2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

birazdan bircan dilek gelir mesai başladı.bizde biliyoruz bakar mısın kaçta geliyorlar kaçta çıkıyorlar ayy :)

Günaydın kızlar:)))
Valla bunca zamandan sonra dediğiniz gibi giriş çıkış saatlerimizi bile öğrendiniz. Bircan'ın damlaması da yakındır:)) Nasılsınız keyifler yerinde di mi?
Ayfercim ayrıca hiç te öyle çok kilolu gibi durmuyorsun..

geldimmmmmmmmm işte geldim burdayımmmmmmmmm yapıyosun nasılsın?

ayyy canım yerim göbişin içindekini

günaydınnnnn bugün hava güneşli çok mutlu oldum sizler nasılsınız güzel bir gün diliyorum Ayfer ciğim yatıp uyasana canım ben zor kalkıyorum valla işe gelmesem uyurum bende 10 a kadar

günaydınnnnn bugün hava güneşli çok mutlu oldum sizler nasılsınız güzel bir gün diliyorum Ayfer ciğim yatıp uyasana canım ben zor kalkıyorum valla işe gelmesem uyurum bende 10 a kadar

sağol tatlım burasıda biraz açık biraz kapalı ama yinede güsel bir hava

ah canıım ben senin ağzını yirim:)sizin gibi çıtıııların arasında ben kıtır yanee:)
günaydın canım nabersin nasılsın? bebekin nasıl?

ayyy canım yerim göbişin içindekini
canım benim çok sağol bende yerim yeriim:)
Ayfercim sen çalışmıyorsun galiba di mi?
Nedir bu erkenciliğin sırrı?

ben evde olsam en az 11 - 12'ye kadar uyurdum herhaldekaydirigubbakcemile3

yavrum valla hepinize cevap vermiş olayım. kocam haftanın yedi günü tatilsiz 6 da kalkıyor ,o kalkınca duştayken kahvaltısını hazırlıyordum (daha yeni geldim Türkiye'ye annemin yanına) onun gitmesi falan vücut erken kalkmaya koşullandı ama akşam 9 buçuk onda yatıyom ya.ya da gündüz kesin uyuyorum.yurtdışına çıktığımız için 1 sene oldu yoğun çalışmayı bırakalı arkadaşlar öyle iyi anlıyorum ki sizi.inanın masada toplantı odasında kuytuda uyuyasım gelirdi.hele de hamileliğin ilk üç ayı hep uyu halsiz bulantı ıyy feci idi.Allah yardımcınız olsun valla yaa.:1no2:

Olur mu hiç öyle Ayfercim.. Daha yaşın kaç ki sen kıtır olacaksın???
Kendine haksızlık etme. Resimde gerçekten öyle fazla kilolu durmuyorsun.
Herhalde boyun olduğu için kilonu hiç göstermiyorsun...
Evet çok şükür ki o üç ay artık geride kaldı gerçekten ne zor günlerdi.
İşyerinde yatacak yer arardım bende. Bazı günler 3 saat yattığım zamanları bile biliyorum.
Doktorun odasında , orda burda:)))

günaydın kızlarr...

günaydın şekercim.
ya kızlar bu arada devamlı küçük tuvaletiniz geliyor mu gece? bi sıkıştırıyor kesin kalkman lazım yoksa rahatsız bir uyku oluyor.bu uzun zamandır böyle.bu ara azaldı sayılır yani 3 ten bire düştü sayısı ama bazen 3-4 kere kalkmak gerekiyor.

haklısın ayferciğim ama napalım alıştık artık sabah 6:30 kalkamaya ama ben akşamları 11 / 11:30'dan erken yatamıyorum ama allaha şükür iyim hamile değilken hergece 1'de yatardım artık dizilerimi bile izleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…