bende kemeraltındaysım canım baay mağazaya baktım bebişler için süper şeyler var ya bayıldım hepsine.... hamile giyim mağazalaroına uğradım ama orlardan bişiy alınmaz çok yüksek fiyatları
canımcım maşallah çok sevindim ve biliyodum erkek bu bebek diyordum valla ya.göbişten hissiyatım o idi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.bu arada cicileride cicilerinde çok şeker sağlıkla giydirsin Allah canım beniiim.bırcan,ayfer,filiz ve özge arkadaslarım saolun merak ettıgınız ıcın.
bız dun gec geldık baktım kımse de yok sonra yazarım dedım sızı de merakta bıraktım kusura bakmayın.oncelıkle bebeğim cok saglıklıymısbastan popoya 15.6 cm olms,160 gr.doktorum ıdeal dedı. veeeeeeeeeeeeeeeee tosunum gelıomus.annesının kucuk adamı:)acmıs bızı beklıodu sıpa:)sonra detaylı ultrasona grdım.bazı kemıklerı olculdu herseyı cok gusel cıktı allaha bın skur.kan verdım.ıdrar kan ve dıger testlerım temız cıktı 3lü testın sonuclarını da 10 gun sonra sonucları alıcakmısız.ınsallah onlar da cok gusel cıkıcak.oglusum,canımdan can,rabbım onu bıze bagıslasın.masallah demeyı unutmayın canlarım
maşallah canım bebişine.bu arada viaporttan aldığın ciciler çook güzel.hamile giyimde var mıydı dikkat ettin mi canım ya?selam güzel annişler
dün doktora gittim ikili test için ense ölçümü 0.9 çıktı kan verdim doktorum gayet güzel dedi pazartesi salı sonuçları eşim gösterecek doktordan sonra via port a giittik bebişime çok tatlı şeyler aldım yarın resimleri eklicem şimdi eşim temizlik yapıyor bende ona yardım ediyorum sizlerde ne var yok
canım çok güzel aldıkların.real'e bende gideyim çok sağol bilgi için.sağol canım.genelde 4 aylıktan sonra giyebileceği şeyler..Gerçi şöyle diyim eşimle çok pahalı şeyleri almaya cesaret edemiyoruz şimdi..gittiğimiz alışveri merkezlerinde bebek reyonlarını gezerken uygun bulduklarımızı alıyoruz..Mesela ayıcıklı şapka atkı takımı kampanya vardı 6 tl idi.hemen aldım.Nike ayakkabıları 59.90 mış 10 tl ye düşmüş onuda öyle aldık..sarılı beyazlı bir takım var dün onu pazardan aldım 3.5 tl idi takımı..adama sordum hatta neden bu kadar ucz rengimi çıkıyor diye yok dedi çıkarsa getir her hafta burdayım orda başka modellerde vardı bunların çıkar mesala dedi..işte o tezgah her hafta varmış 10 tane almayı düşünüyorum böyle takım 2-3 numara olanlardan....kızlar pazarları bu gündelik giymleri için tavsiye ederim.birde ist da oturan hamişler Kartal Realin alt katında bir bebek mağazası var yolu düşen olursa uğrasın derim gerçekten uygun fiyata çok şey oluyor..Biz eşimle alışkanlık haline getirdik her bebek kontrolünden sonra ordan kesin bişe alıyoruz..Bu arada realin marketinde converse şekilli bebek ayakkabıları 5 tl idi.
aynen katılıyorum aslında.kızlar bebek tenıne dogrudan değicek seylerı %100 organik alın derım ben.dıgerlerı o kadar muhım dııl ama tenlerıne degıceklere dıkkat edın
harika bence güle güle iyi günlerde giy canımss.maşallah.bana doğum günümde kociş elbise ve eşarp almıştı
elbise hamile elbisesi
bakalım beğencekmisiniz
kıs pushing nerelerdeydin dicem geçmişi okudumda çoktan gitmişin yine.kablo meselesi fena ya kıskanç adam:)bekleriz yine.kızında hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah cimcime:)selam şeker anneler uzuuuuuuuuuuuuuun zamandır yoktum malum pc yok dün doğum günümdü sizleri çok özledim dayanamadım annemlerden yanınıza geldim :)) sizi çok özledimişim ya :) bebeğim bu arada çoksağlıklı bi kızım oluyo allah a çok şükür durumum iyi sizler nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz büyük bi ihtimalle inşallah sizin ve yavrularınızın sağlığı yerindedir eee nasılsınız beni unutmadınız değilmi ?delikafaduldendelikafadulden
Ayfercim
çok teşekkür ederim canım
Özgecim
ayyyyyyyyyy prenses geliyormuş sanada alt sayfalara bakınca gördüm, canım hayırlı olsun, Allah Sağlıklı bir şeklile kucağına almayı nasip etsin inşallah, ayrıntılı ultrasona da baktımı, şu iç organlarına falan bakıyorlarmışya bebişlerimizin
Bu arada cinsiyetini öğrenen ama tebrik edemediğim tüm annelerimizin hayırlı olsun, kusura bakmayın çok sayfa vardı hepsini okuyamadım ama bayağı öğrenen olmuş,
arkadaslar cınsıyetlerı ogrenenler olarak belırtı yanı degısıklıklerı yazalım da ogrenmeyen arklara fıkır olsun
sağol canım fransada var akrabalar onlara baktırırım. almanya yada bır sorduralım bakalım ne kadarmıs? duruma gore sipariş vericem bende. çok fark etmezse alırım buradan. inşallah hiç çatlamayızda gerek kalmazmsms polonya. onlar zloti kullanıyor. belki euro olsa fiyat daha fazla olabilir. euro kuru artınca karşılığı tl de artmış oluyor. bu benim akıl yürütmem tabi. yani demem o ki kendi parasını kullana ülkelere bak bir de fransa ve isviçre bak. fransız menşei olduğundan bu ülkelerde kozmetik hep daha uygun. netten bak önce sonra sipariş et.
kızlar yarın 11+6 olacağım. ve randevum var. ense ölçülecek. ama biliyor msuunuz kan bakılmayacak. yani ikili değil tekli test olacak. çünkü çoğul gebeliklerde anlamlı sonuç vermiyormuş.
sizin enseler hep karından ultrason olsu değil mi? benim bugüne kadar hep vaginal gitti de...
valla elacım bana herkes ilk günden itibaren erkek dedi, herşeyi çok yiyordum aşırı yemeye başlamıştım bi de çabuk kilo aldım diye...
ama o kilo ve aşırı yeme sigarayı bırakmam yüzündendi ve kimse içtiğimi bilmediği için bebekten sanıyorlardı :roflol: :roflol:
bi de hiç yemediğim şeyi yemeye başladım, şerbetli tatlılar... ama onunla beraber herşeyi canım çekiyordu, yanlız tatlı değil yani..
neyse ben de ona göre erkek diyecek diye bekliyordum ama doktorum "kız olarak düşün" dedi.. kesin değil ama çok büyük ihtimal :)
peti senle bir test koduk ya buraya o kız çıkıyordu değil mi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?