2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldın canım nasılsın bulantıların nasıl sen akşamcılardansın evet öğlen grubu cok yazıyo

cnm iyyim idare ediyorum işte işten geldim yemek yapcam :1no2: bulantılarımda hala devam ediyo bitecegi günü iple çekiyorum sen nasılsın bu arada senin cinsiyet belli oldumu aramızda 3 gün var...

msms hoşçakal cnm.bu arada sen benden daha geridesin ama senin cinsiyet hemn belli olmuş benimki neden olmadı acep :)

cnm iyyim idare ediyorum işte işten geldim yemek yapcam :1no2: bulantılarımda hala devam ediyo bitecegi günü iple çekiyorum sen nasılsın bu arada senin cinsiyet belli oldumu aramızda 3 gün var...

ben iiyim canım benım bulantılar cok değildi zaten geçti bitti o da.yok canım ya benım cınsiyette belli olmadı doktoru okadar sıkıştırdım agzından laf alayım şakayla karşık sordum yok anam yok daha erke diyo sölemıyo.senınde belli değil dimi.biz erkek hissedenlerdeniz ama bakalım

valla benim doktorda küçük bi çıkıntı gördü ama emin degilim erkek olabilir daha çok erken dedi ama bilmiyorum....

ay sormayın ben hep açım...ama çok az yiyebiliyorum....süreklide acıkıyorum...az az yiyorum ama geceleri açlıktan uyyamıyorum ...

sizlerden korkulur vallahi, kara isteye alanlar dahada tombiş olun emi. :)))
göbek tokuşturma sayfasına ekledim korkudan, göbek olsa ekleyecez bi beklemedinizki.nasıl çektiğimide anlamadım...

yat kalk sukret canım bebısıne . benımde ılk hamılelıgımde cok rahattı hıcbırseyım yoktu ama sımdı öldürüyo beni

şükrediyorum canım inan maşallah diyim nazar değmesin annem falan diyo çok rahatsın diye ben yemek yapamazdım diyo.ooo benım iii valla

slm arkadaşlar nasılsınız benim morilim çok bozuk.. kendimi hiç iyi hissetmiyorumm.. ağlamak istiyorumm

kızlaaar hepinizin göbüşüne maşallah ! hep öyle dedim dedim niye sende göndermiyon göbüş dedinis kara listeye alacaadınıss.göbüşümle döverim sizi kaydirigubbakcemile2
bu arada en şişko benim yaa :CüvCüv:

bugün koyucam resmi dedim koydumss ihi hi :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…