2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

petibor çay vercen yok galiba
ben eltime iniyorum, o ikram etsin barii
görüşürüz daha sonra

zaten hurafe gibi şeyde insan yinede merak ediyor doğruluğu varmı diye..senın baya yüksekmiş...hıımmm...

mozijiku aaaaaaaaa çok şaşırdımmm yaaa hep erkek hissetmiştinn...hayırlısı olsunn...kızların cicileri çok tatlı oluyor...kaydirigubbakcemile5

canım varya bende 1 haftadır 2 yaz meyvesi aşeriyorumm.. eşimin umrunda bile değil yaz gelsin yersinn nerden bulayımm diyor... mecburen ben dondurulmuşunada razıyımm o kokuyu tadı alsam yeticek galiba....senağlamasenağlama

pembe mavi hiç üzülme ben senden beterim ben hiç bilmiyomm... ookullar tatil olunca oyuncak bebekle denemeler yapıcamm... inşllhh..

arkadaşlar evimizi topladık haftaya gidiyoruz inşllah.. ev tplu çok zor oluyoyaa..hiç bişey yapasım yok... uyumak istiyorumm..
kızlar buarada ben doktorun verdiği hiç bir ilacı içmiyorum artık...sanki onları içince tekrardan midem bulanacak gibi geliyor....senağlamasenağlama

kızlar bende çok istemiştim bi yaz meyvasını hatta yemekteyiz biz programına bakarken adam alışverişini carrefourdan yapıyordu meyva sebze reyonunda görünce çok sevindim:)Carrefourdan o meyvayı aldım tabi çok pahalı fiyatı doğal olarak eve geldim hemen yıkadım büyük bir iştahla yemek üzere 1 tane aldım..ve sonuç kendimi lavaboya zor attım.kızlar bulsanız bile hormonlu oluyor tatları çok kötü..hiç tavsiye etmem....yediğinize pişman olursunuz. meyvalı tofitalar dan yeyin ..kokusu bile size çektiğiniz meyva özlemini gidertir:)

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:-tatlicadiarzu- ya o meyveli tofitada yoksa -tatlicadiarzu-:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selam şeker anneler uzuuuuuuuuuuuuuun zamandır yoktum malum pc yok dün doğum günümdü sizleri çok özledim dayanamadım annemlerden yanınıza geldim :)) sizi çok özledimişim ya :) bebeğim bu arada çoksağlıklı bi kızım oluyo allah a çok şükür durumum iyi sizler nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz büyük bi ihtimalle inşallah sizin ve yavrularınızın sağlığı yerindedir eee nasılsınız beni unutmadınız değilmi ?delikafaduldendelikafadulden

slm pushing hoşgeldin cnm...hadi gözün aydın saglıkla gelsin bebişin...benim cinsiyet belli olmadı daha...nasılsın nası gidiyo...

bulantılar devam şekerim :) bebeğin gelişimi çok iyi bir kilo aldım göbüşü görenler hala inanmıyo karnın nerde diye soruyolar evde bıraktım diyorum bende :))) sen naslsısn senin durumlar nasıl ?

pushing hoşgeldin canım demek prensesin oluyor hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bende pek giremiyorum zaten internete şimdi açtım seni görünce çok sevindim

kız sorma bende ölüyorum bulantıdan yedigim herşey çıkıyor...bitsede kurtulsak...dogum gününü unutmuşum kutlu olsun şekerim....

utlarcım bu arada sen nerelerdesin hiç görüşemiyoz sende hoşgeldin.bebişin ve sen nasılsın...nası gidiyo cinsiyet belli oldumu ?

yok canım ya cinsiyet belli değil daha ayın otuzuna gideceğim doktor ozaman söylerim dedi bekliyorum sabırsızlıkla benim bulantılar çok şükür geçti iki haftadır yok bulantılarım canım bu arada senin bebiş nasıl canım

teşşekür ederim canım bende sizi görünce çok mutlu olsum siz olmadan günler geçmiyo kendimi örgüye verdim deli gibi örgü örüyorum :)))) sen nasılsın canım senin bebeiş nasıl cinsiyeti öğrendinizmi ? ben öğrenir öğrenmez soluğu mağazalarda aldım ciciler aldım kızıma bi görseniz okadar güzel bi duygu ki dr gittik eşimde geldi ilk defa bizimki uyuyodu hanfendi hiç rahatını bozmadı dr ölçümlerini yapyı ense kalımlığı 1 m den de azdı çok sağlıklı dedi bu arada bizimki bi uyandı gerindi ondan sonra bi hareketlendi ama nasıl ekranda herşey belli oluyo eşimin gözlerindeki mutluluğu görmek çok güzel bişi vala allah isteyen herkeze nasip etsin muhteşem bişi :)))

canım bende daha öğrenmedim ense kalınlığı 1.9mm çıktı bide senin hcg değerin kaç çıkmıştı canım benim 26.8 çıktı cinsiyetle alakalımı bilmiyorum ama öyle söyleniyor

dr bana benim bulnatılarımın midedeki rahatsızlığımdan kaynaklandığıı söledi normalde bu kadar olmazmış çünkü gittiğimde 14 haftalıktı düşün ozamanlarda geçmesi gerkiomuş ama benim hala var ama şiddetli değil bazaen bastırıyo ama yinede var neyse bebişler sağlıklıolsunda gerisi mühim değil ee ne ler yaptınız kilo ve göbüş durumları nasıl yürüyüş yapıyomusunuz çatlak kremleri sürmeye başladınızmı :dance:

canım bende daha öğrenmedim ense kalınlığı 1.9mm çıktı bide senin hcg değerin kaç çıkmıştı canım benim 26.8 çıktı cinsiyetle alakalımı bilmiyorum ama öyle söyleniyor

canım ben dr gittiğimde testin yapılması için son gündü ben testi yaptırmadım çünkü dr epey tecrübeli ve lararı bize braktı yaşım 19 dolayısıyla risk en az durumda bebkde sağlıklı burun kemiğine kemik gelişimine beyin gelişimine baktı drum sağlıklı dedi bende testte herhangi bi şekilde tedavi edileblecek özellikle anne karnında müdahale dedilebilvcem durmlar varmı diye sordum kesinlikle yokmuş yani allah korusun testten sakat cavabı çıksa en zaten bu bebeği aldırmam kaldıki hiç bi zaman emin olamıyosun kendimi boşu boşuna üzmk istemedim :) umarım kendimi ifade edebilmişimdir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…