2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biz işimiz geregi vandayız...migros var burda ama orda yok o meyveler.zaten tek büyük markette migros :S ankaradan fılan temin edebilirmiyim acaba tanıdıklar var orda...

canım benim istersen burdan makrodan bakim sana gönderim istediğin meyveyi olurmu...

Tşk ederim cnm bnm. Evet gördüm o gelinlik gibi olanlarından. İnş.almayı düşünüyorum. Çok şekerler.

biz işimiz geregi vandayız...migros var burda ama orda yok o meyveler.zaten tek büyük markette migros :S ankaradan fılan temin edebilirmiyim acaba tanıdıklar var orda...

canım bu işin çözümü makrodur öyleyse.Ankarada vardır sanırım.yoksada çok darda kalırsan yardımcı oluruz sana buradan.

selamlar kızlar...bugun ıkılı test sonuclarımız cıktı.ıyıymıs cok sukur.doktorumuz 3 luye gerek yok dedı. yuzde 70 80 erkek olabılır dedı bıde. saglıklıya sukurler olsun.sızlerınde guzel haberlerını okuyup mutlu oluyorum.

bu arada ılk 3 ayda 3 kılo aldım.varmı aranızda benım gıbı olan?

iyi maşallah canım gözünaydın.valla 3 kilo ne ki ben 4 ay bitti 6 kilo.zaten su içsem yarardı çok kilo almaya müsaitim.umarım feci olmam doğum kadar.

Canım valla burda yani Antalya'da varsa bende yollarım sana hiç problem değil. Özelden mesaj atabilirsin hangi meyveyse o.

Canım benim. Çok teşekkür ederim. Sağlıklı olsunlarda hiç farketmez.

mojikucum çok teşekkür ederim canım...düşünmeniz bile yeter...iyiki varsınız....

eslem kardeş, ben rüyamda bu gece artık kendimi aştım ve terminatör gördüm: kendisi metallerden oluşan bir robot bildiğin gibi. sen böyle deyince de çok şaşırdım. normalde hiç işim olmaz terminatörle merminatörle... :) )

kızlar eğer yüklemeyi başarabildiysem tabi bebek odası hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim..erkek bebek için 10 yaşa kadar rahat yatabileceği bir oda istiyorum bu renk nasıl sizce?

ecem düz yatağa dönüşebilen bu beşikler benim de ilgimi çekiyor. nette görmüştüm ben de, bakalım piyasada da bulabileek miyim güzel bir şey.

moziiiii, maşallah. ne güzel. bunca erkek kimle evlenecekti ayol. burası oğlan kaynıyordu zaten. :)

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. artık ufaktan mağazalara hücum zamanıdır :)

ecem, size de hayırlı olsun. ailesinin bircik prensesi. sağlık ve sıhhatle gelsin inşallah.

alemsin pembemavi gece gece çok güldüm :roflol:ben de çok tuhaf strateji oyunu gibi rüyalar görürürüm ama bu rüyan çok güssselmiş gerçekten :roflol::roflol:

rüyalarinizi okudumda yazmadan duramadim benim rüyalarimda cok ilginclesti bi gün bi soygunda silahli adamlardan kurtulmaya calisiyorum bi gün polislerden kaciyorum o kadar hareketli heycanli ki anlatamam. herhalde erkek bu bebek her gece heyecan macera gerilim dolu rüyalar görüyorum:)

sabah sabah ne kadar güldüm bilemezssin
valla arkadaşımın dediğine bakılırsa senin bebiş harbi harbi erkek delikafadulden
en delikanlısından yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…