2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaa beceremiyorum..yada benim resimlerin boyutu büyük geliyo kabul etmiyo pc.yoksa göbüşümü koycaktım kızlar ya...-tatlicadiarzu-

kızlr dün çok fena oldum kızlar. biraz fazla ayakta kaldım. akşam uzandım bir daha kalkamadım kuyruk sokumundaki agrıdan adım atamadım çok canım acıdı.

geçmiş olsun canım çok ayakta kalmamak gerekiyor ama insan işten güçten oturmaya fırsat bulamıyorki dikkat et kendine

pınarcımm yanlış anladımm galibaa....gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun canım...
ahhh yaz gelsin artık... az önce çamaşırları topladım balkondan hiç kurumamışş... içeri astım tekrar....

yok yaa beceremiyorum..yada benim resimlerin boyutu büyük geliyo kabul etmiyo pc.yoksa göbüşümü koycaktım kızlar ya...-tatlicadiarzu-

Canım sende bilgisayarda resimleri açtığın zaman microsoft Office Picture Manager den açıyo yoksa Windows resim ve fax görüntüleyiciden mi?eğer ilkinden açılıyosa yada o program pc nde yüklüyse resimlerinin boyunu küçültebilirsin..

kızlar eşim bugun çarşıya çıkmıştı ben uyudugum için yalnız çıkmak zorunda kaldı.gitmiş mavi mavi elbiseler almış :) ya kız olursa napcaz dedim :) doktorum erkek olabilir deyince oda gitmiş mavileri almış...

ay ne güzel baya hevesli baba adayımız desene:) canım benimkide diyorum son anda süpriz yapıp kızım derse hiç üzülmem çünkü mavi kızlarada çok yakışıyorkaydirigubbakcemile5 resimlerini koyarmısın?

bişey olmaz canım maviyi kızda giyer erkekte nolacak sanki ama belkşide erkek olur isabet olur

kızlar yaz için ne planlarınız var nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz bizim yazlığımız var bütün yazı orada geçiriyoruz 2 eltimle beraber kocaman bide havuzu var ay bak canım yüzmek istedi şimdi

olsun canım benim gönlümden erkek geçiyor ama tabi allahın takdiri rabbim neylerse güzel eyler

kızlar yaz için ne planlarınız var nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz bizim yazlığımız var bütün yazı orada geçiriyoruz 2 eltimle beraber kocaman bide havuzu var ay bak canım yüzmek istedi şimdi

geçen sene bu yaz için ne planlar yapmıştık ama o zaman bebeğimiz hesapta yoktu.:CüvCüv: bizim yazlıkta aydın da olduğu için bu sene imkansız..zaten temmuzda 7 aylık oluruz bu göbeklerlede doktor yola falan izin vermezzzsenağlama tesellimiz seneye kızsmetse ailece gitmek:)
ay aile olcaz ya hayali bile ne kadar güzellll.:teytey::teytey:..üfff gel eylül gel:teytey:

bizim yazlık istanbulda büyük çekmece tarafında yarım saat falan sürüyor çok havadar bir yer hava hep serin oluyor uzak olsa bende gidemezdim zaten ama yinede kısmet tabiki

yaa biz gecen yazda hiçbir yere gitmedik....eşimin işi sebebiyle ben hep onun için mahsur kalıyorumm... ahhh... bu yaz da evde geçicek artık napalım....akşamları sahile ineriz artık...

yaa biz gecen yazda hiçbir yere gitmedik....eşimin işi sebebiyle ben hep onun için mahsur kalıyorumm... ahhh... bu yaz da evde geçicek artık napalım....akşamları sahile ineriz artık...

olsun canım ya illada biyere gitmek şart değil bende aslında bütün bir yazı aynı yerde geçirmek istemiyorum ama ne gelir eldensengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…