sağol canımm.. amin inşşş...
kızlar bu arada ayın 24 ü babamın senesi... dua okurken babamada yollarsınız dimi.. ben 24 ünde giremem nete.. ama ertesi gün takip ederim sizi. evde okutulcak gerçi ama annem okutçak bende camilere bişeyler alıp gidip dağıtsam mı acaba die düşünüorum ne yapsam sizce kızlar camiyemi bağış yapsam ihtiyacı olanamı... çok kararsızımmm..
Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))
๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:
ya meryem seni nasıl kıskanıyorum bı bılsen ya 10. haftada ögrendın ne guzel
bize hala sölemıyolar dövmek lazım doktorlarıkötükedihüso
canım sızınde anlamıslardır da soylemezler hemen. tamam kız bebek gec bellı edermıs. benım oglumda bana gelemk için çok bekletti cinsiyeti için bekletmedi ama genel olarak en gec 12. haftada kesındır. dr um benım kesın aldırmayacagımı cınsıyet tercıhım olmadıgını bılıyor. zaten zorla tüp bebekle hamıle kaldım dıye erkenden soyledı dıye düşünüyorum.
senin doktorun seni öncesindende tanıdıgı için bekletmemış sölemış neguzel ama sen bunu hak etmışsın zaten canım benım
๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:
reşat bey dört dörtlük bir doktor bende bi dönem ona gidiyordum kendisini çok iyi tanıyorum.biir süre sonra ona gitmeyi düşünüyorum bende yine.doğum içn düşündüğüm dr.lar arasında oda var. benim hamileliğim çok kolay olmadığı için gebeliğimin başından beri Prof.Dr.Erol Tavmergen e gidiyorum 20. haftadan sonra gitmeyi düşünmüyorum kendisine çünkü 20 haftada istanbul dan radyoloji uzmanı bir dr. gelecek ve bebeğin tüm iç ve dış organlarına bakacak onu bekliyorum sonra bende reşat beye gideceğim. ilğisi sabrı gerçekten çok iyi cd olayını da yaparsa ilk istemede o yapar :))
evet benım uzun suredır dr um ondan sanırım dşüncelerini bile paylaşıyor. böyle gibi diyebiliyor ama bir çok dr emin olmadan soylemez. inşallah sızlerde hemen öğrenirsinizde yavrulara alıs verıse baslarsınız gamyoncuiremsu
yavrum bu işleri eşim yapıyor ama bende harcamalarıma kısıtlama getirerek ona katıkıda bulunuyorum.aslında atsam atarım ya iyi düşündün.her zaman bekleriz
kızlar doğum parası biriktiriyormusunuz?? ben her ay 100 tl atıyorum kenara
kolaylık olsun, peşin para gerekiyor hastaneye yatınca, o zamanda elimizde olur mu olmaz mı Allah bilir
sıkışmamak için tedbir alıyorum, ya sizler??
şayet biriktirmiyorsanız tavsiye ederim, eltim biriktirmişti, ilaç gibi geldi hazır para
Hoşgeldin canım aramıza.. Bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Evet canım biz zaten bir çok kişinin tavsiyesi üzerine ona gittik gerçekten çok iyi bir doktor. Beni dinleyip anlıyor, uzun uzun anlatıyor ve insanı gerçekten rahatlatıyor.. Zaten görünüş olarak ta gerçekten güven veren bir havası var... Sende ona başlayınca görüşürüz belki orda birgün... Bende doğumumu Karataş Hastanesinde onun yapmasını istiyorum bakalım ne kadar tutacak.. Bu gidişimizde soracağız. Senin daha ilk bebeğin mi? Ne gibi sorunların oldu hamileliğinle ilgili?Bende o şekilde birisine gitmeyi planlıyorum ilerki zamanlarda herşeyini bir kontrol etmesi için. 20. haftada mı gidilmesi gerekiyormuş?
anneler hisseder geneldede doğru cıkar. ben en basından beri bebegim tek ve erkek olacakd edim. öyle hissettim. oglum diyordum bende. ofıstekıler ya kız olursa nıye oglum dıyorsun dıyorlardı ama istemeden yuksek sesle oğlum dıyordum:)ya benım öle 6.hislerim falan yoktur varmsın yokmusunda bile küçük derim büyük çıkar öle yanı ama bu bebek için hep erkek hıssedıyorum çok garip.... oglum diye seviyorum onun için çok merak ediyorum çünkü bende hiç böle olmazdı ruhsuzdum galıba biraz bişey hıssetmezdım ama ne bileyim böle işte
Hoşgeldin canım aramıza.. Bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Evet canım biz zaten bir çok kişinin tavsiyesi üzerine ona gittik gerçekten çok iyi bir doktor. Beni dinleyip anlıyor, uzun uzun anlatıyor ve insanı gerçekten rahatlatıyor.. Zaten görünüş olarak ta gerçekten güven veren bir havası var... Sende ona başlayınca görüşürüz belki orda birgün... Bende doğumumu Karataş Hastanesinde onun yapmasını istiyorum bakalım ne kadar tutacak.. Bu gidişimizde soracağız. Senin daha ilk bebeğin mi? Ne gibi sorunların oldu hamileliğinle ilgili?Bende o şekilde birisine gitmeyi planlıyorum ilerki zamanlarda herşeyini bir kontrol etmesi için. 20. haftada mı gidilmesi gerekiyormuş?
saol dilekcim
canım senın doktor alsancak nerde saglık sitesindemi kapalı stadyumun orda
bide bu doktor hangi hastanede dogumuda doktorun oldugu hastenede yapacaksın dimi
çok mu sordum
selam kızlar .. yemek yiyip geleyim dedim maşallah geçmişi okuyana kadar bir saat geçti...
