2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

REŞAT BOZOKLAR gerçekten mükemmel bir doktor kızlar ben dilekle bir giden 4 kişi tanıyorum hepside eşleri bile çok memnun

Kendine dikkat et canım. Yorma fazla. yavaş yavaş toparlan.

Tamam canım senden haber bekliyorum... Allah gönlüne göre versin canım, seninde tüm hamilelerinde....

canım yengemın yigeni dogum yaptı karataşta sezeryan 3.000 dediler.onlara istinaden öle dedim...yorumları gayet iii.herkes memnun kalmış.bende normal dogum için en fazla 1bın diye düşünüyorum.fazlası şuan için aşar bizi...ben bi araştırayım bunu iii ce saol dilekcım

Kızlar bu arada bunları gördünüzmü bilmiyorum ama, ben yine de ekledim

ay canım onlar ne güsel şeyler yarabbim çıldırdımsss.kızlar için genelde ama süper yaaaa!!!hele en sondaki ayaklar nedir öyle kardeşim çok tatlııı maşallahhhhh!

bu arada Allah kolaylık varsin taşınmanda canıms.

ızmirli annişler bişey sorcam sizlere. Artık hiçbir pantolonuma sığamıyorum. Yarın alışverişe çıkacağım. Bildiğiniz uygun yerler var mı hamile kıyafetleri satan?Yoksa koton mothercare falan onlarda kesin vardır bişeyler ama herşeyi oralardan almak da pahalıya patlar kanımca.

Öyleyse bende gitmem canım oraya...Çok pahalı. Bizim bütçeyi de aşar...Sende araştır bende doktora gittiğimizde sorayım. Daha net bilgi alırız doktordan.

Ben doğumu kent hastanesinde yapacağım. Doktorumda orada zaten. Normalde oldukça pahalı ama biz 1 sene öncesinden doğumla ilgili sigorta yaptırmıştık. Benimki riskli gebelik bu nedenle sürekli aynı yerde kontrol edilmeme çok iyi oldu. Doktorumdan da çok memnunum.
Totalde 2 milyara yakın para ödedik buna karşılık testler doktor doğum vs. karşılıyor tabii limiti var.

sağol canım yaa yormamaya çalışıyom zaten.. olduğu kadar artık

canım Allah kolaylık versin, ev taşımak zor, kendini fazla yormadan, ağır kaldırmadan yap inşallah

Kızlar bu arada bunları gördünüzmü bilmiyorum ama, ben yine de ekledim

süperler valla, bayıldım, birkaç tanesinin resmini aldım, inşallah yapmaya çalışcam

Heside süpermiş. Kendim bişeyler yapmak istiyorum bebişime ama maalesef atkıdan başka bişey öremiyorum. Keşke bir gösteren olsa da örsem....

canım yakınlarında varsa örgü bilen birileri, yardımcı olsun sana
bir kaç bişey örünce kendin de yapmayı öğrenirsin
sonuçta elin örgü yapmaya yatkınmış yerimseniben

allah kolaylık versin kızlar izmirde fiyatlar çok yüksekmiş.. benim doktorumda doğum evindede çalışıyo, sezeryanda çokda iyi olduğunu söylüyolar. bir problem çıkmazsa o kadar para vermiyecem inşallahh.. çünkü daha o kadar çok şeye ihtiyacımız olacak ki..

tatlım hatay pazarında hamış pantalonu 5lira hemde cok güzel.bostanlı pazarındada elbseler var cok güzel 5 lıra ben yaza hazırlık aldım 2 tane.marka takıntın yoksa bak derim canım

anaaa izmirde doğum fiyatları ne kadar çokmuş öyle
imkanınız varsa istanbulda yaptırın doğumu, her bütçeye uygun hastane var
eltim ümraniye ERDEM hastanesinde doğum yaptı normal doğum oldu
çok hijyen, güler yüzlü personel ve 5-6 tane doktor seçeneği var
çok memnun kalmıştık
normal doğum 400 tl oldu, sezeryan olsaydı şayet 750 tl olcaktı
her bölümüyle tam teçizatlı bir hastane

eee eslem hani yeni birşeyler örmüyo musun?

canım bi süeter ördüm artan ipiyle pantolonunu öreyim takım olsun dedim ama yetmedi ipim, gidip almam lazım, bitirince takım olarak eklicem
cinsiyeti bi öğrensek 1-2 parça birşey daha örcem ama, bekliyoruz işte :)))))

tatlım hatay pazarında hamış pantalonu 5lira hemde cok güzel.bostanlı pazarındada elbseler var cok güzel 5 lıra ben yaza hazırlık aldım 2 tane.marka takıntın yoksa bak derim canım

Canım marka takıntım yok. Bostanlı pazarına gitmiştim hamile kalmadan önce. Şİmdi ise kanamam olduğundan beri yani çoğu zamanım evde geçiyor. Artık sorun yok dedi doktor ama sen yinede yürüyüş falan yapma dedi. Bende korkumdan mümkün olduğu kadar az hareket ediyorum ... Şİmdiye kadar da o yüzden bir çıkıp kendime birşeyler alamadım. Haftaya kontrolum var serbestsin derse bir gidip bakarım sağol.

bircan bu ne yaaa
süper olmuş ellerine sağlık, bayıldım
ayyy bende bende bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm bundaaaaaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…