canım piyasada var.ben buldum aynı takımı 1300 tl fiyatı.bilgin olsun
ecem istanbul da gördün değil mi? ama zincir mağazaysa belki ben de bulurum. mağazanın adını hatırlıyor musun?
bırcan,ayfer,filiz ve özge arkadaslarım saolun merak ettıgınız ıcın.
bız dun gec geldık baktım kımse de yok sonra yazarım dedım sızı de merakta bıraktım kusura bakmayın.oncelıkle bebeğim cok saglıklıymısbastan popoya 15.6 cm olms,160 gr.doktorum ıdeal dedı. veeeeeeeeeeeeeeeee tosunum gelıomus.annesının kucuk adamı:)acmıs bızı beklıodu sıpa:)sonra detaylı ultrasona grdım.bazı kemıklerı olculdu herseyı cok gusel cıktı allaha bın skur.kan verdım.ıdrar kan ve dıger testlerım temız cıktı 3lü testın sonuclarını da 10 gun sonra sonucları alıcakmısız.ınsallah onlar da cok gusel cıkıcak.oglusum,canımdan can,rabbım onu bıze bagıslasın.masallah demeyı unutmayın canlarım
sabah sabah ne kadar güldüm bilemezssin
valla arkadaşımın dediğine bakılırsa senin bebiş harbi harbi erkek
en delikanlısından yaniii
canım sen ist da semt olarak nerde oturuyorsun?
bız dun gec geldık baktım kımse de yok sonra yazarım dedım sızı de merakta bıraktım kusura bakmayın.oncelıkle bebeğim cok saglıklıymısbastan popoya 15.6 cm olms,160 gr.doktorum ıdeal dedı. veeeeeeeeeeeeeeeee tosunum gelıomus.annesının kucuk adamı:)acmıs bızı beklıodu sıpa:)sonra detaylı ultrasona grdım.bazı kemıklerı olculdu herseyı cok gusel cıktı allaha bın skur.kan verdım.ıdrar kan ve dıger testlerım temız cıktı 3lü testın sonuclarını da 10 gun sonra sonucları alıcakmısız.ınsallah onlar da cok gusel cıkıcak.oglusum,canımdan can,rabbım onu bıze bagıslasın.masallah demeyı unutmayın canlarım
semt olarak antalyada oturuyorum şekerim :)
peti sen van'a gittin değil mi doktora? yanlış mı hatırladım. nasıldı hava gezip dolaştınız mı hiç?
dogru hatırlamıssın canım.evet vana gıttık.hava da superdı sansımıza.delı gıbı gezdık alısverıs yaptık.neler aldım oglusuma bı gorsenız koycam sımdı.
moziiiii, maşallah. ne güzel. bunca erkek kimle evlenecekti ayol. burası oğlan kaynıyordu zaten. :)
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. artık ufaktan mağazalara hücum zamanıdır :)
eslem bilmem ki, bir de allahın izniyle ikiz olacak ya, bakalım delikanlı sayımız kaç olacak 0? 1? 2? :)
salı günü randevum var ama daha 11+6 olacağım o gün. o kadar erken haftasında pek kimse öğrenemedi. bir msms var bildiğim.
meraktan çatlıyor insan. şimdilik sadece alacağımız tulumların rengine karar verebileceğiz oysa düşünsene kız yetiştirmek başka erkek yetiştirmek bambaşka bir şey. yani aslında hayatımızın gidişatında önemli bir fark yaratacak bu bebelerin cinsiyeti. hakkımızda hayırlısı...
Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım.
Tşk ederim pembecim. Dün daldım biraz mağazalara zaten. 2 tane alt, bir tanede pijama aldım kuzuma.
Elacım hayırlı olsun oğluşun. Sağlıkla gelsin inşallah.
41 kere maşallah subhanallah tosuncuğuna, küçük adamına
hayırlı olsun canım, öğrendin sende bebişini, sağlıcakla gelsin inşallah
hadii yaa ikiz mi bekliyorsunuz? ayyy ne güzel, maşallah
bende ikiz isterdim ama kısmet
cinsiyet olarak da Rabbim gönlün neyi arzuluyorsa sağlıklı olanında nasip etsin inşallah
hepınıze tesekkur edrım arkadaslar.daha gusellerı sızın olsun ınsallahpetiborr çok şekerler yaaa
yerim ben onun cicilerini maşallah
giyinmek nasip olsun inşallah
dilekcim canım gelişmiş cevap yazarken aşağılarda eklenti ekle butonu var
orayı tıklarsan bilgisayarından resmi bulup ekleyebilirsin
en kolay ekleme yolu böyle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?