2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bunu bende duymuştum ama seninkinin babaannesi muhtemelen çok iyiymiş... Mesela eltimin kızını da kayınvalidem büyütmüş ama tabi öncelik annesi daima onun için.. Şu an 12 yaşında ve babaannesi ile eğer aynı evde kalıyorlarsa araları yalnızca bir gün için iyidir , diğer günler bozuktur:))) Tabi babaannesini de sevsin ama benim yerime koymasın yaa(( Çok üzülürüm ben sonra... Burdan bir arkadaşım var onun bebeğinide kayınvalidesi baktı şu an 1,5 yaşlarında falan ama şey diyordu. ılk başlarda Dilekcim kucağıma alıyorum ağlıyor, ama babaannesinin kucağında hiç eziyet etmiyor diyordu.. Ben ne çok ağladım anlatamam diyordu. Ama biraz büyüyünce bebek anne kavramını öğreniyormuş ve o günler bitiyormuş...

Son düzenleme:

ne güseli annene yakın olsun bencede süper düşünmüşsün canım

gamma aferim kız sana, valla ben anneme uzağım kafamı nere vursam bilmiyorum
kendi evim olduğu için mecburum, yakınına gidemem
ahh ahhh anacım, hamilelikte ve birçok şeyde okadar ihtiyaç duyuluyorki anlatamam
doğumumda anamı alıcam kısmetse yanıma

selam canlar
nasılsınız?
benim kusmalar bu sabah hortladı, hortlamıyasıca klava:
ne güzel geçti gitti dedim, daha uğramaz sandıydım, yok anam yakamızı bırakmıyor, fesuphanallah

canım sen ve fusssilet aynıyız benimde kötü hep midme ama bu gün iyim ama gecicek bu günler tatlım bu arada kızlar benim listede yanlış yazıyor sat 7 aralık tahmini doğum 13 eylül :)

Geçmiş olsun canım kendine iyi bak...

Ben de oğluma kendim bakmıştım. 3 yaşını bitirecek şimdi mayıs ayında. Ben de 1 aykadar önce yarım yamalak bir işe başladım. Haftada 3 gün 3 saat 1 gün de 10 saat bir okulda ders veriyorum. Ama bu okul ilk başvurduğumda oğlum yeni doğduğu için işe almamışlardı beni. Şimdi de seneye tekrar çağırmazlar. Dediğiniz gibi hayat şartları mecbur olmasak da kendi çocuğumuza kendimiz baksak keşke...

petibor geçmiş olsun canım
hamileliktenmi ne çok çabuk üşütüyoruz, üşütme kaynaklıysa seninkide ısınınca ter atınca geçer inşallah

kızlar günaydınnnn

geçmişi okumadan geldim inşallah hepiniz iyisiniz. şimdi doktordan geldim minnoşlarımı gördüm. cinsiyet minsiyet öğrenemedik ama. uyku dönemleriydi. çok zevkliydi. cd mizi aldık geldik :) 5,97 cm biri 5,68 diğeriydi. enseleri de iyiydi öğleden sonra da kan vereceğim.

çok mutluyummmmm :)

evet bircan 3ümüzde aynıyız, hayırlısı bakalım
benim büyük olasılıkla sezeryan olcak, normal doğum yapmayı hayal ediyordum

pembemavi ohh maşallah kuzucuklarını gördün
ayyyy ne güzellerdir şimdi, 2 kardeş yan yana
yerim ben onları yaaaa foto yokmu foto
eklede görelim sevelim accık

elacımmmm, geçmiş olsun. çıktıkmı listeden.:))

ela geçmiş olsun canım.

Aman canım ya Allah bir daha yaşatmasın ağrısın ama az ağrısın klava:

petibor geçmiş olsun canım
hamileliktenmi ne çok çabuk üşütüyoruz, üşütme kaynaklıysa seninkide ısınınca ter atınca geçer inşallah

hepınızden allah razı olsun canlarım.rabbım hıcbırınıze yasatmasın kotu bısey.ıyı kı varsınız:1hug:

Gözünaydın canımmm :teytey:
Maşallah bebişlerine, ne güzel büyümüşler... Allah hep böyle iyi haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize... İnşallah ikili testinin sonucu da iyi çeker, zaten ense kalınlıkları iyi çıktıysa çoğunluk ikili testin sonucu da güzel çıkıyor...

gözün aydın canım maallah büyümşler annesi

pembe gözün aydın canım. ikizler cinsiyet için biraz daha bekletiyorlar. iyi olsunlarda gerisi dert değil zaten.

kızlar hepinize günaydın :)) ne güzel bi haberle başlamış günün çok sevindim senin adına.. İşallah hep iyi geçer kontroller taaki bebişler kucaklarımıza gelene kadar :))

kızlar bu arada hastalıklar açısından çok daha sakıncalı bir döneme giriyoruz.. bahar havası aptal havası derle rya söz meclisten dışarı :) farkında olmadan hava ısındı sanıp seriyoruz sonrada kurtul artık aylarca bu illet gripten nezleden üşütmeden kurtulabilirsen.. ben evimizde bu iş için şöyle bir önlem aldım... her yemeğe neredeyse yarım baş sarımsak ve normalden daha büyük bir soğan koyuyorum.. (sarımsak pişince hiçç kokmuyor biliyosunuz.) ayrıca değerleri iyice kaybolmasın diyede soğanı haşlayarak yumuşatıyorum ve zeytinyağlı yapmayada özen gösteriyorum yemeklerimi... kış meyvesidir diyerekte kendimize portakal vs. ilede c vitamini yükledik... şuana kadar başımız bile ağrımadı sizlerede tavsiye ederim kızlar.. biliyorsunuz özellikle ilk 3 ayda herhangi bir şekilde ateşlenmemek gerekli... 3 ayı bitenlerde yinede dikkat göstermeli.. bebeklerimiz okadar küçük ve bize okadar muhtaçki... artık sadece kendimize ait değiliz unutmayalım :))) :ecrin_bebek: cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…