2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende kemeraltındaysım canım baay mağazaya baktım bebişler için süper şeyler var ya bayıldım hepsine.... hamile giyim mağazalaroına uğradım ama orlardan bişiy alınmaz çok yüksek fiyatları

Hem fiyatları yüksek hemde o fiyata kaliteli değil. Benim bir arkadaşım Çiğli tarafında biryer tavsiye etti. Cumartesi öğlene kadar açıkmış. Eğer orası iyise sanada yazarım canım. Ancak bu haftasonu gidebileceğiz orayada.

Eee hanımlar başladınız mı , bebişlerle konuşmaya , ben utanmasan 7/24 konuşucam ara sıra konuşuyorum babası kıskanıyor galiba :) Araya karışıyor hemen ...

canımcım maşallah çok sevindim ve biliyodum erkek bu bebek diyordum valla ya.göbişten hissiyatım o idi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.bu arada cicileride cicilerinde çok şeker sağlıkla giydirsin Allah canım beniiim.
maşallah canım bebişine.bu arada viaporttan aldığın ciciler çook güzel.hamile giyimde var mıydı dikkat ettin mi canım ya?
canım çok güzel aldıkların.real'e bende gideyim çok sağol bilgi için.
kızlar bebek tenıne dogrudan değicek seylerı %100 organik alın derım ben.dıgerlerı o kadar muhım dııl ama tenlerıne degıceklere dıkkat edın
aynen katılıyorum aslında.

bana doğum günümde kociş elbise ve eşarp almıştı
elbise hamile elbisesi
bakalım beğencekmisiniz
harika bence güle güle iyi günlerde giy canımss.maşallah.

kıs pushing nerelerdeydin dicem geçmişi okudumda çoktan gitmişin yine.kablo meselesi fena ya kıskanç adam:)bekleriz yine.kızında hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah cimcime:)

canım ben teşekkür ederims.yine harika şeyler göndermişinde erkeklere yok mu kardeş bunlardan zaten kız hastasıyım ben bide bunları gönderiyon deliriyom :)
bu arada senin dediğin ayrıntılı iç morgan vs 2.düzey usg renkli doppler.20-24.haftalar arası yapılıyor bildiğim.bebekte anomali var mı diye ayrıntılı inceleme.hepimize sağlıklı sonuçlar olur inşallah.

kızlar geçmişi okumadan gelip gelip ay noldu falan yazmayın kızıyom ha.hazıra konuyonuz ve de okumayınca tam hissedemiyor insan paylaştığını.inanki bir hafta yoktum 3 gün hiçbişi yazmadan okudum okudum durdum.2 gün girmesem aynı şekilde.vakit var mı diyeceksiniz ama bari azıcığını okuyun ya.hiç okuyamadım ee anlatın falan olmuyo yaniii.

mesela benım bebegım erkek,
karnım gercekten kucuk basket topu yutmusum gıbı,
karnımın ustundekı tuylerın rengı koyulastı,
yuzumde herhangı bır sıvılce ya da leke olusmadı,
bacaklarımdakı tuyler daha cabuk uzuo,
memeler kımılerındekı gıbı cok buyumedı,
onceden ısınmayan ayaklarım felaket yanıo özellıkle geceleri,
popom hıcbı sekılde buyumedı aynı,
aserme durumum hıc olmadı,
gogsumun ucları cok kararmadı
.
.
yıne aklıma gelenlerı yazarım

arkadaslar cınsıyetlerı ogrenenler olarak belırtı yanı degısıklıklerı yazalım da ogrenmeyen arklara fıkır olsun

valla elacım bana herkes ilk günden itibaren erkek dedi, herşeyi çok yiyordum aşırı yemeye başlamıştım bi de çabuk kilo aldım diye...
ama o kilo ve aşırı yeme sigarayı bırakmam yüzündendi ve kimse içtiğimi bilmediği için bebekten sanıyorlardı :roflol: :roflol:
bi de hiç yemediğim şeyi yemeye başladım, şerbetli tatlılar... ama onunla beraber herşeyi canım çekiyordu, yanlız tatlı değil yani..
neyse ben de ona göre erkek diyecek diye bekliyordum ama doktorum "kız olarak düşün" dedi.. kesin değil ama çok büyük ihtimal :)

Kızlar bebişime babası klasik müzikler indirmiş. Ben bir site bulmuştum. Baby classics diye bir albüm var. Klasik müzikler bebeklere göre yorumlanmış. Farklı enstrümanlarla çalınıyor. Ben çok sevdim. Ne zaman duymaya başlıyorlardı bizim bebişler? Sanırım 20. hafta falandı ama fisfisfis.

