bakıyım canım bizde mayısta almayı düşünüyoruz.gerçi ödeme babannesinden olucak o ayrı:) ama siparişini hemen verdirmiycem sadece taksitlerini başlatıcam.çünkü almaya cesaretim yok.. 6 buçuk aylık olsun öyle odasını döşemeye başlıyım diyorum. bu arada alacağın mobilyanın fiyatı ne kadar ?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldımm kaydirigubbakcemile3
Sok gecırdımde geldım bacılarrr. Erkek erkek derken kız cıktı benım bıcırık. yüzde 90 kız dedı doktor. Cunku bebısım yıne bacaklarını kapatmıstı. Bıraz gobegımı salladı. Burda pıpı yok kız gelıyor dedı. kaydirigubbakcemile3 Cok saglıklıymıs maşallah. 150 gr olmus. Boyunu soyledı ama ben heyecandan unuttum. 3 lu testım yapıldı. Sonucu pazartesı alıcam. Babasının ağzı kulaklarına vardı doktor kız dıyınce :roflol: ıste boyle kızlar
ikeada çok uygun fiyatlar
internetten 1 beşik,1 adet 2 kapılı gardrop ve şifonyer fiyatları
1,900 tl , 2,500 , 3,000 tl
bu fiyatlar beni çok çok aşar
ikeadan gardobu 400 tl, beşiği 260 tl, şifonyer 200 tl duvara asılacak 6 gözlü mini raflık 200 tl derken aksesuarlarıyla 1,400 tl filan maliyeti
selam ecem84 hayırlı olsun canım
sağlıcakla gelsin kızın zeynep duru :))
peki canım ikea da servis montaj falan dahil mi bu fiyatlara? bende bu mobilya için konuştum baby hope markası adı altındaymış modüler mobilyanınmış.büyüyen beşik, iç döşeği cibinliği uyku seti,2 kapılı dolap,birde 4 çekmeceli dolabı. 1300 tl dediler 10 taksite bölüyorlar...2 yıl garantisi varmış.3 yılda firma veriyormuş.eve servis montaj onlara ait..mobilyaya baktım sağlamdı..en azından bir çocuk dolabı kolay kolay devirmeyeceği ağırlıktaydı.hemen karar verme derim bir piyasa araştırması yap bence..
selam kızlar çoookkk uzun zamandır yazamadım..umarım herkes iyidir..bu arada bir prenseste benden geliyor..evet kızlar kızım zeynep durum geliyor..:ecrin_bebek:
ayyy ailede tek kız olacak..rabbim herkesin gönlüne göre versin..
fiyatı iyiymiş valla, hangi semttesin canım sen?
ikeada malzemeyi kendin alıp kuruyorsun
şayet onlardan istersen montaj ve servis için ek ücret istiyorlar
gerçi ikeanın mobilyasını kurmak çok basit ve portatif
büyüyen beşik düşünmedim çünkü çocuk odasında tek kişilik yatak var
çocuğum büyüyünce o tek kişilik yatakta yatıcak 2, bebeğimizde (kısmetse) beşikte yatar
devir daim yani yerimseniben
hangi mağazaya baktın ben hiçbiryerde 1300tl ye mobilya bulmadım valla
ben anadolu yakasındayım canım. yeri pendikte.adamlar ist içi her yere götürüyoruz dediler.ister kartını aldım bilgilerini veriyim sende telefonla bilgi al.eşinle bakmaya oraya gidersiniz.
