2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet aynen canım ben 2 ay sonra başlıyacağımmm napalım babaanesi bakıcak kuzucuğuma

dilek canım benim :teselli: midem bu gün iyi gibi birde balık kraker çok iyi geliyor mesela çubuktan bıktım çünkü bide açık çayda iyi geliyo bana şimdi çay kraker yiycem

Bebişlerimiz aynı kaderi paylaşacak canım yaaa. Benimkine de babaannesi bakacak.Aslında biraz zor da olacak aynı evde yaşamak ama ne yapalım artık bebeğim için katlanıcaz(( Eşimin annesi merkezden uzakta oturuyor bayağı hergün gidip gelmesi pek mümkün değil o nedenle. Haftaiçi bizde kalacak , haftasonu evinde...
Siz nasıl yapacaksınız? Evet açık çay gerçekten iyi geliyor ama günde en fazla 1 bardak tüketiyorum , korkuyorum daha fazlasını içmeye... Benimde bugün midem düne göre daha iyi. Balık kraker bende alayım öyleyse. Bende çubuk kraker yiyordum hatta bu ara midem ii diye peynirlisinden yiyordum:))

çok güzel gerçekten aynı şeyleri bende düşünüyorum benim annem ev kadınıydı ben okuldan eve geldiğimde kapıyı annem açardı yemeğim hazır olurdu okuldan almaya gelirdi birlikte çarşıya giderdik oturmaya giderdik türk filmi izlerdik vs ama şimdi çalışan annlerin çocukları böyle değil kadın yorgun argın evden geliyor yemek bulaşık bilemem ne zaten iş yerinde stres sıkıntı... uzmanlar kaliteli zaman diyorlar ama ben ne kadar olsada akşamdan akşama geçirilen zamanın kaliteli olduğuna pek inanmıyorum çalışmak zorunda olmasam eşimin maaşı yetse bir saniye düşünmem ben gene şanlıyım annem bakacak bebeğime ya kreşe yada bakıcıya bırakılan bebekler... ben annemle çok mutlu bir çocukluk geçirdim keşke kendi çocuğumda öyle olabilseydi bunu çok düşünüyorum ve aslına bu kariyer de yaparım bebek de söyleminin erkeklerin yeni bir baskı yolu olduğunu düşünüyorum hem para kazanma sorumluluğu hem çocuklara bakma zorunluluğu arasında sıkışıp kalarak erkeklere daha özgür bir alan yaratılılıyor gibi geliyor. son dönem kadın imajına çok kızıyorum ev kadını kadar mükemmel yemek yapan evini temiz tutan evde ekmek reçel hatta organik sebze meyve yetiştiren , bakımlı, doğurgan ve çocuklarını iyi yetiştiren, iş yerinde başarılı, kocasına karşı anlayışlı müşfik bir kadın bunu yapan kadın için tek bişiy lazım biyonik olma.. bu imaj zorlama geliyor bana ve de gereksiz ...eski günler gerçekten çok güzelmiş annelerin evde olduğu günler...

gunaydın canlarım,
herkes ıyımız masallah once bı gecmıse gıdıp geldım.dun benım ıcın zordu ınsallah bugun cok gusel bı gun olur hepımız ıcın,bebelrımız ıcın de.
dun kasıgım agrıodu butun gece yattım.agrı kesıcıler de ıse yaramadı.bugun bıraz daha ıyıyım allaha sukurler olsun.
hihi,ayfer ve filiz gobeklerı eklemıs sonunda.masallah ıkınıze de.merakımız gectı sukur:)
smnrh arkadasın da kızı oluomuş tebrık edrım.saglıkla gelsın.

canım annen daha yakın dğeil mi? annen baksa daha kolay olurdu...
bizim aslında daha evimizin ne zaman biticeği bile belli değil ağustos başı dediler ama bizim evden temmuz başı çıkmamız lazım ev sahibimizin oğlu evlenicek mecbur eşyaları eşimin babaannesinin evine koyucaz 1-1,5 ay biraz kayınvalidemde biraz annemlerde kalıcaz benim tam ağırlaşmış halim biraz zor olucak ama mecbur annemde sorun olmazda kayınvalidemelrde biraz çekinirim yani çok iyiler ama rahat olamam istediğmde duş alamam ve erken yatmak istiyorum biraz zor olucak...
annem karabağlarda oturuyor bebeğe bakamsı çok zor babam vardiyalı çalışıyor onu bırakıp gelemez her zaman kalamaz bizde. şuan kayınvalidemle aynı sokakatayız ama yeni evimiz yürüyerk 20 dk. uzakta olucak ben görütüp getiricem kayınvalidem her zaman gelip bizde bakmaz ancak çok soğuklarda ve yağmurlarda gelir. şuan çalışıyor ama bebek olunca bırakcak zaten 1,5 senesi kaldı emekliliğine bakalm kısmet olursa böyle olucak tek temennim evime bir an önce taşınmak rahat etmek

günaydın canım ne güsel karlı bir gün romatik işte üzülme bahar geliyor nasılsın canikom

offffffff bizim buralara bahar kisa sure gelio 2 hafda sonra tekrar kar yagmur soguk offfffffffffff:1no2: simdi sizin oralar superdir canim.iyilik yaaaaaaaaa birkac insanlar sinirimi ziplatio o kadar onlarida takmamaya calisiyorum.sen nasilsin bebis nasil offfffffffff su nisan ayi cabucak gelseydi sen melegini gorurdun bendeeeeeeeeeee ya gunler gecmiyor siz gene saglik ocaklarinda gorebiliyorsunuz bende oda yokkkkkkkkkkk ofya burda cd de yapmiyorlar buarada sen balik burcumusun?

