Anladım canım arkadaşından öğrenirsen bana da bilgi ver... Benim eşim zaten hiçbirşey demez önce sabreder 2 saat falan. Sonra suratı asılır ve yanımda öyle gezer konu mankeni gibi:)) Bende fikirlerini söylemesini beklerim daima. İşte bu güzel oldu , bu güzel olmadı gibi... Önceleri söylüyordu tabi alışverişimizin başlarında sonra söylememeye başladı. Neymiş zaten ben o ne derse desin , ben yine de hiç önemsemeyip kendi bildiğimi yapıyormuşum:))) Neyse benim eşimde yumuşar canım, alışverişim bitmesine rağmen zorla beni yine bir alışveriş merkezine götürür sonra bende ordan tek bir dükkana girmeden çıkarım şevkim kırıldı diye , tabii tartışırz yarım saat sonra da barışırız:)))
Hehehehehhe. Ayyyy bunların hepsi aynı desene. Benimki mümkünse mağazaya hiç girmesin o dışarda beklesin dursun.. Sonrada ben cıkmayınca bu kadar süre ne yapıyorsun der:))))Veya beraber gireriz aynen seninki gibi konu mankenliği yapar. İlk birkaç tanesine fikrini söyler sonrada sıkılır.... Ama alıştı artık!!!!
<Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi haftasonları...
Canım benim sağol yaaa. Çok iyisin... Sen nereye gitmeyi düşünüyorsun Bircan?
Sen yine şanslısın İzmirde oturuyorsun bir sürü arkadaşın vardır alışverişe gidebileceğin.
Benim İzmirde çok arkadaşımda yok olanlarında işleri güçleri var... En son alışveriş krizinde eşimle karar aldık. Burdan yanıma bir arkadaşımı da alıcam, istediğimiz kadar gezicez onla , o bizi internet cafede falan bekleyecekti:)))) Ama tabi artık hamileyim durum değişti, yalnız bırakmak istemez zaten başıma birşey gelir diye...
evet oda güsel ben geçen pazar kemeraltına gittim tatlım yazlıklar çıkmış bide pazar ya tezgahlarda vardı aldım bişiyler ama yazlık dğeil mevsimlik normalde giyebileceğim şeyler aldım fiyatlarıda çok uygun
herkese iyi haftasonları kızlar.. bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?