2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar ben ne zaman hamiş yazsam ki şimdide Hamile olarak kayda girecek direkt h-a-m-i-ş yazmıyor Hamile olarak oraya giriyor ne acayip dimi???

kızlar bebişim kız mı erkek mi belli olsada alsam bişeyler

canım bende senın gibiyim ama dn bi yerde gördüm aldım 2 tane tulum biri yeşil diğeri sütlükahve ve pembe aldım
ya kızlar erkek te içinde pembede olsa sırıtırmı annem olur dedi kendi sütlükahve kolları ve nakışı pembe

kızlar size bir şey soracağım hamileliğimden beri ozellikle gece ve sabah gerinme ihtiyacı duyuyor, farkında olmadan çoğu kez geriniyorum. dün biri tehlikeli dedi. var mı böyle bir şey duyan?

Evet cnm tehlikeli diyorlar. Bende gerinmemeye çalışıyorum.

bu arada kızlar ben ne zaman hamiş yazsam ki şimdide Hamile olarak kayda girecek direkt h-a-m-i-ş yazmıyor Hamile olarak oraya giriyor ne acayip dimi???

Evet bunu bende farkettim cnm

ayfer site bizi türkçe konusunda eğitiyor.:) oysa o kadar çok hatalı kelimeler ve yanlış ifadeler kullanıyoruz ki. yiyorsa onları da düzeltsin otomatik olarak değil mi :)

kızlar size bir şey soracağım hamileliğimden beri ozellikle gece ve sabah gerinme ihtiyacı duyuyor, farkında olmadan çoğu kez geriniyorum. dün biri tehlikeli dedi. var mı böyle bir şey duyan?
evet canım bunu her fırsatta söylüyorum.göbek kordonumuz uzaklaşıyor imiş gerinince.bende farketmeden yaparsam hemen düzeltiyorum kendimi.yükseğe uzanmak,perde asmak vs tehlikeli imiş.
he bacım ya.yattım da uyuyamadım.yemegım var da kocişim grıp ona sıcak sıcak corba yapım dedım kalktım.e kalkınca sıze gelmemek olurmu.duramıom sızsizkaydirigubbakcemile3
ayy geçmiş olsun sana geçmesin dikkat et.sonra ilaçta alamıyos zor geçti benim 15 günde ıhlamurlarla.

ya saçma oldu belki ama bu sefer olmadı.neyse önemli bi mevzu değil zati.

özgecim ne demek canım rica ederim.a.s.

ya pespembe değilse bence problem yok.kızlarada hiç mi mavi giydirilmicek olur sen üzülme.
Evet cnm tehlikeli diyorlar. Bende gerinmemeye çalışıyorum.

Evet bunu bende farkettim cnm
enee varmış farkeden.bende saçmaladım diyodumms.
ayfer site bizi türkçe konusunda eğitiyor.:) oysa o kadar çok hatalı kelimeler ve yanlış ifadeler kullanıyoruz ki. yiyorsa onları da düzeltsin otomatik olarak değil mi :)

dediğin gibi o hooo hangi birini düzeltecek ama bunda gereksiz bir durum olmuş.sevgi ifadesi bu hamiş,oğluş,anniş,kociş vs gibi.

size bişe danışmak istiyorum arkadaslar benım bi arkadasım1,5- 2 yıldır bebek düşünüyolar olmuyo doktor sorun yok diyor...suanbiz ayrı şehırlerdeyız yüzyüze görüşmüyoruz ama msnde cok görüşürz ve ben hamıle oldugumu hala sölyleyemedım.sevinir mutlaka ama içinde burukluk olur üzülmesin diye sölyleyemıyorum napıyım kızlar sizce bide bizim planımız busene beraber tatıl yapcaktık yattı tatıl falan
napıyım söleyımmı sizce

Tatlım söyle tabiki. Nasıl olsa duymayacaklarmı? Herkesin hayatı farklı şekilde ilerliyor. Bence çekinme.

arkadasın ıelrıde duydugunda kendını daha kötü hissedecektir. demekki ben kendimi okadar acındırmısımkı söyleyemedi bile demesini istemiyorsam asla saklama. aynı yoldan gectım. uzun sure bebegım olmadı. hamıle haberlerıne hem sevındım hem burkuldum. ama benden gizlemiş olsaydı affetmezdım. şimdiye kadar nıye soylemedın dersede bıraz bekledık soylemek için falan deama saklama lutfen

Tatlım söyle tabiki. Nasıl olsa duymayacaklarmı? Herkesin hayatı farklı şekilde ilerliyor. Bence çekinme.

ya bılmıyorum üzmek istemıyorum çünkü üzülüyolar olmuyo diye ama ne kadar geç sölylersem daha kötü olur harelde niye sölemedi diye.... eşimde sölyleme dedi oda kafamı karıştırdı.söyleyim ozaman

Elacım valla nedir bu çektiklerimiz. Benimde aynı işte tam bitti derken geri döndü...
Dediğin gibi biz bunu hamilelik sonuna kadar çekicez herhalde ne yapalım artık bebişler iyi olsunda.. Bunlarda iyi olduğunun belirtileri be tatlım...

