2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın gülücüklü sağlıklı haftalar canlarım cinsiyetleri öğrenmişsiniz hepinize hayırlı olsun kuzucuklarınız bende cumartesi öğrenicem çok merak ediyorum kızlar allah sağlık versin kuzucuklarımıza
dilek canım biz seninle birlikte öğrenicektik aslında sen önce mi gittin ayrıca cnm benim sadece top gibi göbeğim var benim başka hiç kilo almadım
bircan senin ne zaman canım dr gitme günün

aa canım hayır olsun naısl gördün merak ettim... bizde dün gece tireden bahseiyorduk hemen aklıma sen geldin ne güsel topik burası ya

dilekcim canım çok sıkkın cumartesi günü bir yanlış anlaşılma sonucu bir broşür yanlış basıldı ve maaşımdan -en ez 500 tl para kesilecek kredi borcumuzda bu ay başlıyacaktı kötü oldu benim çok kötü çok üzüldüm üstüne birde bu gün patron öğrenince ne kadar canımı sıkıcak kimbilir çok kötüyüm.

bu arada özge hepimizi şaşırttı ben kimseye yorum yapmıcam artık ya bebeklerin gücüne gitçek 4 aydır prensese paşa dedim tosun dedim kendiminkini bile artık ne olcak yorum yapmıyorum

canım ya hepimiz sağlıklı olsun yeter diyoruz ama merak ediyoruz ya napalım dış ses

herkese günaydın kızlar, nasılsınız,

geçmişi oku oku bitmedi atlamak zorunda kaldım bazı sayfaları, elacım güzel haberlerini vermiş çok sevindim, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. sorunsuz bir gün daha geçirelim, aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz.

herkese günaydın kızlar..... umarım herkes çok iyidir... haftasonu ev taşıdım o yüzden hiç bakmaya fırsatım olmadı.. geçmişede bakamadım.. umarım herşey yolundadır...

Denizcim çok tatlılar bebeğinin cicileri.. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..

Evet sadcım biz seninle aynı zamanda öğrenecektik ama ben geçen hafta pzt doktora gittim. Geçmiş bölümlerde anlattım olanları ama sanırım okumadın. Kısaca özet geçeyim.
Haftasonu çok iş yaptığım için geçen pzt iyi mi acaba diye çok endişelendim. Hastaneye gittim küçük bir kalp dinleme cihazı varmış ,Dr. kalp atışını duyamadı ben delirdim tabii.
Hemen işlerimizden izin alıp İzmirdeki doktormuza gittik ve herşeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür ve bu arada tabi bebişimizin cinsiyetini de:)) Ama cmt aylık kontrol ve üçlü test için yine gidicez

[

günaydın eylül anneleri ben 1 ekimde doğum yapacağım...sizlerdeneyimlisiniz...allah bebeklerinizede sizede sağlık versin....bebeklerin cinsiyetini en erken ne zaman öğrendiniz???????

günaydın eylül anneleri ben 1 ekimde doğum yapacağım...sizlerdeneyimlisiniz...allah bebeklerinizede sizede sağlık versin....bebeklerin cinsiyetini en erken ne zaman öğrendiniz???????

canım ya amin... ben daha öğrenmedim ama 16. haftada belli olur

günaydın kısslar gammacım çok güzel ciciler Allah sağsalim giydirmeyi nasip etsin inş.

msms cim göbüş süper tatlım tam erkek göbüşü...maşallah oğluşuna

gammacım cicişleri çok güzel bebişinin allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

gamma çok güzel cicilerin sağlıkla giydir..

çok guzel kıyafetlerı gamma gule gule gıyınsın

bayıldım ya çok güseller Allah gile gile giydirmek nasip etsin

günaydın kısslar gammacım çok güzel ciciler Allah sağsalim giydirmeyi nasip etsin inş.

gammacım cicişleri çok güzel bebişinin allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

amin canlarım hep birlikte inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…