ayyy aynen canım ya hatta koltuk altı rol on kullanıyorum inşallah zararlı değildir... bir de akıntım arttı benim.. sanki o da kokulu gibi bu doğalmıdır ki??
maşallah göbişine canımben zaten kilolu olduğum için hiçbirşey anlamıyorum ne güzel zayıfken hamiş kalmak ya
ayyy aynen canım ya hatta koltuk altı rol on kullanıyorum inşallah zararlı değildir... bir de akıntım arttı benim.. sanki o da kokulu gibi bu doğalmıdır ki??
kokulu akıntı enfeksıyon belırtısı dıo doktorlar bı sor derım
erkek bebeklerde gobek daha cabuk fırlıo.ben 1 kılo aldım sımdıye kadar.bakalım sonra nolcak
selam kızlar ....
mozi, puşi hayırlı olsun prenseslerimiz.... aaa hep prenseslerden gidiyoruz galiba başak kızları güzel olur... ayyy pembeler çoğaldı ne güzel...
Mozi, değişeceğini sanmıyorum, artık cihazlar daha modern ve güvenilir... ben de 12. haftamda öğrenmiştim.. perşembe 1 aydan sonra tekrar gideceğim çok merqak ediyorum... inşallah kızım cinsiyet değiştirmemiştir... bir de 3 lü test yaptıracağım sanırım....
perşembe günü sorayım bakalım...
ya kızlar bu arada dişim çürümüş... hem de gömük olanı yani ameliyatlık olanı( bana dua edin gebeliği sağ salim atlatayım.. yapacak bir şey yok dedi doktor.. hatta cerraha git sonrasında dedi... ayyy çok korkuyorum....
Saol cnm tşk ederim. Valla bakalım bu yaramazlara belli olmaz. Belki pipiyi arkasına saklamıştır. Şaka yaptım diye çıkarmasın önümüzdeki ay karşıma kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım inşalalh çabuk atlatırsın hamilelikte diş olayı mutlaka hortluyor bebek annedeki kalsiyumu emdiği için bol bol kalsiyum almamız lazım
gecmıs olsun deryadevrım.ınsallah cabuk gecer.
Geçmiş olsun deryacım. Bol bol süt içmemiz lazım
canı sağ olsun be defa da prens geldi deriz:)))
evet canım ya... yoksa anneden alıyor bu yumurcaklar ben 2 bardak içiyorum ama asla peynir yemem sizce bu yeter mi günlük?
Canım günde 3 bardak süt içmek lazım. Artı peynir ve yoğurtta bol bol yemek gerekli. Süt tek başına yeterli olmuyomuş. Bence peynir yemeyi denesen iyi olur güzelim ya.
canı sağ olsun be defa da prens geldi deriz:)))
sorma canım ya öncesinde varmış ama benim dişçi arkadaşım görememiş... çok kızıyorum ona...
sağol canım
evet canım ya... yoksa anneden alıyor bu yumurcaklar ben 2 bardak içiyorum ama asla peynir yemem sizce bu yeter mi günlük?
mozijiku canım senin ismin neydi rumuzu yazmak biraz zor oluyorda buarada benim adım pınar bide senin bebişinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?