Pembemavi'ye : Evet canım biliyorum hatta ben geçen hafta hissettim bir kez ama ondan sonra bir daha hiç olmadı.. Ama inşallah yakın zamanda bir daha hissederim çünkü çok güzel bir duygu.

Aynen Gülcancım yaa ne kadar nazlılarmış hadi benimkinin cinsiyeti belli anası nazlı yaa Bircanın ki acaba çok mu nazlı acaba çok mu yaramaz:))) Sağol tatlım bir doğsun o neler yapıcam ben ona zaten:))
Arkadaşın konusunda çok üzgünüm canım ama 1,5-2 yıl çok uzun bir zaman değil. Bebek için 8 yıl bekleyen insanları tanıyorum.. Bence açık ol ben arkadaşlıkta ne olursa olsun daima açıklıktan yanayım sonuçta aranızda bayağı iyiymiş anladığım kadarıyla yani tatile birlikte çıkacak kadar ... 5-6 ay sonra ne diyeceksin , nerelere saklayacaksın ahh ben bilmiyordum bir anda kendiliğinden oldu mu?? Bence ertelemenin bir faydası yok.. bu onu daha fazla yaralar. Açıkca söyle ama tabi onunda canını asla yakmadan yarasına merhem olmaya çalışarak söyle... Yani elinden geldiğince destek ol derim ben..Tabi yine de sen bilrisin.

bencede söyle Gülcan bi şekilde öğrenecek nasıl olsa

cok tşkler deniz ve meryem
ya meryem bılmıyorum üzülmesini istemedıgım için söylemedım.sevinir ama içinde ne kadarda olsa burukluk olur diye.dediğin gibi yapıyım en iii si..saol canım

evet banada öyle dediler cnm bende gerinirken ayaklarımı karnıma çekip yani katlayarak yapıyorum tabi gerinme denirsee..korkuyom bişi olcek diyee

Elacım valla nedir bu çektiklerimiz. Benimde aynı işte tam bitti derken geri döndü...
Dediğin gibi biz bunu hamilelik sonuna kadar çekicez herhalde ne yapalım artık bebişler iyi olsunda.. Bunlarda iyi olduğunun belirtileri be tatlım...

Pembemavi'ye : Evet canım biliyorum hatta ben geçen hafta hissettim bir kez ama ondan sonra bir daha hiç olmadı.. Ama inşallah yakın zamanda bir daha hissederim çünkü çok güzel bir duygu.

Aynen Gülcancım yaa ne kadar nazlılarmış hadi benimkinin cinsiyeti belli anası gibi nazlı yaa Bircanın ki acaba çok mu nazlı acaba çok mu yaramaz:))) Sağol tatlım bir doğsun o neler yapıcam ben ona zaten:))
Arkadaşın konusunda çok üzgünüm canım ama 1,5-2 yıl çok uzun bir zaman değil. Bebek için 8 yıl bekleyen insanları tanıyorum.. Bence açık ol ben arkadaşlıkta ne olursa olsun daima açıklıktan yanayım sonuçta aranızda bayağı iyiymiş anladığım kadarıyla yani tatile birlikte çıkacak kadar ... 5-6 ay sonra ne diyeceksin , nerelere saklayacaksın ahh ben bilmiyordum bir anda kendiliğinden oldu mu?? Bence ertelemenin bir faydası yok.. bu onu daha fazla yaralar. Açıkca söyle ama tabi onunda canını asla yakmadan yarasına merhem olmaya çalışarak söyle... Yani elinden geldiğince destek ol derim ben..Tabi yine de sen bilrisin.

Son düzenleme:
burukluk olacaktır bunun önüne geçemezsin. ielrde öğrenirse kırgınlık olacaktır. söyle ama çok irdeleme. yani şunu aldım bunu yaptım. yanı heyecanın sana kalsın. en azından bır sure. Allah arkadasınada çok aratmasın inşallah.

bencede canım ama Allah aratmasın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…