2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ama adamlar haklı bazen benımkı de trıp atıo basından kalkmıom dıe.hep bu topık yuzunden-tatlicadiarzu-

pushıng gıdıorum dedın goruorum senııı.madem gtmedın anlat neler yaptın etttın.soyle gobek fotonu koy mesela

kızlar biley dicam benim normalde terim hiç kokmazken hamile kaldığımdan beri terimin koktuğunun farkına vardım sizlerdede varmı böyle birşey

selam kızlar ....

mozi, puşi hayırlı olsun prenseslerimiz.... aaa hep prenseslerden gidiyoruz galiba başak kızları güzel olur... ayyy pembeler çoğaldı ne güzel...

Mozi, değişeceğini sanmıyorum, artık cihazlar daha modern ve güvenilir... ben de 12. haftamda öğrenmiştim.. perşembe 1 aydan sonra tekrar gideceğim çok merqak ediyorum... inşallah kızım cinsiyet değiştirmemiştir... bir de 3 lü test yaptıracağım sanırım....

kızlar biley dicam benim normalde terim hiç kokmazken hamile kaldığımdan beri terimin koktuğunun farkına vardım sizlerdede varmı böyle birşey

ayyy aynen canım ya hatta koltuk altı rol on kullanıyorum inşallah zararlı değildir... bir de akıntım arttı benim.. sanki o da kokulu gibi bu doğalmıdır ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…