2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yume sen ne hissediyorsun, yarın gidip öğrenceksin ya kısmetse
sence kız mıdır erkek mi?

Sorma dün gece zaten rüyamda sürekli ultrasondan bebeğimize bakarken buldum kendimi :) Rüyalarımda sürekli erkek çıkıyor. Ama bakalım hayırlısı olsun... :)

günaydın arkadaşlar...ya ben de akşam rüyamda görmüşüm dr kızın olcek diyooo...cins belli olan arkadaşları da çooooook tebrik ediyorum.ne güzel bizde bi öğrensek

Sorma dün gece zaten rüyamda sürekli ultrasondan bebeğimize bakarken buldum kendimi :) Rüyalarımda sürekli erkek çıkıyor. Ama bakalım hayırlısı olsun... :)

yaa ne güzel hemen bize haber ver cnm ...ne güseel öğreneceksin

günaydın arkadaşlar...ya ben de akşam rüyamda görmüşüm dr kızın olcek diyooo...cins belli olan arkadaşları da çooooook tebrik ediyorum.ne güzel bizde bi öğrensek

bende rüyamda birgün erkek diğer gün kız görüyorum
ikiz olsa dicemki biri kız diğeri erkek ama yok bacım, fikir yürütemiyorum ne olur diye

benim arkadaş rüyasında hep metal, demir, bozuk para filan görmüş
kayınvaldesi oğlun olcak demiş
1 ay önce öğrendi oğlu olcak
sende metal demir görüyosan oğlun olur diyor
dediğine bakılırsa ben hiç metal ve bozuk para görmedim, o zaman kızım olcak delikafadulden

Ben de hiç metal ve bozuk para görmedim

Rüyalarımda hep bebeğimi ve annemi görüyorum, sürekli annemle uğraşıyorum :)

yok kıss ben bayağı dr gitmişim rüyamda diyom gelmişken cins.bakarmısın dedim tabii dedi baktı kızımız olucak dedi ama dedim 1 ay önce erkek dediniz olsun o net değildi zaten dedi yaaaa

ya Allah biliyor fark etmez sağlıklı sıhhatli olsun ama kayınvalidemin hiç kızı olmamış 3 oğlu var diyom kız olsa onun adına çook sevincem gerkçekten..ölee yani

Cinsiyetini öğrenen anneler hayırlı olsun darısı öğrenemeyenlerin başına:)..
banada 2 doktor erkeğe benziyor dedi..gördüğüm rüyalarda erkek bebeğe yorumlanınca kesin erkektir diyorum:) bu perşembe doktor kesin cinsiyetini söylicem demişti..ben ve eşimde daha önceden doktorların erkeğe benzettiğini kimseye söylemedik:) soranlara kıza benziyomuş erkek olsaydı belirti verirmiş şeklinde açıklama yaptık..Biz 4 kız kardeşiz.yiğenimde kız ailede erkek yok yani Ailem erkek bebeği çok istiyodu..onlarada süpriz olcak çünkü hep kız dedik..eltimde hamile onun kızı olucakmış..o yüzden kayınvalidemlerde bu da erkek olsa deyip duruyorlardı:)..Bu perşembe annem izmitten gelicek kayınvelidem eşim ve ben birlikte hastaneye gidicez.Ayyy çok merak ediyorum orda annelerin tepkileri nasıl olucakk...? ama asıl en çok merak ettiğim şey ise bebek acaba anne baba ve doktoruna ben kızım diye süpriz yapar mı:):):):):) Sabırsızlıkla bekliyorumm.sağlıcakla gelde annen hepsine razı bebeğim:)

Kızlar bu patikleri de annem yeni örmüş :) Çok hoşuma gitti benim :)

günaydın hanımlar acaip mutluyum çok heyecalıyım kızım olacağını öğrendiğimden beri fakat eşim erkek bekliyordu ama ben hep kız istedim Allah dualarımı kabul etti sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm inşallah geçenlerde bir arkadaşımla görüştüm hamile olan kadın rüyasında ilk gördüğü cinsiyeti doğurur dedi gecen hafta benim ilk rüyam kızdı öğrendiğimden bir kaç gece sonra görmüştüm yani malum oldu belki aranızda ilk rüyasını hatırlayan vardır Allah hepimizin gönlüne göre versin
bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ben çok hissediyorum daha önce bebek douranlar daha fazla hissedermiş 16. haftasında ama benim ilk bebeim ve resmen hissediyorum sizler nasılsınız

CANIM YA ÇOK SEVİNDİM PRENSESİNE kaydirigubbakcemile2

aaa o zaman kesin erkek:) çünkü ben hamile olduğumu bilmediğim ama hamile olduğum zamanda gördüğüm rüya erkek bebeğe yorumlanıyordu:) hatta rüyadan esinlenerek test yapmıştım ve sonuç pozitifti....daha sonraki rüyalarımda da hiç kız görmedim hep sarışın kıpır kıpr bir erkek bebeği:):):):)

Canım çok sevindim. Allah hayırlıca kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin...

kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?

Eklentiler

• $930%20gen%C3%A7%20odas%C4%B1%20g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCm%C3%BC.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $16546164_0.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 28
kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?

tatlım odan genişse bence renk te çok güzel modelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…