Bunlarda benim bebeğimin cicileri:)
kız ben bılmıorum kı senın vanda oldugunu.ıstanbul hastanesıne geldık.özlem hanıma.sen nereye gıdıosun?
ben zaten kendim devlet hastanesinde çalışıyorum...hem kendi hastanemiz hemde dışarda divan hayat diye bi hastane var oraya gidiyorum...:CüvCüv:
Kızlar sanırım oldu bakalım görücez şimdi. Mavi badili resimleri bugün çekildim.Yani tam 17. haftaya girmişken. Siyah olanı da 2 gece önce çekildim 16+5 iken yani..
Bir de sizlere bebişimin patiklerini ekledim... Daha sonra annemin ördüklerinin hepsini ekliycem bende değil... Diğeri de gelen ilk hediyesi...
zaten daha bikez ikili test için gittim ama ben akşam gittigim için hatice hanım degildi doktor.başka biriydi.bakalım belki istanbul has.giderim..
canım 1.si ense kalınlıgı
2.si de boyu bebişinin.baş popo mesafesi:)
Kızlar sanırım oldu bakalım görücez şimdi. Mavi badili resimleri bugün çekildim.Yani tam 17. haftaya girmişken. Siyah olanı da 2 gece önce çekildim 16+5 iken yani..
Bir de sizlere bebişimin patiklerini ekledim... Daha sonra annemin ördüklerinin hepsini ekliycem bende değil... Diğeri de gelen ilk hediyesi...
kızlar size bir şey soracağım şimdi bizimkiler eylülde doğacak ya bu yarım kollu kısa kollu alttan çıtçıtlı atletler var ya onları giydiremeyiz diye düşünmüştüm. onlar nasıl giydiriliyor. kazağın altına mı tulumun altına mı? çok cahilim çok.
kızlar size bir şey soracağım şimdi bizimkiler eylülde doğacak ya bu yarım kollu kısa kollu alttan çıtçıtlı atletler var ya onları giydiremeyiz diye düşünmüştüm. onlar nasıl giydiriliyor. kazağın altına mı tulumun altına mı? çok cahilim çok.
dılek ufaktan ufaktan ben burdayım demeye baslamıs senın cımcıme de.cıcılerını de gule gule gıysın ıns
dilek ne kadar zayıfsın :) kaç kilo ile hamile kaldın sen? hiç kilo aldın mı ? ciciler de hayırlı olsun
Ecemcim çok tatlı seninkilerde bebişlerin herşeyleri tatlı oluyor zaten çok beğendim hepsini oğlun olacak galiba di mi? Fenerli takımları da harika , benimki kız bile olsa bizde alırız öyle şeyler babası biraz fazla fanatikte:))diğerleri :)
mozi senın de kızın gelıomus.tebrık edrım canım.allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın.
ecem87
dılekcım saol canım daha ıyılerı sızın olsun ıns
selam güzel annişler
dün doktora gittim ikili test için ense ölçümü 0.9 çıktı kan verdim doktorum gayet güzel dedi pazartesi salı sonuçları eşim gösterecek doktordan sonra via port a giittik bebişime çok tatlı şeyler aldım yarın resimleri eklicem şimdi eşim temizlik yapıyor bende ona yardım ediyorum sizlerde ne var yok
Eslem ciğim Ela açıklamış sağolsun
Dilek ne güzel senin kilo derdin olmayacak cicileride çok güzel
Ecem bebişin cicilerini güle güle giysin inşallah
diğerleri :)
Evet canım gündüzleri pek belli olmuyor ama geceleri ben burdayım demeye başladı çok şükür. Çok teşekkür ederim tatlım ben daha zaten hiçbirşey almadım pek birşeyi yok yani.Alınca bende koyucam ama çok tatlı oluyor çünkü...
Yok canım ya nerde zayıfım bana da hiç zayıfım gibi gelmez:)) 54 kilo ile hamile kaldım ama boyum nedeniyle ince görünüyorum...Sanırım hiç kilo da almadım daha.. Teşekkür ederim tatlım.
Ecemcim çok tatlı seninkilerde bebişlerin herşeyleri tatlı oluyor zaten çok beğendim hepsini oğlun olacak galiba di mi? Fenerli takımları da harika , benimki kız bile olsa bizde alırız öyle şeyler babası biraz fazla fanatikte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?