2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cumrtesi annemle alışverişe gittik ama pek bişiy alamdık öyle dolandık yemek yedik eve geldim yattım hemen kalktım yemek yedim sonra yine yattım uyudum pazar günü 9 da kalktım sonra kahvaltı alışveriş temizlik ve ütü yaptık eşimle ama çok yoruldummm akaşam akdar bitiremedik. sonra yemek falan derken 8 di oturdum 21:30 da uyudum midme çok kötü kızlar sürekli yanma ağrı ekşime bulantı

pembee hoşgeldinn rüyamda seni gördüm:) bebeklerin doğmuştu biri kız biri erkek. erken doğmustu. ben yanındaydım ama hayatımda gordugum en guzel bebeklerdı.. baya detaylı bır ruya uzatmıyım:)

Maalesef canım hiç hatırlayamıyorum aslında cmt. sabahı uyandığımda daha net hatırlayabiliyordum ama şimdi unuttum(( Ama kötü birşey yoktu merak etme...Tirenin neyinden bahsettiniz? Hiç gelmedin di mi Tireye , valla bir haftasonu oturmaya bekleriz canım eşinle birlikte.. Hem biz tanışırız hem eşlerimiz hemde bebeklerimiz:)))
İşinle ilgili duruma gerçekten çok üzüldüm yaa .... Bu yanlış anlaşılmanın tek sebebi sen misin ki niye sadece senin maaşından kesiliyor.. Ayrıca da çok saçma yaa maaşından kesilmesi, sonuçta iyi işler yapınca maaşınızın üstüne prim alıyor musunuz ki , işte yanlışlık yapınca kesilsin... Var ya burda üretimde bazen ne hatalar yapılıyor, milyarlık hatalar ve yalnızca bir kaç kişiden kaynaklanıyor yine de hiç kimsenin maaşından kesilmiyor tabii hatalar çoğalırsa işlerine son verilebilir ama benim bahsettiğim hatalar bayağa yüksek meblağlar... Neyse tatlım sen üzme kendine, bebişimizi de üzme lütfen..
Giden para olsun , nasıl olsa çaresi var yerine konur yine ilerki zamanlarda bir şekilde.. Allah korusun o para sağlık içinde harcanabilirdi o nedenle lütfen olumlu yanından bakmaya çalış... Bir de patron sorunu var elbette ama o da özel sektörde çalışıyorsan daima yaşanabilecek bir sorun biraz arkana atmaya çalış en azından bu günlerde canım...
Evet yaa insan yorum yapmaya korkacak artık cinsiyetler konusunda:))

sağol canım ya rahatlattın biraz tşk. bizim burda hata hep bir kişide olur herkes sıyrılır canım bişiy diyemezsin desende değişmez neyse... rüyan tekrar hayır olsun hayırlara çıksın. hafta sonu üzüldüm yoruldum çok bebeğimi merak ediyorum şimdi hemde çok

ya televizyonda tireden bahsediliyordu fidanlar konusunda falan ordan ben dedim izmire bağlımı falan diye doruyordum eşime direk sen geldin aklıma. ben tireye 2 kez geldim çok şirin ve güsle bi yer yanlış hatırlamıyorsam statyum gibi bi yer vardı ona çok yakın bi yerdeydi annemin teyzsi oturuyordu çok sewverim tireyi bir çok yerine pikniğe gitmiştik sanada geliriz bir gün ne güsel olur ya

Günaydın , hanımlar umarım herkes çok iyidir . Hafta sonu giremediğim için şöyle bir geçmişe göz attım bazı yerleri atladım diyebilirim :) Neredeyse herkes cinsiyeti öğrenmiş gibi benim daha çok var randevuma :)) Ama çok merak ediyorum , çevremde %90 kız tahmini alıyorum ama bilemem hatta etkilenip kaç gündür rüyamda kız bebek doğuruyorum :)) Aman hepimizin bebeişleri sağlıkla doğsun da :)

bende öğrenmedim canım daha
Bircan canım neden böyle oldun acaba artık yavaştan geçmesi lazım hafif şeyler ye olmazsa canım benim dikkat et kendine

üşüttüm sanırım bide benim normalde de midem sorunluyu yani rahatsızdım midmedne ondna kaynaklanıyor canım sanırım

bircan canım boşver maaş için falan üzme kendini. Allah yardım eder. bizde ocakltan beri maaş almadık ha bugun ha yarın deniyor bende beklıyorum. zaman zaman kasılıyoruz ama tek derdımız para olsun. boşver canım

canım ya zor valla.. bu arada müdür bişiyler yaptı 250 tl kesilcek oda ayda 50'şer tl kesilcek çok sevindim

Aynısını bende yaşadım Bircancım dün ve berbat bir pazar geçirdim. Öğleden sonra 15:00 gibi acıktım biraz birşeyler atıştırtan sonra uykum geldi , 2 saat kadar da uyudum. Öyle bir mide yanması ve ekşimesi ile uyandım ki anlatamam, uyumadan önce yediklerimi çıkardım sonra eşim 6 gibi birşeyler yaptı onu yedim tabi midem hala bulanmaya, ekşimeye ve yanmaya devam ediyordu üstüne bastırsın diye meyve yedim ama hiçbir işe yaramadı , yine tüm yediklerimi çıkardım yatmadan öncede bir bardak süt içtim uyudum. Midemde dün kadar olmasa da yine rahatsızlık devam ediyor.

