Kızlar az önce doktorumu aradım. 3 lü testimde iyi çıkmış şükürler olsun :teytey:
hayırlısı olsun canım darısı başımıza nasıl oluyo 3 lü test yinemi kan alıcaklar???
gözün aydın canım...
ayyyyy çok sevindim canım benim darısı başımıza :teytey:
gözün aydın canım benım
kızlar tennur ismi nasıl geliyor kulağınıza havalı, modern, eski, modası geçmiş?
mozi maşallah prensese.
kızlar tennur ismi nasıl geliyor kulağınıza havalı, modern, eski, modası geçmiş?
Kızlar az önce doktorumu aradım. 3 lü testimde iyi çıkmış şükürler olsun :teytey:
Sat kaç canım... ?
gözün aydın canım çok sevindim
eski bir isim gibi mi geldi yani? (bu isimde bir arkadaşım var benim)
hayırlı olsun canım testin bende cumartesi gidicem bakalım bizden de isticek mi 3'lü neye göre istiyorlar kızlar
Yok Meryemcim yaa ben çok daha zor zamanlar geçirdim onlarda dayandım hiç ilaç almadım... Bu da geçecektir...
Haklısın Denizcim tavuk konusunda... Zaten midelerimiz hassas. Ama öğlenleyin firmada çıkan yemek buydu ve çalıştığım yer organize sanayide olduğu için etrafta yemek için birşeyler bulmak pek mümkün olmuyor((
Özgecim canımmm çok sevindim testinin sonucuna. Gözünaydın darısı daha yaptırmayanların başına...
Sağolasın Filizcim yaa doğru söylüyorsun bu bulantı olayını en fazla çekenlerden biri benim... 1-2 haftadır iyiydim aslında ama neden böyle oldu anlamadım herhalde bu günlerde geçer...
yaaa özgecim bişi sordum kıssss kandan mı yapıolar 3 lü testi???
Özgecim canımmm çok sevindim testinin sonucuna. Gözünaydın darısı daha yaptırmayanların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?