2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ikeada çok uygun fiyatlar
internetten 1 beşik,1 adet 2 kapılı gardrop ve şifonyer fiyatları
1,900 tl , 2,500 , 3,000 tl
bu fiyatlar beni çok çok aşar
ikeadan gardobu 400 tl, beşiği 260 tl, şifonyer 200 tl duvara asılacak 6 gözlü mini raflık 200 tl derken aksesuarlarıyla 1,400 tl filan maliyeti

selam kızlar çoookkk uzun zamandır yazamadım..umarım herkes iyidir..bu arada bir prenseste benden geliyor..evet kızlar kızım zeynep durum geliyor..:ecrin_bebek:
ayyy ailede tek kız olacak..rabbim herkesin gönlüne göre versin..

canım benim çoookkk sevindim süper ya..prenseslerimiz çoğalıyor..allah tamamına erdirsin arkadaşım...:teytey: :teytey:

peki canım ikea da servis montaj falan dahil mi bu fiyatlara? bende bu mobilya için konuştum baby hope markası adı altındaymış modüler mobilyanınmış.büyüyen beşik, iç döşeği cibinliği uyku seti,2 kapılı dolap,birde 4 çekmeceli dolabı. 1300 tl dediler 10 taksite bölüyorlar...2 yıl garantisi varmış.3 yılda firma veriyormuş.eve servis montaj onlara ait..mobilyaya baktım sağlamdı..en azından bir çocuk dolabı kolay kolay devirmeyeceği ağırlıktaydı.hemen karar verme derim bir piyasa araştırması yap bence..

fiyatı iyiymiş valla, hangi semttesin canım sen?
ikeada malzemeyi kendin alıp kuruyorsun
şayet onlardan istersen montaj ve servis için ek ücret istiyorlar
gerçi ikeanın mobilyasını kurmak çok basit ve portatif
büyüyen beşik düşünmedim çünkü çocuk odasında tek kişilik yatak var
çocuğum büyüyünce o tek kişilik yatakta yatıcak 2, bebeğimizde (kısmetse) beşikte yatar
devir daim yani yerimseniben
hangi mağazaya baktın ben hiçbiryerde 1300tl ye mobilya bulmadım valla

Canım çok sevindim, ne güzel herkes öğreniyor. Darısı bana inşallah :)

ben anadolu yakasındayım canım. yeri pendikte.adamlar ist içi her yere götürüyoruz dediler.ister kartını aldım bilgilerini veriyim sende telefonla bilgi al.eşinle bakmaya oraya gidersiniz.

ben anadolu yakasındayım canım. yeri pendikte.adamlar ist içi her yere götürüyoruz dediler.ister kartını aldım bilgilerini veriyim sende telefonla bilgi al.eşinle bakmaya oraya gidersiniz.

özel arabamız olmadığı için bende kalçamdan sebep uzak yerlere gidemiyorum
internet adresi varsa bi bakayım eşimede göstereyim
özel msj atabilirsin yerimseniben

kızlar şimdi doktorum aradı..ikili testimiz temiz çıkmış :teytey: :dance: hamdolsun darısı herkesin başına..ama benim doktorum üçlü test yapmıyor dörtlü testimiz olacak inşallah o da temiz çıkar...:Saruboceq:

ohh maşallah ecem hadi hayırlı olsun canım
maşallah herkesin testleri temiz çıkmış ne güzel
hayırlısıylada sağlıklı bir şekilde doğursak

Hayırlı olsun canım, sonuna kadar böyle sağlıklıca büyür inşallah...

nöbete kaldım galiba sengözlerimebaksanab
ne gelen var ne giden

Ben burdayım fakat işler çok yoğun... yarım saate kadar da mesai bitecek zaten. Hadi kızlar sizlere iyi hafta sonları dilerim...
Yarın sabah on buçukta randevum var benim de bakalım velet gösterirse cinsiyetini de öğrenicez. Dua edin bana hayırlısı olsun... Saatler geçmek bilmiyor yaaaa :dance:

yume hakkında hayırlısı olsun
gönlünden ne geçiyorsa sağlıklısından nasip etsin canım
güzel haberlerle dön

kızlar slm nasılsınız ..bişey sorcam benim canım feci şekilde iki tane yaz meyvesi istiyor...şimdi adlarını sölemeyeyim sizinde çekebilir....ama bulundugumuz şehir itibariyle burda bulmak imkansız...bi fikriniz varmı temin edebilecegim yer hakkında.internette var aşeriyorum diye bi site ama onlarda dondurulmuş ürün satıyorlarmış ben dondurulmuş istemiyorum napabilirim....

selam sivaslı nerde oturuyorsun canım?
site olarak nerden temin edersin bilmiyorum ama ıstanbulda olaydın buralarda bulmak mümkün
baktın olmuyor canının çektiği meyvelerin şekerleri filan varsa onlardan alıp idare et derim

arkadaşlar erkek bebeği olacaklar 2 li teste free beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı merak ettiim...
canım benim erkek bebişmiş 38 çıkmıştı.
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız bakalım görüşmeyeli. bebişleriniz nasıl. ben cinsiyetleri öğrendim kızlarım olucak Allah'a şükürler olsun.

gözünaydın canım maşallah,darısı diğer bekleyen hamişlere.
kızlar birşey söylicam herkes ikili testeki hcg değerini vede ense kalınlığını yazsalar bakalım doğruluğu varmı bunun bir deniyelim
canım hcg 38,ense kalınlığı 2 mm idi.erkekmiş bebişim.
kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?
yavrum model süper ama renk olmamış doğruyu söyliyim.beyazlı daha güzel.

sanada maşallah canım gözünaydın.

sendende güzel haberler gelsin inşallah canım bakalım prenses mi prens miii:)

yukarıda alıntı yaptım cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah.sağlıkla gelsinler hepimizin bebişi yarabbim.

canım işin zor Allah yardım etsin.migros yada makroda herşey bulunuyor neredeyse ama yok sanırım bulunduğun yerde.bende bulgaristana gittiğimde aynı şeyleri yaşıyorum bazen ve avucumu yalıyorum.şaka değil avucunu yala bari annem öyle yapar bende öyle yapıyom napalım.

bu arada petibööör nerdesin kısım hani bugün yazcaktııınn:)

biz işimiz geregi vandayız...migros var burda ama orda yok o meyveler.zaten tek büyük markette migros :S ankaradan fılan temin edebilirmiyim acaba tanıdıklar var orda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…