2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben bılmıorum kı senın vanda oldugunu.ıstanbul hastanesıne geldık.özlem hanıma.sen nereye gıdıosun?

ben zaten kendim devlet hastanesinde çalışıyorum...hem kendi hastanemiz hemde dışarda divan hayat diye bi hastane var oraya gidiyorum...:CüvCüv:

kızlar size bir şey soracağım şimdi bizimkiler eylülde doğacak ya bu yarım kollu kısa kollu alttan çıtçıtlı atletler var ya onları giydiremeyiz diye düşünmüştüm. onlar nasıl giydiriliyor. kazağın altına mı tulumun altına mı? çok cahilim çok.

ya kızlar bu arada ben resim eklemeyi bilmiyorum o yüzden hiç göbişimin resmi yok...

Eslem ciğim Ela açıklamış sağolsun
Dilek ne güzel senin kilo derdin olmayacak cicileride çok güzel
Ecem bebişin cicilerini güle güle giysin inşallah

ben zaten kendim devlet hastanesinde çalışıyorum...hem kendi hastanemiz hemde dışarda divan hayat diye bi hastane var oraya gidiyorum...:CüvCüv:

ben de bu aya kadar dıvan hayatta hatıce hanıma gıdıodum.ama nemrut bı kadın cok suratsız hıc bısı soramıodum.bu ay komsum tavsıye ettı ıst hast özlem hanıma basladım.acaıp memnun kaldım.cok ılgılendı.herseyı ben sormadan o anlattı.aklımda soru ısaretı bırakmadı saolsun.sana da tavsıye edrım

diğerleri :)

Eklentiler

• $PICT0570.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $PICT0572.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $PICT0573.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
sivaslı
gelişmiş cevap> eklentiler (ataç resmi)>dosyayı bilgisayardan seç>yükle>pencereyi kapat>cevapla

zaten daha bikez ikili test için gittim ama ben akşam gittigim için hatice hanım degildi doktor.başka biriydi.bakalım belki istanbul has.giderim..

ay ne güzel çıkmış göbeğin maşallah...zayıflarda da hamilelik bi başka güzel duruyor:CüvCüv::CüvCüv:

zaten daha bikez ikili test için gittim ama ben akşam gittigim için hatice hanım degildi doktor.başka biriydi.bakalım belki istanbul has.giderim..

bır de nese hanım var dıvan hayatta ay o ondan da beter.hem ıst hastanesınde randevu da almıosun.dırek gıdıp gırıs yaptırıosun o kadar.

canım 1.si ense kalınlıgı
2.si de boyu bebişinin.baş popo mesafesi:)

teşekkür ederim canım
tahminim bu yöndeydi ancak tam emin olamadım valla, sağol

dilek bacım sen benden de zayıfsın galiba, kaç kilosun?
cicileriniz hayırlı olsun, patikleri giyip pati pati yürüsün

Bunlarda benim bebeğimin cicileri:)

ecem çok şekerler
anam doğmadan fenerli yaptılar çocuğu acayip tatlı olur hee bunları giyinince

canım tulumun altına mutlaka yarım kollu giydirilir
yeni doğacakları için ortamın sıcaklığı onlara soğuk gelebilir
alışana kadar özellikle akşamları giydirmek lazım diye düşünüyorum
ben uzun koluu, yarım kollu ve sıfır kollu alttan çıtçıtlılardan en az 2 şer tane almayı düşünüyorum
tabi boy boy

canım benim arkadaşımın 1,5 yaşında kızı var o kışın hep atlet niyetine giydiriyor kısa kollu ve askılı olanlarını..alttaki çıtçıtları sayesinde bezi daha iyi tutuyomuş.birde belinin açık kalma sorunu olmuyomuş..

dılek ufaktan ufaktan ben burdayım demeye baslamıs senın cımcıme de.cıcılerını de gule gule gıysın ıns

Evet canım gündüzleri pek belli olmuyor ama geceleri ben burdayım demeye başladı çok şükür. Çok teşekkür ederim tatlım ben daha zaten hiçbirşey almadım pek birşeyi yok yani.Alınca bende koyucam ama çok tatlı oluyor çünkü...

dilek ne kadar zayıfsın :) kaç kilo ile hamile kaldın sen? hiç kilo aldın mı ? ciciler de hayırlı olsun

Yok canım ya nerde zayıfım bana da hiç zayıfım gibi gelmez:)) 54 kilo ile hamile kaldım ama boyum nedeniyle ince görünüyorum...Sanırım hiç kilo da almadım daha.. Teşekkür ederim tatlım.

Ecemcim çok tatlı seninkilerde bebişlerin herşeyleri tatlı oluyor zaten çok beğendim hepsini oğlun olacak galiba di mi? Fenerli takımları da harika , benimki kız bile olsa bizde alırız öyle şeyler babası biraz fazla fanatikte:))

mozi senın de kızın gelıomus.tebrık edrım canım.allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın.
ecem87
dılekcım saol canım daha ıyılerı sızın olsun ıns

Tşk ederim elacım. Allah hepimize nasip etsin.

çok sevindim cnm. Kan testinde iyi çıkar inş.

Maşallah göbüşüne şekerim. Bebişin tulumları ve patikleride çok şirin. Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.

Bunlarda benim bebeğimin cicileri:)

Çok şekerler cnm. Güle güle giysin bebişin.

kızlar eylul ayı bebelr ıcın serın olabılır.o yuzden cıtcıtlı bodylerın bırcogunu uzun kolllualın derım.bır de 1aylık almayın hepsını.2-3aylık alın derım cunku cok cabuk buyuyolar hatta bazı bebekler dogduklarında bıle 1 aylık olanları gıyemıolar ırı olanlar

teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun..2 doktorda erkek dedi.bu cuma bir süpriz yapmazsa erkek geliyor canım.Eşimde bende Fb liyiz.Hatta eşimin bana yıldırım aşkıyla vurulmasındaki en önemli etkenlerden biride Fb li olmammış:)kaydirigubbakcemile3 Kısmetse Alperinimizde Fb li olucak:)

ecem, eslem cevap çin teşekkürler. ben onlar yazlık diye almadan geçtim mağazada ucuzdu da halbuki siz kaça alıyorsunuz o atletleri? Yarım kollu ve kolsuz olanları yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…