2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın sido darısı benim başıma bende yarın alıcam sonucumu. inşallaha bende senin gibi ii haberlerle gelirim buraya. bu arada ben kilo almadım kiloveriyorum 72 kiloya düştüm. 75 kilo ile hamile kalmıştım ilk tartıldığımda 76 çıkmıştım dr.da şimdi 72 yim inşallah sağlıklı geçiririz hamişliğimizi. benim dr. ilk 4. aya kadar sadece 2 kilo al demişti. fazla kilolu grubunda olduğum için. 4.aydan doğuma kadarda 8 kilo alabilirsin dedi. galiba kilo hakkım 14e çıktı :) delikafadulden

slmm kızlarr ya benim gibi olur olmadık seylere aglıyomusunuz sizde yaaaaaaaa...........???

Şekerler,
Hepinize günaydınlar,
iyi haftalar dilerim herkese,
geçmişi okuyamadım cumadan beri yoktum ev taşımayla uğraşıyoruz, inşallah herkes ve bebişlerimiz iyidir,
zaman buldukça alt sayfalarıda okuyacağım,umarım çok fazla şey kaçırmamışımdır

Günaydın Kızlar,
Hepinize bebeklerinizle geçireceğiniz güzel bir hafta dilerim....
Herşey gönlünüzce olsun...

Evet Bengicim kızım olacakmış benim...Nasıl mutlu olduğumu anlatamam var yaa, Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın.Amin tatlım , Allah hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldurur inşallah. ınşallah seninde oğlun olur tatlım, ilki kız ikincisi erkek ne güzel olur...Ama tabi öncelikle sağlıklı olması , cinsiyeti ikinci planda...Hayırlısı olsun tatlım, öğrenince hemen bizimle de paylaş olur mu? Hamilelik iyi gidiyor yani eskiye nazaran daha iyi ama arasıra yine midem bulanıyor ve çıkarıyorum yani mide bulantılarım tamamen bitmiş değil. Senden naber? Seninki nasıl gidiyor?

Kaleydeskop canım çok zor günler geçirdiğinin farkındayım.. Gerçekten Allah sabır ve dayanma gücü versin sana kii bebeğini daha fazla üzme... Burda bizler her türlü derdinini paylaşmaya ve daima sana destek olmaya hazırız bunu unutma.. Hoşgeldin aramıza...
Bebeğin hayırlı olsun tatlım..
Sağol Meryemcim De facto zaten gezeceğim yerler arasındaydı...

Kardelencim çok teşekkür ederim tatlım. Amin canım hepimize nasip etsin inş. sağlıkla kucaklamayı.. Sen cinsiyetini henüz öğrenmedin galiba?
Evet tatlım o gece çekilmiş bir resimdi ve gece karnım büyüyor nedense:)) Gündüz nerdeyse yok gibi. Sanırım biraz kilolusun ve kafana takıyorsun. Hiç takma canım bak bebeklerimiz sağlıkla bir doğsun zaten peşlerinden koşarken hiç biryerde yağ mağ kalmaz:))

Son düzenleme:
Günaydın kızlara.s.
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım. Ben sizi hep uzaktan takip ettim. Özelden mesajlar yazanlar oldu, herkese çok teşekkür ederim. Onlara da cevap verdim zaten. İlk olarak Ağustos anneleri topiğiyle başlamıştım, oradakiler benden çok ileride olunca bir de dedim bana yakın günlerde olanlarla yazışayım. O nedenle açmıştım Eylül annelerini. Ama iki topikle birden ilgilenmek zor oldu benim için. Günde 1-1,5 saat internet başında oturabiliyorum en fazla. Bu aralar zaten haftalık farklılıklar pek kalmadı. Ben de Ağustos annelerinde devam ediyorum.
Sanki buralarda çoğunluğun kızı olacak gibikaydirigubbakcemile2Benim de kısmetse bir kızım olacak. Sağlığımız gayet iyi. Hepinze sevgiler

Dilekcim,Pushing
canım çok sevindim, bebişlerimiz kızmış, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı başıma, bende öğrenebilsedim bi, meraktan çatladımmmmm
3 nisanda randevu,

Dilek,pushing bunlarda sizlere canım

Eklentiler

• $1.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $11.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $21.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $15.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $20.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 27

Bizler iyiyiz canım, seni armızda görmek çok güzel, ama bizleride ihmal etme, evet cinsiyet öğrenen annelerimizden kızlar ağırlıkta, seninde kızmış, hayırlı olsun, çok sevindim,İnşallah sağlıklı bir şekilde kızını kucağına alırsın, düşünsenize hepimiz doğum yapmışız yavrularımızın fotoğraflarını gösteriyormuşuz burda,,,delikafadulden ayyyyyyy ne güzel

Çok teşekkürler canım...Çok az bir zaman kalmış seninde öğrenmene,azıcık daha sabret artık annesi yakında gösterecek bebişin prenses mi yoksa paşa mı...Ama insan sabredemiyor di mi? Aslında cinsiyeti ile sevmiyoruz tabiki onları ama nedense yine de merak ediyoruz. Önceden ultrason falan yoktu, hamile bayanlar nasıl sabrediyorlardı acaba 9 ay:)) Sağlıkla gelsin de tatlım cinsiyeti önemli değil...
Ayrıca örgüler acayip tatlı ben pançoyu pek sevmem ama buna bayıldım rengi falan da harika eğer yapabilirse annemden isteyeceğim. Çok teşekkürler canım..

