Ben doğumu kent hastanesinde yapacağım. Doktorumda orada zaten. Normalde oldukça pahalı ama biz 1 sene öncesinden doğumla ilgili sigorta yaptırmıştık. Benimki riskli gebelik bu nedenle sürekli aynı yerde kontrol edilmeme çok iyi oldu. Doktorumdan da çok memnunum.
Totalde 2 milyara yakın para ödedik buna karşılık testler doktor doğum vs. karşılıyor tabii limiti var.
Canım gözünaydın. Allah oğlunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin... :Maşallah canım.
kıssssssslar herkese iii akşamlar delikafadulden nasılsınız çok sık yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum dünden önceki gün doktora gittim cinsiyeti için belki gösterir diye doktor önce çok küçük ama bakalım dedi yatıodu uslu uslu minik oğluşummmdoktor pozisyonunu değiştirelim dedi karnımı biraz sallladı ultrason aletiyle sonra bizimki hiç nazlanmadan uygun pozisyona geldi doktor annesi oğluşun oluo dedi çıkıntısını gösterdi değişir mi dedim hiç sanmıyorum değişeceğini dedi şimdi artık oğluşum diye seviyorum kız yada erkek sonunda belli oldu meleğim darısı tüm merak eden annelerin başına:1hug:
bakalım cnm yarın gösterirde öğrenirim inşallah. Ben hala erkek hissediyorum. Kızsa eğer çok şaşırcam valla:1shok:
hanımlaaaaaaaaaaar selammmlarrr
bugün ayrıntılı ultrasona girdim veeeeeeeee kızım olacakmış bebeğimin durumu iyiymiş çok mutluyum sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyot ve bebeğim çok hareketli hep hissediyorum sizde hissetmeye başladınızmı biraz yaramaz bir kız galibaa
ne güzel biçoğunuz öğrendi cinsiyetleri ama dr.lar bazen keçilik yapıp kesinleşene kadar söylemiyolar... :1no2: ben çatlıyorum merakımdan... önce erkek gibi hissettim hep ama şimdide kız gibi gelmeye başladı... neolacak bilmiyorum ama merakımdan çatlıyorum.. gerçi tabiki sağlıklı olması çok önemli hangisi olursa olsun çok sevicez ama bilmekte hakkımız değilmi yaa... mirmirmirmir
kızlar herkes biliyordur ama paylaşmak istedim
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok yavrum, sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Günaydın kızlaarrr ... nasılsınıızzz???? Ne güzel herkes bebeklerinin cinsiyetlerini öğreniyor. Ben de inşallah yarın gideceğim...
günaydın kzılar herkews nasıl?
peditöbürü yani Elayı merak ettim nasıl acaba? neyi olcak ?
heyecandan ölcem Özgecim bir an önce gidip gel ya
kızlar herkes biliyordur ama paylaşmak istedim
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok yavrum, sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler. Nasılsınız? Bebişlerde iyidir umarım. Malumunuz ben heyecandan yarılmak üzereyim. İnş. hevesim kursağımda kalmazda gösterir bizimkide mallarını bugün kaydirigubbakcemile3
Açelyacım ve Melikecim kızlarınız hayırlı olsun. Maşallah onlara
herkese hayırlı sabahlar
Mozijiku canım sen daha gitmedin mi doktora
hadi bi koşu git de gel, senin kuzu gösterir inşallahda öğreniriz paşamı prenses mi?
mide bulantılarım baya hafifledi, rahatlıyorum gün geçtikçe tek sorun çok acıkıyorum
ye ye doymuyorum yaa
2 saatte bir mutlaka bişey atıştırıyorum, pek kilo almamışım buna rağmen ancak vücudum genişledi
bircan yazdığın yazı çok güzel
sabah sabah duygulandırdın
gün geçtikçe özlüyorum kuzumu, birde sıcaklığını hissedip, kokusunu alsak 1 saniye ayırmayız herhalde yanımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?