gunaydın canlarım:)hava cok bozuk ama havalar nasıl olursa olsun bızım havamız ıyı olsun:)
gecmısı okudum soyle bı once.herkes cok ıyı masallah.
oğlum olacagını mujdelemıstım.tebrık eden edemeyen,merak eden tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum,saolsunlar.
darısı ogrenemeyenlerın basına basına tez zamanda ınsallah.ogrenenlerı de ben tebrık edıorum.saglıkla gelsınler ıns.
cicilerimiz ıcın yapılan yorumlara da saolun canlarım daha gusellerı sızın bebelrınıze olsun.
denız cicilerin cok gusel canım gule gule gıysın ıns.
begum ve meryem arkadaslarımı tebrık edıorum benım cınsıyet tahmınlerı tuttrdular.merak edenler gobegıyle bırlıkte begum84 ve msms arkadaslara basvurularını yapabılırler:)))))

Son düzenleme:
bircan üzülme belki bişey demezler cnm sen iyi düşün iyi olsun bitanem bebişini düşün

sırnaşık şey valla ben göbekten anlamam senin için öyle hissetmiştim:) bircan içinde aynı hissiyatım var:) buda tutarsa bır ıkı daha denerım bundan sonra topık topık gezer kehanette bulunurum-tatlicadiarzu-

günaydııınnnn tatlı annişleeerrrr :sm_cool: :sm_cool:
c.tesi yeni doktorumdaydık kızlar (gebeliğin başından beri 4. doktorum, eşim "ne kadr istikrarsızsın dedi :roflol: )
ama bu kez kesin, değiştirmiyorum doktoru, inanılmaz içime sindi ve süper bi doktordu
ayrıca eşimle de ilk kez gitti beraber, ilk gördü yani ağlayacak gibi izledi
bebişin burun kemiğini gördük, ense kalınlığı en normal ölçüdeymiş, 1,5 falan dedi ama anlamadım heyecandan hatırlamıyorum sanırım
bu verilere doktor "zaten ense kalınlığı ve burun kemiği olan bebeklerde down sendromu riski çok düşük bi ihtimaldir, daha doğrusu hiç görmedik" dedi
içim inanılmaz rahat, çok güzel gelişiyormuş hatta 12+5'tim o gün ama bebeğim 13+1 görünüyordu
68 mm dedi o biraz kafama takıldı... bu haftada ortalama 10 cm olması gerekiyormuş, tıfıl bişey mi olacak ne :roflol: :roflol:
bir sürü resmini çekti cd yaptı kaydirigubbakcemile3 cdyi unutmasaydım ekleyecektim buraya
laboratuara gönderi, kan aldılar :1no2: kafam karıştı ama benim yaa...
o alınan kanın sonucunu ve salı sabahı doktorun verdiği kağıttaki tahlillerin sonucunu doktora götürecekmişim..
o alınan neydi_? hastanede yapılacak olan 2'li sanırım ama_?
ayy ne bileyim anlamadım ki :roflol: :roflol:
bi de cinsiyet için şöyle dedi;"net olarak belli değil, bazılarında kesin görülebilyor ama net değil sende.. emin olmamakla beraber sen kız olarak düşün" :teytey: :teytey: :teytey:

sakura gozun aydın canım. netteki yazılanlar baştan ayaga kadar kımı yerde. dr un baş-popo olcuyor ve bu olcume gore ne kadarlık oldugu yorumunu yapıyor. tıfıl falan olmayacak yanı:)
alınan kanda ultrason olcumlerını desteklemek için. ondada sorun cıkmaması durumundea dr un rısk yok dıyecek canım. zaten dedıklerı gıbı ultrasonda sorun yoksa kandada cıkmaz ınsallah

canım ya ben çıkaramıyorum o çok daha kötü sonra saatlerce çekiyorum zorla uyursam ancak öyle geçiyor çok fena oluyorum yemeyince hele boş boş öğürmek çok kötü yiyiyorum yine aynı bide şu kan ilacı aç karnına o da çok midemi berbat ediyor

Bircan'a : Rica ederim canım siz iyi olun da bak ayrıca o kadar üzülmene de gerek yokmuş gün doğmadan neler doğar:)) Bizim bu zamanlarda hep olumlusunu düşünmemiz gerekli artık..
Biz sağlıklıyız, bebeklerimiz de iyi yaaa boşver geri kalan ne olursa olsun... Tek sorunumuz iş olsun. Evet küçük ve güzel bir yerdir burası. Annemin evi tabi benimde eski evim Stadyuma çok yakındı.. Şimdi bayağı uzak Tirenin girişinde. Mutlaka bekliyorum canım gerçekten havalar düzelsin sizde müsait olursanız bir pazar çıkın gelin yani farketmez cmt'de olabilir biz zaten eşimle cmt ve pzr çalışmıyoruz. O zaman göbüşlerimizde çıkmış olur:)))

Sad'a : Yok canım tekrar gitmedik en son gittiğimde öğrenmiştim bu hafta sonu tam netleşir artık. Umarım senin bebişte gösterir de onunda cinsiyetini öğreniriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…