tatlım biliyosun benim midede kötü ama çıkartmıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam sizin aranızda yine 3-4 yaş fark vardı di mi? Niye böyle yapıyor ki:)))
ay ben o konuda çok şanslıyım ne dersem yapıo eşim yaklaşmıyo banabi bazen dalga geçioo
Kızlar yaaa 4. ayım bitti ama benim çıkarmalar yine başladı.. Benimle aynı durumda olan biri var mı?
Canım sıkılıyor çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ama böyle daha da kötü oluyorum.. Ne yapayım sizce yaaa?
Ama benimki acayip rahatsızlık veriyor gitsem hemen çıkacak yani... Resmen midem ağzımda sanki(
hamilelikte öyle birden acıkıyor insan canım cokacimcoook
canım banada oluyo o birden bire
Yanlış hatırlamıyorsam sizin aranızda yine 3-4 yaş fark vardı di mi? Niye böyle yapıyor ki:)))
BEN DOLU DOLU 20 ODA 25 İŞTE 26 YA GİRCEK ÇOK DUYGUSAL BİZİMKİ BENİMLE BİR ODA KİLO ALICAK SANIRIM NORMALDE DE ÇOK KISKANÇ ZATEN
ama benimki acayip rahatsızlık veriyor gitsem hemen çıkacak yani... Resmen midem ağzımda sanki(
dilek yediklerinden kaynaklanıyo olabilirmi mesela ben tavuk ve balık yedikten sonra mutlaka çıkartıyorum.bide acaba bebişinin saçımı uzuyo bu aydamı uzuyodu olabilirmi
limonlu soda denesen Dilek ciğim o bana iyi geliyor yada peynir ekmek
ay ben o konuda çok şanslıyım ne dersem yapıo eşim yaklaşmıyo banabi bazen dalga geçioo
BİZİMKİ YAZIK YA NE DESEM YAPIYOR SÜREKLİ ARIYOR İYİMİYİM DİYE SORUN VAR MI DİYE SU İÇMEYE BİLE KALMIYORUM ÇOĞU ZAMAN. GEÇEN MİDESİNİ ÜŞÜTMÜŞ MİDESİ BULANIYORMUŞ BANA DİYOR Kİ ÇOK ÜZÜLDÜM SNEİN DE HEP BÖYLE BULANIYORMU DİYE ÇOK ÜZÜLDÜM DEDİ. ÇOK KÖTÜYMÜŞ ÇOK ZORMUŞ DİYO
çok fena oluyorum valla neyse çıkarmaktan iyidir
dilekcim bişeyler dokunduysa belki ondandır
ben üşütünce kusacak gibi oluyorum, aşırı midem bulanıyor, belki öyledir seninde canım
geçer inşallah
dilek tükettiklerin yoğurtlu seyler olsun bir süre mideni rahatlatır dıye düşünüyorum. ben oyle yapıyorum canım. çok sukur buyuk bulantılarımız olmadı
BEN DOLU DOLU 20 ODA 25 İŞTE 26 YA GİRCEK ÇOK DUYGUSAL BİZİMKİ BENİMLE BİR ODA KİLO ALICAK SANIRIM NORMALDE DE ÇOK KISKANÇ ZATEN
Evet canım anladım bizimde aramız 5 yaş tabi ben 25 eşim 30... Ama kıskançlık her ilişkide oluyor takma kafana mesela bende acayip kıskancımdır.
BİZİMKİ YAZIK YA NE DESEM YAPIYOR SÜREKLİ ARIYOR İYİMİYİM DİYE SORUN VAR MI DİYE SU İÇMEYE BİLE KALMIYORUM ÇOĞU ZAMAN. GEÇEN MİDESİNİ ÜŞÜTMÜŞ MİDESİ BULANIYORMUŞ BANA DİYOR Kİ ÇOK ÜZÜLDÜM SNEİN DE HEP BÖYLE BULANIYORMU DİYE ÇOK ÜZÜLDÜM DEDİ. ÇOK KÖTÜYMÜŞ ÇOK ZORMUŞ DİYO
ya bazı şeyleri bize yaşamadan anlayışlı olsalar daha bi süper olucak amaaakaydirigubbakcemile5
Sağol canım.. Oabilir ama bu sadece bugüne özgü bir durum değil dünde 2 kez çıkarttım..
Öğlenleyin yoğurtta yedim canım zaten her öğünümde mutlaka yoğurt ya da peynir yiyorum ama neden böyle oldu ki anlamadım gitti.
Evet canım anladım bizimde aramız 5 yaş tabi ben 25 eşim 30... Ama kıskançlık her ilişkide oluyor takma kafana mesela bende acayip kıskancımdır.
ay dilek çim hiç kıyamıyom sana en çok sitede midesi bulanlardansın benim 4.ayda bittidenecek kadar azaldı darısı başına inş.sevdiğin şeyleri biraz yemeğe çalış
Kızlar az önce doktorumu aradım. 3 lü testimde iyi çıkmış şükürler olsun :teytey:
Kızlar az önce doktorumu aradım. 3 lü testimde iyi çıkmış şükürler olsun :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?