2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN.

güneşli, neşeli, dertsiz, tasasız, bebeklerimizi güzelce büyüttüğümüz günler dilerim herkese. :)

denız,meryem,yasemın gobegınize yorum yaptım habarınız ola:)ama burdan ta bı masallah takayım

sağol canım çok teşekkür ederim :)
ayyy müthiş bi haftaya başladım yaa, doping doldum resmen :roflol: :roflol:
ilk kez bu kadar hareketli gördüm ya, hala heyecanım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ferrum fort kullanıyorsan o aç karnına ıcılınce yapıyormus. dr um bana en ıyı aç kullanman dedı. ama mıdenı rahatsız eder dedı. kahvaltıdan sonra oglen yemegınden once arada bır yerde iç dedı. bende bugun baslıycam.

tamam talım havalar ısınsın göbişler çıksın geliriz nedne olmasın süper olur

kızlr dün çok fena oldum kızlar. biraz fazla ayakta kaldım. akşam uzandım bir daha kalkamadım kuyruk sokumundaki agrıdan adım atamadım çok canım acıdı.

msmsciiim çok geçmiş olsun bu bir.

pantolonun güzel aynısndan arayacağım ben de. defacto.

artı rüyanda beni mi gördün. :) ya ben de biri erkek olacak gibi geliyor bilmem ki. ben açık kumralım eşim sarışın masmavi gözlü yakışıklıııı. herhalde bebelerimiz beyaz olacak. bir de renkli göz tuturduk mu senin rüyandaki bebelere benzer mi?

kızlar, bende hafta sonu arkadaşlarımla alışverişe gitmiştim, bir an gözüm karardı tansiyonum düştü hemen bir yere oturdum kendime geldim ama istanbulda oturanlar trafiği bilirler bilmeyenlerde meşhur istanbul trafiğini duymuştur yarım saatlik yolu 2 saatte alırsınız birde ayakta gelince iyice hapı yuttum hiç kimsede yer vermedi göbek olmayıncada sap gibi kaldık ayakta.

Günaydın. Herkse sağlıklı ve neşeli haftalar. Süper ciciler eklemişiniz foruma. Ben de bebişimin ilk cicisini aldım dün. Sadece iki tane çıtçıtlı body ama ona bile çok sevindim. Dilek göbek fotonu eklemişsin. Sen bence zayıf , sadece göbeği top gibi çıkan annelerden olacaksın ki bu süper bence. Doğumdan sonrada kilo falan kalmaz. Cumartesi alışverişe gittik bizde Kemaraltına. Ancak kendime bişeyler alamadım. Hamile kıyafeti satan çok yer var ama maşallah fiyatları çok yüksek tutmuşlar. Pantolon mesela 50 milyondan başlıyo 70 e kadar. Tabii pazarlık payıda cok var. Tutturabildiklerine satıyorlar. 50 dediklerini 30 a alırsın belki. Bir de biz oradaki Mina bebe ve barış bebe mağazasına uğradık. Kızlar ne kadar çok şey var alınacak!!!! Zaten acemiyiz biraz fikrimiz olsun dedik. ıyi de oldu. Ben netteki fiyatlarla karşılaştırdım birkaç şeyi hemen hemen aynı . Sanırım alışverişi topluca oradan yapar cıkarız son aylara doğru.

kızlar lieraclarım geldi benim de. . tanesi 35 tl gibi bir şeye karşılık geliyor... yurt dışı ısmarlama şansı olanlara tavsiye ederim. 55 nere 35 nere değil mi ama?

çok sağol canım..

rüyam çok güzeldi. senın kuzularına ben çoraplarını gıydırıyordum. oğlunun ayakları kızınkınden bıraz daha buyuktu. çok ipek gibi cıldı vardı acık tenlı bebeklerdı. göz hatırlamıyorum uyuyorlardı:) ben senden zaten en az birini kız beklıyorum. eminim çok guzel bir kız olacaktır.

bir daha yapma öyle. ben rahatsızım yer verin de bana. ne olursa olsun...

canım ya kıyamam tansiyon düşüklüğü çok kötü dikkat et canım geçmiş olsun bir daha olmasın

kızlar göbüşlerinizi nereye koydunuz bende görmek istiyorum...nerdeeee?

canım heryer bas bas bagırdı mıtıngler var dısarı cıkmayın dıye. keske çıkmasaydın. çok gecmiş olsun. dısarı cıktıgınızda bol su tuketın yanınızdada hep suyunuz olsun..

kızlar lieraclarım geldi benim de. . tanesi 35 tl gibi bir şeye karşılık geliyor... yurt dışı ısmarlama şansı olanlara tavsiye ederim. 55 nere 35 nere değil mi ama?

canım hangi ülkeden aldı eşin. getirtme şansım var ama tüm ülkeler için gecerlı değil:)

arkadaslar cınsıyetlerı ogrenenler olarak belırtı yanı degısıklıklerı yazalım da ogrenmeyen arklara fıkır olsun

bende kemeraltındaysım canım baay mağazaya baktım bebişler için süper şeyler var ya bayıldım hepsine.... hamile giyim mağazalaroına uğradım ama orlardan bişiy alınmaz çok yüksek fiyatları

kızlar yarın 11+6 olacağım. ve randevum var. ense ölçülecek. ama biliyor msuunuz kan bakılmayacak. yani ikili değil tekli test olacak. çünkü çoğul gebeliklerde anlamlı sonuç vermiyormuş.

sizin enseler hep karından ultrason olsu değil mi? benim bugüne kadar hep vaginal gitti de...

fılızcım gecmıs olsun o ben de o kadar cok oldukı bı ara dısarı cıkmaya korkuodum.su bulundr yyanında ve nolursa olsn soyle hamıle oldugunu.gcms olsn cnm

canım bende basta tup bebek merkezınde gıdıyordum kontrollere onlar nedense vajınal muayene sevıyorlar. 8+ iken gittigimde yınemı vajınal dedım. 12. haftaya kadar vajınal dedı. belkı bu sefer karnından bakrlar.

msms polonya. onlar zloti kullanıyor. belki euro olsa fiyat daha fazla olabilir. euro kuru artınca karşılığı tl de artmış oluyor. bu benim akıl yürütmem tabi. yani demem o ki kendi parasını kullana ülkelere bak bir de fransa ve isviçre bak. fransız menşei olduğundan bu ülkelerde kozmetik hep daha uygun. netten bak önce sonra sipariş et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…