kızlr dün çok fena oldum kızlar. biraz fazla ayakta kaldım. akşam uzandım bir daha kalkamadımkuyruk sokumundaki agrıdan adım atamadım çok canım acıdı.
canlarım sırtım çok ağırıyor
gidip biraz uzanıcam
sanırım bugün daha giremem siteye
yarın görüşürüz inşallah
geçmiş olsun canım çok ayakta kalmamak gerekiyor ama insan işten güçten oturmaya fırsat bulamıyorki dikkat et kendine
yok yaa beceremiyorum..yada benim resimlerin boyutu büyük geliyo kabul etmiyo pc.yoksa göbüşümü koycaktım kızlar ya...-tatlicadiarzu-
kızlar eşim bugun çarşıya çıkmıştı ben uyudugum için yalnız çıkmak zorunda kaldı.gitmiş mavi mavi elbiseler almış :) ya kız olursa napcaz dedim :) doktorum erkek olabilir deyince oda gitmiş mavileri almış...
kızlar eşim bugun çarşıya çıkmıştı ben uyudugum için yalnız çıkmak zorunda kaldı.gitmiş mavi mavi elbiseler almış :) ya kız olursa napcaz dedim :) doktorum erkek olabilir deyince oda gitmiş mavileri almış...
pınarcımm yanlış anladımm galibaa....gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun canım...
ahhh yaz gelsin artık... az önce çamaşırları topladım balkondan hiç kurumamışş... içeri astım tekrar....
kızlar yaz için ne planlarınız var nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz bizim yazlığımız var bütün yazı orada geçiriyoruz 2 eltimle beraber kocaman bide havuzu var ay bak canım yüzmek istedi şimdi
geçen sene bu yaz için ne planlar yapmıştık ama o zaman bebeğimiz hesapta yoktu.:CüvCüv: bizim yazlıkta aydın da olduğu için bu sene imkansız..zaten temmuzda 7 aylık oluruz bu göbeklerlede doktor yola falan izin vermezzzsenağlama tesellimiz seneye kızsmetse ailece gitmek:)
ay aile olcaz ya hayali bile ne kadar güzellll.:teytey::teytey:..üfff gel eylül gel:teytey:
kızlar yaz için ne planlarınız var nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz bizim yazlığımız var bütün yazı orada geçiriyoruz 2 eltimle beraber kocaman bide havuzu var ay bak canım yüzmek istedi şimdi
yaa biz gecen yazda hiçbir yere gitmedik....eşimin işi sebebiyle ben hep onun için mahsur kalıyorumm... ahhh... bu yaz da evde geçicek artık napalım....akşamları sahile ineriz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?