canım beniim zor ya gerşekteeen.çıkmasaydın keşke dicem ama çıkmışın olan olmuş.hiç mi çıkmıcak arabası olmayan hamişler kardeşim .aslında otobüslerde hamile ve gaziler için ayrılmış yerler var.utanmıcan söylicen oturucm diye aslında.kızlar, bende hafta sonu arkadaşlarımla alışverişe gitmiştim, bir an gözüm karardı tansiyonum düştü hemen bir yere oturdum kendime geldim ama istanbulda oturanlar trafiği bilirler bilmeyenlerde meşhur istanbul trafiğini duymuştur yarım saatlik yolu 2 saatte alırsınız birde ayakta gelince iyice hapı yuttum hiç kimsede yer vermedi göbek olmayıncada sap gibi kaldık ayakta.
canım benimde erkek.yüzümde sivilce olmadı,göğüsler çok kararmadı,tüyler koyulaştı karnımdaki.alttan karnım çoğalmaya başladı ki normalde üsttede vardı:)bulantı ilk üç ay gün boyu vardı,uyku hali desen çok ama çoktu.ense 2 mm,fre betahcg 38 idi.arkadaslar cınsıyetlerı ogrenenler olarak belırtı yanı degısıklıklerı yazalım da ogrenmeyen arklara fıkır olsun
hep karındandı canım ya ama senin ikiz olduğu için olsa gerek.ama doktorun bilir yinede.kızlar yarın 11+6 olacağım. ve randevum var. ense ölçülecek. ama biliyor msuunuz kan bakılmayacak. yani ikili değil tekli test olacak. çünkü çoğul gebeliklerde anlamlı sonuç vermiyormuş.
sizin enseler hep karından ultrason olsu değil mi? benim bugüne kadar hep vaginal gitti de...
ya bende mi anormallik var hiç konuşmuyom ben ya.seviyom elimle sadece.utanıyom yani ilginç demi.16-17.haftada duymaya başlıyormuş.benim tickerımda öyle yazıyor.Eee hanımlar başladınız mı , bebişlerle konuşmaya , ben utanmasan 7/24 konuşucam ara sıra konuşuyorum babası kıskanıyor galiba :) Araya karışıyor hemen ...
Kızlar bebişime babası klasik müzikler indirmiş. Ben bir site bulmuştum. Baby classics diye bir albüm var. Klasik müzikler bebeklere göre yorumlanmış. Farklı enstrümanlarla çalınıyor. Ben çok sevdim. Ne zaman duymaya başlıyorlardı bizim bebişler? Sanırım 20. hafta falandı ama fisfisfis.
kızlar cumrtesi annemle alışverişe gittik ama pek bişiy alamdık öyle dolandık yemek yedik eve geldim yattım hemen kalktım yemek yedim sonra yine yattım uyudum pazar günü 9 da kalktım sonra kahvaltı alışveriş temizlik ve ütü yaptık eşimle ama çok yoruldummm akaşam akdar bitiremedik. sonra yemek falan derken 8 di oturdum 21:30 da uyudum midme çok kötü kızlar sürekli yanma ağrı ekşime bulantı
canım,oncelıkle kızını tebrık ederım.allah saglıkla versın kucagına.ama senınkı de degısebılır 16. haftaya kadar.bzaen bu yaramazlar saklıyabılıolar.ınsallah gonlune gore olur cnm.
bır de bu belırtılerı yazacagımı soylemıstım ogrenınce merak edenler vardır kıyaslarlar dedım ondan yazdım.herkeste aynı olmaz tabı ama bakalım belkı tutar:)
Sakuracım gözünaydın.. Çok sevindim senin adına...
...
meryemcim, seninde ayakların donuyomuş bende diyodum bende mi bişey var aynen benimde, ayaklarım ısınmadı gitti.çok mu kansızızım anlamadımki.
benim o testte başabaş gidiyordu.
12 hafta doluyor daha bir tanecik bir şeye aşermedim ulen. o nazımızı da yapamadık ömrü hayatımızda.
3-4. aydan sonraki aşermler yalanmış zaten. :)
yok canım aslında kilom yok ama hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı şimdi hangisi göbek hangisi bebek biraz anlamasamda herhalde hamileliğin ilerleyen aylarda daha net anlıcam galibakaydirigubbakcemile2Günaydın Kızlar,
Hepinize bebeklerinizle geçireceğiniz güzel bir hafta dilerim....
