kızlar benım yarın ıkılı testın sonucu cıkıyo bugun arıcam cıktıysa yarın alcam laboratuardan.doktor dedi ben mı alayım sonucu senmı alırsın... ben alırım size hasteneye getirırım sonucu bakarsınız nasıl diye dedim şimdi doktor alırsa bana tlf acar sonuç iii tamam diye ama ben uyanık yarın sonucu hasteneye götürdügümde bebeşimi özledim dicam ultrasona soksun benı bıkez daha göreyim bebegımı
eşime anlatıyom gülüyo cok uyanıksın diyo ama napıyım kuzucugumu özlüyom
bircancım senin az kaldı demi ne güzellll.1 nisan a ne kaldı şurda...
Arkadaşlar merhabalar. Nasılsınız hepiniz? İş başı yaptım dün ama perşembe-cuma-cumartesi günleri 39 derece ateşle yattım arkadaşlar. Çok kötü üşütmüşüm ciğerlerim, boğazlarım+grip mahvetti beni. İlaç kullandım sürekli. Kendi evime gitmeyeceğim bahar gelene kadar anladım ki ben bakamıyorum kendime annemlerde kalıyorum yaklaşık bir haftadır. Yarın doktora gideceğim ikili test için hastalandığımı söyleyeceğim bakalım neler diyecek. Korkuyorum bebeğime bir zararı olmamıştır inşallah ateşin. Kullandığım ilaçlar da zaten dahiliye uzmanı verdi durumumu bildirdim. Kendinize çok dikkat edin kızlar üşütmeyin şu aralar çünki salgında var.benneyaptımki
gülcan umarım dr un senden uyanık değildir:):)
Arkadaşlar merhabalar. Nasılsınız hepiniz? İş başı yaptım dün ama perşembe-cuma-cumartesi günleri 39 derece ateşle yattım arkadaşlar. Çok kötü üşütmüşüm ciğerlerim, boğazlarım+grip mahvetti beni. İlaç kullandım sürekli. Kendi evime gitmeyeceğim bahar gelene kadar anladım ki ben bakamıyorum kendime annemlerde kalıyorum yaklaşık bir haftadır. Yarın doktora gideceğim ikili test için hastalandığımı söyleyeceğim bakalım neler diyecek. Korkuyorum bebeğime bir zararı olmamıştır inşallah ateşin. Kullandığım ilaçlar da zaten dahiliye uzmanı verdi durumumu bildirdim. Kendinize çok dikkat edin kızlar üşütmeyin şu aralar çünki salgında var.benneyaptımki
kızlar bu arada bizim son ultrasonda bebek aşırı haraketliydi... eğer şimdide öyle olursa dr. cinnet geçirirde bize cinsiyet söylemeden yollar diye çok korkuyorum ya.... kötükedihüso ama şaka bi yana eengeç ben öğrenicem cinsiyeti galiba.. 7 nisanda kontrol ve 3lü entegre test var.... kilo verdiğim ve göbeğimde hiçbi değişiklik olmadığı için bi fikrimde yok... hafiften alt taraftan bi şişme var ama öyle sizin koyduğunuz resimlerdeki göbek bende zaten kilodan mütevellit vardı ayıp söylemesi :)))) artık 7 nisan gelmez bana oooyy oyy :)))))))
çok var dahaaaaaaaaaaaaaaa
gulcan ve özge saolun canlarım.
bır de sıze bısıy sorucam ben 3lu teste tok karnına gıtmıstım doktora da hıc sormadım.ac tok farketmıodu dımı?
canımcım geçmiş olsun ya umarım bir daha kötü olmazsın.gunaydın canlarım,
herkes ıyımız masallah once bı gecmıse gıdıp geldım.dun benım ıcın zordu ınsallah bugun cok gusel bı gun olur hepımız ıcın,bebelrımız ıcın de.
dun kasıgım agrıodu butun gece yattım.agrı kesıcıler de ıse yaramadı.bugun bıraz daha ıyıyım allaha sukurler olsun.
hihi,ayfer ve filiz gobeklerı eklemıs sonunda.masallah ıkınıze de.merakımız gectı sukur:)
smnrh arkadasın da kızı oluomuş tebrık edrım.saglıkla gelsın.
arkadaşlar okudum hepinizin yazılarını ve fbozkurttan alıntı ile cevap vereyim.dediği gibi filizinde böyle ikilem yaşanmazdı ama malesef öyle bir çalışma şekli var ki ve de evdede ayrı bir mesai başladığı için çalışma ev bebek mevzusu kabusa dönüştü günümüzde.bakıcı tutsan ne kadar güvenilir,eve temizliğe yemeğe yardımcı alsan harcı b.kunu karşılıcak mı bu maaşlarla meçhul yani...Allah yarimiz,yardımcımız olsun.bircancım, işyerleri biraz esnek olsa anlayışlı olsalar dı, ikilemi eminim kimse yaşamazdı.
