canım ben dr gittiğimde testin yapılması için son gündü ben testi yaptırmadım çünkü dr epey tecrübeli ve lararı bize braktı yaşım 19 dolayısıyla risk en az durumda bebkde sağlıklı burun kemiğine kemik gelişimine beyin gelişimine baktı drum sağlıklı dedi bende testte herhangi bi şekilde tedavi edileblecek özellikle anne karnında müdahale dedilebilvcem durmlar varmı diye sordum kesinlikle yokmuş yani allah korusun testten sakat cavabı çıksa en zaten bu bebeği aldırmam kaldıki hiç bi zaman emin olamıyosun kendimi boşu boşuna üzmk istemedim :) umarım kendimi ifade edebilmişimdir :CüvCüv:
iyi olmana sevindim canım dilek petibör burko nasıllar onlar öğrendilermi cinsiyetleri daha doğrusu öğrenenlerin bi listesi yokmu ?
petibörcüm oğluşun sağlıkla gelsin rabbim analı babalı büyütsün kusura bakma çok sık giremediğim için tebrik edemedim ama yeni kesinleşti sanırım dimi
aslımda eşimle kavga ettik kobloyu kesti bende ondan giremiyorum((
valla benimde bebek iyi iikli teste gittim ense kalınlıgı 1.1 mm çıktı...dr küçük bi çıkıntı gördü erkek olabilir dedi ama kesin degil...saglıkla büyüyyomuş bebegim...işte bulantılarım ve kusmalarım dışında herşey çok iyi..sürekli çıkardıgım içinde hiç kilo alamadım göbegimde belli belirsiz işte...hamile oldugumu kimse anlamıyo yani :)
petibörcüm oğluşuna allah sağıklı ömürler versin sağlık versin bahtı güzel olsun :))) demek oğlun oluyo desene kaynana olucan ?
ultlar senın de oglusun olucak bence.
interneti kıskandı canım atnen onunla ilgilenmiyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?