saol canım.allah razı olsun.aslında usuttugumu de dusunmorum cok korurum kendımı ama ne bılım.neyse gelmıs gecmıs olsun boylece ıns.
aynen annem sabah kahvaltımızı hazırladır gidene kadar bekelrdi uğurlardı sonra yine yatardı eve gelirdik yemek hazır yerdik annem kaldırıdı.. gerçi evleninceye akdar annem hiç iş yaptırmazdı kıyamazdı
canım ya çalışan anneler genellikle bazen ilk cümlesini ilk adımını görememekten yakınıyor ilk agusu bunları görememek kötü. bide çocukalr kimi daha çok görürlerse ona bağlanıyorlar öyle olursa ben çok üzlürüm kendi annem bile olsa üzülürüm çünkü biz kardeşimle annemsiz duramazdık küçüklük resimlerimde ellim hep havada annemi istermişim, ama eşim mesela babaanesi bakmış şuan hayattaki en sevdiği kişi babaannesi sonra annesi kendiside söylüyor bu kadar babaanneye düşkün biri görmemiştim :1closedeyes:
bizim evimiz kombili annemin merkezi sistem kombili ev zor ısınıyor çok soğuk günlerde bebekle annemde kalmayı düşünüyorum çok yakın evlerimiz annemle çok şükür akıl etmişim yakın ev tutmayı evimiz biraz eski falan ama anneme yakın olması süper
selam canlar
nasılsınız?
benim kusmalar bu sabah hortladı, hortlamıyasıcaklava:
ne güzel geçti gitti dedim, daha uğramaz sandıydım, yok anam yakamızı bırakmıyor, fesuphanallah
Geçmiş olsun canım kendine iyi bak...gunaydın canlarım,
herkes ıyımız masallah once bı gecmıse gıdıp geldım.dun benım ıcın zordu ınsallah bugun cok gusel bı gun olur hepımız ıcın,bebelrımız ıcın de.
dun kasıgım agrıodu butun gece yattım.agrı kesıcıler de ıse yaramadı.bugun bıraz daha ıyıyım allaha sukurler olsun.
hihi,ayfer ve filiz gobeklerı eklemıs sonunda.masallah ıkınıze de.merakımız gectı sukur:)
smnrh arkadasın da kızı oluomuş tebrık edrım.saglıkla gelsın.
bircancım,çok güzel paylaşım, bende ikilemdeydeydim sonunda kızımı seçtim en güzel günlerini bir daha nasıl yaşayacaktım çalışma hayatından uzaklaşmakla iyimi yaptım bilmiyorum ama kızım için iyisini yaptım sanıyorum, tek başıma baktım zorlandım ama iyikide ben bakmışım diyorum, kısa bir süre önce işime yarım gün çalışmak üzere yine döndüm ama bu gidişle:))) tam gün çalışmak pek mümkün olmayacak gibi.
elacımmmm, geçmiş olsun. çıktıkmı listeden.:))
bende koc burcuyum yukselenim yengec.ya bebek buyudugu icin yapiyor onlari bendede oluyor birde cok goguslerim kasiniyor bacaklarima krampf giriyorrrr.allah iilik versin canim kendine dikkat et ok bol bol az az yeeeeee.
petibor gecmis olsun canim siki giy ustunu ve ayaklarini sicak tut.
ela geçmiş olsun canım.
Aman canım ya Allah bir daha yaşatmasın ağrısın ama az ağrısınklava:
Geçmiş olsun canım kendine iyi bak...
Ben de oğluma kendim bakmıştım. 3 yaşını bitirecek şimdi mayıs ayında. Ben de 1 aykadar önce yarım yamalak bir işe başladım. Haftada 3 gün 3 saat 1 gün de 10 saat bir okulda ders veriyorum. Ama bu okul ilk başvurduğumda oğlum yeni doğduğu için işe almamışlardı beni. Şimdi de seneye tekrar çağırmazlar. Dediğiniz gibi hayat şartları mecbur olmasak da kendi çocuğumuza kendimiz baksak keşke...
petibor geçmiş olsun canım
hamileliktenmi ne çok çabuk üşütüyoruz, üşütme kaynaklıysa seninkide ısınınca ter atınca geçer inşallah
kızlar günaydınnnn
geçmişi okumadan geldim inşallah hepiniz iyisiniz. şimdi doktordan geldim minnoşlarımı gördüm. cinsiyet minsiyet öğrenemedik ama. uyku dönemleriydi. çok zevkliydi. cd mizi aldık geldik :) 5,97 cm biri 5,68 diğeriydi. enseleri de iyiydi öğleden sonra da kan vereceğim.
çok mutluyummmmm :)
elacımmmm, geçmiş olsun. çıktıkmı listeden.:))
kızlar günaydınnnn
geçmişi okumadan geldim inşallah hepiniz iyisiniz. şimdi doktordan geldim minnoşlarımı gördüm. Cinsiyet minsiyet öğrenemedik ama. Uyku dönemleriydi. çok zevkliydi. Cd mizi aldık geldik :) 5,97 cm biri 5,68 diğeriydi. Enseleri de iyiydi öğleden sonra da kan vereceğim.
kızlar günaydınnnn
geçmişi okumadan geldim inşallah hepiniz iyisiniz. şimdi doktordan geldim minnoşlarımı gördüm. cinsiyet minsiyet öğrenemedik ama. uyku dönemleriydi. çok zevkliydi. cd mizi aldık geldik :) 5,97 cm biri 5,68 diğeriydi. enseleri de iyiydi öğleden sonra da kan vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?