hepinize günaydınlar,
Özgecim : canım dün yazdım ama galiba görmedin hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin hafta sonu, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah, yanlış hatılamıyorsam prenses ti seninki de, darısı başıma daha çok var, deli olucam bu ay çok uzadı ya
İyi bari demek ki yalnız değilmişim:)))
Canım bencede günler geçmiyor yaaa bende deli gibi cumartesiyi bekliyorum...
Ama bu aralar çok içimde bulandı yaa , biraz rahatım o nedenle. Bebişim iyi anne ben burdayım diyor, seninki de öyle canım.. Hiç endişelenme , Allah korusun birşey olsa hiçbir belirti kalmıyormuş. Bizim mideler hala bu halde olduğuna göre içimiz rahat olmalı ya , öyle değil mi?
canım bi kere bebeğin iyi buna emin ol. merak konusuna gelınce valla bende merak edıyorum. bizimde 3 nısanda muayenemiz. keske evlere alsak su cıhazları baksak arada:) bu gittiğinde tabi cinsiyetinide öğpreneceğinden daha farklı heyecanın.
Angelsounds Hamile Anne Bebek Kalp Atışı Dinleme El Dopleri - ANASAYFA
kızlar bu aleti almayı düşünüyorum. 3. aydan sonra minikleri bizde dinleyebiliyormusuz.
Canım bence hiç alma. Benim geçen hafta o aletin muadili yüzünden başıma neler geldi.
Doktor o aletle bebeğimin kalbini dinlemeye kalktı ve sanırım midenin sesinden de hiç birşey duyulmuyordu. Cazur cuzur sesler geliyordu. Düşün ben 3,5 aylıktım... Sonra ben delirdim tabii , hemen kendi doktorumuza gitmek için ola çıktık . O gün tek o makine nedeniyle 3 saat yol çektim ama doğrusu değdi de çünkü cinsiyetini öğrendik ama o gün neler çektiğimi bir ben bilirim(
canımcım çok teşekkür ederimmm.en kısa zamanda senin fotoyuda bekliyos yanii (ben gönderdimya herkese sölerim artık :) )hepinize günaydınlar,
Bircancım : çok güzeldi paylaşımların, ben çok duygusallaştım, tutamadım kendimi ağladım valla, çok etkileniyorum ama gerçekten çok güzeldi, sağol.diğer bilgileri de kaydettim.
Ayfercim : göbişini sevsinler, maşallahbence kilolu değilsin ve çok tatlı çıkmış göbiş
snmrh-1303 : canım hayırlı olsun, aramıza bir prenses daha geliyor
Özgecim : canım dün yazdım ama galiba görmedin hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin hafta sonu, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah, yanlış hatılamıyorsam prenses ti seninki de, darısı başıma daha çok var, deli olucam bu ay çok uzadı ya
Angelsounds Hamile Anne Bebek Kalp Atışı Dinleme El Dopleri - ANASAYFA
kızlar bu aleti almayı düşünüyorum. 3. aydan sonra minikleri bizde dinleyebiliyormusuz.
arkadaşla bebeğimin videosunu izledik şimdi kız olduğuna kanaat getirdik cumartesinden beri kaç kere izledim çok güzel bu teknoloji valla özleyince izliyorum
Bencede kızlar sonra boşu boşuna evham yaparsınız. Şahsen ben almayı düşünmüyorum. Zaten 20. haftadan sonra sık sık tekmeleriyle orda olduğunu hatırlatacak bize.. Ayrıca kalbini tekrar duymaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
GÜNAYDIN KISSLAR.nasılsınızzzz???
ya bir daha gittiğimde ben götürücem bende özleyince izlemek istiyorum
Bircancım kadın çok güzel şeyler yazmış ve maalesef doğumdan 3 ay sonra aynı şeyleri bende hissedeceğim ama diğer yandan çalışmak zorundayım da.. Gerçekten çok zor gelecek ama başka yapılabilecek birşey de yok maalesef((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?