Çok geçmiş olsun tatlım...

aynen annem sabah kahvaltımızı hazırladır gidene kadar bekelrdi uğurlardı sonra yine yatardı eve gelirdik yemek hazır yerdik annem kaldırıdı.. gerçi evleninceye akdar annem hiç iş yaptırmazdı kıyamazdı

canım ya çalışan anneler genellikle bazen ilk cümlesini ilk adımını görememekten yakınıyor ilk agusu bunları görememek kötü. bide çocukalr kimi daha çok görürlerse ona bağlanıyorlar öyle olursa ben çok üzlürüm kendi annem bile olsa üzülürüm çünkü biz kardeşimle annemsiz duramazdık küçüklük resimlerimde ellim hep havada annemi istermişim, ama eşim mesela babaanesi bakmış şuan hayattaki en sevdiği kişi babaannesi sonra annesi kendiside söylüyor bu kadar babaanneye düşkün biri görmemiştim :1closedeyes:

bircancım,çok güzel paylaşım, bende ikilemdeydeydim sonunda kızımı seçtim en güzel günlerini bir daha nasıl yaşayacaktım çalışma hayatından uzaklaşmakla iyimi yaptım bilmiyorum ama kızım için iyisini yaptım sanıyorum, tek başıma baktım zorlandım ama iyikide ben bakmışım diyorum, kısa bir süre önce işime yarım gün çalışmak üzere yine döndüm ama bu gidişle:))) tam gün çalışmak pek mümkün olmayacak gibi.

geçmiş olsun canım benimde ara ara kasığım ağrıyor ama şidettli dğeil ayaklarını sıcak tut hatta ayalarının altına sıcak su torbası koy üşüttüysen alır canım kıyamam ya

yay burcuyum canım sen? bebeğim Allahın izniyle iyidir inşallah evet ya nisan olsun bebeğimi göreyeim snede gör. iyim ara ara kasığım ağrıyor o kadar midemde iyi şükür

Ayyy canımmm gerçekten zor olacak senin için yaaa.. Allah kolaylık versin , o nasıl olsa bir yoluna koymuştur...Sakın şimdiden sıkma canını.. Dediğin gibi kendi annenlerde kalmak zor olmaz da kayınvalidende kalmak tabi biraz zor olacaktır. Kim olsa aynı şeyleri hissederdi. Canım aslında kayınvalideme bizde getirip götürebiliriz her sabah arabayla 15 dk. falan sürer ama bebek hasta olur diye allah korusun diye korkarız. Sende bence dikkat et buna. Sa-onuçta sabah sıcacık yatağından kaldıracaksın kışın o günlerinde zor olur.. Yani biz öyle düşündüğümüz için eşimin annesi bizde kalacak... Evet benim annem daha yakın bize araba ile 5 dk. falan ama annem benim kalp hastası ve bu sorumluluğu tek başına kaldıramaz..Korkarım ona birşey olursa diye..

geçmiş olsun canım benimde ara ara kasığım ağrıyor ama şidettli dğeil ayaklarını sıcak tut hatta ayalarının altına sıcak su torbası koy üşüttüysen alır canım kıyamam ya

saol canım.allah razı olsun.aslında usuttugumu de dusunmorum cok korurum kendımı ama ne bılım.neyse gelmıs gecmıs olsun boylece ıns.

elacımmmm, geçmiş olsun. çıktıkmı listeden.:))

bizim evimiz kombili annemin merkezi sistem kombili ev zor ısınıyor çok soğuk günlerde bebekle annemde kalmayı düşünüyorum çok yakın evlerimiz annemle çok şükür akıl etmişim yakın ev tutmayı evimiz biraz eski falan ama anneme yakın olması süper

selam canlar
nasılsınız?
benim kusmalar bu sabah hortladı, hortlamıyasıca klava:
ne güzel geçti gitti dedim, daha uğramaz sandıydım, yok anam yakamızı bırakmıyor, fesuphanallah

yay burcuyum canım sen? bebeğim Allahın izniyle iyidir inşallah evet ya nisan olsun bebeğimi göreyeim snede gör. iyim ara ara kasığım ağrıyor o kadar midemde iyi şükür

bende koc burcuyum yukselenim yengec.ya bebek buyudugu icin yapiyor onlari bendede oluyor birde cok goguslerim kasiniyor bacaklarima krampf giriyorrrr.allah iilik versin canim kendine dikkat et ok bol bol az az yeeeeee.

petibor gecmis olsun canim siki giy ustunu ve ayaklarini sicak tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…