biz işimiz geregi vandayız...migros var burda ama orda yok o meyveler.zaten tek büyük markette migros :S ankaradan fılan temin edebilirmiyim acaba tanıdıklar var orda...
canım benim istersen burdan makrodan bakim sana gönderim istediğin meyveyi olurmu...
ayy canım çok sevindim hadi gözün aydınn.bende isterdim kızım olmasını...kız annesi olmanın tadını çıkar:) bebek mevlütünde çok güzel gelinlik şeklinde hastane çıkışı yapmışlar fiyatı özdilekte 65 tl idi..içim gitmişti o takıma....yolun düşerse bak derim:)kaydirigubbakcemile2benim ki %90 erkek gözüktüğü için alamıcammm
canım çok sevindim, güle güle büyüt kızını inşallah
QUOTE]
Tşkler yumecim.
ayy özgecim çok sevindim hayırlısı bi prenses daha geliyooooooooooooooo yaşasın Rabbim kucağına kucağımza almayı nasip etsin inş.
Tşk ederim tatlım. Aminnnnnn
canım benim çoookkk sevindim süper ya..prenseslerimiz çoğalıyor..allah tamamına erdirsin arkadaşım...:teytey: :teytey:
Saolasın canımmm. Amin inş. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Senide birkez daha tebrik ediyorum.
biz işimiz geregi vandayız...migros var burda ama orda yok o meyveler.zaten tek büyük markette migros :S ankaradan fılan temin edebilirmiyim acaba tanıdıklar var orda...
selamlar kızlar...bugun ıkılı test sonuclarımız cıktı.ıyıymıs cok sukur.doktorumuz 3 luye gerek yok dedı. yuzde 70 80 erkek olabılır dedı bıde. saglıklıya sukurler olsun.sızlerınde guzel haberlerını okuyup mutlu oluyorum.
bu arada ılk 3 ayda 3 kılo aldım.varmı aranızda benım gıbı olan?
Canım oğluşuna çok sevindim ya yerim onu bennnnn paşalar çoğunlukta maşalahh
çok teşşekkür ederim canım sağlıkla doğsunlar inşallah
ben bilmiodum çok duygulandım okurken pıtır pıtır süzüldü valla damlalar çok güzelmişkızlar herkes biliyordur ama paylaşmak istedim
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok yavrum, sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Allah varya yukarda yeni geldim dün kaldığım yerden hızlı hızlı okurken sayfaları daha yazdığını görmeden birden içimden eski profil resmindeki gibi bi kızı olucak geçti melek gibi .....Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldımm kaydirigubbakcemile3
Sok gecırdımde geldım bacılarrr. Erkek erkek derken kız cıktı benım bıcırık. yüzde 90 kız dedı doktor. Cunku bebısım yıne bacaklarını kapatmıstı. Bıraz gobegımı salladı. Burda pıpı yok kız gelıyor dedı. kaydirigubbakcemile3 Cok saglıklıymıs maşallah. 150 gr olmus. Boyunu soyledı ama ben heyecandan unuttum. 3 lu testım yapıldı. Sonucu pazartesı alıcam. Babasının ağzı kulaklarına vardı doktor kız dıyınce :roflol: ıste boyle kızlarhayırlı olsun canım tatlış kızın:teytey: :teytey::teytey:
selam kızlar çoookkk uzun zamandır yazamadım..umarım herkes iyidir..bu arada bir prenseste benden geliyor..evet kızlar kızım zeynep durum geliyor..:ecrin_bebek:
ayyy ailede tek kız olacak..rabbim herkesin gönlüne göre versin..
tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah
açeyla melike prensesleriniz hayırlı olsun tebrik ederim arkadaşlara.s.
Allah varya yukarda yeni geldim dün kaldığım yerden hızlı hızlı okurken sayfaları daha yazdığını görmeden birden içimden eski profil resmindeki gibi bi kızı olucak geçti melek gibi .....hayırlı olsun canım tatlış kızın:teytey: :teytey::teytey:
bende rüyamda birgün erkek diğer gün kız görüyorum
ikiz olsa dicemki biri kız diğeri erkek ama yok bacım, fikir yürütemiyorum ne olur diye
benim arkadaş rüyasında hep metal, demir, bozuk para filan görmüş
kayınvaldesi oğlun olcak demiş
1 ay önce öğrendi oğlu olcak
sende metal demir görüyosan oğlun olur diyor
dediğine bakılırsa ben hiç metal ve bozuk para görmedim, o zaman kızım olcak delikafadulden
kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldımm kaydirigubbakcemile3
Sok gecırdımde geldım bacılarrr. Erkek erkek derken kız cıktı benım bıcırık. yüzde 90 kız dedı doktor. Cunku bebısım yıne bacaklarını kapatmıstı. Bıraz gobegımı salladı. Burda pıpı yok kız gelıyor dedı. kaydirigubbakcemile3 Cok saglıklıymıs maşallah. 150 gr olmus. Boyunu soyledı ama ben heyecandan unuttum. 3 lu testım yapıldı. Sonucu pazartesı alıcam. Babasının ağzı kulaklarına vardı doktor kız dıyınce :roflol: ıste boyle kızlar
selam kızlar çoookkk uzun zamandır yazamadım..umarım herkes iyidir..bu arada bir prenseste benden geliyor..evet kızlar kızım zeynep durum geliyor..:ecrin_bebek:
ayyy ailede tek kız olacak..rabbim herkesin gönlüne göre versin..
ecem düz yatağa dönüşebilen bu beşikler benim de ilgimi çekiyor. nette görmüştüm ben de, bakalım piyasada da bulabileek miyim güzel bir şey.
alemsin pembemavi gece gece çok güldüm :roflol:ben de çok tuhaf strateji oyunu gibi rüyalar görürürüm ama bu rüyan çok güssselmiş gerçekten :roflol::roflol:eslem kardeş, ben rüyamda bu gece artık kendimi aştım ve terminatör gördüm: kendisi metallerden oluşan bir robot bildiğin gibi. sen böyle deyince de çok şaşırdım. normalde hiç işim olmaz terminatörle merminatörle... :) )
eslem kardeş, ben rüyamda bu gece artık kendimi aştım ve terminatör gördüm: kendisi metallerden oluşan bir robot bildiğin gibi. sen böyle deyince de çok şaşırdım. normalde hiç işim olmaz terminatörle merminatörle... :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?