canım yatmana 1 saat kala sıvı tuketımını bırak rahat edersın.günaydın şekercim.
ya kızlar bu arada devamlı küçük tuvaletiniz geliyor mu gece? bi sıkıştırıyor kesin kalkman lazım yoksa rahatsız bir uyku oluyor.bu uzun zamandır böyle.bu ara azaldı sayılır yani 3 ten bire düştü sayısı ama bazen 3-4 kere kalkmak gerekiyor.
Olur mu hiç öyle Ayfercim.. Daha yaşın kaç ki sen kıtır olacaksın???
Kendine haksızlık etme. Resimde gerçekten öyle fazla kilolu durmuyorsun.
Herhalde boyun olduğu için kilonu hiç göstermiyorsun...
Evet çok şükür ki o üç ay artık geride kaldı gerçekten ne zor günlerdi.
İşyerinde yatacak yer arardım bende. Bazı günler 3 saat yattığım zamanları bile biliyorum.
Doktorun odasında , orda burda:)))
ya sorma bende hamilelikten önce yatardım 1 de falan ama şu anda tam tavuk oldum 9 buçuk 10 dedin mi küt yatak.haklısın ayferciğim ama napalım alıştık artık sabah 6:30 kalkamaya ama ben akşamları 11 / 11:30'dan erken yatamıyorum ama allaha şükür iyim hamile değilken hergece 1'de yatardım artık dizilerimi bile izleyemiyorum
canım yatmana 1 saat kala sıvı tuketımını bırak rahat edersın.
canım ya çok sağol moral oldun bana.dediğin gibi boydan kurtarıyorum şükür diyim ama kurtarması anca bu kadar:)
dediğin gibi doktorun odası kaçış oluyor ama bizim orada yönetmeni müdürü ensende yani anlatamam 5 dakika yoksan hemen nerdesin nerdesin ıyyy.açık ofisin böyle bi handikapı var.Türkiye'nin sayılı firmalarından birinin genel müdürlüğünde idim ama sen gel bana sor .sevgililer gününde kocam masa hazırlamıştı ben mesaiden gece 10 da dönmüştüm.yok ya zor çalışıp evlilik olması bu gibi işyerlerinde zor.işinle evlencen bu belli.
buradada öğretmen arkadaşlar var inanın en güzeli öğretmenlik.salak gibi 1 puanla kaçırdımdı öğretmenliği ama kaderde yani:) CADIARZU
haklısın ayferciğim ama napalım alıştık artık sabah 6:30 kalkamaya ama ben akşamları 11 / 11:30'dan erken yatamıyorum ama allaha şükür iyim hamile değilken hergece 1'de yatardım artık dizilerimi bile izleyemiyorum
günaydın şekercim.
ya kızlar bu arada devamlı küçük tuvaletiniz geliyor mu gece? bi sıkıştırıyor kesin kalkman lazım yoksa rahatsız bir uyku oluyor.bu uzun zamandır böyle.bu ara azaldı sayılır yani 3 ten bire düştü sayısı ama bazen 3-4 kere kalkmak gerekiyor.
Doğru söylüyorsun tatlım en güzeli aslında öğretmen olmak bu devirde... Düşün birde ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum ve KPSS'ye bir kez bile girip denemedim:)) Çünkü mezun olduğumda evliydim ve eşimi bırakıp tayinimin çıktığı yere gitmem mümkün değildi..
Eşimin gelmesi de çok zordu kendisi bankacı ve doğuda mesleğini maalesef yapamayacaktıı. Onca yıl okudum ama nasip olmayınca olmuyor işte.. Ama şu anki işim gerçekten rahat... Sabah 8, akşam 6 çalışıyorum.Asla mesaiye falan kalmıyorum. Cmt-pzr yok... Müdürlerimde iyi.. Memnunum yani..Ama tabi iş - ev ve bebeğin aynı anda yürümesi gerçekten çok zor..
evet ya en rahatı öğretmenlik ama işin rahat senin dilekcim o yüzden üzülme cumartesinde yok ne güsel... bebekle zor olucak kızlar haklısınız
Evet tatlım yaa zor olacak ama inşallah bebeğimiz doğunca işyerlerimiz biraz daha fazla anlayışlı olurlar... Ama ilk 6 ayı atlattıkmı o kadar zor olmaz artık ondan sonrası..
Allah hepimize güç versin inşallah..
ilk 6 ay 1,5 saat süt iznimiz mi var sanırım öyle dimi?
Evet canım sanırım öyle ama ben 1 saat biliyordum tabi emin değilim yine. Senin dediğin doğru olabilir. Ben günlük süt izni için burdan ayrılmayı düşünmüyorum , onun yerine bazen cuma günleri işim erken biterse erken çıkarım diye düşünüyorum.. Çünkü burası Tirenin merkezinden uzak organize sanayi olduğu için. Saatte bir dolmuş geçiyor... Bu fazlasıyla eziyet olur bana.. Onun yerine sütümü sabahtan sağar buzdolabına bırakırım diye düşünüyorum....
Ya ne güzelde mesleğin var aslında ama bu kpss muhabbeti yüzünden insanlar yapamıyor mesleğini yada zorunlu hizmet.inanın istanbula tayini çıkanlar sürgün diyormuş burası pahalı diye.haksızda sayılmazlar aslında.maşallah işinden müdürlerinden memnunsan problem yok Allah daha iyi etsin canım ya.anneler kayınvalideler olmasa çalışmak dahada güçleşirdi.arkadaşımın 1 yaşında oğlu var çalışmaya başladı.annesi kamp kurdu evde.Allah razı olsun ne diyelim.Doğru söylüyorsun tatlım en güzeli aslında öğretmen olmak bu devirde... Düşün birde ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum ve KPSS'ye bir kez bile girip denemedim:)) Çünkü mezun olduğumda evliydim ve eşimi bırakıp tayinimin çıktığı yere gitmem mümkün değildi..
Eşimin gelmesi de çok zordu kendisi bankacı ve doğuda mesleğini maalesef yapamayacaktıı. Onca yıl okudum ama nasip olmayınca olmuyor işte.. Ama şu anki işim gerçekten rahat... Sabah 8, akşam 6 çalışıyorum.Asla mesaiye falan kalmıyorum. Cmt-pzr yok... Müdürlerimde iyi.. Memnunum yani..Ama tabi iş - ev ve bebeğin aynı anda yürümesi gerçekten çok zor..
sağol canımcım önerin için.iki hafta öncesine kadar bende kalkıyordum çok şükür bu aralar yok yatmadan çok su falan içme canım
aynen canım bende gidip gelmeyi düşünmüyorum sabahtan sağıcam zaten buzdolabında 24 saat durabiliyormuş. onun yerine 1,5 saat erken çıkarım bebeğime kavuşurum zaten bütün gün onu özlüyeceğim ozaman hiç vakit geçmiyecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?