çok teşekkür ederim kızlar, ne bileyim çıktım haftasonu seçim öncesi ne işim var dışarda akıl işte, iyikide su almışım suyla kendime geldim zaten.. diyeceksinizki ee bişey aldınmı yok, herşey el yakıyor çok pahalı.

sağol canım fransada var akrabalar onlara baktırırım. almanya yada bır sorduralım bakalım ne kadarmıs? duruma gore sipariş vericem bende. çok fark etmezse alırım buradan. inşallah hiç çatlamayızda gerek kalmaz

zeytingözlü ben başladım konuşmaya. isimleri de şöyle: minnoşlarım tontişlerim.

dün havaalanına giderken mesela babayı da kattım içine. "minnoşlarım tontişlerim babayı almaya gidiyoruz" dedim. gözlerim doldu. allah izin verirse iki sene sonra gerçekten söyleyeceğim onlar arabanın arka koltuğunda otururken.

Bence karnından bakar diye düşünüyorum , ama ikizlerde muamele nasıl oluyor bilemicem , canım sne yine de hazırlıklı git ay ne güzel beişlerinin hoplayıp zıplayışını göreceksin, ileri ki dönemler de oyun oynuyorlarmış afacanlar birlikte .

Son düzenleme:
petibör benimde ablam en basından soyledıgım bir kaç seyden senın erkek demişti. ablama yaklastıgımda ablamın sırke koktugunu farkettım:) bana dedıkı kızım boşa kız beklemeyelım senınkıde erkek. ondada hep olmus sirke kokuları faln. burnuma yemiş olsam bıle zeytın kokuları gelıyor. buda ablamda olmus:)
benım üşüme sorunum çok fazla oldu. ayaklarım sürekli buzz. zaman zaman sıcak su torbaları ıle yatıyorum mecburen:)

canım,oncelıkle kızını tebrık ederım.allah saglıkla versın kucagına.ama senınkı de degısebılır 16. haftaya kadar.bzaen bu yaramazlar saklıyabılıolar.ınsallah gonlune gore olur cnm.
bır de bu belırtılerı yazacagımı soylemıstım ogrenınce merak edenler vardır kıyaslarlar dedım ondan yazdım.herkeste aynı olmaz tabı ama bakalım belkı tutar:)

Sakuracım gözünaydın.. Çok sevindim senin adına...

Haklısın yaa Bircancım çıkaramayınca daha kötü , çıkarmak insanı bir süreliğine de olsa rahatlatıyor ama bugünlerde geçecek biz ne zor zamanlar geçirdik ilk üç ay içerisinde..
Bunlarda bitecek sonunda Rabbim bizi mükafatlandıracak...Ben kan ilacını yemekten 2 saat sonra falan alıyorum sen de öyle yap...Dediğin gibi havalar ısınsın buyrun gelin canım... Bencede süper olur. Biz evde oyun oynamayı çok severiz.. Okey, tabu falan oynarız tabi eğer sizde isterseniz.

Candycim demek bizim kemeraltından ucuzdur diye hamile kıyafeti alma durumumuz yattı. Çok şaşırdım valla niye o kadar pahalı ki.. Eee nerden alıcaz şimdi hadi üstleri uygun fiyata kemeraltından buluruz da pantalonları ne yapıcaz??
Elbise falanda mı yoktu hiç? Evet canım dün ekledim umarım dediğin gibi zayıf olurum..
Ama sanmıyorum çok fazla kilo alacağımı çünkü hala öyle çok iştahım yok...Hatta korkuyorum bile yetersiz mi acaba diye ama ona şimdi yani bu kadar küçükken çok bir besinde gerektiğini sanmıyorum. Sonuçta sık sık yumurta yemeye çalışıyorum. Bol bol kalsiyum alıyorum. Her öğünümde protein mutlaka tüketiyorum.. Sanırım yeterlidir öyle tıka basa yemeye gerek yoktur herhalde şimdiden...Evet mina bebeye gitmeyi bende düşünüyorum cmt günü.. Belki birşeylerde alırım bebişime.. Senin aldığın cicilerde hayırlı olsun allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.

Ayfer ciğim lcw de hamile kıyafetleri gibi şeyler vardı ama özellikle hamile kıyafeti satan bir yer yok cinsiyeti belli olunca tekara gideceğiz inşallah

Ela cığım sana benziyor benimde acaba erkek mi diye düşündüm şimdi sende göbüşe bakıp erkek dedin ikisini birleştirince bakalım kısmet öğrensek bir an önce

benim o testte başabaş gidiyordu.

12 hafta doluyor daha bir tanecik bir şeye aşermedim ulen. o nazımızı da yapamadık ömrü hayatımızda.

3-4. aydan sonraki aşermler yalanmış zaten. :)

bu arada kızlar ben platese basladım.ama sandıgım kadar kolay dıılmıs bu hamıle platesi:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…