2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de çok güzel, rahatlıkla kullanabilirsin...

yorumlarınız için teşekkürler kızlar..oda çok geniş değil ama bu eşyalar sığar..birde odayı görücek olanların tepkisinden çekindim salonumu çok koyu yapmışım diye ne gerek var bu kadar koyu renk kullanmışsın demişlerdi..şimdi çocuk odası içinde demesinler dedim.
sizce bu odada kullanıcağım uyku seti ve duvar boyası ne renk olmalı fikrinizi alabilirmiyim.herşeyi diyorum önceden planlayımda parça parça başlıyım çünkü bir anda yapmaya kalkarsam maddi açıdan göze çok batar:)

ya ben şimdi Neutogena nın vücut kremini aldım bayağı büyük ve ekonomik 450 ml içindekilere baktım öle zararlı bişi yoktu ecz da önerdi ama memnun kalırım inş.

ya ben şimdi Neutogena nın vücut kremini aldım bayağı büyük ve ekonomik 450 ml içindekilere baktım öle zararlı bişi yoktu ecz da önerdi ama memnun kalırım inş.

çatlaklara iyi geliyormuymuş canım?dün karnım okadar çok şişti ki bir an patlıycak diye çok korktum taş gibiydi...çok şükür sabah gene inmiş

çatlaklara iyi geliyormuymuş canım?dün karnım okadar çok şişti ki bir an patlıycak diye çok korktum taş gibiydi...çok şükür sabah gene inmiş

çatlak amaçlı almadım cnm ya benim cildim biraz kuru bu aralar kaşınıyorum ayakbileklermden karnıma kadar rahatlatmak ve masaj amacıyla aldım hoş bi kokusu var çatlaklar için kakao ve acı badem yağı kullanıyorum bunuda önerdi ecz.parafin yağı içermiyoo ellerim de denerim güzele benziyor ama

Kızlar bu patikleri de annem yeni örmüş :) Çok hoşuma gitti benim :)

maşallah annene yaa, ne güzel patikler örmüş öyle
sağlıklı sıhhatli giydirmek nasip olsun inşallah

kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?

canım güzelmiş ama nedense ben sade beyaz mobilya istiyorum
çocuk odası için 1 tek odam var, beyaz mobilyayı kızda erkekde kullanır diye düşünüyorum
birde daha aydınlık ve ferah olsun, nevresimini duvarını istediğim gibi renklendiririm diye düşünüyorum
çok takılmadıysan bu renge şayet beyaz mobilya almanı tavsiye ederim
model olarak bu güzel tabii yerimseniben

ikili testim yapıldı bugün ense kalınlığı 2 mm ölcüldü 12+6 haftalığım..
bakalım perşembe sonucları alacagız hepimiz için hayırlı dogumlar

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldımm kaydirigubbakcemile3

Sok gecırdımde geldım bacılarrr. Erkek erkek derken kız cıktı benım bıcırık. yüzde 90 kız dedı doktor. Cunku bebısım yıne bacaklarını kapatmıstı. Bıraz gobegımı salladı. Burda pıpı yok kız gelıyor dedı. kaydirigubbakcemile3 Cok saglıklıymıs maşallah. 150 gr olmus. Boyunu soyledı ama ben heyecandan unuttum. 3 lu testım yapıldı. Sonucu pazartesı alıcam. Babasının ağzı kulaklarına vardı doktor kız dıyınce :roflol: ıste boyle kızlar

canımmmmmmmmmmmmmmm bende şoktayımmmmmmmmmmmmmmmm ama olsun prenses geliyo zaten bir sürü tosun oldu.. yerim onu ya ayyy tatlı prenses geliyoo
3 lü testte iyi çıkıcak emin ol utangaç kızımız canım ya ne kadar mutlu oldum anlatamam

canım ekte beyaz rengi var bunun bende beyaz düşündüm ama çocuk için kullanışsız olur dedim sonra.çünkü beyaz çizikleri falan çok belli ediyor..lila rengini çok istiyodum ama sonradan erkek gelirse 7 yaşında başlar söylenmeye ben kızmıyım anne diye:) kaydirigubbakcemile5 belki dedim bu mobilyada da duvar rengini yeşil yada turuncu yapı aksesuarları ona göre seçersem daha canlı olabilir..

Eklentiler

• $16175587_0.webp
    23 KB · Görüntüleme: 21
anaaaa kzıın mı olcak Moziş
süper yaaa, valla bende sevindim , belkide bende kız istediğim için bu kadar çok sevindim :))))))
hadi hayırlı olsun canım, yarından itibaren başla cici cici elbiseler almaya prensese

Saol cnm valla bende o kadar ınandırmısımkı kendımı. Ama prenses olcagı ıcın cok mutluyum. Ins degısmez:roflol:

Tskler cnnm. Valla prenses gelıyomus. Hemen baslarım cıcıler almaya valla zaten zor duruyordum

ecem bu beyaz olan süper valla
ilerde tutacaklarını da değiştirebilirsin gerekirse
gel sen beyaz mobilya al benim gibi, pişman olmazssın kaydirigubbakcemile5
ve asla bıkmazssın benden söylemesi, ama diğer renklerden zamanla bıkıyor insan

ayy canım çok sevindim hadi gözün aydınn.bende isterdim kızım olmasını...kız annesi olmanın tadını çıkar:) bebek mevlütünde çok güzel gelinlik şeklinde hastane çıkışı yapmışlar fiyatı özdilekte 65 tl idi..içim gitmişti o takıma....yolun düşerse bak derim:)kaydirigubbakcemile2benim ki %90 erkek gözüktüğü için alamıcammm

Tskler cnnm. Valla prenses gelıyomus. Hemen baslarım cıcıler almaya valla zaten zor duruyordum

bende bi öğrensem cinsiyeti hemen ertesi gün mağazaları dolaşır cicileride hevesimide alırım delikafadulden
mobilyasını yarın yada pazartesi günü gidip alcaz kısmetse
ikeadan saf beyaz mobilya alcam
odayı düzenleyince resimlerini çekip koyarım, erken yapacağım için fikir olur sizede yerimseniben

canım çok sevindim, güle güle büyüt kızını inşallah

ecem bence de beyazı çok daha güzel duruyor... Ama yine kullanacak sensin, iyi düşün taşın, içine sineni al...

bakıyım canım bizde mayısta almayı düşünüyoruz.gerçi ödeme babannesinden olucak o ayrı:) ama siparişini hemen verdirmiycem sadece taksitlerini başlatıcam.çünkü almaya cesaretim yok.. 6 buçuk aylık olsun öyle odasını döşemeye başlıyım diyorum. bu arada alacağın mobilyanın fiyatı ne kadar ?

ayy özgecim çok sevindim hayırlısı bi prenses daha geliyooooooooooooooo yaşasın Rabbim kucağına kucağımza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…