pınarcım ikimiz kaldıkk..
msms canım göbüşin baya belliii yaa...ne güzell maaşallahh yerim ben o minik oğlunu....
neyse kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum
Melike, Ecem cinsiyetleri öğrenmişsiniz, öncelikle tebrik ederim. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Allah mutluluklarımızı hiç bozmasın inş.
Kardelencim evet resimdeki benim çok teşekkür ederim o senin bakış açının güzelliği.
Sido gözünaydın test sonucun güzel çıkmış, çok sevindim senin adına. Kız erkek farketmez yaa sağlıklı olsunda... Kilo alanlar var aramızda , ben 4 ayı doldurdum hala kilo almadım..Ama normal yani seninki takma kafana çok fazla,bebiş iyi olsun yeter.
Elacım senin ciciler için yorum yazdım ama oğlun için tebrik etmedim. Çok sevindim canım.. Maşallah canım bebişine.. Paşalar , prensesler.... topiğimiz ne kadar şenlendi yaaa. Nazar değmesin inş..
Pushing tatlım hoşgeldin yaa.. Seni gerçekten özlemişiz... Arayı bu kadar açma. Biz iyiyiz umarım sizde öylesinizdir... Benim kızım olacağını söylemişler zaten.. En kısa zamanda yine gel.. Dikkat et kendine...
Meryemcim haklısın sanırım zayıf olduğum için karnım pek çıkmadı. Artık bundan sonra büyümesini hızlandırır herhalde diye düşünüyorum. Nerdeyse 4. ayımız doldu çünkü..
Evet Pınarcım kızım geliyor... Eylül'üm geliyooo inşallah Allah izin verirse... Amin tatlım. Teşekkür ederim. Sen daha öğrenmemişsin bebişinin cinsiyetini. Vücut sağlığı, akıl sağlığı yerinde olsun, bahtı güzel olsun da bizim için hiç farketmez cinsiyeti... Az kaldı tatlım yakında sende öğrenirsin...
canım benim çok sağol. bu pantolonu de facto dan almıstım 19 tl falandı sanırım.Canım maşallah göbüşüne.. Geceleri zaten bayağı büyüyorlar... Maşallah içindeki tosunumuza annesine ben burdayım diyor:))
Bu arada canım pantolonun çok güzelmiş nerden aldın? Bende siyah bir hamilelik pantalonu almak istiyorum çünkü...
Selam kızlar inşallah ben de 2009 eylülünde 2. kere anne olcam. Deneyimlerimizi paylaşacağımız böyle bir yerde kendimi daha iyi hissederim sanıyorum. Çünkü benimki biraz depresyonlu bir hamilelik oluyor. Hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün kadar önce bir işe kabul edilmem, şimdi de çıkartılırım korkusuyla iş yerine henüz birşey söyleyememem, iş için evde de çalışmak zorunda kalışım, zamanım yetmediğinden açık öğretim sınavlarına hazırlanamayışım, 10 gün içinde yeni tuttuğumuz başka bir eve taşınmak zorunda oluşumuz ama eşimin yardım etmek bir yana devamlı eve misafir davet etmesi, 24 saat mide bulantılarımla baş etmek zorunda kalışım ve günde en az 2 kere çıkarışım bunların hepsi birden beni çok yoruyor ve strese sokuyor kızlar. En azından şu mide bulantılarım geçseydi de hayırlısıyla çünkü her yerde kusmamak için devamlı mücadele etmek beni inanın ki çok ama çok fazla yoruyor... Yaklaşık 3 aydır sigara içmiyorum ve şuan sigaradan o kadr nefret ediyorum ki inşallah eşim de bırakır ve ben de bir daha hiç ağzıma sürmeyeceğim... Herşey bir yana sigara kokusundan bu kadar etkileneceğimi hiç tahmin bile etmemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?