2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım yarın.. En iyisini yapmışsın. Bizim heyecanımızı tam olarak anlayamayan kimi doktorlara müstehak valla..

Arkadaşlar merhabalar. Nasılsınız hepiniz? ış başı yaptım dün ama perşembe-cuma-cumartesi günleri 39 derece ateşle yattım arkadaşlar. Çok kötü üşütmüşüm ciğerlerim, boğazlarım+grip mahvetti beni. ılaç kullandım sürekli. Kendi evime gitmeyeceğim bahar gelene kadar anladım ki ben bakamıyorum kendime annemlerde kalıyorum yaklaşık bir haftadır. Yarın doktora gideceğim ikili test için hastalandığımı söyleyeceğim bakalım neler diyecek. Korkuyorum bebeğime bir zararı olmamıştır inşallah ateşin. Kullandığım ilaçlar da zaten dahiliye uzmanı verdi durumumu bildirdim. Kendinize çok dikkat edin kızlar üşütmeyin şu aralar çünki salgında var.benneyaptımki

Elacım Geçmiş olsun cnm

Pembecim gözünaydın. Maşallahı var ikizlerimizin. Uyusunlarda büyüsünler bebişlerin. Buarada resim eklesene tatlım ya görelim şu minikleri.

kızlar ben sitede bazı anneler ve adaylarını görüyorum. tickerları çok yanlış. allahım esirgesin bebekleri vefat etmiş gibi tickerlar seçiyorlar.

Geçmiş olsun cnm. Bu havalar tam hastalık havası zaten.

gülcan ve mozi teşekkürler iyi dilekleriniz için.

aqualotus. hiç öyle deme. benim öğrenmeme daha bir ay var. :) bugün dr bir sonraki randevuda öğreniriz dedi...

kıyamam çok zor ya geçmiş olsun canım

gulcan ve özge saolun canlarım.
bır de sıze bısıy sorucam ben 3lu teste tok karnına gıtmıstım doktora da hıc sormadım.ac tok farketmıodu dımı?

ne yapcen tatlım bebişin ii olsunda onunda göz önünde bulundurmamız lazım göstermez göstermez.benimde 10 nisan 4 gözle belkiyom gelmez gariiiii bende kilo almadım korkuyom dr kızcak diye ama çok yavaş yavaş alıyorum ama bölesi daha iyi bence

bır de sıze bısıy sorucam ben 3lu teste tok karnına gıtmıstım doktora da hıc sormadım.ac tok farketmıodu dımı?

canım hiç bi fikrim yok benım ama ıkılıde fark etmıyodu.bundada fark etmez harelde

canımcım geçmiş olsun ya umarım bir daha kötü olmazsın.
bircancım, işyerleri biraz esnek olsa anlayışlı olsalar dı, ikilemi eminim kimse yaşamazdı.
arkadaşlar okudum hepinizin yazılarını ve fbozkurttan alıntı ile cevap vereyim.dediği gibi filizinde böyle ikilem yaşanmazdı ama malesef öyle bir çalışma şekli var ki ve de evdede ayrı bir mesai başladığı için çalışma ev bebek mevzusu kabusa dönüştü günümüzde.bakıcı tutsan ne kadar güvenilir,eve temizliğe yemeğe yardımcı alsan harcı b.kunu karşılıcak mı bu maaşlarla meçhul yani...Allah yarimiz,yardımcımız olsun.
maşallah canım bizde senin mutluluğuna ortak oluyoruz.
cıkmazmısınız heç.cıktnız tabe.sıze ezıyet ettım dıe agrım oldu bak.allah reva gormedı:)
reva görmedi demişin sakın aklına böyle şeyler getirme bitanem işin esprisi burdaa.hatta iyi yönden bak hiç fotosum yoktu bu yüzden anı kaldı banada kıs deli öyle düşünme.teşekkür ederim sanaa ve gaza getiren diğer anneleree:)

canım tavsiyelerin çok güzel çok teşekkürler.

çok çok geçmiş olsun.aynı şeyi atlattım bilirim yani.ıhlamur limon kardeşim iyi geliyor.bide bal.

fazla dert yanma bacım bende 6 nisanda gidicem doktora, beraber sayılırz, kuzucuk gösterirse, kii normalde çok sakin ve uslu- cinsiyeti öğreniriz inşallah

çok geçmiş olsun bacım yaa, Allahım acil şifalar versin, aman dikkat edelim, bahar adamı fena çarpar valla
bende dışarı sohbete gitcem bugün ama, sıkı giyineyim, bişi olmaz inşallah

kaydirigubbakcemile5Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Sağolun varoluuuunnn:1hug:

canım tok karnına gidicen bilgin olsun.benimde 2 nisanda zaten.31 mart içinde medipolden randevu aldım artık oraya gitmeye karar verdim doktorumla tanışayım dedim.Leyla Hn süpermiş diyorlar.bebişimide görürüm bu aradaa oh ohh.

ay canım ne güzel sohbet dediğin hani cuma günleri komşularla yaptığımız kuran gün karışık olan mı yoksa daha derini mi?çok severim ben öyle şeyleri ne güzel bilgiler ama ehlinden dinlemeli.sonra bi sürü saçmalıkla dolduruyolar kafalarımızı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…