mozijiku canım senin ismin neydi rumuzu yazmak biraz zor oluyorda buarada benim adım pınar bide senin bebişinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı
naptın kız.3 bardak olurmu hıc.ben doktoruma sordum gnde 1 bardak yeter ama yatarken ıcmeyın dedı.gerısı kılodan baska bı ıse yaramaz.canı ne kı bu cocoukların 3 bardak sut ıcıceksınız
pınarcım sen nıe ense kalınlıgını soruosun aklına takılan bısıy mı var.eger oyleyse herkesınkı aynı olmaz.3mm den az cıkmıs senın gayet normal.hem bu testın yapıldıgı haftaya da baglı.endıse edıosan etme yanı
kızlar konunu dışına biraz çıkmış olacam ama içinizde mahsunun filmi güneşi gördümü izleyen varmı yorumlar çok güzel malum doğumdan sonra biyere çıkamayacağız bugünleri değerlendirmek lazım ayrıca milyonerde çok güzelmiş ama vizyondan çıkmış galiba aranızda izleyen varmı
canım benim ense kalınlığı ölçüldüğünde 12 haftalıktı ama ultrasonda 13 haftalık gözüktü bebeğin büyüklüğü ense kalınlığını değiştirirmi acaba diyorum
hyr canım rahat ol degstrmez.zaten bu test 14.haftaya kadar yapılabılıo bılıosun.doktorlar olcum degerlerını de haftasıona gore hesaplıolar
ıyı aksamlar kızlar.yarın gorusurz
begum ve msms benım oglum olucaklarını tahmın ettıler yanılmadılar.belkı ben de senınkınde yanılmam.yıne de allah gonlune gore versın
Kızlar iyiakşamlar hepinize. Yarın görüşmek üzere
ıyı aksamlar kızlar.yarın gorusurz
selamm kızlaaaarrrrra.s.
slmm anneler yokmu kimsee tabii pazarr herkessss biyerlerdee..........:)
selam şeker anneler uzuuuuuuuuuuuuuun zamandır yoktum malum pc yok dün doğum günümdü sizleri çok özledim dayanamadım annemlerden yanınıza geldim :)) sizi çok özledimişim ya :) bebeğim bu arada çoksağlıklı bi kızım oluyo allah a çok şükür durumum iyi sizler nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz büyük bi ihtimalle inşallah sizin ve yavrularınızın sağlığı yerindedir eee nasılsınız beni unutmadınız değilmi ?delikafaduldendelikafadulden
kızlar konunu dışına biraz çıkmış olacam ama içinizde mahsunun filmi güneşi gördümü izleyen varmı yorumlar çok güzel malum doğumdan sonra biyere çıkamayacağız bugünleri değerlendirmek lazım ayrıca milyonerde çok güzelmiş ama vizyondan çıkmış galiba aranızda izleyen varmı
dilekçim canım prensesin geliyormuş canım sağlıkla gelsin rabbim analı babalı büyütsün msms canım seninde oğloşun oluyormuş allah analı babalı büyütsün kusura bakmayın biraz gecikmeli oldu ama neyse tekrar hayırlı olsun bebişleriniz
kızlar selamm...biraz uyudumm yemek yapptım geldimm ooo baya yazmışsınız...pınar senındemi oğlun olacakk ayy çok sevindimm.. benim doktor sır gibi hiç bir yorumm yapmıyor yaa...
zeynepcimm hayırlı olsun kızın oluyormuş...çok güzel haberler...
selam kaçaklar, nerelerdesin yahu, girip ce'eee diyip kaçıyorsunuz valla
özletmeyin yaa yerimseniben
pushing bacım halledemedin mi hala net olayını, hayırlısıyla kablo neyim alda, gir muhabbet edek eskisi gibi
özlüyoruz bak sizleri aaaaa
mahsunun filmini merak ediyorum, müsait olduğumuz bir gün gitcez kocamla inşallah
fragmanlara bakılırsa çok güzel bir film, malum mahsunun ilk filmi BEYAZ MELEK de çok başarılıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?