Günaydın tatlım. Bende sana cevap yazmıştım ama görmedin galiba sayfalar arasında. Tekrar tşk ederim canım. Darısı başına inşallah.
pembe gözün aydın canım. ikizler cinsiyet için biraz daha bekletiyorlar. iyi olsunlarda gerisi dert değil zaten.
sağol canım. aslında büyüklükleri tek bebelerle paralel gidiyor 5-6. aya kadar. hatta % 30 yanılma payı ile görebiliriz de dedi dr ama pozisyon yaratmadılar uykucu fışfışlar. :)
sağol canım. aslında büyüklükleri tek bebelerle paralel gidiyor 5-6. aya kadar. hatta % 30 yanılma payı ile görebiliriz de dedi dr ama pozisyon yaratmadılar uykucu fışfışlar. :)
bende çikolata yedim ultrasona girmeden hareketli olsun diye ama bu seferde çok hareketliydi cinsiyet tahimin falan kaçtı gitti...
kızlar hepinize günaydın :)) ne güzel bi haberle başlamış günün çok sevindim senin adına.. İşallah hep iyi geçer kontroller taaki bebişler kucaklarımıza gelene kadar :))
kızlar bu arada hastalıklar açısından çok daha sakıncalı bir döneme giriyoruz.. bahar havası aptal havası derle rya söz meclisten dışarı :) farkında olmadan hava ısındı sanıp seriyoruz sonrada kurtul artık aylarca bu illet gripten nezleden üşütmeden kurtulabilirsen.. ben evimizde bu iş için şöyle bir önlem aldım... her yemeğe neredeyse yarım baş sarımsak ve normalden daha büyük bir soğan koyuyorum.. (sarımsak pişince hiçç kokmuyor biliyosunuz.) ayrıca değerleri iyice kaybolmasın diyede soğanı haşlayarak yumuşatıyorum ve zeytinyağlı yapmayada özen gösteriyorum yemeklerimi... kış meyvesidir diyerekte kendimize portakal vs. ilede c vitamini yükledik... şuana kadar başımız bile ağrımadı sizlerede tavsiye ederim kızlar.. biliyorsunuz özellikle ilk 3 ayda herhangi bir şekilde ateşlenmemek gerekli... 3 ayı bitenlerde yinede dikkat göstermeli.. bebeklerimiz okadar küçük ve bize okadar muhtaçki... artık sadece kendimize ait değiliz unutmayalım :))):ecrin_bebek: cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
ben hep sabahları gittiğimden bebeğim uyuyo ve hepte aç oluyorum tok karnına çikolata yiyicem
kızlar daha tedaviye başlarken farkında olmadan uğur getirsin diye dört yapraklı yonca seçtim profile. 2 bebiş geliyor yani dört olacağız. pembe olsun mavi olsun diye seçtim nickimi de. dediğiniz gibi bir kız bir oğlan gelmesin. :)
kızlaaar hepinizin göbüşüne maşallah ! hep öyle dedim dedim niye sende göndermiyon göbüş dedinis kara listeye alacaadınıss.göbüşümle döverim sizi kaydirigubbakcemile2
bu arada en şişko benim yaa :CüvCüv:
tünaydın
ayfer maşallah kuzum göbegine hiç öle kılolu falanda değilsin yanı yeme bizi
ay canım hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın prensesınıcanım çok güzeldi gercekten bende tutamadım kendimi...
bu arada benim meleğim gösterdi nihayet cinsiyetini
tatlı bir prensesmiş ufaklıkk:asigim:
elacım geçmiş olsun canım ya dıkkat et kendınegunaydın canlarım,
herkes ıyımız masallah once bı gecmıse gıdıp geldım.dun benım ıcın zordu ınsallah bugun cok gusel bı gun olur hepımız ıcın,bebelrımız ıcın de.
dun kasıgım agrıodu butun gece yattım.agrı kesıcıler de ıse yaramadı.bugun bıraz daha ıyıyım allaha sukurler olsun.
hihi,ayfer ve filiz gobeklerı eklemıs sonunda.masallah ıkınıze de.merakımız gectı sukur:)
smnrh arkadasın da kızı oluomuş tebrık edrım.saglıkla gelsın.
pembecım maşallah kuzucuklarına nasılda büyümüşler ay senınkı daha ayrı bi heyecan 2 tane varkızlar günaydınnnn
geçmişi okumadan geldim inşallah hepiniz iyisiniz. şimdi doktordan geldim minnoşlarımı gördüm. cinsiyet minsiyet öğrenemedik ama. uyku dönemleriydi. çok zevkliydi. cd mizi aldık geldik :) 5,97 cm biri 5,68 diğeriydi. enseleri de iyiydi öğleden sonra da kan vereceğim.
çok mutluyummmmm :)
kızlar ben ıkılı için gittigimde o gun hiç tatlı bişşeyler yememıştım şekerım düşmüş bebegim az hareket ediyodu nolur dikkat edın hergun tatlı bişeyler yiyin gebelıkte seker cok önemlıymışbende çikolata yedim ultrasona girmeden hareketli olsun diye ama bu seferde çok hareketliydi cinsiyet tahimin falan kaçtı gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?