2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozijiku canım senin ismin neydi rumuzu yazmak biraz zor oluyorda buarada benim adım pınar bide senin bebişinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı

İsmim özge cnm. Benim bebişin ense kalınlığı 1.31 çıkmıştı.

naptın kız.3 bardak olurmu hıc.ben doktoruma sordum gnde 1 bardak yeter ama yatarken ıcmeyın dedı.gerısı kılodan baska bı ıse yaramaz.canı ne kı bu cocoukların 3 bardak sut ıcıceksınız

Kısss ne bilim benim doktor öyle söyledi. Her gittiğimdede söylüyor. Yoksa kalsiyum hapı içmek zorunda kalırsın diyor.

canım benim ense kalınlığı ölçüldüğünde 12 haftalıktı ama ultrasonda 13 haftalık gözüktü bebeğin büyüklüğü ense kalınlığını değiştirirmi acaba diyorum

ben ıkısını de ızledım ıkısı de cok gusel.slumdog mıllıonere bayıldım cok zekıce hazırlanmıs bı senaryo.mahsun da beklenenden daha ıyı bı performans sergılemıs.bır suru seyı anlatıo.once 15 dk guldurmus sonra baya aglatıo.ama gusel olmus yanı cok mesaj var

canım benim ense kalınlığı ölçüldüğünde 12 haftalıktı ama ultrasonda 13 haftalık gözüktü bebeğin büyüklüğü ense kalınlığını değiştirirmi acaba diyorum

hyr canım rahat ol degstrmez.zaten bu test 14.haftaya kadar yapılabılıo bılıosun.doktorlar olcum degerlerını de haftasıona gore hesaplıolar

begum ve msms benım oglum olucaklarını tahmın ettıler yanılmadılar.belkı ben de senınkınde yanılmam.yıne de allah gonlune gore versın

ayyy canım erkekmiymiş gerçekten. ayy çok sevindim. Allahım sağlıkla kucagına aldırsın ınsallah

kızlar aldığınız ciciler çok guzel. sağlıkla giysinler inşallah.
dilek canım baya zayıfsın o sebeple karnın çok fazla çıkmamaıs olsbılır. ama gayet hoş görünüyor

dilekçim canım prensesin geliyormuş canım sağlıkla gelsin rabbim analı babalı büyütsün msms canım seninde oğloşun oluyormuş allah analı babalı büyütsün kusura bakmayın biraz gecikmeli oldu ama neyse tekrar hayırlı olsun bebişleriniz

selamm kızlaaaarrrrra.s.

slmm anneler yokmu kimsee tabii pazarr herkessss biyerlerdee..........:)

selam kaçaklar, nerelerdesin yahu, girip ce'eee diyip kaçıyorsunuz valla
özletmeyin yaa yerimseniben

pushing bacım halledemedin mi hala net olayını, hayırlısıyla kablo neyim alda, gir muhabbet edek eskisi gibi
özlüyoruz bak sizleri aaaaa

mahsunun filmini merak ediyorum, müsait olduğumuz bir gün gitcez kocamla inşallah
fragmanlara bakılırsa çok güzel bir film, malum mahsunun ilk filmi BEYAZ MELEK de çok başarılıydı

kızlar selamm...biraz uyudumm yemek yapptım geldimm ooo baya yazmışsınız...pınar senındemi oğlun olacakk ayy çok sevindimm.. benim doktor sır gibi hiç bir yorumm yapmıyor yaa...
zeynepcimm hayırlı olsun kızın oluyormuş...çok güzel haberler...

çok sağol ultar canım. sen ögrendinmi cinsiyetini?

canım allahmı böyletti ya daha belli değil ayın otuzuna gidecağim ozaman belli olacak ela arkadaşımız öyle hissediyorum dedi mam daha belli değil

kızlr dün çok fena oldum kızlar. biraz fazla ayakta kaldım. akşam uzandım bir daha kalkamadım kuyruk sokumundaki agrıdan adım atamadım çok canım acıdı.

canlarım sırtım çok ağırıyor
gidip biraz uzanıcam
sanırım bugün daha giremem siteye
yarın görüşürüz inşallah

evet canım beyza meleği bende çok beğendim ama güneşi gördüme gidemedim ama kısmetse yarın gitmeyi düşünüyorum canım bu arada senin bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…