2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bircancım ellerine sağlık yaa acayip güzel olmuş çok beğendim. Ayy ne kadar şanslı hzenbil.. Bebeği de çok tatlıymış maşallah...

elıne saglık bircancım süper olmuş........çok begencektır hzenbıl
ceyda bebekte coooookkkkk tatlı maşallah

Gülcancım şu hani Karataşta doğum yapan akrabanın SSK'sı varmıydı? SSK olduğunda o kadar pahalı olacağını zannetmiyorum.. Sonuçta ben internetten bakmıştım öyle mükemmel bir hastane gibi gözükmüyor görünüş olarak...

vardır tatlım zaten kendısı egemde calışıyo.ssklıdr yani...belkı kendı doktoru gırmışse doktora bıcak parasıda almış olabılır yengem dedi tam bende bılmıyorum ama sezeryan 3 000 dediler

Canım sen de İzmirdesin. Hamile kıyafetleri satan yani çok pahalı olmayan bildiğin biyer yok mu? Yarın eşim söz verdi nereye istersem götürecek normalde alışverişten hiç hoşlanmaz da.

Bende 28.'nde yapıcam canım alışverişi. Hamile pantalonu ve yazlık badiler alıcam...
Ahh bu erkekler neden böyledir ki:))) Benim eşimde hiç sevmez alışveriş yapmayı , ben de inadına bayılırım ve alışverişte çok ta kararsızımdır. Ama dayanacak yine canım ne yapsın.. Bir de şimdi hamileyim yaa, hiç birşey demeden gezer yanımda:)))
Ben açıkcası marka birşeyler almak istemiyorum, çünkü bir sonraki yaz onları giymem mümkün değil. Geçici olduğu içinde ucuz şeylerden almayı düşünüyorum.Sen yap alışverişini ama bana da fikir ver olur mu?

bircan çok güzel olmuş eline sağlık dersten geldim bu arada kızlar nabersiniz

İşte bende nerden alacağımı bulamadım. Aslında bir arkadaşım ablası yeni doğum yaptı ona ulaşabilirsem demiştiki çok uygun yerler keşfettik bidolu para verme sana da söyleyelim oradan alırsın. Ben de çok para harcamak istemiyorum bakalım bişeyler bulabilecek miyim? Benim eşim de aynı valla ama hamileyim diye hiçbirşey demiyor. Gerçi normalde de ben biraz naz yapınca yumuşayıverir hakkını yememek lazım. Sabah kalkmış illaki karnını dinliyeceğim diyor. Kulağını koydu karnıma gluck gluck sesler geliyormuş... kesin bu bizim bebiş diyor.

bencede tatlım nasıl olsa sadece bu ay giyicez marka lamaya gerek yok bende senin gibi düşünüyorum bizimkide sevmez gelmez annemle giderim yada yarın arkadaşlarımla giderim ben

hoşbulduk Yasemin ciğim
bu arada öğrencilerim anlamışlar bebek mi geliyor falan dediler geliyor dedim bende

Anladım canım arkadaşından öğrenirsen bana da bilgi ver... Benim eşim zaten hiçbirşey demez önce sabreder 2 saat falan. Sonra suratı asılır ve yanımda öyle gezer konu mankeni gibi:)) Bende fikirlerini söylemesini beklerim daima. İşte bu güzel oldu , bu güzel olmadı gibi... Önceleri söylüyordu tabi alışverişimizin başlarında sonra söylememeye başladı. Neymiş zaten ben o ne derse desin , ben yine de hiç önemsemeyip kendi bildiğimi yapıyormuşum:))) Neyse benim eşimde yumuşar canım, alışverişim bitmesine rağmen zorla beni yine bir alışveriş merkezine götürür sonra bende ordan tek bir dükkana girmeden çıkarım şevkim kırıldı diye , tabii tartışırz yarım saat sonra da barışırız:)))

Kızlar ööle paralarınızı saçmayın marka alıcaz diye nasıl olsa son iki senedir kıyafetler hamile kıyafeti gibi :)) Bir de yeni doğum yapmış arkadaşlarınız varsa çekinmeyin onlardan isteyin ...

teşşekürler kızlar doğsunlar hepinize yapcam hepinize:sm_cool:

bencede tatlım nasıl olsa sadece bu ay giyicez marka lamaya gerek yok bende senin gibi düşünüyorum bizimkide sevmez gelmez annemle giderim yada yarın arkadaşlarımla giderim ben

Canım benim sağol yaaa. Çok iyisin... Sen nereye gitmeyi düşünüyorsun Bircan?
Sen yine şanslısın İzmirde oturuyorsun bir sürü arkadaşın vardır alışverişe gidebileceğin.
Benim İzmirde çok arkadaşımda yok olanlarında işleri güçleri var... En son alışveriş krizinde eşimle karar aldık. Burdan yanıma bir arkadaşımı da alıcam, istediğimiz kadar gezicez onla , o bizi internet cafede falan bekleyecekti:)))) Ama tabi artık hamileyim durum değişti, yalnız bırakmak istemez zaten başıma birşey gelir diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…