2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu gece komik bir şey oldu sabah ezanını duyarsam muhakkkak dua ederim. tabi 3 aydır duam belli allahım sen sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasib et bana. bu sefer gece yatarken AŞK'ı okuduğum için. uykumun arasında allahım sen bana sufiler gibi çocuklar ver dedim. bizimkiler tennureleri giyip döne döne gelirlerse hiç şaşmam. :)

canımcım hayırlı uğurlu olsun senide tebrik ederim,sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
ayy o kadarda merak ediyodun be canım yaa.ama göstermeyenler genelde kız oluyormuş,erkekler yayıp oturuyomuşş :):):) edep anacım kızlar doğuştan edepli işte:)

Zeki olmasından öte yavaş müzikler (klasik ve tasavvuf ve slow ) bebeği rahatlatıyormuş ,yüksek ritimli müzikler rahatsız ediyormuş bir yerde okumuştum .[/QUOTE]

bak canım bilmiyordum doğrusuu.iyi oldu söylediğin.çok sağol.

Benim üstler idare ediyor da acilen pantolan vs almam gerekiyordu. Belki sen bulursun canım. Elbise çok görmedim ama 2-3 dükkana falan baktım zaten. Geçenlerde koton outlette yazlık bir elbise gördüm. Göğüs altından bollaşıyor, 35 milyona aldım haberin olsun. Bu haftasonu Çiğli tarafında biyere daha gideceğiz. Eğer güzelse sana da yazarım. Mina bebeye de kesin git. Hiç değilse fikrin olur. Benim park yataklar hoşuma gitti. Evim kira olduğu için koyacak yer problemim var. Pratik bişey.
Bence yeterince besleniyorsundur. Zaten şu anda en önemli olan şey protein. Zaten herhangi birşey olsa doktor söyler. Düşünme bile.

Elacım cd mi aldın ?? Yani hamilelere özel bir şeymi adını söylersen ??
evet canım adı "hamıleler ıcın pılates". vcd formatında dvd dııl.46dk'lık.6.5 tl ye aldım
ammman dikkat canım eğilip bükülürken göbek bağına dikkat.biliyorsunuz kızlar yükseğe perde asmak,çok gerinmek bile tehlikeli.Aman Allah korusun.
evet ılk yaparken zorluo ınsanı.ama zaten ıcınde dıo rahatsız olunca hemen bırakıp dınlenın dıe.oyle yapıom

Son düzenleme:

:)))aynen , geceleri en kalın çorapla yatıyorum ısınsın diye.

Candy'e : Canım bende internette klasik müzikler indirmiştim hatta artık mp3'üme atayım da yavaş yavaş dinletmeye başlayayım unutmuştum çünkü iyi oldu söylediğin bende 16. haftadan sonra dinletiliyor diye biliyorum o nedenle benimkinin tam zamanı. Bu gece eve gidince halledeyim bu işi.

Ayfer'e : Nerdeyse bitirdik tatlım artık taşınma ve yerleştirme işini. Çok küçük işler kaldı..
Sağol canım. Evet sanırım iç karnım bayağı geniş o nedenle daha çıkmadı zaten zayıf ta olduğum için normalmiş yanii.. Mankenliği kim kaybetmiş ki kız ben bulayım:)))
Bu arada tatlım bizim ikili testteki hcgb değerlerimiz aynıymış benimkide 38'di ve benim kızım senin oğlun oğluyor yani cinsiyetin ikili testle hiç ilgisi yokmuş...

Seher'e : Canım olsun yaa bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendin yaa cinsiyetini de öğrenirsin nasılsa bir sonraki gidişinde. Maşallah canım bebişini de

Kardelen'e : Valla canım unuttum yaa tebrik ettiğimi kusura bakma o kadar kalabalığız kii
insan karıştırabiliyor maalesef...

Deniz'e : Geçmiş olsun canım çok sevindim rahatsızlığından kurtulmana.

bu arada benim renkli ultrason görüntüsünü ekliyim ya ne salağım ekleyemedimdi şimdiye.

Eklentiler

• $BABY_0001.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 30

ne güsel canım çok sevindim

valla gecenin yarısı yapmadığımız yemek kalmadı o aşermeler yüzünden :roflol: :roflol:
arkadaşlarına aldırıp getirttiğimiz de çok şey oldu :roflol:
gerçekten öyle ela, normalde canın çeker yarın alırım dersin falan geçiştirirsin ya, bu öyle değil...
uyku girmiyor gözüne o istediğinin kokusu burnundan gitmiyor -tatlicadiarzu-

ay canım bak dediğin gibiymiş demek ki alakası yok 50 altı ve üzeri değerlerlee.annenin hormonu demek ki o gerçekten.

ay canımm çok sağol hepimizin bebişine maşallah.

Ah canım benim alemsin , sanada bebişlerine Allah uzun ömürler versin güldürdün beni :))

bu arada benim renkli ultrason görüntüsünü ekliyim ya ne salağım ekleyemedimdi şimdiye.

Maşallah canım ne değişik birşey bu bööle :))

Ayfer masallah canım
yaa bızım nıye renklı cekmıyorlar. Hep sıyah beyaz. Tamam kuzum bjk lı olacak ama ben onu renklıde gormek ıstıyorum:) bıraz buyusun 4 boyutlu gıdıcem cok merak edıyorum onuu

kızlar ben kaçar, patron birazdan gelir, işe döneyim :)
size iyi sohbetler, görüşmek üzere tekrar a.s. a.s.

ayfer.o gorunen sey pipisi mi?gobek kordonu sag tarafta bellı zaten ama onla mı karıstırdım kı.

hööhh maşallah ne pipi olur du ama büyüyünce abbboowww :) ama benim ooğlum pipili ama benim ooğlum pipili der dururdum gelinceğize :):)
şaka bir yana pipi orada fotoda çok belirgin değil canım göbek bağı uzun şu anda ve birkaç yerde görünüyor.üstteki kolu imiş zaten.bende sordumdu doktora.

tebrikler canım sende erkek annesi oluyosun çok güzel bi duygu inan erkek evlat anneye okadar bağlı oluyoki..benim oğlum bi kaç gündür dudağıma öpücük konduruyor babasıda kıskanıyo tabikaydirigubbakcemile3 kızımda bana böyle yapacak diyo çok komik..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…