2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merhaba.. birkaç sorum olacak lütfen beni aydınlat... öncelikle doktorun kim? kent hastanesi bünyesindeki dr.lardanmı? benim doktorum ömer südekan belki duymuşsundur.. fakat bir sorunumuz varki ısrarla ya karataşta yada ege sağlıkta olan doğumlara giriyorum diyor yeni hastane fikrine hiç açık değil... birazda hamile kişinin istek ve psikolojisinede bakılmamalımı ya, biz eşimle kente karar vereli çok oldu ama gelde dr.a anlat.... ( bizim yakınımızın başına kötü şeyler geldi o hastanede bebeğini kaybetti o yüzden ege sağlıktan nefret ediyorum.. ve inan dr. değiştirmeyi bile düşünür hale geldim ne yazıkki.... dr.dan ve hastaneden genel anlamda memnun kalıp kalmadığını neler yaşadığını çok merak ediyorum.... lütfen beni aydınlat objektif fikirlere ihtiyacım var... senağlama :1hug:

bebişlerinin iyi haberlerini duyan arkadaşlar çok sevindim.. paşa ve prenseslerde öğrenilmiş maşşallah asoscuğum evet arkadaşların dediği gibi benimki 80 çıkmıştı f-bhcg ama oğlum olacak.. dr bunlara inanmayın bu annenin hormon seviyesi dedi.. bebekle bi alakası yokmuş yanii...

ohh maşallah subhanallah çoğunuz öğrendiniz
oğluşunuzu, prensesinizi
moziş canım yarın merakla giricem siteye bakalım senin neyin olcak hayırlısıyla
ben 2 hafta sonra gitcem aylık kontrole inşallah o zaman öğreniriz

Canım gözünaydın. Allah oğlunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin... :Maşallah canım.

dilekciğim canım çok teşşekkür ederim inşallah eylül ayında hep beraber sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi bu arada resimdekinin sen olduğunu sanıyorum maşşaallaahhhh çok güzel çıkmışsındelikafadulden

ne güzel biçoğunuz öğrendi cinsiyetleri ama dr.lar bazen keçilik yapıp kesinleşene kadar söylemiyolar... :1no2: ben çatlıyorum merakımdan... önce erkek gibi hissettim hep ama şimdide kız gibi gelmeye başladı... neolacak bilmiyorum ama merakımdan çatlıyorum.. gerçi tabiki sağlıklı olması çok önemli hangisi olursa olsun çok sevicez ama bilmekte hakkımız değilmi yaa... mirmirmirmir

kızlar birşey söylicam herkes ikili testeki hcg değerini vede ense kalınlığını yazsalar bakalım doğruluğu varmı bunun bir deniyelim

Canım oğluşuna çok sevindim ya yerim onu bennnnn paşalar çoğunlukta maşalahh

bakalım cnm yarın gösterirde öğrenirim inşallah. Ben hala erkek hissediyorum. Kızsa eğer çok şaşırcam valla:1shok:

Fıstıkım Bende çok şaşırcam tüm forum çok şaşırcak Paşa geliyorrrr paşa öğrencez bu gün inşallah

Canım ya ohh bir prenses daha gelmiş aman da aman yerim ben o prensesi canım çok sevindim ya

AYneen canım ya

Bende çatlıyorum canım bende hep kız gibi hissediyordum 11 haftalıkken doktor erkekeğe benziyor gibi dedi bende oğlana dönmüştüm şimdi yine kız hissediyorum bir an önce öğrensem iyi olcak

günaydın kzılar herkews nasıl?
peditöbürü yani Elayı merak ettim nasıl acaba? neyi olcak ?

heyecandan ölcem Özgecim bir an önce gidip gel ya

kızlar herkes biliyordur ama paylaşmak istedim

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:

"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.

"Pekiiii... ınsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.

"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.

"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.

"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.

O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;

"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok yavrum, sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler. Nasılsınız? Bebişlerde iyidir umarım. Malumunuz ben heyecandan yarılmak üzereyim. İnş. hevesim kursağımda kalmazda gösterir bizimkide mallarını bugün kaydirigubbakcemile3

Açelyacım ve Melikecim kızlarınız hayırlı olsun. Maşallah onlara

Ayy çok güzel ya. Sabah sabah gözlerim doldu valla. Ne mutlu bize çok şanslıyız bebeklerimiz bizimle :CüvCüv:

Günaydın kızlaarrr ... nasılsınıızzz???? Ne güzel herkes bebeklerinin cinsiyetlerini öğreniyor. Ben de inşallah yarın gideceğim...

herkese hayırlı sabahlar
Mozijiku canım sen daha gitmedin mi doktora
hadi bi koşu git de gel, senin kuzu gösterir inşallahda öğreniriz paşamı prenses mi?

mide bulantılarım baya hafifledi, rahatlıyorum gün geçtikçe tek sorun çok acıkıyorum
ye ye doymuyorum yaa
2 saatte bir mutlaka bişey atıştırıyorum, pek kilo almamışım buna rağmen ancak vücudum genişledi

günaydın kzılar herkews nasıl?
peditöbürü yani Elayı merak ettim nasıl acaba? neyi olcak ?

heyecandan ölcem Özgecim bir an önce gidip gel ya

Ben de çok merak ediyorum, ya aslında bir liste yapsak kimin neyi oluyor unutmayız... Bircan sen ne zaman öğreneceksin?

Çok güzelmiş. Anne olmak gerçekten çok farklı bir duygu imiş...

İnşallah gösterir canım sen de hayırlı haberlerle gelirsin :)

canım ya mide bulantılar zor yabenim hala deVAM EDİYOR

bircan yazdığın yazı çok güzel
sabah sabah duygulandırdın
gün geçtikçe özlüyorum kuzumu, birde sıcaklığını hissedip, kokusunu alsak 1 saniye ayırmayız herhalde yanımızdan

bende 6 nisanda aylık kontrolüme gidince öğrenicem
sanırım en son ben öğrencem kuzumun cinsiyetini
sağlık olsun

bu arada yarın kısmetse gidip bebek odası bakıcaz kocamla
çok erken ancak kalçamdan sebep biraz yürüdükten sonra kilitleniyorum
kilo alıp ağırlaştıkça mağazaları hiç dolaşamicam
o sebeple ben şimdiden almayı düşünüyorum

nevresimini, yatak korkuluğunu kısmetse ben dikicem, işim çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…