2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

petibör gbüş burdan çok güzel görünüo çok tatlı olmussun oğlan karnı diye bağırıyo benim arkam büyüyo kalçalrım karnımdan ziyade kızlarda öle olurmuş ya :)))

ayyy aynen canım ya hatta koltuk altı rol on kullanıyorum inşallah zararlı değildir... bir de akıntım arttı benim.. sanki o da kokulu gibi bu doğalmıdır ki??

canım hamilelikte akıntı fazlalaşıyor ama kokuya dikkat etmedim hiç rahatsız edici bir koku oldumu enfeksiyondan şüpheleniyorlar

kokulu akıntı enfeksıyon belırtısı dıo doktorlar bı sor derım

perşembe günü sorayım bakalım...

ya kızlar bu arada dişim çürümüş... hem de gömük olanı yani ameliyatlık olanı( bana dua edin gebeliği sağ salim atlatayım.. yapacak bir şey yok dedi doktor.. hatta cerraha git sonrasında dedi... ayyy çok korkuyorum....

pushıng kızlarda oyle popo ve kalcalar buyuyo.ondan gobek henuz fazla cıkmamıstr senın.o yuzden sen kalcalrını kremle unutma catlamasın

Saol cnm tşk ederim. Valla bakalım bu yaramazlara belli olmaz. Belki pipiyi arkasına saklamıştır. Şaka yaptım diye çıkarmasın önümüzdeki ay karşıma kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım inşalalh çabuk atlatırsın hamilelikte diş olayı mutlaka hortluyor bebek annedeki kalsiyumu emdiği için bol bol kalsiyum almamız lazım

Saol cnm tşk ederim. Valla bakalım bu yaramazlara belli olmaz. Belki pipiyi arkasına saklamıştır. Şaka yaptım diye çıkarmasın önümüzdeki ay karşıma kaydirigubbakcemile3

canı sağ olsun be defa da prens geldi deriz:)))

geçmiş olsun canım inşalalh çabuk atlatırsın hamilelikte diş olayı mutlaka hortluyor bebek annedeki kalsiyumu emdiği için bol bol kalsiyum almamız lazım

sorma canım ya öncesinde varmış ama benim dişçi arkadaşım görememiş... çok kızıyorum ona...

gecmıs olsun deryadevrım.ınsallah cabuk gecer.

sağol canım

Geçmiş olsun deryacım. Bol bol süt içmemiz lazım

evet canım ya... yoksa anneden alıyor bu yumurcaklar ben 2 bardak içiyorum ama asla peynir yemem sizce bu yeter mi günlük?

canı sağ olsun be defa da prens geldi deriz:)))

evet canım ya... yoksa anneden alıyor bu yumurcaklar ben 2 bardak içiyorum ama asla peynir yemem sizce bu yeter mi günlük?

Canım günde 3 bardak süt içmek lazım. Artı peynir ve yoğurtta bol bol yemek gerekli. Süt tek başına yeterli olmuyomuş. Bence peynir yemeyi denesen iyi olur güzelim ya.

ben sut ıcemıorum gaz yapıo.sevmıorum da zaten.o yuzden pekmez,ıncır,peynır ve yogurt yıyorum.ama gunde 2 bardak yeter zaten deryadevrım

mozijiku canım senin ismin neydi rumuzu yazmak biraz zor oluyorda buarada benim adım pınar bide senin bebişinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı

Canım günde 3 bardak süt içmek lazım. Artı peynir ve yoğurtta bol bol yemek gerekli. Süt tek başına yeterli olmuyomuş. Bence peynir yemeyi denesen iyi olur güzelim ya.

naptın kız.3 bardak olurmu hıc.ben doktoruma sordum gnde 1 bardak yeter ama yatarken ıcmeyın dedı.gerısı kılodan baska bı ıse yaramaz.canı ne kı bu cocoukların 3 bardak sut ıcıceksınız

ben sütten ziyada bol bol ayran ve yoğurt tüketiyorum peynirde yiyorum sütüde çok fazla içmemek gerekiyor fazlası kansızlık yapıyor bol bol yeşillik yemek gerekiyor kalsiyum açısından çok zenginmiş

mozijiku canım senin ismin neydi rumuzu yazmak biraz zor oluyorda buarada benim adım pınar bide senin bebişinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı

pınarcım sen nıe ense kalınlıgını soruosun aklına takılan bısıy mı var.eger oyleyse herkesınkı aynı olmaz.3mm den az cıkmıs senın gayet normal.hem bu testın yapıldıgı haftaya da baglı.endıse edıosan etme yanı

kızlar konunu dışına biraz çıkmış olacam ama içinizde mahsunun filmi güneşi gördümü izleyen varmı yorumlar çok güzel malum doğumdan sonra biyere çıkamayacağız bugünleri değerlendirmek lazım ayrıca milyonerde çok güzelmiş ama vizyondan çıkmış galiba aranızda izleyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…