2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek yediklerinden kaynaklanıyo olabilirmi mesela ben tavuk ve balık yedikten sonra mutlaka çıkartıyorum.bide acaba bebişinin saçımı uzuyo bu aydamı uzuyodu olabilirmi

hamilelikte öyle birden acıkıyor insan canım cokacimcoook

canım banada oluyo o birden bire

çok fena oluyorum valla neyse çıkarmaktan iyidir

dilekcim bişeyler dokunduysa belki ondandır
ben üşütünce kusacak gibi oluyorum, aşırı midem bulanıyor, belki öyledir seninde canım
geçer inşallah

dilek tükettiklerin yoğurtlu seyler olsun bir süre mideni rahatlatır dıye düşünüyorum. ben oyle yapıyorum canım. çok sukur buyuk bulantılarımız olmadı

dilek yediklerinden kaynaklanıyo olabilirmi mesela ben tavuk ve balık yedikten sonra mutlaka çıkartıyorum.bide acaba bebişinin saçımı uzuyo bu aydamı uzuyodu olabilirmi

Olabilir canım öğlenleyin bende söylemesi ayıp tavuk yemiştim kendimi zorlaya zorlaya... Belki de ondan olmuştur... Bilmiyorum ki ne zaman uzuyor saçları acaba?

limonlu soda denesen Dilek ciğim o bana iyi geliyor yada peynir ekmek

Olabilir tatlım limonlu soda sorayım hemen firmadaki bayanlara var mı diye..

kızlar benim hiç midem bulanmadı iyimi kötümü bu bir kere bile hissetmedim bunu

baanlarm mrh.bende eylül annesi olcam inşaah.sizler ikili testleri yaptırmışınıdır bende yaptırdım kanın sonucunu bekliyoruz ense 1mm çıktı ço heycanlıyım sonuçlar nası çıkarsa riski oluyor mesaa sizin testleriniz nasıldıki.cvp verirseniz çok mutlu olurum.

çok fena oluyorum valla neyse çıkarmaktan iyidir
dilekcim bişeyler dokunduysa belki ondandır
ben üşütünce kusacak gibi oluyorum, aşırı midem bulanıyor, belki öyledir seninde canım
geçer inşallah

Sağol canım.. Oabilir ama bu sadece bugüne özgü bir durum değil dünde 2 kez çıkarttım..

dilek tükettiklerin yoğurtlu seyler olsun bir süre mideni rahatlatır dıye düşünüyorum. ben oyle yapıyorum canım. çok sukur buyuk bulantılarımız olmadı

Öğlenleyin yoğurtta yedim canım zaten her öğünümde mutlaka yoğurt ya da peynir yiyorum ama neden böyle oldu ki anlamadım gitti.

Dilek ciğim ben dışarda tavuk yemiyorum. biliyorsun tavuk çabuk bozulan bir et hafif bir koku değişimi bile mahvediyor zorlayacağına sevdiğin canını çeken şeyler yemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…