2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pardon özge canım görmedim...çok saoll tatlım ultrasyonda herhandi bi ölçüm almıyolar yaniiii

tatlım biraz zor olur ama evden bişiler hazırla benm bulantılarım varken öle yapmıştım napi bebişim için

Canım ben kendi mutfağıma bile yeni yeni girmeye başladım ve hala hiçbir şey yapamıyorum dün akşam yemeğini bile eşim yaptı.. Zaten öyle pek yemek yapmayı da bilmem ben( Annem yapar biz ona yemeğe gideriz. O çok zor yani benim açımdan..

biliyorum Dilek ciğim maalesef çalışınca böyle oluyor evde olmak vardı

Aynen canım yaaa... Evde olsaydık annem yapar , ben yerdim her an istediğimi , ne güzel olurdu..

Kızlar az önce doktorumu aradım. 3 lü testimde iyi çıkmış şükürler olsun :teytey:

gözün aydın canım testlerin bitti sayılır senin
4lüde yaptırcakmısın canım ben 3 lüyüde yaptırırım 4lüyü gerek yok bennce artık
bide sen erken yaptırmadınmı özgecim ya

olmaz pembe sankı babanın adı tenten annenın aynur birleşssinde nasıl olursa olsun gibi oluyo. tennur oluyo gibi

özge çok sevindim canım darısı başımıza perşembe bende gidiyorum.ben bugun dükkanıma bişiler getirmek için toptancılara gittim ve çok cici hamiş elbiseleri getirdim aslında hamilelik deil ama hamileler çok rahat giyer kendimede seçtim aralarından 2 tane sonra koyarım resimlerini

dılekcim mıdesı bulanan var mı dıe sormussun.benım bulantılarım ıkı gundur gerı dondu.ne gusel sevınıodum bıttı dıe.ama hıc bıtmıcek sanırım

dilek farketmişsindir ama tickerında "annem şimdiye kadar hissetmediyse çok yakında tekmelerimi hissedecek" diyor. çok hoşuma gitti. minnacık karnın vardı gerçi senin ama oluyormuş demek ki. :)

bircan ve dılek bulantılarınız hala mı varya ay sizin bebişler pek nazlı anneleri
allah yardımcınız olsun valla bu bebişler sizi çok yoruyo dogunca poposunu ısırın beni çok yordun diye

gözün aydın canım testlerin bitti sayılır senin
4lüde yaptırcakmısın canım ben 3 lüyüde yaptırırım 4lüyü gerek yok bennce artık
bide sen erken yaptırmadınmı özgecim ya

Saol cnm. 4 lü yaptırmam artık sanırım. Cnm doktora gittiğimde benimki 1 hafta büyük çıktı. Doktorda yapalım diyince bişi diyemedim artık

Saol tatlım. Darısı başınıza inşallah.

iyi yapmışsın bak bu zamanda demek ki en iyi satış hamile giyim ve bebek :)
dılekcim mıdesı bulanan var mı dıe sormussun.benım bulantılarım ıkı gundur gerı dondu.ne gusel sevınıodum bıttı dıe.ama hıc bıtmıcek sanırım
kıs sen uyumadınmıydı git dinlen aa dayanamadın geldin demi gene :)
tamam tennur elenmiştir... :)

bencede en doğru karar.nacizane yani.
özgecim bu arada gözünaydın canım.darısı tüm hamişlere.

ben mesela kızım olsaydı meryem uygun diye irem düşünmüştüm. ama eylulde dogacak dıye eylulde kullanmak ıstemıstım. şimdi erkek kaldım ortada:)

kızlar size bir şey soracağım hamileliğimden beri ozellikle gece ve sabah gerinme ihtiyacı duyuyor, farkında olmadan çoğu kez geriniyorum. dün biri tehlikeli dedi. var mı böyle bir şey duyan?

he bacım ya.yattım da uyuyamadım.yemegım var da kocişim grıp ona sıcak sıcak corba yapım dedım kalktım.e kalkınca sıze gelmemek olurmu.duramıom sızsizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…