Eslem ciğim Ela açıklamış sağolsun
Dilek ne güzel senin kilo derdin olmayacak cicileride çok güzel
Ecem bebişin cicilerini güle güle giysin inşallah
ay ne güzel çıkmış göbeğin maşallah...zayıflarda da hamilelik bi başka güzel duruyor:CüvCüv::CüvCüv:
teşekkür ederim canım
tahminim bu yöndeydi ancak tam emin olamadım valla, sağol
dilek bacım sen benden de zayıfsın galiba, kaç kilosun?
cicileriniz hayırlı olsun, patikleri giyip pati pati yürüsün
Maşallah göbüşüne şekerim. Bebişin tulumları ve patikleride çok şirin. Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.Çok şekerler cnm. Güle güle giysin bebişin.
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun..2 doktorda erkek dedi.bu cuma bir süpriz yapmazsa erkek geliyor canım.Eşimde bende Fb liyiz.Hatta eşimin bana yıldırım aşkıyla vurulmasındaki en önemli etkenlerden biride Fb li olmammış:)kaydirigubbakcemile3 Kısmetse Alperinimizde Fb li olucak:)
kızlar bu arada çok öenmli bişe daha sorcam.göbekleiniz için bişeler kullanmaya başladınızmı.başladıysanız ne kullanıyorsunuz.çatlaklar için...ben daha başlamadım daha dogrusu neyin işe yaradıgını bile tam bilemiyorum...
hayırlı olsun kaç aylık için bunlar yeni doğan mı?
pembe canım 3,50 tl en ucuz olanı
idil baby markasının % 100 pamuklu ondan 1 tane uzun kollu aldım oda 6,50 tl, biraz pahalı
toptancıya gidip almak lazım, bir cimcik şeyden çok para istiyorlar valla
dilekcim doğru diyosun canım, boy uzun olunca kilo görünmüyor
bebeiş kilo alsın, sağlıklı olsunda bizler almasak daha iyi valla
sonra zayıflama derdimiz olmaz :))
bende 50 kilo oldum, 47 kiloydum
bende eslemle aynı kilodayım ve hala tek gram alamadım.çünkü bulantım ve kussmam son sürat devam ediyor.yedigim hiç bişe durmuyo içimdekilo alacagım günü merak ediyorum...
Haklısın canım inşallah yediklerimizin hepsi bebeişlerimize yarar... Zayıflama derdi mutlaka olacak ama en azından birkaç kiloyu vermek o kadar zor olmaz... Sende çok zayıfmışsın, boyun kaç?
demek 3 kilo aldın, ama iyi olmuştur yakışmıştır..
kızlar bebek tenıne dogrudan değicek seylerı %100 organik alın derım ben.dıgerlerı o kadar muhım dııl ama tenlerıne degıceklere dıkkat edın
bende eslemle aynı kilodayım ve hala tek gram alamadım.çünkü bulantım ve kussmam son sürat devam ediyor.yedigim hiç bişe durmuyo içimdekilo alacagım günü merak ediyorum...
cevaplar için teşekkür ederim kızlar. aslında yakın zamanda doğurmuş çocuğu daha k
üçük olan biriyle gitmem lazım benim çarşıya hakikaten çok cahilim.
peti ya iyi hoş da aslına bakarsan vücuda değmeyen bir şey yok gibi. organikler de çok pahalı olmuyor mu? bir de kanzdan başka nerelerde bulunur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?