zaten hurafe gibi şeyde insan yinede merak ediyor doğruluğu varmı diye..senın baya yüksekmiş...hıımmm...bebişlerinin iyi haberlerini duyan arkadaşlar çok sevindim.. paşa ve prenseslerde öğrenilmiş maşşallahasoscuğum evet arkadaşların dediği gibi benimki 80 çıkmıştı f-bhcg ama oğlum olacak.. dr bunlara inanmayın bu annenin hormon seviyesi dedi.. bebekle bi alakası yokmuş yanii...
mozijiku aaaaaaaaa çok şaşırdımmm yaaa hep erkek hissetmiştinn...hayırlısı olsunn...kızların cicileri çok tatlı oluyor...kaydirigubbakcemile5Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldımm kaydirigubbakcemile3
Sok gecırdımde geldım bacılarrr. Erkek erkek derken kız cıktı benım bıcırık. yüzde 90 kız dedı doktor. Cunku bebısım yıne bacaklarını kapatmıstı. Bıraz gobegımı salladı. Burda pıpı yok kız gelıyor dedı. kaydirigubbakcemile3 Cok saglıklıymıs maşallah. 150 gr olmus. Boyunu soyledı ama ben heyecandan unuttum. 3 lu testım yapıldı. Sonucu pazartesı alıcam. Babasının ağzı kulaklarına vardı doktor kız dıyınce :roflol: ıste boyle kızlar
kızlar slm nasılsınız ..bişey sorcam benim canım feci şekilde iki tane yaz meyvesi istiyor...şimdi adlarını sölemeyeyim sizinde çekebilir....ama bulundugumuz şehir itibariyle burda bulmak imkansız...bi fikriniz varmı temin edebilecegim yer hakkında.internette var aşeriyorum diye bi site ama onlarda dondurulmuş ürün satıyorlarmış ben dondurulmuş istemiyorum napabilirim....
pembe mavi hiç üzülme ben senden beterim ben hiç bilmiyomm... ookullar tatil olunca oyuncak bebekle denemeler yapıcamm... inşllhh..kızlar size bir şey soracağım şimdi bizimkiler eylülde doğacak ya bu yarım kollu kısa kollu alttan çıtçıtlı atletler var ya onları giydiremeyiz diye düşünmüştüm. onlar nasıl giydiriliyor. kazağın altına mı tulumun altına mı? çok cahilim çok.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:-tatlicadiarzu- ya o meyveli tofitada yoksa -tatlicadiarzu-:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kız sorma bende ölüyorum bulantıdan yedigim herşey çıkıyor...bitsede kurtulsak...dogum gününü unutmuşum kutlu olsun şekerim....
utlarcım bu arada sen nerelerdesin hiç görüşemiyoz sende hoşgeldin.bebişin ve sen nasılsın...nası gidiyo cinsiyet belli oldumu ?
teşşekür ederim canım bende sizi görünce çok mutlu olsum siz olmadan günler geçmiyo kendimi örgüye verdim deli gibi örgü örüyorum :)))) sen nasılsın canım senin bebeiş nasıl cinsiyeti öğrendinizmi ? ben öğrenir öğrenmez soluğu mağazalarda aldım ciciler aldım kızıma bi görseniz okadar güzel bi duygu ki dr gittik eşimde geldi ilk defa bizimki uyuyodu hanfendi hiç rahatını bozmadı dr ölçümlerini yapyı ense kalımlığı 1 m den de azdı çok sağlıklı dedi bu arada bizimki bi uyandı gerindi ondan sonra bi hareketlendi ama nasıl ekranda herşey belli oluyo eşimin gözlerindeki mutluluğu görmek çok güzel bişi vala allah isteyen herkeze nasip etsin muhteşem bişi :)))
kız sorma bende ölüyorum bulantıdan yedigim herşey çıkıyor...bitsede kurtulsak...dogum gününü unutmuşum kutlu olsun şekerim....
utlarcım bu arada sen nerelerdesin hiç görüşemiyoz sende hoşgeldin.bebişin ve sen nasılsın...nası gidiyo cinsiyet belli oldumu ?
canım bende daha öğrenmedim ense kalınlığı 1.9mm çıktı bide senin hcg değerin kaç çıkmıştı canım benim 26.8 çıktı cinsiyetle alakalımı bilmiyorum ama öyle söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?