canımcım hayırlı uğurlu olsun senide tebrik ederim,sağlıkla gelsin bebişin inşallah.evet canım tutmayabiliyor, ben de erkek giysilerine falan takılıyordum artık düşün, kız deyince şaşırdım :roflol:
valla sağlıklı olduğunu öğrendim ya, cinsiyete ne derse desin kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım çok sağol a.s.
ayy o kadarda merak ediyodun be canım yaa.ama göstermeyenler genelde kız oluyormuş,erkekler yayıp oturuyomuşş :):):) edep anacım kızlar doğuştan edepli işte:)Günaydın kızlaarrr :)
Dün sonunda doktora gittik, Fakat heyecanlı bekleyiş sona ermedi :) Velet çok hareketliydi eller kollar durmuyordu. Gel gelelim ki bacak bacak üstüne atmış, makas yapmış resmen :) Bir türlü açtıramadık :) öğrenemedik yani cinsiyetini... Bakalım üçlü testte öğreniriz inşallah... Resmini ekliyorum bakın bakalım bebişime :)
Elacım cd mi aldın ?? Yani hamilelere özel bir şeymi adını söylersen ??
16-17. haftalarmış canım duyması bilgin olsun.ben ankara havalarını pek severim onları dinliyom ya bide kolbastı müthiş yaf.mozart klasik olayına pek girmedim ama zeki oluyormuş dinletince.ne kadar doğru bilemicems.
Sakuracım gözünaydın.. Çok sevindim senin adına...
Candycim demek bizim kemeraltından ucuzdur diye hamile kıyafeti alma durumumuz yattı. Çok şaşırdım valla niye o kadar pahalı ki.. Eee nerden alıcaz şimdi hadi üstleri uygun fiyata kemeraltından buluruz da pantalonları ne yapıcaz??
Elbise falanda mı yoktu hiç? Evet canım dün ekledim umarım dediğin gibi zayıf olurum..
Ama sanmıyorum çok fazla kilo alacağımı çünkü hala öyle çok iştahım yok...Hatta korkuyorum bile yetersiz mi acaba diye ama ona şimdi yani bu kadar küçükken çok bir besinde gerektiğini sanmıyorum. Sonuçta sık sık yumurta yemeye çalışıyorum. Bol bol kalsiyum alıyorum. Her öğünümde protein mutlaka tüketiyorum.. Sanırım yeterlidir öyle tıka basa yemeye gerek yoktur herhalde şimdiden...Evet mina bebeye gitmeyi bende düşünüyorum cmt günü.. Belki birşeylerde alırım bebişime.. Senin aldığın cicilerde hayırlı olsun allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.
evet canım adı "hamıleler ıcın pılates". vcd formatında dvd dııl.46dk'lık.6.5 tl ye aldımElacım cd mi aldın ?? Yani hamilelere özel bir şeymi adını söylersen ??
evet ılk yaparken zorluo ınsanı.ama zaten ıcınde dıo rahatsız olunca hemen bırakıp dınlenın dıe.oyle yapıomammman dikkat canım eğilip bükülürken göbek bağına dikkat.biliyorsunuz kızlar yükseğe perde asmak,çok gerinmek bile tehlikeli.Aman Allah korusun.
asla kansızlık falan değil. benım fazlfazla kanım var:) geceleri üşüyerek uyandırdıgım esımı uyandırıp kalk beni ısıt dedıgım çok oluyor:) ayaklar çorapların hatta su an aykakabıların içinde bile buz:)
kızlar söylemeyi unuttum bu arada 1. Benim çikolata kistim vardı cumartesi doktora gittiğimde doktor kistin kaybolmuş dedi bu çok mutlu etti beni 2. Ikili test iyi çıkarsa üçlü yapmayacağız dedi bunlarıda ekliyim dedim
bu arada benim renkli ultrason görüntüsünü ekliyim ya ne salağım ekleyemedimdi şimdiye.
yaaa.e o zaman bırı kız dıgerı erkek dermısım:)sımdıye kadar olmadıysa e bu saatten sonra olmaz demekkı.hakkaten nazlanamadık.ama ben nazlansam da esım bu memlekette nerden bulacak kı.yazık soruo aksam dıo kı:canın bısı ıstıo da burda bulamayız ben uzulurum dıe mı soylemıosun.yok dedım ınsan oyle oluomus kı aserınce yemeyınce rahat edemıomus sen rahat ol.benım oyle delı gıbı ıstedıgım bısı hıc olmadı
bu arada benim renkli ultrason görüntüsünü ekliyim ya ne salağım ekleyemedimdi şimdiye.
ay canım bak dediğin gibiymiş demek ki alakası yok 50 altı ve üzeri değerlerlee.annenin hormonu demek ki o gerçekten.Candy'e : Canım bende internette klasik müzikler indirmiştim hatta artık mp3'üme atayım da yavaş yavaş dinletmeye başlayayım unutmuştum çünkü iyi oldu söylediğin bende 16. haftadan sonra dinletiliyor diye biliyorum o nedenle benimkinin tam zamanı. Bu gece eve gidince halledeyim bu işi.
Ayfer'e : Nerdeyse bitirdik tatlım artık taşınma ve yerleştirme işini. Çok küçük işler kaldı..
Sağol canım. Evet sanırım iç karnım bayağı geniş o nedenle daha çıkmadı zaten zayıf ta olduğum için normalmiş yanii.. Mankenliği kim kaybetmiş ki kız ben bulayım:)))
Bu arada tatlım bizim ikili testteki hcgb değerlerimiz aynıymış benimkide 38'di ve benim kızım senin oğlun oğluyor yani cinsiyetin ikili testle hiç ilgisi yokmuş...
Seher'e : Canım olsun yaa bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendin yaa cinsiyetini de öğrenirsin nasılsa bir sonraki gidişinde. Maşallah canım bebişini de
Kardelen'e : Valla canım unuttum yaa tebrik ettiğimi kusura bakma o kadar kalabalığız kii
insan karıştırabiliyor maalesef...
Deniz'e : Geçmiş olsun canım çok sevindim rahatsızlığından kurtulmana.
maşallah cnım
kızlar bu gece komik bir şey oldu sabah ezanını duyarsam muhakkkak dua ederim. tabi 3 aydır duam belli allahım sen sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasib et bana. bu sefer gece yatarken AŞK'ı okuduğum için. uykumun arasında allahım sen bana sufiler gibi çocuklar ver dedim. bizimkiler tennureleri giyip döne döne gelirlerse hiç şaşmam. :)
ayfer.o gorunen sey pipisi mi?gobek kordonu sag tarafta bellı zaten ama onla mı karıstırdım kı.
gunaydın canlarım:)hava cok bozuk ama havalar nasıl olursa olsun bızım havamız ıyı olsun:)
gecmısı okudum soyle bı once.herkes cok ıyı masallah.
oğlum olacagını mujdelemıstım.tebrık eden edemeyen,merak eden tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum,saolsunlar.
darısı ogrenemeyenlerın basına basına tez zamanda ınsallah.ogrenenlerı de ben tebrık edıorum.saglıkla gelsınler ıns.
cicilerimiz ıcın yapılan yorumlara da saolun canlarım daha gusellerı sızın bebelrınıze olsun.
denız cicilerin cok gusel canım gule gule gıysın ıns.
begum ve meryem arkadaslarımı tebrık edıorum benım cınsıyet tahmınlerı tuttrdular.merak edenler gobegıyle bırlıkte begum84 ve msms arkadaslara basvurularını yapabılırler:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?