aa canım hayır olsun naısl gördün merak ettim... bizde dün gece tireden bahseiyorduk hemen aklıma sen geldin ne güsel topik burası ya
dilekcim canım çok sıkkın cumartesi günü bir yanlış anlaşılma sonucu bir broşür yanlış basıldı ve maaşımdan -en ez 500 tl para kesilecek kredi borcumuzda bu ay başlıyacaktı kötü oldu benim çok kötü çok üzüldüm üstüne birde bu gün patron öğrenince ne kadar canımı sıkıcak kimbilir çok kötüyüm.
bu arada özge hepimizi şaşırttı ben kimseye yorum yapmıcam artık ya bebeklerin gücüne gitçek 4 aydır prensese paşa dedim tosun dedim kendiminkini bile artık ne olcak yorum yapmıyorum
ooo herkes cinsiyetlerini öğrenmiş sanırım.. bir ben mi kaldım acaba?
Maalesef canım hiç hatırlayamıyorum aslında cmt. sabahı uyandığımda daha net hatırlayabiliyordum ama şimdi unuttum(( Ama kötü birşey yoktu merak etme...Tirenin neyinden bahsettiniz? Hiç gelmedin di mi Tireye , valla bir haftasonu oturmaya bekleriz canım eşinle birlikte.. Hem biz tanışırız hem eşlerimiz hemde bebeklerimiz:)))
İşinle ilgili duruma gerçekten çok üzüldüm yaa .... Bu yanlış anlaşılmanın tek sebebi sen misin ki niye sadece senin maaşından kesiliyor.. Ayrıca da çok saçma yaa maaşından kesilmesi, sonuçta iyi işler yapınca maaşınızın üstüne prim alıyor musunuz ki , işte yanlışlık yapınca kesilsin... Var ya burda üretimde bazen ne hatalar yapılıyor, milyarlık hatalar ve yalnızca bir kaç kişiden kaynaklanıyor yine de hiç kimsenin maaşından kesilmiyor tabii hatalar çoğalırsa işlerine son verilebilir ama benim bahsettiğim hatalar bayağa yüksek meblağlar... Neyse tatlım sen üzme kendine, bebişimizi de üzme lütfen..
Giden para olsun , nasıl olsa çaresi var yerine konur yine ilerki zamanlarda bir şekilde.. Allah korusun o para sağlık içinde harcanabilirdi o nedenle lütfen olumlu yanından bakmaya çalış... Bir de patron sorunu var elbette ama o da özel sektörde çalışıyorsan daima yaşanabilecek bir sorun biraz arkana atmaya çalış en azından bu günlerde canım...
Evet yaa insan yorum yapmaya korkacak artık cinsiyetler konusunda:))
bende öğrenmedim canım daha
Bircan canım neden böyle oldun acaba artık yavaştan geçmesi lazım hafif şeyler ye olmazsa canım benim dikkat et kendine
bircan canım boşver maaş için falan üzme kendini. Allah yardım eder. bizde ocakltan beri maaş almadık ha bugun ha yarın deniyor bende beklıyorum. zaman zaman kasılıyoruz ama tek derdımız para olsun. boşver canım
canım ya zor valla.. bu arada müdür bişiyler yaptı 250 tl kesilcek oda ayda 50'şer tl kesilcek çok sevindim
gunaydın canlarım:)hava cok bozuk ama havalar nasıl olursa olsun bızım havamız ıyı olsun:)
gecmısı okudum soyle bı once.herkes cok ıyı masallah.
oğlum olacagını mujdelemıstım.tebrık eden edemeyen,merak eden tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum,saolsunlar.
darısı ogrenemeyenlerın basına basına tez zamanda ınsallah.ogrenenlerı de ben tebrık edıorum.saglıkla gelsınler ıns.
cicilerimiz ıcın yapılan yorumlara da saolun canlarım daha gusellerı sızın bebelrınıze olsun.
denız cicilerin cok gusel canım gule gule gıysın ıns.
begum ve meryem arkadaslarımı tebrık edıorum benım cınsıyet tahmınlerı tuttrdular.merak edenler gobegıyle bırlıkte begum84 ve msms arkadaslara basvurularını yapabılırler:)))))
Aynısını bende yaşadım Bircancım dün ve berbat bir pazar geçirdim. Öğleden sonra 15:00 gibi acıktım biraz birşeyler atıştırtan sonra uykum geldi , 2 saat kadar da uyudum. Öyle bir mide yanması ve ekşimesi ile uyandım ki anlatamam, uyumadan önce yediklerimi çıkardım sonra eşim 6 gibi birşeyler yaptı onu yedim tabi midem hala bulanmaya, ekşimeye ve yanmaya devam ediyordu üstüne bastırsın diye meyve yedim ama hiçbir işe yaramadı , yine tüm yediklerimi çıkardım yatmadan öncede bir bardak süt içtim uyudum. Midemde dün kadar olmasa da yine rahatsızlık devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?