Günaydın Bircancım,
Sanırım söylediğin gibi benim kız olduğu için karnım pek çıkmayacak , kenarlar genişleyecek. Amann bebişim sağlıklı olsunda neresi genişlerse genişlesin:))
Sorun etmiyorum artık zaten, çünkü bu sadece beni ve bebeğimi yıpratıyor başka işe yaramıyor..Önemli olan onun sağlıklı şekilde büyüyor olması.
Offf tatlım yaa biliyorum az kaldı ama sende bir öğrensen gelsen, acayip merak ediyorum ve nedense erkek gibi geliyor doğrusu Özgeye o kadar erkek erkek dedik bize nasıl sürpriz yaptı:))) Hepimizi şaşırttı.. Benim haftasonum yorucu idi ve dün midem çok kötü idi yanma, ekşime, bulantı hepsi vardı, üstüne yediklerimi de çıkarınca tam oldu. Yani bir atlatamadım şu bulantı olayını. Cumartesi ise ev yerleştirmeye devam ettik.. Ama evi artık bayağı yoluna soktuk, küçük ayrıntılar kaldı sadece birde dışardan adamlar gelecek evle ilgili bir kaç iş var onun dışında evimiz nerdeyse tamam. Yolu düşen herkesi beklerim oturmaya:)) Bu arada canımcım cuma gecesi seni rüyamda gördüm ama net hatırlayamıyorum siz bizim alt kat komşumuzmuşsunuz:)))
maşallah hepinizin ve hepimizin bebeklerine...cinsiyetler artık büyük çoğunlukla belli oluyor..ne güzel allah herbirinizin kalbine göre versin...Genelde net olarak 16 haftadan itibaren kesinleşiyor bildiğim kadarıyla ancak erkenden sonuç alan arkadaşlar var..Benim miniklerim ne zaman gösterirler acep..sağlıklı olsunlar da inşallah...heyecanlanıyorum ne yalan söyleyeyim ben de miniklerimin cinsiyetlerini merak etmiyor değilim...
gunaydın kızlar. mutlu bır hafta gecirmeniz dileğiyle...
Eki Görüntüle 11977
Eki Görüntüle 11978
Eki Görüntüle 11979
Eki Görüntüle 11980
Eki Görüntüle 11981
günaydın kızlar bebişimin cicilerini paylaşmak istedim
günaydın eylül anneleri ben 1 ekimde doğum yapacağım...sizlerdeneyimlisiniz...allah bebeklerinizede sizede sağlık versin....bebeklerin cinsiyetini en erken ne zaman öğrendiniz???????
Denizcim çok tatlılar bebeğinin cicileri.. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..
Evet sadcım biz seninle aynı zamanda öğrenecektik ama ben geçen hafta pzt doktora gittim. Geçmiş bölümlerde anlattım olanları ama sanırım okumadın. Kısaca özet geçeyim.
Haftasonu çok iş yaptığım için geçen pzt iyi mi acaba diye çok endişelendim. Hastaneye gittim küçük bir kalp dinleme cihazı varmış ,Dr. kalp atışını duyamadı ben delirdim tabii.
Hemen işlerimizden izin alıp İzmirdeki doktormuza gittik ve herşeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür ve bu arada tabi bebişimizin cinsiyetini de:)) Ama cmt aylık kontrol ve üçlü test için yine gidicez
[
gamma çok güzel cicilerin sağlıkla giydir..
çok guzel kıyafetlerı gamma gule gule gıyınsın
bayıldım ya çok güseller Allah gile gile giydirmek nasip etsin
günaydın kısslar gammacım çok güzel ciciler Allah sağsalim giydirmeyi nasip etsin inş.
gammacım cicişleri çok güzel bebişinin allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
msms cim göbüş süper tatlım tam erkek göbüşü...maşallah oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?