maşallah canım bizde senin mutluluğuna ortak oluyoruz.kızlar günaydınnnn
geçmişi okumadan geldim inşallah hepiniz iyisiniz. şimdi doktordan geldim minnoşlarımı gördüm. cinsiyet minsiyet öğrenemedik ama. uyku dönemleriydi. çok zevkliydi. cd mizi aldık geldik :) 5,97 cm biri 5,68 diğeriydi. enseleri de iyiydi öğleden sonra da kan vereceğim.
çok mutluyummmmm :)
reva görmedi demişin sakın aklına böyle şeyler getirme bitanem işin esprisi burdaa.hatta iyi yönden bak hiç fotosum yoktu bu yüzden anı kaldı banada kıs deli öyle düşünme.teşekkür ederim sanaa ve gaza getiren diğer anneleree:)cıkmazmısınız heç.cıktnız tabe.sıze ezıyet ettım dıe agrım oldu bak.allah reva gormedı:)
canım tavsiyelerin çok güzel çok teşekkürler.kızlar hepinize günaydın :)) ne güzel bi haberle başlamış günün çok sevindim senin adına.. İşallah hep iyi geçer kontroller taaki bebişler kucaklarımıza gelene kadar :))
kızlar bu arada hastalıklar açısından çok daha sakıncalı bir döneme giriyoruz.. bahar havası aptal havası derle rya söz meclisten dışarı :) farkında olmadan hava ısındı sanıp seriyoruz sonrada kurtul artık aylarca bu illet gripten nezleden üşütmeden kurtulabilirsen.. ben evimizde bu iş için şöyle bir önlem aldım... her yemeğe neredeyse yarım baş sarımsak ve normalden daha büyük bir soğan koyuyorum.. (sarımsak pişince hiçç kokmuyor biliyosunuz.) ayrıca değerleri iyice kaybolmasın diyede soğanı haşlayarak yumuşatıyorum ve zeytinyağlı yapmayada özen gösteriyorum yemeklerimi... kış meyvesidir diyerekte kendimize portakal vs. ilede c vitamini yükledik... şuana kadar başımız bile ağrımadı sizlerede tavsiye ederim kızlar.. biliyorsunuz özellikle ilk 3 ayda herhangi bir şekilde ateşlenmemek gerekli... 3 ayı bitenlerde yinede dikkat göstermeli.. bebeklerimiz okadar küçük ve bize okadar muhtaçki... artık sadece kendimize ait değiliz unutmayalım :))):ecrin_bebek: cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada bizim son ultrasonda bebek aşırı haraketliydi... eğer şimdide öyle olursa dr. cinnet geçirirde bize cinsiyet söylemeden yollar diye çok korkuyorum ya.... kötükedihüso ama şaka bi yana eengeç ben öğrenicem cinsiyeti galiba.. 7 nisanda kontrol ve 3lü entegre test var.... kilo verdiğim ve göbeğimde hiçbi değişiklik olmadığı için bi fikrimde yok... hafiften alt taraftan bi şişme var ama öyle sizin koyduğunuz resimlerdeki göbek bende zaten kilodan mütevellit vardı ayıp söylemesi :)))) artık 7 nisan gelmez bana oooyy oyy :)))))))
kıss bizim 10 nisan biz ölelim ozmn tövbe tövbeeee..moral ver biraz kardeşineee
canım tok karnına gidicen bilgin olsun.benimde 2 nisanda zaten.31 mart içinde medipolden randevu aldım artık oraya gitmeye karar verdim doktorumla tanışayım dedim.Leyla Hn süpermiş diyorlar.bebişimide görürüm bu aradaa oh ohh.gulcan ve özge saolun canlarım.
bır de sıze bısıy sorucam ben 3lu teste tok karnına gıtmıstım doktora da hıc sormadım.ac tok farketmıodu dımı?
fazla dert yanma bacım bende 6 nisanda gidicem doktora, beraber sayılırz, kuzucuk gösterirse, kii normalde çok sakin ve uslu- cinsiyeti öğreniriz inşallah
çok geçmiş olsun bacım yaa, Allahım acil şifalar versin, aman dikkat edelim, bahar adamı fena çarpar valla
bende dışarı sohbete gitcem bugün ama, sıkı giyineyim, bişi olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?