2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meryemcim, seninde ayakların donuyomuş bende diyodum bende mi bişey var aynen benimde, ayaklarım ısınmadı gitti.çok mu kansızızım anlamadımki.

canım beniim zor ya gerşekteeen.çıkmasaydın keşke dicem ama çıkmışın olan olmuş.hiç mi çıkmıcak arabası olmayan hamişler kardeşim .aslında otobüslerde hamile ve gaziler için ayrılmış yerler var.utanmıcan söylicen oturucm diye aslında.
arkadaslar cınsıyetlerı ogrenenler olarak belırtı yanı degısıklıklerı yazalım da ogrenmeyen arklara fıkır olsun
canım benimde erkek.yüzümde sivilce olmadı,göğüsler çok kararmadı,tüyler koyulaştı karnımdaki.alttan karnım çoğalmaya başladı ki normalde üsttede vardı:)bulantı ilk üç ay gün boyu vardı,uyku hali desen çok ama çoktu.ense 2 mm,fre betahcg 38 idi.
hep karındandı canım ya ama senin ikiz olduğu için olsa gerek.ama doktorun bilir yinede.
Eee hanımlar başladınız mı , bebişlerle konuşmaya , ben utanmasan 7/24 konuşucam ara sıra konuşuyorum babası kıskanıyor galiba :) Araya karışıyor hemen ...
ya bende mi anormallik var hiç konuşmuyom ben ya.seviyom elimle sadece.utanıyom yani ilginç demi.16-17.haftada duymaya başlıyormuş.benim tickerımda öyle yazıyor.

16-17. haftalarmış canım duyması bilgin olsun.ben ankara havalarını pek severim onları dinliyom ya bide kolbastı müthiş yaf.mozart klasik olayına pek girmedim ama zeki oluyormuş dinletince.ne kadar doğru bilemicems.

Ben her şeyi konuşuyorum çok erken biliyorum ama sesime aşina olmasını istiyorum ,kuzucum diyorum , annesinin perisi diyorum , şarkı söylüyorum he he kafayı sıyırdım yani ,arada ne zaman oynucaksın bebişim diyorum :)) Aklıma ne gelirse :)

bu arada bircancım üzüldüm kardeşim maaş olayına.profesyonel davransalar daha iyi olurdu ama heryerin bir prensibi var
dilecim taşınma telaşı arasında dikkat et kendine göbişte içe doğru büyüyor galiba :) ama önemli olan sağlıklı olması.senin gibi bir manken gelecek galiba:)
burkocum seninde prenses hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.

TESTı HATIRLAYALIM (ÇOĞU HURAFE AMA KEYFıNE):

1-)eger ıdrarınız acık sarı renkteyse kız, mat sarıysa erkek
2-)eger ayaklarınız hamılelıkten oncekı halıne gore usumuyorsa kız,daha cok usuyorsa erkek.
3-)bacaklarınızdakı tuyler daha az uzuyorsa kız,daha cok uzuyrsa erkek
4-)memişler aynı yada az buyuduyse kız, daha cok buyuduyse erkek.
5-)canınız meyve cakıyorsa kız,et ve protein cekıyorsa erkek
6-)karnınız yayıksa kız,sıvrıyse erkek
7-)yuzunuz sıvılcelendıyse kız,aynıysa erkek
bır yere bırakılan anahtarı ılk yuvarlak yerınden tuttuysanız kız,ucundan tuttuysanız erkek
9-)eger vucudunuz şişiyorsa kız,aynıysa ya da daha az şişiyorsa erkek
10-)burnunuz eskıyle bır fark yok ise kız genışledıyse erkek
11- kilolar kalça popodan alınıyorsa kız, üst bölgelerden alınıyorsa erkek
12-bebebek karnın yukarısında duruyorsa kız aşağısında duruyorsa erkek
13-yastık yatağın güneyindeyken uyuyorsan kız kuzeyindeykense erkek
14-ekmeğin tepesinin ucundan yiyorsan kız yiyemiyorsan erkek
15-baba gebeyle birlikte kilo almıyorsa kız elıyorsa erkek
16-annenin saç rengi gri değilse kız griyse erkek
17- ilk dönemlerde bulantı yoksa kız varsa erkek
18- gebelikte iyi görünmüyorsan kız iyi görünüyorsan erkek
19- iğne takılmış iplik göbeğin üstünde sağa sola sallanıyorsa kız dönüyorsa erkek
20-ekşi şeyeri can çekiyorsa kız tatlı şeyleri can çekiyorsa erkek
21-bebeğin kalp atışlar 140 üstü ise erkek altı ise kız
22-portakal suyunu seviyorsanız kız sevmiyorsanız erkek
23-baş ağrıları yoksa kız varsa erkek
24 - biri size elllerini göster dediğinde avuç içi aşağı bakıyorsa kız yukaruysa erkek
25 fincanı gövdesinden tutuyorsan kız kulpundan tutuyorsan erkek

