yume sen ne hissediyorsun, yarın gidip öğrenceksin ya kısmetse
sence kız mıdır erkek mi?
Sorma dün gece zaten rüyamda sürekli ultrasondan bebeğimize bakarken buldum kendimi :) Rüyalarımda sürekli erkek çıkıyor. Ama bakalım hayırlısı olsun... :)
Sorma dün gece zaten rüyamda sürekli ultrasondan bebeğimize bakarken buldum kendimi :) Rüyalarımda sürekli erkek çıkıyor. Ama bakalım hayırlısı olsun... :)
günaydın arkadaşlar...ya ben de akşam rüyamda görmüşüm dr kızın olcek diyooo...cins belli olan arkadaşları da çooooook tebrik ediyorum.ne güzel bizde bi öğrensek
bende rüyamda birgün erkek diğer gün kız görüyorum
ikiz olsa dicemki biri kız diğeri erkek ama yok bacım, fikir yürütemiyorum ne olur diye
benim arkadaş rüyasında hep metal, demir, bozuk para filan görmüş
kayınvaldesi oğlun olcak demiş
1 ay önce öğrendi oğlu olcak
sende metal demir görüyosan oğlun olur diyor
dediğine bakılırsa ben hiç metal ve bozuk para görmedim, o zaman kızım olcak delikafadulden
bende rüyamda birgün erkek diğer gün kız görüyorum
ikiz olsa dicemki biri kız diğeri erkek ama yok bacım, fikir yürütemiyorum ne olur diye
benim arkadaş rüyasında hep metal, demir, bozuk para filan görmüş
kayınvaldesi oğlun olcak demiş
1 ay önce öğrendi oğlu olcak
sende metal demir görüyosan oğlun olur diyor
dediğine bakılırsa ben hiç metal ve bozuk para görmedim, o zaman kızım olcak delikafadulden
günaydın hanımlar acaip mutluyum çok heyecalıyım kızım olacağını öğrendiğimden beri fakat eşim erkek bekliyordu ama ben hep kız istedim Allah dualarımı kabul etti sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm inşallah geçenlerde bir arkadaşımla görüştüm hamile olan kadın rüyasında ilk gördüğü cinsiyeti doğurur dedi gecen hafta benim ilk rüyam kızdı öğrendiğimden bir kaç gece sonra görmüştüm yani malum oldu belki aranızda ilk rüyasını hatırlayan vardır Allah hepimizin gönlüne göre versin
bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ben çok hissediyorum daha önce bebek douranlar daha fazla hissedermiş 16. haftasında ama benim ilk bebeim ve resmen hissediyorum sizler nasılsınız
günaydın hanımlar acaip mutluyum çok heyecalıyım kızım olacağını öğrendiğimden beri fakat eşim erkek bekliyordu ama ben hep kız istedim Allah dualarımı kabul etti sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm inşallah geçenlerde bir arkadaşımla görüştüm hamile olan kadın rüyasında ilk gördüğü cinsiyeti doğurur dedi gecen hafta benim ilk rüyam kızdı öğrendiğimden bir kaç gece sonra görmüştüm yani malum oldu belki aranızda ilk rüyasını hatırlayan vardır Allah hepimizin gönlüne göre versin
bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ben çok hissediyorum daha önce bebek douranlar daha fazla hissedermiş 16. haftasında ama benim ilk bebeim ve resmen hissediyorum sizler nasılsınız
kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?