Şekerler,
Ben hafta sonu yokum, fırsatım olursa yoklarım forumu
Evimiz annemlere çok uzak ,annemlere yakın ev bulduk haftaya taşınıyoruz,yarın evin temizliğiyle paar günüde toplanmayla uğraşacağım, bu aralar pek zaman bulamam, birazdan çıkacağım.
Kendinize ve bebişlerimize çok iyi bakın, Allaha emanet olun, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
(offff aklımda sizde kalacak , çok kaynatmayın haaaaaaa)
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza.Allah a binlerce kere şükürler olsun canım yavrumuzu bize verdi biz hiç korunmadık 5 yıl bekledim onu :) inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım ama merak etme doğum konusunda çok yüksek bi fiyat çıkartmaz reşay bey. adamın parayla ilğisi yok sanki yüzünde nur var onun :) şimdiki kontrolüm 6 nisan da 3 lü testim var 20. haftayı atlatayım inşallah. sonra sana mutlaka haber veririm reşat beye gelince.ben ek bi para vermeyecegim canım detaylı muayne için 20.haftada çünkü zaten yeterince veriyorum. muayne ücreti 150 tl ve kontrol diye bişey yok her gittiğinde para veriyorsun.ama ben senin için araştırım mutlaka canım.
Tamam canım senden haber bekliyorum... Allah gönlüne göre versin canım, seninde tüm hamilelerinde....
Kızlar bu arada bunları gördünüzmü bilmiyorum ama, ben yine de ekledim
canım yengemın yigeni dogum yaptı karataşta sezeryan 3.000 dediler.onlara istinaden öle dedim...yorumları gayet iii.herkes memnun kalmış.bende normal dogum için en fazla 1bın diye düşünüyorum.fazlası şuan için aşar bizi...ben bi araştırayım bunu iii ce saol dilekcım
sağol canım yaa yormamaya çalışıyom zaten.. olduğu kadar artık
Heside süpermiş. Kendim bişeyler yapmak istiyorum bebişime ama maalesef atkıdan başka bişey öremiyorum. Keşke bir gösteren olsa da örsem....
İzmirli annişler bişey sorcam sizlere. Artık hiçbir pantolonuma sığamıyorum. Yarın alışverişe çıkacağım. Bildiğiniz uygun yerler var mı hamile kıyafetleri satan?Yoksa koton mothercare falan onlarda kesin vardır bişeyler ama herşeyi oralardan almak da pahalıya patlar kanımca.
eee eslem hani yeni birşeyler örmüyo musun?
tatlım hatay pazarında hamış pantalonu 5lira hemde cok güzel.bostanlı pazarındada elbseler var cok güzel 5 lıra ben yaza hazırlık aldım 2 tane.marka takıntın yoksa bak derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?