tatlım biraz zor olur ama evden bişiler hazırla benm bulantılarım varken öle yapmıştım napi bebişim için
biliyorum Dilek ciğim maalesef çalışınca böyle oluyor evde olmak vardı
pardon özge canım görmedim...çok saoll tatlım ultrasyonda herhandi bi ölçüm almıyolar yaniiii
Kızlar az önce doktorumu aradım. 3 lü testimde iyi çıkmış şükürler olsun :teytey:
kızlar tennur ismi nasıl geliyor kulağınıza havalı, modern, eski, modası geçmiş?
gözün aydın canım testlerin bitti sayılır senin
4lüde yaptırcakmısın canım ben 3 lüyüde yaptırırım 4lüyü gerek yok bennce artık
bide sen erken yaptırmadınmı özgecim ya
özge çok sevindim canım darısı başımıza perşembe bende gidiyorum.ben bugun dükkanıma bişiler getirmek için toptancılara gittim ve çok cici hamiş elbiseleri getirdim aslında hamilelik deil ama hamileler çok rahat giyer kendimede seçtim aralarından 2 tane sonra koyarım resimlerini
iyi yapmışsın bak bu zamanda demek ki en iyi satış hamile giyim ve bebek :)özge çok sevindim canım darısı başımıza perşembe bende gidiyorum.ben bugun dükkanıma bişiler getirmek için toptancılara gittim ve çok cici hamiş elbiseleri getirdim aslında hamilelik deil ama hamileler çok rahat giyer kendimede seçtim aralarından 2 tane sonra koyarım resimlerini
kıs sen uyumadınmıydı git dinlen aa dayanamadın geldin demi gene :)dılekcim mıdesı bulanan var mı dıe sormussun.benım bulantılarım ıkı gundur gerı dondu.ne gusel sevınıodum bıttı dıe.ama hıc bıtmıcek sanırım
tamam tennur elenmiştir... :)
iyi yapmışsın bak bu zamanda demek ki en iyi satış hamile giyim ve bebek :)
kıs sen uyumadınmıydı git dinlen aa dayanamadın geldin demi gene :)
bencede en doğru karar.nacizane yani.
özgecim bu arada gözünaydın canım.darısı tüm hamişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?