bende cumartesiden temizlik filan yaptım pazar sabah 9 da kalktım yine temizlik devam sonra eşimle saat 1 gibi falan spildeki evimizde çıktık başbaşa yağmuru seyrettik bol bol ...yemek filan yedik.akşam 9 gibi eve döndük güzeldi kafa dinledik sobamızı yaktık ooohhhh

evet canım tutmayabiliyor, ben de erkek giysilerine falan takılıyordum artık düşün, kız deyince şaşırdım :roflol:
valla sağlıklı olduğunu öğrendim ya, cinsiyete ne derse desin kaydirigubbakcemile3

Sakuracım gözünaydın.. Çok sevindim senin adına...
...

teşekkür ederim canım çok sağol a.s.

meryemcim, seninde ayakların donuyomuş bende diyodum bende mi bişey var aynen benimde, ayaklarım ısınmadı gitti.çok mu kansızızım anlamadımki.

asla kansızlık falan değil. benım fazlfazla kanım var:) geceleri üşüyerek uyandırdıgım esımı uyandırıp kalk beni ısıt dedıgım çok oluyor:) ayaklar çorapların hatta su an aykakabıların içinde bile buz:)

Günaydın kızlaarrr :)
Dün sonunda doktora gittik, Fakat heyecanlı bekleyiş sona ermedi :) Velet çok hareketliydi eller kollar durmuyordu. Gel gelelim ki bacak bacak üstüne atmış, makas yapmış resmen :) Bir türlü açtıramadık :) öğrenemedik yani cinsiyetini... Bakalım üçlü testte öğreniriz inşallah... Resmini ekliyorum bakın bakalım bebişime :)

benim o testte başabaş gidiyordu.

12 hafta doluyor daha bir tanecik bir şeye aşermedim ulen. o nazımızı da yapamadık ömrü hayatımızda.

3-4. aydan sonraki aşermler yalanmış zaten. :)

yaaa.e o zaman bırı kız dıgerı erkek dermısım:)sımdıye kadar olmadıysa e bu saatten sonra olmaz demekkı.hakkaten nazlanamadık.ama ben nazlansam da esım bu memlekette nerden bulacak kı.yazık soruo aksam dıo kı:canın bısı ıstıo da burda bulamayız ben uzulurum dıe mı soylemıosun.yok dedım ınsan oyle oluomus kı aserınce yemeyınce rahat edemıomus sen rahat ol.benım oyle delı gıbı ıstedıgım bısı hıc olmadı

yok canım aslında kilom yok ama hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı şimdi hangisi göbek hangisi bebek biraz anlamasamda herhalde hamileliğin ilerleyen aylarda daha net anlıcam galibakaydirigubbakcemile2

canım benim bebiş erkek doktor gördü oğluşun pisiiiiini ayrıca sen de tebrik etmiştin zatena.s.

bu arada kızlar ben platese basladım.ama sandıgım kadar kolay dıılmıs bu hamıle platesi:bbo:

Elacım cd mi aldın ?? Yani hamilelere özel bir şeymi adını söylersen ??

16-17. haftalarmış canım duyması bilgin olsun.ben ankara havalarını pek severim onları dinliyom ya bide kolbastı müthiş yaf.mozart klasik olayına pek girmedim ama zeki oluyormuş dinletince.ne kadar doğru bilemicems.[/QUOTE]

Zeki olmasından öte yavaş müzikler (klasik ve tasavvuf ve slow ) bebeği rahatlatıyormuş ,yüksek ritimli müzikler rahatsız ediyormuş bir yerde okumuştum .

kızlar söylemeyi unuttum bu arada 1. benim çikolata kistim vardı cumartesi doktora gittiğimde doktor kistin kaybolmuş dedi bu çok mutlu etti beni 2. ikili test iyi çıkarsa üçlü yapmayacağız dedi bunlarıda ekliyim dedim

Seher ciğim maşallah bebeğine

ayferim saol tatlım:)tıckerını begenmene de cok sevındım
kuşumm beğenmez miyimm ellerine sağlık tekrarrr.

maşşalllah canım bebişine

tamam tatlım yazarsın olmadı bende giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…