bu arada gülüncanıcımmm çok teşekkür ederimde yemiyom sizi kıs inankiii :)
canım tok karnına gidicen bilgin olsun.benimde 2 nisanda zaten.31 mart içinde medipolden randevu aldım artık oraya gitmeye karar verdim doktorumla tanışayım dedim.Leyla Hn süpermiş diyorlar.bebişimide görürüm bu aradaa oh ohh.
ay canım ne güzel sohbet dediğin hani cuma günleri komşularla yaptığımız kuran gün karışık olan mı yoksa daha derini mi?çok severim ben öyle şeyleri ne güzel bilgiler ama ehlinden dinlemeli.sonra bi sürü saçmalıkla dolduruyolar kafalarımızı ya.
kızlar ben yemeğe iniyorum öptm sizi
tülay , doktor sana yorum yapmışmıydı kız erkek diye
anaam kıs aç kaldığını pek sanmıyom ben ya neyse:)yarasın onlara inşallah ya.dediğin gibi emzir hareket falan veririz evelallah kiloları.hayatım diyetle geçmiş zaten iki rahat ediyom şimdi hamileyim diye:)o zaman daha rahat diyet yapabiliriz en azından.şimdi onu düşünmekten hiç kısamıyorum.iyi olsunlarda inşallah.kız nıye yemıyon döverım bak senı bebişini nıye ac bırakıyon ya ınankı bende kafama çok taktım bu kıloyu düşün ben zaten 8 kılo fazlamla hamıle kaldım..bıde senın boyda varmış bbenım o da yok..dogumdan sonra verırız kıloları emzırırken zaten fazladan 500-600 kalorı yakmış gibi oluyomuş o yuzden dert etme
yok öyle cuma sohbetleri gibi değil
tecvit, cevşen, ve risale okuyoruz, çok bereketli ve verimli geçiyor günümüz
dualarıma sizleride katıyorum a.s.
gulcan ve özge saolun canlarım.
bır de sıze bısıy sorucam ben 3lu teste tok karnına gıtmıstım doktora da hıc sormadım.ac tok farketmıodu dımı?
tatlım bnm merakım cins.değil.bize son gitiiğimizde ölçümleri yaperken 45 dk yakın ultrasyonla izletti bebişimizi erkek gibi dedi ama %50-%50 net söylemiyim dedi bende erkek diye bekliyom ama nasip.sağlığı için endişem umarım herşey yolunda bebişimin keyfi yerindedir...
iyidir canım sen merak etme zaten artık o tehlıkelı dönemlerıde atlattık.herşey yolundadır biz kendımız kasıyoz aslında.
dün konuşulduya gerınmek tehlıkelı falan allahım gerınemıyomda şimdi...çok bılmekte iii değil....
iyidir canım sen merak etme zaten artık o tehlıkelı dönemlerıde atlattık.herşey yolundadır biz kendımız kasıyoz aslında.
dün konuşulduya gerınmek tehlıkelı falan allahım gerınemıyomda şimdi...çok bılmekte iii değil....
ahhh ayfercım bılmez mıyım valla benımde ömrümün yarısı rejım yapmakla geçti....2 ay toktum 2 ay açtım.bunyem zaten kılo almaya musaitti....aralıkta ben ızmıre geldım herkes benı hamıle sanmıştı.okadar kılo alınca....malum olmuş demekkı
selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz
selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?