2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok güzeldi gercekten bende tutamadım kendimi...
bu arada benim meleğim gösterdi nihayet cinsiyetini
tatlı bir prensesmiş ufaklıkk:asigim:

hadi hayırlı uğurlu olsunnn.sağlıkla gelsin inşallah prensesiiinnn.

bircancım bilgiler için çok teşekkürler.hemen kaydettim.lazım olcak hep.

Bircancım paylaşımın harika. Çok beğenerek okudum gereçekten teşekkür ederim.
Ama ben başlığını ilk söyle okudum...Sanırım hala uyku sersemiyim:))
Aslan ve Kaplanın Doğum Hikayesi:)))

kızlar gelmeye başladı gözün aydın snmrh benimde kız galiba kızlarda bir artış başladı kaydirigubbakcemile3

ay sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kardeşim yaa :) bu vesile ile bircanıda tabee delikafadulden

bende pek uyandım sayılmaz sırnaşık şey :roflol: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3 :roflol: a.s :dance: sositososito yerimseniben delikafadulden sengözlerimebaksanab

canım çok güzeldi gercekten bende tutamadım kendimi...
bu arada benim meleğim gösterdi nihayet cinsiyetini
tatlı bir prensesmiş ufaklıkk:asigim:

Canım çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin

Valla bende aynı şekilde okudum Dilekcim çaktırmayım dedim kaydirigubbakcemile3

kızlar ya günler geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 nisan olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimi çok merak ediyorum hem iyimi kalbi pıt pıt atıyormu herşey yolundamı sağlığı naısl onu çoooooooooooooook merak ediyorum kuzucuğumu sonrda cinsiyetini merak ediyorum ama gece baya paniktim iyi mi diye dilek öyle olunca aklıma hemen sen geliyorsun

günaydın güzel anneler bugün nasılsınız?
ayfer ve fbozkurt göbekler süper canlarım...fıstık gibisiniz valla...maşallah

Canım çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin

Valla bende aynı şekilde okudum Dilekcim çaktırmayım dedim kaydirigubbakcemile3

Valla bende aynı şekilde okudum Dilekcim çaktırmayım dedim

kaydirigubbakcemile5

ya şimdi ben başlığı hatırlamıyom bile direkt konuya daldım dicem tam olacak ama çaktırmadım siz yazınca -tatlicadiarzu-

bu arada bircancım sen böle 1 nisanı nasıl beklicem dersen eylüle kadar işin çok yavrum aman evham yapma lütfen.hepimis bekliyos.sağlıkla gelsinler inşallah beklediklerimiz.:Saruboceq:

sağolun teyzusları ya inanılmaz bir duygu..kaydirigubbakcemile5
Allah tüm bekleyenlere nasip eder inşallah bu duyguları...

günaydın güzel anneler bugün nasılsınız?
ayfer ve fbozkurt göbekler süper canlarım...fıstık gibisiniz valla...maşallah

ah canım çok sağol ya bu fıstık muhabbetine ben alışırım bizim adamdanda beklerim ama o da fotoyu görünce yemek göbişimi bebek göbişimi dedi yaa ne fıstığı yaa şakkıdı nüktecidir sağolsun sengözlerimebaksanab

canım bi kere bebeğin iyi buna emin ol. merak konusuna gelınce valla bende merak edıyorum. bizimde 3 nısanda muayenemiz. keske evlere alsak su cıhazları baksak arada:) bu gittiğinde tabi cinsiyetinide öğpreneceğinden daha farklı heyecanın.

hepinize günaydınlar,

Bircancım : çok güzeldi paylaşımların, ben çok duygusallaştım, tutamadım kendimi ağladım valla, çok etkileniyorum ama gerçekten çok güzeldi, sağol.diğer bilgileri de kaydettim.

Ayfercim : göbişini sevsinler, maşallah bence kilolu değilsin ve çok tatlı çıkmış göbiş

snmrh-1303 : canım hayırlı olsun, aramıza bir prenses daha geliyor

Özgecim : canım dün yazdım ama galiba görmedin hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin hafta sonu, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah, yanlış hatılamıyorsam prenses ti seninki de, darısı başıma daha çok var, deli olucam bu ay çok uzadı ya

İyi bari demek ki yalnız değilmişim:)))

Canım bencede günler geçmiyor yaaa bende deli gibi cumartesiyi bekliyorum...
Ama bu aralar çok içimde bulandı yaa , biraz rahatım o nedenle. Bebişim iyi anne ben burdayım diyor, seninki de öyle canım.. Hiç endişelenme , Allah korusun birşey olsa hiçbir belirti kalmıyormuş. Bizim mideler hala bu halde olduğuna göre içimiz rahat olmalı ya , öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…