günaydın güzel annişler :)
birazdan bircan dilek gelir mesai başladı.bizde biliyoruz bakar mısın kaçta geliyorlar kaçta çıkıyorlar ayy :)
Günaydın kızlar:)))
Valla bunca zamandan sonra dediğiniz gibi giriş çıkış saatlerimizi bile öğrendiniz. Bircan'ın damlaması da yakındır:)) Nasılsınız keyifler yerinde di mi?
Ayfercim ayrıca hiç te öyle çok kilolu gibi durmuyorsun..
geldimmmmmmmmm işte geldim burdayımmmmmmmmm yapıyosun nasılsın?
kızlaaar hepinizin göbüşüne maşallah ! hep öyle dedim dedim niye sende göndermiyon göbüş dedinis kara listeye alacaadınıss.göbüşümle döverim sizi kaydirigubbakcemile2
bu arada en şişko benim yaa :CüvCüv:
bugün koyucam resmi dedim koydumss ihi hi :sm_cool:
seni bekliyorduk bircan nasıl keyfin
Ayfercim sen çalışmıyorsun galiba di mi?
Nedir bu erkenciliğin sırrı?
ben evde olsam en az 11 - 12'ye kadar uyurdum herhaldekaydirigubbakcemile3
Bende inadına cumartesi pazar günleri 8'de gözlerimi açıyorum sanırım artık vücut alıştı erken kalkmaya...ve ben buna sinir oluyorum. Haftaiçi ise zor kalkıyorum yataktan.
günaydınnnnn bugün hava güneşli çok mutlu oldum sizler nasılsınız güzel bir gün diliyorum Ayfer ciğim yatıp uyasana canım ben zor kalkıyorum valla işe gelmesem uyurum bende 10 a kadar
ah canıım ben senin ağzını yirim:)sizin gibi çıtıııların arasında ben kıtır yanee:)Günaydın kızlar:)))
Valla bunca zamandan sonra dediğiniz gibi giriş çıkış saatlerimizi bile öğrendiniz. Bircan'ın damlaması da yakındır:)) Nasılsınız keyifler yerinde di mi?
Ayfercim ayrıca hiç te öyle çok kilolu gibi durmuyorsun..
günaydın canım nabersin nasılsın? bebekin nasıl?
canım benim çok sağol bende yerim yeriim:)ayyy canım yerim göbişin içindekini
Ayfercim sen çalışmıyorsun galiba di mi?
Nedir bu erkenciliğin sırrı?
ben evde olsam en az 11 - 12'ye kadar uyurdum herhaldekaydirigubbakcemile3
günaydınnnnn bugün hava güneşli çok mutlu oldum sizler nasılsınız güzel bir gün diliyorum Ayfer ciğim yatıp uyasana canım ben zor kalkıyorum valla işe gelmesem uyurum bende 10 a kadar
günaydın kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?