Kadın Doğum Hastaneleri pahalı diye duymuştum bende.
Bak burda Karataş Hastanesi ve Reşat Bozoklar için insanların paylaştığı örneklerden topladığım alıntıları ekleyeyim yazılma tarihleri ile birlikte belki fikrin değişir seninde..

KARATAŞ HASTANESİ = DR. REŞAT BOZOKLAR

*** Canım benim kuzenim kuzenimin eşi o doktora gidiyorlar birinin 2 digerinin 1 çocugu onlar çok memnunlar (05.02.2009)
***Benim doktorum kadın doğum hastanesindeydi ama özeline devam ettim doğumuda Karataş Hastanesinde yaptım..doktorum Reşat Bozoklardı..çok memnun kaldım epiduralle sezeryan oldum 2.gün ayaktaydım ne ağrım ne sızım oldu maşallah.. (04.11.07)
*** Ege üniyi bilmiyorum ama dokuz eylülü kesinlikle tavsiye etmem.haberlerde çıkmıştı göz ameliyatı olacak bir kadının rahmini aldılar. bende kasımda doğum yaptım cnm.Özel Karataş Hastanesinde,doktorumda Reşat Bozoklar.doktorumda hastanemde muhteşemdi.ben epiduralli sezeryan oldum,anestezisti çok iyidi,hasta bakıcıları,hemşireleri çok tatlılardı.odam çok güzeldi herşey dört dörtlikti yani. Muayeneye de reşat beye gitmeni tavsiye ederim,süper bir dr bence.
bu arada hayırlı olsun taze hamişçim.çok güzel bir duygu dimi daha da güzellerini yaşayacaksın
(11.01.2009)
*** İzmir'de Opr.Dr.Reşat Bozoklar...Kesinlikle tavsiye ederim.Maddiyat düşkünü olmayan,güleryüzlü. Kızım 7 aylık doğmuştu başka dr.bilemedi,oğlumun da erken doğum olmasını engelledi,kis ameliyatımı yaptı,ailemin ve çevremdeki herkesin Dr.u..... (07.01.09)
**** 2 ay önce bir arkadaşım Karataşta sezaryanla dogum yaptı maşşallah turp gibi çıktı kendisi kuaför bütün gün ayakta bel agrısı bile olmamış sanki dogum yapmamış gibi demekki dr ve hastane iyi demek bence (02.09.08)
**** Merhaba gulçincim öncelikle çok teşekkur ederım cevapladıgın ıcın benım 24.haftalık oldu artık 5,5 aylık yanı allah kısmet ederse nısanda dogumum bende normal ıstıyorum tabıı epiduralli ama doktordan randevu alıp bu hafta gıtmeyı planlıyorum ozer beyın adını duymustum bende sanırım onu arayacagım umarım orası olur gercekten hastaneler cok pahalı ben Karataş hastanesı ıcın konusmustum orası ıcın verdıklerı fıyat 1500 ytl ıdı normal sezeryan aynı ama tabıı bu benım butcem ıcın uygun bır meblag degıl ssklıyım neden yararlanmayım yanı dımı umarım orası olur paylasımlarımı aktarıcam mutlaka sana senın tavcıyen uzerınede gıttıgımı soyleyebılırım dımı bu arada(24.12.08)
*** Karataş hastanesi doğum fıyatları 1.250-1.500 civarıymış. Doruk polıklnık fıyataları daha uygun dıye bılıyorum canm senınherhangi bır sıgortan yok muydu? (14.05.2008)
**** Ben 4 sene önce yaptım doğumumu Karataş Hastanesinin doktoruydu gittiğim doktor ama karaş hastanesini benim doğum yapacağım tarihte tadilata girdi Hayat hastanesine aldılar beni karataş hastanesine göre odalar daha küçük ameliyathanesi tertemiz odalarıda temizdi ama bir şey dikkatimi çekmişti battaniyeleri o kadar eskiydi ki ilgi alaka da iyi anestesi uzmanıda işimde iyiydi ama ben yinede ya özel sağlık yada Karataş derim gidip gördüğim için altınordu hastaneside çok güzel kardeşim doğum yaptı ordada çok iyi bir hastane ama bu iyilerin içinde en ucuzu karataş hastanesi tavsiye edrim hem daha yeni tadilat olduğu için yeni doğum yapacaklar daha şanslılar hayırlı doğumlar kızlar allah kurtarsın (24.05.08)
**** Bende Karataşta epidural sezeryanla doğum yaptım..çokta memnun kaldım ilgi alaka güzeldi,1200ytl ödedik.yakın zamanda arkadaşım dokuz eylüde yaptı gece suyu boşalmıştı acilen hastaneye gittiler sabaha kadar sancı çekti açılmada olmasına rağmen hocanın gelmesini beklediler hoca gelince direk sezeryana aldılar..hem sancıyı çekti hemde sezeryan oldu..kendiside dokuz eylülün hemşiresi olmasına rağmen memnun kalmadı (04.07.08)
**** Özel Karataş Hastanesini tavsiye edebilirim izmirliler için gayet güzel bir hastane (27.11.08)
*** Merhaba kızlar ben oğlumu Karataş hastanesinde doğum etmiştim 2003 yılında şimdi durumunu bilmiyorum o zaman yatakları pek rahat değildi ama ameliyathanesi çok temizdi.

evet canım haklısın ama bizim için biraz zor kenarda biraz var ona güveniyoruz yoksa şu aralar zor biriktirmek

Karanfil ve gülcen gözünüzyadın

Kızlar bu arada bunları gördünüzmü bilmiyorum ama, ben yine de ekledim

bayıldım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…