2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla benimde bebek iyi iikli teste gittim ense kalınlıgı 1.1 mm çıktı...dr küçük bi çıkıntı gördü erkek olabilir dedi ama kesin degil...saglıkla büyüyyomuş bebegim...işte bulantılarım ve kusmalarım dışında herşey çok iyi..sürekli çıkardıgım içinde hiç kilo alamadım göbegimde belli belirsiz işte...hamile oldugumu kimse anlamıyo yani :)

iyi olmana sevindim canım dilek petibör burko nasıllar onlar öğrendilermi cinsiyetleri daha doğrusu öğrenenlerin bi listesi yokmu ?

anlıyorum canım zaten doğrusuda bu allah herkese sağlıklı bebekler versin cinsiyet ikinci planda benim şuan 14 haftalık ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor tabi insanoğlu ister istemez cinsiyeti merak ediyor :1hug:

pushıng
canım hosgeldın nabersın yegenım nasıl.kızın gelıomus cok sevndım benım de oglusum gelıo.ozlettın kendını arada calsana esının pc yı.burda coook olaylar oldu senden sonra.gobek sovları.bebeklerın ultrason resımleri.gercek ısımler neler nelr.uzatma arayı

petibörcüm oğluşun sağlıkla gelsin rabbim analı babalı büyütsün kusura bakma çok sık giremediğim için tebrik edemedim ama yeni kesinleşti sanırım dimi

petibörcüm oğluşun sağlıkla gelsin rabbim analı babalı büyütsün kusura bakma çok sık giremediğim için tebrik edemedim ama yeni kesinleşti sanırım dimi

evet canım yenı kesınlestı saolasın.rabbım sıze de tez zamanda ogrenmeyı sonra da saglıkla kucaklamayı nasıp etsın ınsllah

petibörcüm oğluşuna allah sağıklı ömürler versin sağlık versin bahtı güzel olsun :))) demek oğlun oluyo desene kaynana olucan ?

canım benim doktorum ser verip sır vermedi yani 16. haftadan önce söylemem dedi seninki enazından bir yorum yapmış

petibörcüm oğluşuna allah sağıklı ömürler versin sağlık versin bahtı güzel olsun :))) demek oğlun oluyo desene kaynana olucan ?

amın zeynepcım ıns.evet tatlım.sen de hanım annekaydirigubbakcemile3 ay yerımben onları yaa.esının gonlunu yap baglasın ınternetı.

yapmaya çalışıyorum o yapmazsa didip kabla alıcam kendim yapıcam bilgisayar al bana dedim pahalı geldi bekliyoruz bakalım gönlünün gelmesini:))))

begum ve msms benım oglum olucaklarını tahmın ettıler yanılmadılar.belkı ben de senınkınde yanılmam.yıne de allah gonlune gore versın

ultlar senın de oglusun olucak bence.

hayırlısı olsun canım çok sağol ilk zamanlar içimden kız geçiyordu ama şimdi erkek geçitor rabbim sağlıkla versin inşallah buarada benim adım pınar canım isimler yazılmış sanıyorsam bende söyleyim dedim:teytey:

neyse şekerler ben çıkyorum kendinize çooook ii bakın hepinizi öptüm allaha emanet olun en kısa zamanda tekrar gelicem inşalllah :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…