peti çok güzeller. güle güle giysin minnoşun. :)
canım benım velet bı ölçtürmemişti o yusden bılmıorum.ama senın dedıgını ben de duydum prenses olabılır.gercı bu haftayla da alakalı.hyrlısı.saglıkla gelsınEla cığım ne desen haklısın eklicem söz valla eslem sağol canım Allah razı olsun eşim valla sağolsun yapıyor şanslıyım bu arada ense kalınlığına bakarak benimde bir prensesim olacak galiba Ela senin kaçtı ense ölçümü canım tuttu mu tahmin işi
canım agrılar cesıt cesıt.farklı farklı oluo bende de.korkma buyuyo ııce bebişin ondandır ayaklarını yukarı kaldır da yat ıı gelıo.kızlar karnım ağırıyor, büyoyor da ondan sebep mi acaba
değişik bir ağrı, gerilme gibi
sizinde oluyormu
gamma 2li ultrason sonuç kadığında
NT: 1. 7 MM yazıyor ensel kalınlığı bu mu?
birde CRL: 55 MM diye bişey var
bunlardan hangisi acaba? sonuçlarım temiz çıktı
cinsiyet tahmini için soruyorum :))
Kızlar sanırım oldu bakalım görücez şimdi. Mavi badili resimleri bugün çekildim.Yani tam 17. haftaya girmişken. Siyah olanı da 2 gece önce çekildim 16+5 iken yani..
Bir de sizlere bebişimin patiklerini ekledim... Daha sonra annemin ördüklerinin hepsini ekliycem bende değil... Diğeri de gelen ilk hediyesi...
Kızlar sanırım oldu bakalım görücez şimdi. Mavi badili resimleri bugün çekildim.Yani tam 17. haftaya girmişken. Siyah olanı da 2 gece önce çekildim 16+5 iken yani..
Bir de sizlere bebişimin patiklerini ekledim... Daha sonra annemin ördüklerinin hepsini ekliycem bende değil... Diğeri de gelen ilk hediyesi...
Bunlarda benim bebeğimin cicileri:)
petibörcüm vana gelmişsin haberimiz yok :) hangi hastaneye geldin..bende vandayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?