2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eslem ciğim Ela açıklamış sağolsun
Dilek ne güzel senin kilo derdin olmayacak cicileride çok güzel
Ecem bebişin cicilerini güle güle giysin inşallah

Olmaz mı canım yaa benimde kilo derdim olacak elbet ama çok çabuk verebilen bir bünyem var. Belki bebekle uğraşırken aynı zamanda iş güç derken zayıflarım diye düşünüyorum... Sağol canım..

ay ne güzel çıkmış göbeğin maşallah...zayıflarda da hamilelik bi başka güzel duruyor:CüvCüv::CüvCüv:

Çok teşekkür ederim tatlım sağol...

teşekkür ederim canım
tahminim bu yöndeydi ancak tam emin olamadım valla, sağol
dilek bacım sen benden de zayıfsın galiba, kaç kilosun?
cicileriniz hayırlı olsun, patikleri giyip pati pati yürüsün

Daha iyileri hepinizin olsun tatlım.. Ben 54 kiloyum ama boyum olduğu için ince görünüyorum yoksa zayıf falan değilim canım yaaa.

Maşallah göbüşüne şekerim. Bebişin tulumları ve patikleride çok şirin. Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.Çok şekerler cnm. Güle güle giysin bebişin.

Sağol canımcım. Amin tatlım Allah hepimize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişlerimizn giysilerini...

kızlar bu arada çok öenmli bişe daha sorcam.göbekleiniz için bişeler kullanmaya başladınızmı.başladıysanız ne kullanıyorsunuz.çatlaklar için...ben daha başlamadım daha dogrusu neyin işe yaradıgını bile tam bilemiyorum...

Maşallah tatlım benim sağlıkla gelsin tosunumuz inşallah... Bizde fenerliyiz ama benimki sadece takım tutmak maçlarını falan izlemem.. Eşinde bayağı açıksözlüymüş kız:)) Bak açık açık söylemiş... Bizimde Eylülümüz fenerli olacak.....

ben acı badem kremı ve kakao yagı kullanıorum.dun gce yatarken ac badem kremını surdum de yattım suan hala nemlı.en nemlı bırakan o.

pembe canım 3,50 tl en ucuz olanı
idil baby markasının % 100 pamuklu ondan 1 tane uzun kollu aldım oda 6,50 tl, biraz pahalı
toptancıya gidip almak lazım, bir cimcik şeyden çok para istiyorlar valla

dilekcim doğru diyosun canım, boy uzun olunca kilo görünmüyor
bebeiş kilo alsın, sağlıklı olsunda bizler almasak daha iyi valla
sonra zayıflama derdimiz olmaz :))
bende 50 kilo oldum, 47 kiloydum

hayırlı olsun kaç aylık için bunlar yeni doğan mı?

sağol canım.genelde 4 aylıktan sonra giyebileceği şeyler..Gerçi şöyle diyim eşimle çok pahalı şeyleri almaya cesaret edemiyoruz şimdi..gittiğimiz alışveri merkezlerinde bebek reyonlarını gezerken uygun bulduklarımızı alıyoruz..Mesela ayıcıklı şapka atkı takımı kampanya vardı 6 tl idi.hemen aldım.Nike ayakkabıları 59.90 mış 10 tl ye düşmüş onuda öyle aldık..sarılı beyazlı bir takım var dün onu pazardan aldım 3.5 tl idi takımı..adama sordum hatta neden bu kadar ucz rengimi çıkıyor diye yok dedi çıkarsa getir her hafta burdayım orda başka modellerde vardı bunların çıkar mesala dedi..işte o tezgah her hafta varmış 10 tane almayı düşünüyorum böyle takım 2-3 numara olanlardan....kızlar pazarları bu gündelik giymleri için tavsiye ederim.birde ist da oturan hamişler Kartal Realin alt katında bir bebek mağazası var yolu düşen olursa uğrasın derim gerçekten uygun fiyata çok şey oluyor..Biz eşimle alışkanlık haline getirdik her bebek kontrolünden sonra ordan kesin bişe alıyoruz..Bu arada realin marketinde converse şekilli bebek ayakkabıları 5 tl idi.

Kızlar ben johnsons baby nin sprey bebek yağını aldım karnıma sürmek için. Ne dersiniz? ışe yararmı ?

Haklısın canım inşallah yediklerimizin hepsi bebeişlerimize yarar... Zayıflama derdi mutlaka olacak ama en azından birkaç kiloyu vermek o kadar zor olmaz... Sende çok zayıfmışsın, boyun kaç?
demek 3 kilo aldın, ama iyi olmuştur yakışmıştır..

kızlar bebek tenıne dogrudan değicek seylerı %100 organik alın derım ben.dıgerlerı o kadar muhım dııl ama tenlerıne degıceklere dıkkat edın

bende eslemle aynı kilodayım ve hala tek gram alamadım.çünkü bulantım ve kussmam son sürat devam ediyor.yedigim hiç bişe durmuyo içimde kilo alacagım günü merak ediyorum...

bende eslemle aynı kilodayım ve hala tek gram alamadım.çünkü bulantım ve kussmam son sürat devam ediyor.yedigim hiç bişe durmuyo içimde kilo alacagım günü merak ediyorum...

canım 12.haftadan onra zorlada olsa yemen gerekiyormuş.benimde mide bulantılarım hala devam ediyor.sabahları aç karnına ilacımdan yarım tablet içiyorum o beni tüm idare ediyor.sen ilaç kullanmıyomusun?

doktorum bana bulantı için dramamine table önerdi ama içmek istemiyorum ilaç...sadece demir hapı kullanıyorum....

boyum 1,60 canım, kilomla beraber iyiyim anlayacağın
gerçi eşimin akrabaları zayıfsın zayıfsın deyip duruyorlar
kimse için kilo almaya uğraşamam valla, kociş zayıf istiyor hatununu kaydirigubbakcemile3 şimdi göbek yarıştırıyoruz, onunki önde tabii

kızlar bebek tenıne dogrudan değicek seylerı %100 organik alın derım ben.dıgerlerı o kadar muhım dııl ama tenlerıne degıceklere dıkkat edın

haklısın canım, katılıyorum sana, pahalı ama sırf atletlerini organik, %100 pamuklu alıcam

benim kusmalarım 1 hafta oldu geçeli, mide bulantılarımda hafifledi
sabret canım az kaldı, sneinkide geçer inşallah, 4, aydan sonra alıcaz
şimdi de ben habire yemek yiyorum, doymuyorum
sabahlarıda karnımın açlığından uykumu tam alamıyorum
benim kuzu rahat bırakmıyor :ecrin_bebek:

cevaplar için teşekkür ederim kızlar. aslında yakın zamanda doğurmuş çocuğu daha k
üçük olan biriyle gitmem lazım benim çarşıya hakikaten çok cahilim.

peti ya iyi hoş da aslına bakarsan vücuda değmeyen bir şey yok gibi. organikler de çok pahalı olmuyor mu? bir de kanzdan başka nerelerde bulunur?

kızlar aslında istanmbulda oturanlar buluşucaz eminönünde toptancılardan alıp alıp bölüşücez..fazla sayıda almamız gereken ürünlerde daha karlı çıkarız.ne dersiniz:)

peti maviye bayıldımmm. rengine de modeline de. kumaşı nasıl kalın mı. jile gibi mi giyeceksin kolsuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…