2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım testin bende cumartesi gidicem bakalım bizden de isticek mi 3'lü neye göre istiyorlar kızlar

Sat kaç canım... ?

ya canim benimki ustunden gorme diye bir gebelik sekli varmis ondan oldu normalde ben 3araliga kadar adetlerim geldi kisa kisa sonra dr kontrolunde hamile oldugum ortaya cikmadi 1 hafda sonra kendim test yaptim hamileyim dr bile saskin yani o diyor 25agustos 18eylul arasi olur bebeginin gelismesine bagli diyor galiba 29agustosda 40hafda oluo dr yanlöis hesaplamadiysa ya benim ki cok karisikkkkkkkkkkksenağlamasenağlamasenağlama ama sonucda bebisim saglikli gelsinde zamani fark etmio ayfersmu galiba canim senin kinide ben degistirdim pardonnnnnnnnnnnn

Yok Meryemcim yaa ben çok daha zor zamanlar geçirdim onlarda dayandım hiç ilaç almadım... Bu da geçecektir...

Haklısın Denizcim tavuk konusunda... Zaten midelerimiz hassas. Ama öğlenleyin firmada çıkan yemek buydu ve çalıştığım yer organize sanayide olduğu için etrafta yemek için birşeyler bulmak pek mümkün olmuyor((

Özgecim canımmm çok sevindim testinin sonucuna. Gözünaydın darısı daha yaptırmayanların başına...

Sağolasın Filizcim yaa doğru söylüyorsun bu bulantı olayını en fazla çekenlerden biri benim... 1-2 haftadır iyiydim aslında ama neden böyle oldu anlamadım herhalde bu günlerde geçer...

gözün aydın canım çok sevindim

Saol tatlım. Darısı başına

eski bir isim gibi mi geldi yani? (bu isimde bir arkadaşım var benim)

Yani eskiden ziyade bir bebeğe yakıştıramadım ben.

hayırlı olsun canım testin bende cumartesi gidicem bakalım bizden de isticek mi 3'lü neye göre istiyorlar kızlar

Saol cnm. Her doktor istemiyor eğer 2 li testin iyi çıktıysa. Benim bu gittiğim doktor başka doktordu. Kendi gittiğim doktor istememişti. Olsun yapıldı iyi oldu.

tatlım biraz zor olur ama evden bişiler hazırla benm bulantılarım varken öle yapmıştım napi bebişim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…