sakura gozun aydın canım. netteki yazılanlar baştan ayaga kadar kımı yerde. dr un baş-popo olcuyor ve bu olcume gore ne kadarlık oldugu yorumunu yapıyor. tıfıl falan olmayacak yanı:)
alınan kanda ultrason olcumlerını desteklemek için. ondada sorun cıkmaması durumundea dr un rısk yok dıyecek canım. zaten dedıklerı gıbı ultrasonda sorun yoksa kandada cıkmaz ınsallah
canım ferrum fort kullanıyorsan o aç karnına ıcılınce yapıyormus. dr um bana en ıyı aç kullanman dedı. ama mıdenı rahatsız eder dedı. kahvaltıdan sonra oglen yemegınden once arada bır yerde iç dedı. bende bugun baslıycam.canım ya ben çıkaramıyorum o çok daha kötü sonra saatlerce çekiyorum zorla uyursam ancak öyle geçiyor çok fena oluyorum yemeyince hele boş boş öğürmek çok kötü yiyiyorum yine aynı bide şu kan ilacı aç karnına o da çok midemi berbat ediyor
Bircan'a : Rica ederim canım siz iyi olun da bak ayrıca o kadar üzülmene de gerek yokmuş gün doğmadan neler doğar:)) Bizim bu zamanlarda hep olumlusunu düşünmemiz gerekli artık..
Biz sağlıklıyız, bebeklerimiz de iyi yaaa boşver geri kalan ne olursa olsun... Tek sorunumuz iş olsun. Evet küçük ve güzel bir yerdir burası. Annemin evi tabi benimde eski evim Stadyuma çok yakındı.. Şimdi bayağı uzak Tirenin girişinde. Mutlaka bekliyorum canım gerçekten havalar düzelsin sizde müsait olursanız bir pazar çıkın gelin yani farketmez cmt'de olabilir biz zaten eşimle cmt ve pzr çalışmıyoruz. O zaman göbüşlerimizde çıkmış olur:)))
Sad'a : Yok canım tekrar gitmedik en son gittiğimde öğrenmiştim bu hafta sonu tam netleşir artık. Umarım senin bebişte gösterir de onunda cinsiyetini öğreniriz:))
kızlr dün çok fena oldum kızlar. biraz fazla ayakta kaldım. akşam uzandım bir daha kalkamadımkuyruk sokumundaki agrıdan adım atamadım çok canım acıdı.
msmsciiim çok geçmiş olsun bu bir.
pantolonun güzel aynısndan arayacağım ben de. defacto.
artı rüyanda beni mi gördün. :) ya ben de biri erkek olacak gibi geliyor bilmem ki. ben açık kumralım eşim sarışın masmavi gözlü yakışıklıııı. herhalde bebelerimiz beyaz olacak. bir de renkli göz tuturduk mu senin rüyandaki bebelere benzer mi?
kızlar, bende hafta sonu arkadaşlarımla alışverişe gitmiştim, bir an gözüm karardı tansiyonum düştü hemen bir yere oturdum kendime geldim ama istanbulda oturanlar trafiği bilirler bilmeyenlerde meşhur istanbul trafiğini duymuştur yarım saatlik yolu 2 saatte alırsınız birde ayakta gelince iyice hapı yuttum hiç kimsede yer vermedi göbek olmayıncada sap gibi kaldık ayakta.
kızlar, bende hafta sonu arkadaşlarımla alışverişe gitmiştim, bir an gözüm karardı tansiyonum düştü hemen bir yere oturdum kendime geldim ama istanbulda oturanlar trafiği bilirler bilmeyenlerde meşhur istanbul trafiğini duymuştur yarım saatlik yolu 2 saatte alırsınız birde ayakta gelince iyice hapı yuttum hiç kimsede yer vermedi göbek olmayıncada sap gibi kaldık ayakta.
canım heryer bas bas bagırdı mıtıngler var dısarı cıkmayın dıye. keske çıkmasaydın. çok gecmiş olsun. dısarı cıktıgınızda bol su tuketın yanınızdada hep suyunuz olsun..kızlar, bende hafta sonu arkadaşlarımla alışverişe gitmiştim, bir an gözüm karardı tansiyonum düştü hemen bir yere oturdum kendime geldim ama istanbulda oturanlar trafiği bilirler bilmeyenlerde meşhur istanbul trafiğini duymuştur yarım saatlik yolu 2 saatte alırsınız birde ayakta gelince iyice hapı yuttum hiç kimsede yer vermedi göbek olmayıncada sap gibi kaldık ayakta.
kızlar lieraclarım geldi benim de. . tanesi 35 tl gibi bir şeye karşılık geliyor... yurt dışı ısmarlama şansı olanlara tavsiye ederim. 55 nere 35 nere değil mi ama?
Günaydın. Herkse sağlıklı ve neşeli haftalar. Süper ciciler eklemişiniz foruma. Ben de bebişimin ilk cicisini aldım dün. Sadece iki tane çıtçıtlı body ama ona bile çok sevindim. Dilek göbek fotonu eklemişsin. Sen bence zayıf , sadece göbeği top gibi çıkan annelerden olacaksın ki bu süper bence. Doğumdan sonrada kilo falan kalmaz. Cumartesi alışverişe gittik bizde Kemaraltına. Ancak kendime bişeyler alamadım. Hamile kıyafeti satan çok yer var ama maşallah fiyatları çok yüksek tutmuşlar. Pantolon mesela 50 milyondan başlıyo 70 e kadar. Tabii pazarlık payıda cok var. Tutturabildiklerine satıyorlar. 50 dediklerini 30 a alırsın belki. Bir de biz oradaki Mina bebe ve barış bebe mağazasına uğradık. Kızlar ne kadar çok şey var alınacak!!!! Zaten acemiyiz biraz fikrimiz olsun dedik. İyi de oldu. Ben netteki fiyatlarla karşılaştırdım birkaç şeyi hemen hemen aynı . Sanırım alışverişi topluca oradan yapar cıkarız son aylara doğru.
fılızcım gecmıs olsun o ben de o kadar cok oldukı bı ara dısarı cıkmaya korkuodum.su bulundr yyanında ve nolursa olsn soyle hamıle oldugunu.gcms olsn cnmkızlar, bende hafta sonu arkadaşlarımla alışverişe gitmiştim, bir an gözüm karardı tansiyonum düştü hemen bir yere oturdum kendime geldim ama istanbulda oturanlar trafiği bilirler bilmeyenlerde meşhur istanbul trafiğini duymuştur yarım saatlik yolu 2 saatte alırsınız birde ayakta gelince iyice hapı yuttum hiç kimsede yer vermedi göbek olmayıncada sap gibi kaldık ayakta.
kızlar yarın 11+6 olacağım. ve randevum var. ense ölçülecek. ama biliyor msuunuz kan bakılmayacak. yani ikili değil tekli test olacak. çünkü çoğul gebeliklerde anlamlı sonuç vermiyormuş.
sizin enseler hep karından ultrason olsu değil mi? benim bugüne kadar hep vaginal gitti de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?