2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize cok tşk ederim kızlar cok haklısınız aslında sorarsada 2,5-3 aylık derim

canlarım ben kaçar çok öpüyorum sizi ve bebişleri yarın görüşürüz akşama girmezsem

gerçekten aratmasın. çok zor. kendi tedavimde en çok diğer insanlara üzüldüm Allah bılyıo. benım daha yasım genctı. yolda gorsem belkıde teyze dıye hıtap edecegım ınsanlar vardı kım bılır kaçıncı denemsi. o kadar masraf nasıl altından kalkılır Allah bılır

Haklısın valla canım.. Ama az kaldı senin öğrenmene de ayrıca sana şeyi soracaktım Şifada üçlü test yapıyorlar mı ücreti ne kadar biliyor musun?

canım ya ben 3'lü test için sadece %30 veriyormuşsun %70 yine sigorta karşılıyor demişlerdi oda cüzi bir mikatrmış ama burdaki ablada parasız yapıyorlar dmeişti bilmiyorum

ya bu arada enfiye neydi kızlar dün okuduğum kitaptada vardı ?
enfiye çürümüş öğütülmüş tütünden yapılan bir çeşit keyif verici toz canım şimdi kullanan var mı bilmiyorum ama eski kitaplarda daha çok rastlardık romanlarda falan...

kızlar size bir şey soracağım hamileliğimden beri ozellikle gece ve sabah gerinme ihtiyacı duyuyor, farkında olmadan çoğu kez geriniyorum. dün biri tehlikeli dedi. var mı böyle bir şey duyan?
Valla ya ben de sabahları uyanır uyanmaz daha bilincim yerine gelmeden gerinmeye başlıyorum. Gerinmenin ortasındayken farkedip hemen dizlerimi karnıma çekiyorum. Aman Allah korusun çok tehlikeli.

hepinize cok tşk ederim kızlar cok haklısınız aslında sorarsada 2,5-3 aylık derim
Durumun hakikaten çok zor. ben de en sevdiğim akrabam olan kuzenime söylemekte baya bi zorlandım. Hatta ona ilk ona söyleyeceğim benden başkasından duymasın diye akrabbalarıma bile uzun süre söyleyemedim. Kardeşimden yakındır kendisi. Başkasından duysaydı bi daha yüzüme bakmazdı. Allah kimseyi aratmasın, tüm isteyenlere versin. İnşallah ona da verdiği zaman o da ilk bana söyler herhalde.

evet dilekcim aramız iyi eşiyle eşim arkadas zaten aile gibiydik.ben ona zaten hep destek oldum moral verdim....ya ben aramadım allahım aratmadı binlerce kez şükürler olsun 100 rekat şükür namazı kıldım.allahım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

canım ya ben 3'lü test için sadece %30 veriyormuşsun %70 yine sigorta karşılıyor demişlerdi oda cüzi bir mikatrmış ama burdaki ablada parasız yapıyorlar dmeişti bilmiyorum

ya bemin devlet hastanesinde yapılo testler sonra dr um özelde bakıo yani rutin muayne ücretine dahil + para vermiyorum...şanslımıyım kii

Anladım canım ama sanırım gittiğin doktorun istemesi lazımmış şifada yani önce muayene olacaksın ordaki doktora o talep edecek sonra yaptıracaksın şimdi aradım öyle dediler.. O nedenle vazgeçtim zaten benim yaptıracağım labda 40'a yapacak şifaya da gitsem muayene ücreti+üçlü test derken zaten o parayı bulacak...

bencede tatlım ya.

tülaycım cıkma tatlım konuşalım
mesela sen 2liye hiç para vermedşnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…