2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hehehehehhe. Ayyyy bunların hepsi aynı desene. Benimki mümkünse mağazaya hiç girmesin o dışarda beklesin dursun.. Sonrada ben cıkmayınca bu kadar süre ne yapıyorsun der:))))Veya beraber gireriz aynen seninki gibi konu mankenliği yapar. İlk birkaç tanesine fikrini söyler sonrada sıkılır.... Ama alıştı artık!!!!

Eşlerimiz aynıymış valla canım. Benimki de pek girmez zaten.. Kapıda öyle dikilir...
Eğer dükkan biraz boşsa ve içerde oturacak bir yerler varsa hemen oraya oturur...
Ve onun kapının önünde beklemesi beni resmen deli eder, iyice sinir olurum. Birde böyle girdiğim dükkanlarda bazen çiftler görüyorum sakin sakin çocuk fikir veriyor yanında geziyor. Suratı gülüyor:))) Nasıl kıskanırım onları , alışveriş bitince tüm bunların acısını da hep çıkarırım. Bunu eşim diyor ama:))) Ben pek çıkarıyormuşum gibi gelmiyor. Belki de bilmeden yapıyorum.. Bu arada eşin ne iş yapıyor? Tanıştırsak mı ne:)))

bu erkekler hep aynı.. alışveriş deyince ödleri kopuyo. benim burda pek arkadaşım yok daah o yüzden mecburen birlikte yapıyoz alışverişleri. alıştı artık mecburen... ben şimdilik çok dar olmayan pantolanlarıma sığabiliyom.. ama üstüne uzun birşeyler almam lazım.. söylemesi ayıp benim önce kalçalarım kocaman oldu da.. biraz daha havalar düzelsin bende alışveriş yapıcam.

Ben geçenler de kotonun outlet mağazasına baktım , ay o kadar cici elbiseler vardı ki , almamak için kendimi zor tuttum ve hamile elbisesi değil bunlar normal elbise :))

evet oda güsel ben geçen pazar kemeraltına gittim tatlım yazlıklar çıkmış bide pazar ya tezgahlarda vardı aldım bişiyler ama yazlık dğeil mevsimlik normalde giyebileceğim şeyler aldım fiyatlarıda çok uygun

Evet yaa Kotonda çok güzel elbiseler oluyor. Ama yeni sezon olduğu için bayağı pahalılar. Açıkcası tek bir elbiseye de 60-70Tl vermek istemiyorum . Bir de geçenlerde mavi jeanste görmüştüm çok tatlı bir kot elbise ama 80TL falandı tabi o kadar vermeye kıyamadım yine:)))

Evet canım bende öncelik kemeraltına gidicem..Eğer orda bulamazsam başka yerlere bakarım artık ama muhtemelen bulurum. Bir de kemeraltında Mina Bebe diye çok uygun bebek eşyaları satan biryer varmış oraya da gitmek istiyorum

geçen hafta burdaki batik indirimdeydi. bende yazlık bir elbise aldım hamilelik değil ama hamilelikten de farkı yoktu. yaza serin serin giyeceğim inşallah. tam zamanında hamile kaldık zaten herşey hamilelik gibidelikafadulden

kızlar izmirdeki alışveriş yerlerini iyice öğrenin sanırım bende izmire gelicem bebiş alışverişi yapmaya.. o zaman sizden alırım isimleri..

ızmirli hanımlar siz ne şanslısınız öyle ya , benimde izmire gidip gelen arkadaşlarım var hem ekonomik hem de şık kıyafetler alıyorlar imrenmiyorum desem yalan olur .

Evet ya ızmirde çok ucuz herşey. Burda 50 tl olan hamile pantolonunu annem ordan 15 tl ye aldı gönderdi bana. Pesssss valla

ben kot pantalon aldım lcw den çok güsle 30 tl. beli lastikli mavi renk orda da güsel şeyler var

ama kemerlatında marka olmayan dükkanlarda bile çok güsel ve uygun fiyatlı şeyler var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…