Herşey gönlünüzce olsun...
Kardelencim çok teşekkür ederim tatlım. Amin canım hepimize nasip etsin inş. sağlıkla kucaklamayı.. Sen cinsiyetini henüz öğrenmedin galiba?
Evet tatlım o gece çekilmiş bir resimdi ve gece karnım büyüyor nedense:)) Gündüz nerdeyse yok gibi. Sanırım biraz kilolusun ve kafana takıyorsun. Hiç takma canım bak bebeklerimiz sağlıkla bir doğsun zaten peşlerinden koşarken hiç biryerde yağ mağ kalmaz:))
bu arada kızlar ben platese basladım.ama sandıgım kadar kolay dıılmıs bu hamıle platesi:bbo:
Günaydın kızlaarrr :)
Dün sonunda doktora gittik, Fakat heyecanlı bekleyiş sona ermedi :) Velet çok hareketliydi eller kollar durmuyordu. Gel gelelim ki bacak bacak üstüne atmış, makas yapmış resmen :) Bir türlü açtıramadık :) öğrenemedik yani cinsiyetini... Bakalım üçlü testte öğreniriz inşallah... Resmini ekliyorum bakın bakalım bebişime :)
kuşumm beğenmez miyimm ellerine sağlık tekrarrr.ayferim saol tatlım:)tıckerını begenmene de cok sevındım
Ayfer ciğim lcw de hamile kıyafetleri gibi şeyler vardı ama özellikle hamile kıyafeti satan bir yer yok cinsiyeti belli olunca tekara gideceğiz inşallah
sağol canımcım ben en iyisi çarşıya pazara akayım ama halim yok ya uff.yoksa annemle kokusunu alır bulurus.
ya bırak yalan malan erkekler duymasın:)benim o testte başabaş gidiyordu.
12 hafta doluyor daha bir tanecik bir şeye aşermedim ulen. o nazımızı da yapamadık ömrü hayatımızda.
yapma yaa.ben yurtdışındaydım ilk üç ayda yani Türk lokantarına özel ne varsa istiyordum yaa.ama sen zaten obursun diyordu benim adam:)gelince saldırdım ama yazmiyim olan var olmayan var şimdi kardeşim .
3-4. aydan sonraki aşermler yalanmış zaten. :)
bu arada kızlar ben platese basladım.ama sandıgım kadar kolay dıılmıs bu hamıle platesi:bbo:
ammman dikkat canım eğilip bükülürken göbek bağına dikkat.biliyorsunuz kızlar yükseğe perde asmak,çok gerinmek bile tehlikeli.Aman Allah korusun.
Günaydın kızlaarrr :)
Dün sonunda doktora gittik, Fakat heyecanlı bekleyiş sona ermedi :) Velet çok hareketliydi eller kollar durmuyordu. Gel gelelim ki bacak bacak üstüne atmış, makas yapmış resmen :) Bir türlü açtıramadık :) öğrenemedik yani cinsiyetini... Bakalım üçlü testte öğreniriz inşallah... Resmini ekliyorum bakın bakalım bebişime :)
Sakuracım gözünaydın.. Çok sevindim senin adına...
Haklısın yaa Bircancım çıkaramayınca daha kötü , çıkarmak insanı bir süreliğine de olsa rahatlatıyor ama bugünlerde geçecek biz ne zor zamanlar geçirdik ilk üç ay içerisinde..
Bunlarda bitecek sonunda Rabbim bizi mükafatlandıracak...Ben kan ilacını yemekten 2 saat sonra falan alıyorum sen de öyle yap...Dediğin gibi havalar ısınsın buyrun gelin canım... Bencede süper olur. Biz evde oyun oynamayı çok severiz.. Okey, tabu falan oynarız tabi eğer sizde isterseniz.
oo bizde bayılırız biz iskambil bile oynarız eşimle
Hem fiyatları yüksek hemde o fiyata kaliteli değil. Benim bir arkadaşım Çiğli tarafında biryer tavsiye etti. Cumartesi öğlene kadar açıkmış. Eğer orası iyise sanada yazarım canım. Ancak bu haftasonu gidebileceğiz orayada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?