2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım hıc olmazsa atletlerını organık alın kuzucukların.bır de mothercare da vardır.ceylan bebe de,özdılekte bulabılırsınız,chicco da,..buralarda vardır.işte fıyatını yazdım sıze 3 tane cıtlıtlı organık atlete 22.5 lıra verdim.mothercare da daha ucuz ama burda yok.mothercare da,7li cıtcıtlı atlet 25mıydı neydi

merhaba arkadaslar ben seyı merak edıyorum bebeğini hisseden varmı aranızda..daha erken mi?15+2 yız bız sankı hamıle degılım hala.benım gıbı olan varmı.

peti maviye bayıldımmm. rengine de modeline de. kumaşı nasıl kalın mı. jile gibi mi giyeceksin kolsuz mu?

canım cok kalın dııl ınce de dııl.mayıs sonuna kadar gıyılır.jşle gıbı dııl.elbıse o cok rahat.fıyatı da cok makul.kimlikte ındırımde vardı %50 25 lıraya aldım.

bana doğum günümde kociş elbise ve eşarp almıştı
elbise hamile elbisesi
bakalım beğencekmisiniz

Eklentiler

• $DSC02037.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSC02036.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 28
bakın sıze pantolonların da resmını koyayım madem fıkır olsun.pantolonları lcwden almıstım %60 ındırım vardı.15 lıraya almıstım.gobek şişti hala rahat rahat giyiyorum.dar kotlar rafa kalktı artık cunku.

peticim çok uygun almışsın güle güle giy.

eslem senin de elbisen çok güzel.

bol bluz ve tuniklerle hamilelikte giyilenler aynı şey değil değil mi kızlar? hamile kıyafetlerinde ön kısmı daha farklı dikiyorlar. yani öbür elbiselerin eteği önden kalkar gibi geliyor. yanılıyor muyum. en azından ilerleyen aylar için?

teşekkür ederim kızlar
bende çok beğendim
sularım kesik yaaaaaaaaaaa, yemek yapmakta zorluk çekiyorum
ne büyük nimet şu su, Allahım sususz bırakma bizi

yenı yıkanmıstı bazıları kırış buruş henuzkusura bakmayın:)sıze fıkır olsun dıe koydum begenırsenız pantolonları lcw den bulabılırsınız.etegı de adıl ısık'tan bulursunuz.pantolonlar onceden gıydıklerımız gıbı dar deıl haberınız olsun.ben yenı yenı alıstım mecburen

Eklentiler

• $100_3095.webp
    32 KB · Görüntüleme: 18
  • $100_3097.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $100_3098.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 17
Ela cığım güle güle giy çok güzel lcw ye bende dün baktım çok hoş şeyler var üstler genelde robadan bir gömlek aldım kendime bende. pantolonda biraz daha bekliyeceğim duruma göre ya lcw de gördüm bir tane onu alırım yada direk hamile pantolonu alırım
ben acıktım bişiyler yiyeyim görüşürüz gene canlarım

van'ın altını ustune getrmıştım hamıle kıyafetı satan yer bulamamıstım hamıle oldugumu ogrendıgımde.ondan almıstım bu pantolonları 2şer beden buyuk olarak simdi gobek kısmı tam da gerı tarafın bolluguna yenı yenı alısıorum.hamıle pantolonu bu yuzden daha gusel.senın bedenıne gore oluo cunku.boyle olunca mecburen buyuk beden alıosun.

ya kızlar eşim de yok bugun evde.arkadasını karsılamaya gıttı.cok sıkıldım ayyhh gelsenıze karsılıklı acık bırer cay içelimkaydirigubbakcemile2

petibor canım seninkilerde üzerinde paralansın
pantolonların lastikli olanı yokmuydu, rahat etmek açısından
bende defactodan almıştım 1 pantolon 20 tl 2,si bedava
1 tanesi 10 tlye geldi yanii
hala vardır galiba, defacto varsa oturduğunuz şehirde tavsiye ederim

Eklentiler

• $DSC02038.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 16
  • $DSC02039.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…