AMİN CANIM ÇOK SEVİNDİM TOSUNLAR ÇOĞALIYOR DERKEN PRENSESlerde çoğaldı

canım çok sevindim

tosun gelicek sanırım testinde iyi çıkmaısna sevindim canım

oğluş geliyor oğluş benimde oğlum mu olcak ne? bakalım

çok güseller ya bayıldım Allah güle güke giymek naisp etsin. kendin için aldığın cicilerde çok güsel güle güle giy

çoooooooooooooooook sevindim canım hep sonuçalr temiz çıkar inşallah

dilekcim ya ne güsel göbişin bence snein iç karnın dar ve kız bebklerde karnım çok fazla büyümeye biliyor genişleyebilirsin o yüzden sorun etme çok tatlı ve şirin görünüyor ne güsel çıtır anne

Bunlarda benim bebeğimin cicileri:)

güle güle giysin canım

bunlar da kendıme aldıgım ciciler:)

çok güseller canım güle güle giy

prensesine çok sevindim bir prenses daha kızlar

aynısından benimde var siyahı ve kahve rengi canım güle güle giy sende

İnşallah canım:asigim:Hayali bile ne kadar güzel. Bir de o günleri sağ salim yaşarsak hayırlısıyla:Saruboceq:

canım presnesin için mutlu oldum kız bebekelre bayılıyorum ben. Allah sağ salim kucağımıza alamk nasip etsin merak etmiştik seni

hafta sonu naısldı kızlar geldiğimdne beri geçmişi okudum ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi

Ayfercim
çok teşekkür ederim canım
Özgecim
ayyyyyyyyyy prenses geliyormuş sanada alt sayfalara bakınca gördüm, canım hayırlı olsun, Allah Sağlıklı bir şeklile kucağına almayı nasip etsin inşallah, ayrıntılı ultrasona da baktımı, şu iç organlarına falan bakıyorlarmışya bebişlerimizin

Bu arada cinsiyetini öğrenen ama tebrik edemediğim tüm annelerimizin hayırlı olsun, kusura bakmayın çok sayfa vardı hepsini okuyamadım ama bayağı öğrenen olmuş,

günaydın kızlar nasılsınız?herkes bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamış çok sevindim...elacımında oğluşu olacakmış tam tahmin ettiğim gibi:teytey:

Günaydın Bircancım,
Sanırım söylediğin gibi benim kız olduğu için karnım pek çıkmayacak , kenarlar genişleyecek. Amann bebişim sağlıklı olsunda neresi genişlerse genişlesin:))
Sorun etmiyorum artık zaten, çünkü bu sadece beni ve bebeğimi yıpratıyor başka işe yaramıyor..Önemli olan onun sağlıklı şekilde büyüyor olması.
Offf tatlım yaa biliyorum az kaldı ama sende bir öğrensen gelsen, acayip merak ediyorum ve nedense erkek gibi geliyor doğrusu Özgeye o kadar erkek erkek dedik bize nasıl sürpriz yaptı:))) Hepimizi şaşırttı.. Benim haftasonum yorucu idi ve dün midem çok kötü idi yanma, ekşime, bulantı hepsi vardı, üstüne yediklerimi de çıkarınca tam oldu. Yani bir atlatamadım şu bulantı olayını. Cumartesi ise ev yerleştirmeye devam ettik.. Ama evi artık bayağı yoluna soktuk, küçük ayrıntılar kaldı sadece birde dışardan adamlar gelecek evle ilgili bir kaç iş var onun dışında evimiz nerdeyse tamam. Yolu düşen herkesi beklerim oturmaya:)) Bu arada canımcım cuma gecesi seni rüyamda gördüm ama net hatırlayamıyorum siz bizim alt kat komşumuzmuşsunuz:)))

maşallah hepinizin ve hepimizin bebeklerine...cinsiyetler artık büyük çoğunlukla belli oluyor..ne güzel allah herbirinizin kalbine göre versin...Genelde net olarak 16 haftadan itibaren kesinleşiyor bildiğim kadarıyla ancak erkenden sonuç alan arkadaşlar var..Benim miniklerim ne zaman gösterirler acep..sağlıklı olsunlar da inşallah...heyecanlanıyorum ne yalan söyleyeyim ben de miniklerimin cinsiyetlerini merak etmiyor değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…