2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembe gözün aydın canım. ikizler cinsiyet için biraz daha bekletiyorlar. iyi olsunlarda gerisi dert değil zaten.

sağol canım. aslında büyüklükleri tek bebelerle paralel gidiyor 5-6. aya kadar. hatta % 30 yanılma payı ile görebiliriz de dedi dr ama pozisyon yaratmadılar uykucu fışfışlar. :)

sağol canım. aslında büyüklükleri tek bebelerle paralel gidiyor 5-6. aya kadar. hatta % 30 yanılma payı ile görebiliriz de dedi dr ama pozisyon yaratmadılar uykucu fışfışlar. :)

evet canım bende hemen düşündüm benimki kaçtı die:)12+0 da 6.10 cm idi. ben çok buyuk farklar olur die düşünüyordum ama maşallah. rüyalarımın yavruları çok güzel gelişmiş

bende çikolata yedim ultrasona girmeden hareketli olsun diye ama bu seferde çok hareketliydi cinsiyet tahimin falan kaçtı gitti...

saoll tatlım verdiğin bilgilerden dolayı.evet çok dikkat etmemmiz gereken zamanlardayız Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

aqualotus, gamma teşekkür ederim :)

gamma kaşık kaşık nutalla götürdüm ama hiç oralı değillerdi valla saat olmuş 10,30 hala uyuyorlar. anaları gibi olmayacaklar galiba. evet bircan uyusun da büyüsünler. değil mi :)

benim oğlum çikolataya tepkisiz kaldı:) ikili test için giderken yedim. dedım ugrastırsın dr u bende uzun uzun ızlıyım. esek dr nereyı olçmek istediyse resmen döndü ölçü verdi:) dr bu çok akıllı dedi durdu:)

fussi, teşekkürler. :)

kızlar daha tedaviye başlarken farkında olmadan uğur getirsin diye dört yapraklı yonca seçtim profile. 2 bebiş geliyor yani dört olacağız. pembe olsun mavi olsun diye seçtim nickimi de. dediğiniz gibi bir kız bir oğlan gelmesin. :)

inşallah öyle olur. ne güzel olur valla.
aklıma gelmişken söyliyim pembe benimde basta ıkızdı ya arastırmıstım bıraz. ikizlere benzer isimler koymak çocukların psikolojısını bozuyormus. ona gore secın:) butun cevremdekı ıkızler efe-ece/efe-ege gidiyor:)

kızlar benım yarın ıkılı testın sonucu cıkıyo bugun arıcam cıktıysa yarın alcam laboratuardan.doktor dedi ben mı alayım sonucu senmı alırsın... ben alırım size hasteneye getirırım sonucu bakarsınız nasıl diye dedim şimdi doktor alırsa bana tlf acar sonuç iii tamam diye ama ben uyanık yarın sonucu hasteneye götürdügümde bebeşimi özledim dicam ultrasona soksun benı bıkez daha göreyim bebegımı
eşime anlatıyom gülüyo cok uyanıksın diyo ama napıyım kuzucugumu özlüyom

kızlar bu arada bizim son ultrasonda bebek aşırı haraketliydi... eğer şimdide öyle olursa dr. cinnet geçirirde bize cinsiyet söylemeden yollar diye çok korkuyorum ya.... kötükedihüso ama şaka bi yana eengeç ben öğrenicem cinsiyeti galiba.. 7 nisanda kontrol ve 3lü entegre test var.... kilo verdiğim ve göbeğimde hiçbi değişiklik olmadığı için bi fikrimde yok... hafiften alt taraftan bi şişme var ama öyle sizin koyduğunuz resimlerdeki göbek bende zaten kilodan mütevellit vardı ayıp söylemesi :)))) artık 7 nisan gelmez bana oooyy oyy :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…