dilekçim sağol.. bende öyle yapmayı düşünüyorum yarın yeni eve geçeyimde artık kaç ayda yerleşirsem..bebişler için taşınıyoruz sonra bebişimizden olmayalım allah korusun...
canımcım afiyet şeker olsun bebişinede sanada.dediğin gibi ev taşıcam diye kendinide çok yorma.taşınanlar işiniz zor Allah yardım etsin.
kesinlikle haklısın canım reşat bey için söylediklerinde. nasıl ki muayne ücreti izmir deki dr.larınkinden farklı ise emin ol doğum içinde çok büyük paralar istemeyecektir.tanıdığım bir çok arkadaşım onda doğum yaptı hepside son derece memnun. eminim bir gün karşılaşırız reşat beyde :)) benim ilk bebeğim ve bebeğime 5 yıl sonra kavuştum canım.4 kez aşılama denedik ama olmadı. daha sonra mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım Allah ıma bin şükür. ilk hamilelik döneminde çok sancım oldu baya korktum zorda kavuşulan bir bebek olduğu için. şimdiki gittiğim dr. çok dikkatli tüm testler yapılıyor en ince ayrıntısına kadar herşey not ediliyor bir dosya içinde ve 20. haftada radyoloji uzmanı gelip bakıyor bebeğe. bu dönemleri hayırlısı ile atlatırsam doğğğru reşat beye :) hamile olduğumdan haberi yok hala eminim duyunca en az benim kadar memnun olacak. eger istersen senin için araştırırm 20. haftada detaylı kontrol için
Canım doktorum Alsancakta TRT Binasının orda. Aslında Konak Doğumevinde çalışıyor ama hastaları özel hastane isterse Karataş Hastanesinde doğumu gerçekleştiriyor.
Ben özelde yapmak istediğim içinde Karataşta aynı doktorumla olsun istiyorum. Tabi artık bütçemize göre de değişecektir ama bu kontrole gittiğimizde soracağız ne kadar tutacağını.. Sen hangi doktora nereye gidiyorsun?
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza.Allah a binlerce kere şükürler olsun canım yavrumuzu bize verdi biz hiç korunmadık 5 yıl bekledim onu :) inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım ama merak etme doğum konusunda çok yüksek bi fiyat çıkartmaz reşay bey. adamın parayla ilğisi yok sanki yüzünde nur var onun :) şimdiki kontrolüm 6 nisan da 3 lü testim var 20. haftayı atlatayım inşallah. sonra sana mutlaka haber veririm reşat beye gelince.ben ek bi para vermeyecegim canım detaylı muayne için 20.haftada çünkü zaten yeterince veriyorum. muayne ücreti 150 tl ve kontrol diye bişey yok her gittiğinde para veriyorsun.ama ben senin için araştırım mutlaka canım.Gözünaydın canım onca zaman sonra da olsa allah bebeğini sana bağışlamış yaa tüm çektiklerine değmiştir canım.. Artık sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.Evet siz bayağı beklemişsiniz. Bizde 4,5 yıllık evliyiz ama 4 ay denedikten sonra kavuştuk bebişimize. Reşat Bey dediğin gibi muayene ücreti diğer özel doktorlara göre daha iyi. Umarım doğum ücreti de söylediğin gibi olur. Zaten para düşkünü bir doktor değil. Mesela pzt günü benim endişelerimden dolayı ona gittik ve ultrasona soktu beni. En son gidişimin üstünden 28 gün geçmişti , ama para falan almadı başka bir doktor olsa hemen hemen bir ay olmuş alayım diye düşünür ama öyle yapmadı bir kez daha takdir ettim ve güvenimi kazandı... Dediğin gibi Allah nasip etsin sen şu 20. haftayı bir atlatta görüşelim orda. Kontrollerimizden birini denk getirir görüşürüz. Bu detaylı kontrole normal şekilde hamile kalanlarında girmesi gerekli ama di mi? 4 boyutlu ultrasona giriyorsun di mi bu detaylı kontrolde. Bayağı pahalı bildiğim kadarıyla. Mesela Central Hospitalde var ama o da üç boyutlu... SSK'nın da bir kısmını karşıladığı bir yere gitmek istiyrum açıkcası.Ama sende araştırırsan çok sevinirim.
selam kızlar .. yemek yiyip geleyim dedim maşallah geçmişi okuyana kadar bir saat geçti...
dilekçim sağol.. bende öyle yapmayı düşünüyorum yarın yeni eve geçeyimde artık kaç ayda yerleşirsem..bebişler için taşınıyoruz sonra bebişimizden olmayalım allah korusun...
anladım canım benım gittigim doktorda kapalı stadyumun orda adı volkan serhat dede benım doktorda dogumevınde çalışıyormuş ama şimdi askeri hastanede ast.tegmen olarak görev yapıyor.pekı sızın doktorların muayeayenesi ne kadar ben 90 veriyorum dogumu bende özelde yapmak istıyorum ama işin açıgı 2-3 bın veremem .karataş cok pahalı diye duydum
her zaman bekleriz
kızlar doğum parası biriktiriyormusunuz?? ben her ay 100 tl atıyorum kenara
kolaylık olsun, peşin para gerekiyor hastaneye yatınca, o zamanda elimizde olur mu olmaz mı Allah bilir
sıkışmamak için tedbir alıyorum, ya sizler??
şayet biriktirmiyorsanız tavsiye ederim, eltim biriktirmişti, ilaç gibi geldi hazır para
Kızlar bu arada bunları gördünüzmü bilmiyorum ama, ben yine de ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?