2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada gülüncanıcımmm çok teşekkür ederimde yemiyom sizi kıs inankiii :)

kız nıye yemıyon döverım bak senı bebişini nıye ac bırakıyon ya ınankı bende kafama çok taktım bu kıloyu düşün ben zaten 8 kılo fazlamla hamıle kaldım..bıde senın boyda varmış bbenım o da yok..dogumdan sonra verırız kıloları emzırırken zaten fazladan 500-600 kalorı yakmış gibi oluyomuş o yuzden dert etme

yok öyle cuma sohbetleri gibi değil
tecvit, cevşen, ve risale okuyoruz, çok bereketli ve verimli geçiyor günümüz
dualarıma sizleride katıyorum a.s.

kızlar benim 28 Mart (cumartesi günü) bende zaman geçmiyor diye üzülüyordum inşallah bebişim sağlıklıdır ve cinsiyetini gösterir

tülay , doktor sana yorum yapmışmıydı kız erkek diye

tatlım bnm merakım cins.değil.bize son gitiiğimizde ölçümleri yaperken 45 dk yakın ultrasyonla izletti bebişimizi erkek gibi dedi ama %50-%50 net söylemiyim dedi bende erkek diye bekliyom ama nasip.sağlığı için endişem umarım herşey yolunda bebişimin keyfi yerindedir...

anaam kıs aç kaldığını pek sanmıyom ben ya neyse:)yarasın onlara inşallah ya.dediğin gibi emzir hareket falan veririz evelallah kiloları.hayatım diyetle geçmiş zaten iki rahat ediyom şimdi hamileyim diye:)o zaman daha rahat diyet yapabiliriz en azından.şimdi onu düşünmekten hiç kısamıyorum.iyi olsunlarda inşallah.
yok öyle cuma sohbetleri gibi değil
tecvit, cevşen, ve risale okuyoruz, çok bereketli ve verimli geçiyor günümüz
dualarıma sizleride katıyorum a.s.

hımm.ne güzelmiş ya.Allah kabul etsin canım Allah razı olsun.

yemek yedık ama çok yedım kalmasın dıe. karnım çok gerılıyor ıkı gundur bu cıktı. şu an 6 aylık gibiyimm

eslemcimmmm Allah kabul etsin.bizlerede dua ettt..benimde bu akşam sohbetim var ama son olabilir saatler değişecek yaa iş sonrası zor olucak akşam zaten uykum geliyo hemen

sağlıklı olsun canım en önemlisi o 28 Şubattan beri görmüyorum merak ediyorum tabiki daha hissetmediğim için sağlıklı mı falan diye merak ediyorum hareketlerini hissetsem rahatlıcam

iyidir canım sen merak etme zaten artık o tehlıkelı dönemlerıde atlattık.herşey yolundadır biz kendımız kasıyoz aslında.
dün konuşulduya gerınmek tehlıkelı falan allahım gerınemıyomda şimdi...çok bılmekte iii değil....

çok şükür bugünde doyduk yemek yiyenlere afiyet olsun bebişlere yarasın...
pazar günü saatlerinizi ileri almayı unutmayın...

normal zamanda gerinmek iyi güne hazırlıyorsun kendini kediler gibi ama hamile olunca iyi değil dediler bende gerinmiyorum ama uykum açılmıyor bu seferde

ahhh ayfercım bılmez mıyım valla benımde ömrümün yarısı rejım yapmakla geçti....2 ay toktum 2 ay açtım.bunyem zaten kılo almaya musaitti....aralıkta ben ızmıre geldım herkes benı hamıle sanmıştı.okadar kılo alınca....malum olmuş demekkı

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz

evet cnm eşimde sık sık sölüyoo bana çok bilme diyeeee

biliyomusun gülcancım benim hayalim rejim yapmak hiç 45 ten yukarı çıkmadığım için.dün tartıldım 47 olmuşum öle sevindimki

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz

canım içmek çok faydalı. ben dr uma nette okudum ondan gunde 3 lıtreye kadar su içiyorum dedım. en iyisi dedi. düşük riskini en aza indirgemiş oluyorsun dedi. artık amniyos sıvısı var yavrumuzun onun suyunun guzel olması ıcınde su tuketmek zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…