kızlar şimdi doktorum aradı..ikili testimiz temiz çıkmış :teytey: :dance: hamdolsun darısı herkesin başına..ama benim doktorum üçlü test yapmıyor dörtlü testimiz olacak inşallah o da temiz çıkar...:Saruboceq:
nöbete kaldım galiba sengözlerimebaksanab
ne gelen var ne giden
kıssssssslar herkese iii akşamlar delikafadulden nasılsınız çok sık yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum dünden önceki gün doktora gittim cinsiyeti için belki gösterir diye doktor önce çok küçük ama bakalım dedi yatıodu uslu uslu minik oğluşummmdoktor pozisyonunu değiştirelim dedi karnımı biraz sallladı ultrason aletiyle sonra bizimki hiç nazlanmadan uygun pozisyona geldi doktor annesi oğluşun oluo dedi çıkıntısını gösterdi değişir mi dedim hiç sanmıyorum değişeceğini dedi şimdi artık oğluşum diye seviyorum kız yada erkek sonunda belli oldu meleğim darısı tüm merak eden annelerin başına:1hug:
canım benim erkek bebişmiş 38 çıkmıştı.arkadaşlar erkek bebeği olacaklar 2 li teste free beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı merak ettiim...
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız bakalım görüşmeyeli. bebişleriniz nasıl. ben cinsiyetleri öğrendim kızlarım olucak Allah'a şükürler olsun.
gözünaydın canım maşallah,darısı diğer bekleyen hamişlere.hanımlaaaaaaaaaaar selammmlarrr
bugün ayrıntılı ultrasona girdim veeeeeeeee kızım olacakmış bebeğimin durumu iyiymiş çok mutluyum sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyot ve bebeğim çok hareketli hep hissediyorum sizde hissetmeye başladınızmı biraz yaramaz bir kız galibaa
canım hcg 38,ense kalınlığı 2 mm idi.erkekmiş bebişim.kızlar birşey söylicam herkes ikili testeki hcg değerini vede ense kalınlığını yazsalar bakalım doğruluğu varmı bunun bir deniyelim
yavrum model süper ama renk olmamış doğruyu söyliyim.beyazlı daha güzel.kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldımm kaydirigubbakcemile3
Sok gecırdımde geldım bacılarrr. Erkek erkek derken kız cıktı benım bıcırık. yüzde 90 kız dedı doktor. Cunku bebısım yıne bacaklarını kapatmıstı. Bıraz gobegımı salladı. Burda pıpı yok kız gelıyor dedı. kaydirigubbakcemile3 Cok saglıklıymıs maşallah. 150 gr olmus. Boyunu soyledı ama ben heyecandan unuttum. 3 lu testım yapıldı. Sonucu pazartesı alıcam. Babasının ağzı kulaklarına vardı doktor kız dıyınce :roflol: ıste boyle kızlar
selam kızlar çoookkk uzun zamandır yazamadım..umarım herkes iyidir..bu arada bir prenseste benden geliyor..evet kızlar kızım zeynep durum geliyor..:ecrin_bebek:
ayyy ailede tek kız olacak..rabbim herkesin gönlüne göre versin..
sanada maşallah canım gözünaydın.kızlar şimdi doktorum aradı..ikili testimiz temiz çıkmış :teytey: :dance: hamdolsun darısı herkesin başına..ama benim doktorum üçlü test yapmıyor dörtlü testimiz olacak inşallah o da temiz çıkar...:Saruboceq:
Hayırlı olsun canım, sonuna kadar böyle sağlıklıca büyür inşallah...
Ben burdayım fakat işler çok yoğun... yarım saate kadar da mesai bitecek zaten. Hadi kızlar sizlere iyi hafta sonları dilerim...
Yarın sabah on buçukta randevum var benim de bakalım velet gösterirse cinsiyetini de öğrenicez. Dua edin bana hayırlısı olsun... Saatler geçmek bilmiyor yaaaa :dance:
kızlar slm nasılsınız ..bişey sorcam benim canım feci şekilde iki tane yaz meyvesi istiyor...şimdi adlarını sölemeyeyim sizinde çekebilir....ama bulundugumuz şehir itibariyle burda bulmak imkansız...bi fikriniz varmı temin edebilecegim yer hakkında.internette var aşeriyorum diye bi site ama onlarda dondurulmuş ürün satıyorlarmış ben dondurulmuş istemiyorum napabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?