selamlar kızlar...bugun ıkılı test sonuclarımız cıktı.ıyıymıs cok sukur.doktorumuz 3 luye gerek yok dedı. yuzde 70 80 erkek olabılır dedı bıde. saglıklıya sukurler olsun.sızlerınde guzel haberlerını okuyup mutlu oluyorum.
bu arada ılk 3 ayda 3 kılo aldım.varmı aranızda benım gıbı olan?
Günaydın kızlara.s.
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım. Ben sizi hep uzaktan takip ettim. Özelden mesajlar yazanlar oldu, herkese çok teşekkür ederim. Onlara da cevap verdim zaten. İlk olarak Ağustos anneleri topiğiyle başlamıştım, oradakiler benden çok ileride olunca bir de dedim bana yakın günlerde olanlarla yazışayım. O nedenle açmıştım Eylül annelerini. Ama iki topikle birden ilgilenmek zor oldu benim için. Günde 1-1,5 saat internet başında oturabiliyorum en fazla. Bu aralar zaten haftalık farklılıklar pek kalmadı. Ben de Ağustos annelerinde devam ediyorum.
Sanki buralarda çoğunluğun kızı olacak gibikaydirigubbakcemile2Benim de kısmetse bir kızım olacak. Sağlığımız gayet iyi. Hepinze sevgiler
Dilekcim,Pushing
canım çok sevindim, bebişlerimiz kızmış, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı başıma, bende öğrenebilsedim bi, meraktan çatladımmmmm
3 nisanda randevu,
Dilek,pushing bunlarda sizlere canım
selam kızlar çoookkk uzun zamandır yazamadım..umarım herkes iyidir..bu arada bir prenseste benden geliyor..evet kızlar kızım zeynep durum geliyor..:ecrin_bebek:
ayyy ailede tek kız olacak..rabbim herkesin gönlüne göre versin..
kızlar şimdi doktorum aradı..ikili testimiz temiz çıkmış :teytey: :dance: hamdolsun darısı herkesin başına..ama benim doktorum üçlü test yapmıyor dörtlü testimiz olacak inşallah o da temiz çıkar...:Saruboceq:
selamlar kızlar...bugun ıkılı test sonuclarımız cıktı.ıyıymıs cok sukur.doktorumuz 3 luye gerek yok dedı. yuzde 70 80 erkek olabılır dedı bıde. saglıklıya sukurler olsun.sızlerınde guzel haberlerını okuyup mutlu oluyorum.
bu arada ılk 3 ayda 3 kılo aldım.varmı aranızda benım gıbı olan?
bırcan,ayfer,filiz ve özge arkadaslarım saolun merak ettıgınız ıcın.
bız dun gec geldık baktım kımse de yok sonra yazarım dedım sızı de merakta bıraktım kusura bakmayın.oncelıkle bebeğim cok saglıklıymısbastan popoya 15.6 cm olms,160 gr.doktorum ıdeal dedı. veeeeeeeeeeeeeeeee tosunum gelıomus.annesının kucuk adamı:)acmıs bızı beklıodu sıpa:)sonra detaylı ultrasona grdım.bazı kemıklerı olculdu herseyı cok gusel cıktı allaha bın skur.kan verdım.ıdrar kan ve dıger testlerım temız cıktı 3lü testın sonuclarını da 10 gun sonra sonucları alıcakmısız.ınsallah onlar da cok gusel cıkıcak.oglusum,canımdan can,rabbım onu bıze bagıslasın.masallah demeyı unutmayın canlarım
selam güzel annişler
dün doktora gittim ikili test için ense ölçümü 0.9 çıktı kan verdim doktorum gayet güzel dedi pazartesi salı sonuçları eşim gösterecek doktordan sonra via port a giittik bebişime çok tatlı şeyler aldım yarın resimleri eklicem şimdi eşim temizlik yapıyor bende ona yardım ediyorum sizlerde ne var yok
Kızlar sanırım oldu bakalım görücez şimdi. Mavi badili resimleri bugün çekildim.Yani tam 17. haftaya girmişken. Siyah olanı da 2 gece önce çekildim 16+5 iken yani..
Bir de sizlere bebişimin patiklerini ekledim... Daha sonra annemin ördüklerinin hepsini ekliycem bende değil... Diğeri de gelen ilk hediyesi...
Bunlarda benim bebeğimin cicileri:)
selam şeker anneler uzuuuuuuuuuuuuuun zamandır yoktum malum pc yok dün doğum günümdü sizleri çok özledim dayanamadım annemlerden yanınıza geldim :)) sizi çok özledimişim ya :) bebeğim bu arada çoksağlıklı bi kızım oluyo allah a çok şükür durumum iyi sizler nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz büyük bi ihtimalle inşallah sizin ve yavrularınızın sağlığı yerindedir eee nasılsınız beni unutmadınız değilmi ?delikafaduldendelikafadulden
Bizler iyiyiz canım, seni armızda görmek çok güzel, ama bizleride ihmal etme, evet cinsiyet öğrenen annelerimizden kızlar ağırlıkta, seninde kızmış, hayırlı olsun, çok sevindim,İnşallah sağlıklı bir şekilde kızını kucağına alırsın, düşünsenize hepimiz doğum yapmışız yavrularımızın fotoğraflarını gösteriyormuşuz burda,,,delikafadulden ayyyyyyy ne güzel
Günaydın kızlara.s.
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım. Ben sizi hep uzaktan takip ettim. Özelden mesajlar yazanlar oldu, herkese çok teşekkür ederim. Onlara da cevap verdim zaten. İlk olarak Ağustos anneleri topiğiyle başlamıştım, oradakiler benden çok ileride olunca bir de dedim bana yakın günlerde olanlarla yazışayım. O nedenle açmıştım Eylül annelerini. Ama iki topikle birden ilgilenmek zor oldu benim için. Günde 1-1,5 saat internet başında oturabiliyorum en fazla. Bu aralar zaten haftalık farklılıklar pek kalmadı. Ben de Ağustos annelerinde devam ediyorum.
Sanki buralarda çoğunluğun kızı olacak gibikaydirigubbakcemile2Benim de kısmetse bir kızım olacak. Sağlığımız gayet iyi. Hepinze sevgiler
canım presnesin için mutlu oldum kız bebekelre bayılıyorum ben. Allah sağ salim kucağımıza alamk nasip etsin merak etmiştik seni
sağol tatlım. özlemişim sizleri:asigim:senin belli mi cinsiyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?