2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bene hazırlanayım herkese ıyı akŞamlar yarın ÇalıŞmayacaklarsda da ıyı tatıller

kıssssssslar herkese iii akşamlar delikafadulden nasılsınız çok sık yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum dünden önceki gün doktora gittim cinsiyeti için belki gösterir diye doktor önce çok küçük ama bakalım dedi yatıodu uslu uslu minik oğluşummm doktor pozisyonunu değiştirelim dedi karnımı biraz sallladı ultrason aletiyle sonra bizimki hiç nazlanmadan uygun pozisyona geldi doktor annesi oğluşun oluo dedi çıkıntısını gösterdi değişir mi dedim hiç sanmıyorum değişeceğini dedi şimdi artık oğluşum diye seviyorum kız yada erkek sonunda belli oldu meleğim darısı tüm merak eden annelerin başına:1hug:

Ayyyy kuzum çok sevindim. Hayırlı olsun. Oğluşunu yirim senin benhihoyyyt Yarın bende gidicem doktora. Öğrenirim sanırım

ay canım ne güzel:teytey: benimde oğlum olucak kısmmetse....babası kesin çok sevinmiştir:)

ahhh birde ben öğrenseydimmm.... cinsiyetini...mozijiku ikimizde erkek diye tahmın etmiştik inşallah tutar...

Ayyyy kuzum çok sevindim. Hayırlı olsun. Oğluşunu yirim senin benhihoyyyt Yarın bende gidicem doktora. Öğrenirim sanırım
çok sağol canım benim darısı senin başına öğrenince sevmesi daha bi net oluyo karnın falan okşarken süper bi duygu ya yarını iple çekiyorum hemen yaz tamam mı mozijikucuğum inşallah senin ufaklık pozisyonda sıkıntı yaratmaz uslu uslu gösterir annesi gamyoncuiremsu

ay canım ne güzel:teytey: benimde oğlum olucak kısmmetse....babası kesin çok sevinmiştir:)
teşşekkürler ecemciğim senin oğluşunda hayırlı olsun sağlıklı gelsinler biranönce gelsinler çok özledim şimdiden keşke evde ultrason olsaydı
babamız çok mutlu oldu çünkü o hep kendince bi kız bi oğlumuz olacak oğlumuz önce doğup kızımıza abilik yapacak diodu doğrulandığına sevindi iki damla göz yaşı süzüldü yanaklarından gülerken hem de:roflol:

Evet cnm hemen yazıcam doktordan dönüşte zaten. Merakta bırakmam sizi. Ayy kimbilir nasıl sevindi eşinki o yaşları döktü.

arkadaşlar erkek bebeği olacaklar 2 li teste free beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı merak ettiim...

ahhh birde ben öğrenseydimmm.... cinsiyetini...mozijiku ikimizde erkek diye tahmın etmiştik inşallah tutar...
cnm benim ticker önden gidio senden iki gün arkadayım bence git sende görülebilir

Evet cnm hemen yazıcam doktordan dönüşte zaten. Merakta bırakmam sizi. Ayy kimbilir nasıl sevindi eşinki o yaşları döktü.
ya ben öğrendim çıktım odadan gıcıklık yaptım 2 dak kadar öğrendin mi dedi evet tahmin et dedim sölesene merak ettirme falan dedi biraz süründürdüm tahmin et falan ne ki acaba die niye öyle yaptım bilmiorum sonrada söyleyince gülerken yaşlar süzülüverdi işte kıyamam ben ya o da benim ilk bebeğim işte neyse uzattim çok, canım bence erkek ben de öyle hissediyorum görüceksiniz yarın inşşlah akşama kadar dersim var yarın akşam giricem ya merak edicem çok ama sağlıklı olsunlar öncelikle sonrada çabucak dünyaya gelsinler :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

arkadaşlar erkek bebeği olacaklar 2 li teste free beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı merak ettiim...

asoscuğum kedinihal arkadaşımızın 50 yada 50 nin üstü çıktığını okumuştum benimkide 18.3 dü bir fikir vermio gibi çünkü ikiside zıt örnekler :1no2: senin kaçtı cnm

asoscuğum kedinihal arkadaşımızın 50 yada 50 nin üstü çıktığını okumuştum benimkide 18.3 dü bir fikir vermio gibi çünkü ikiside zıt örnekler :1no2: senin kaçtı cnm

evet kedinihalinde oğlu olacaktı... benimde 47 çıktı...50 nin üsti kız 50 nin altı erkekmiş...diye bir yerde okumuştumm..

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız bakalım görüşmeyeli. bebişleriniz nasıl. ben cinsiyetleri öğrendim kızlarım olucak Allah'a şükürler olsun.

Canım gözünaydın. Allah oğlunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin... :Maşallah canım.

hanımlaaaaaaaaaaar selammmlarrr
bugün ayrıntılı ultrasona girdim veeeeeeeee kızım olacakmış bebeğimin durumu iyiymiş çok mutluyum sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyot ve bebeğim çok hareketli hep hissediyorum sizde hissetmeye başladınızmı biraz yaramaz bir kız galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…