2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eslemcimmmm Allah kabul etsin.bizlerede dua ettt..benimde bu akşam sohbetim var ama son olabilir saatler değişecek yaa iş sonrası zor olucak akşam zaten uykum geliyo hemen

amiiin canım. Dualarımdasınız her daim.
hava güneşli ancak kuru soğuk ve rüzgar var. sıkı giyinip ufaktan hazırlanıp çıkayım
sizlere bol muhabbetler, öpüyorum sizleri ve meleklerinizi a.s.

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz

elıfcım ben doktoruma sordum.cok su ıcmek hem bebegın suyunu tazelıyormus hem de erken dogum rıskını azaltıyomus.sen yudum yudum da olsa zorlayarak ıcmeye calıs.

ben hala öyle ahım şahım su içemiyorum
günde en fazla 4 bardak oldu
önceden 1 barda bazen hiç su içmediğim oluyordu, 4 bardak benim için başarı
yinede klava: sopayı hak ediyorum galiba

biliyomusun gülcancım benim hayalim rejim yapmak hiç 45 ten yukarı çıkmadığım için.dün tartıldım 47 olmuşum öle sevindimki

az sizlere okdar özenıyorumkı kalorı hesabı yapmadan yemek yemek...gerçi artık bende yapmıyorum saldım cayıra mevlam kayıra....
şaka bi tarafa bunye meselesi aslında bebeklerımız saglıklı olsunda az kılo çok kılo farketmez artık.senın içinde kılo almana sevındım elıfcım hamış oldugunu anlarsın

selam kızlar bende su konusunda değilde süt ve balık konusunda sorun yaşıyorummm.. aram onlarla hiç iyi değil ne olacak bilmiyorum ama içmeli ve yemeliyiz hem bebeğimiz için hem kendimiz için.....

en az 8 bardak içim bari diyorum ama oda yok korktum şimdi yaaa

elıfcım ben doktoruma sordum.cok su ıcmek hem bebegın suyunu tazelıyormus hem de erken dogum rıskını azaltıyomus.sen yudum yudum da olsa zorlayarak ıcmeye calıs.

haklısın elacıım ya şimdi içtim hemen 1 bardak zorlucam biraz daha

en az 8 bardak içim bari diyorum ama oda yok korktum şimdi yaaa

canım korkulacak bişey yok. içmen faydalı. hiç içmesen kork. vucut susuz kalmamalı. suyu yanına koy aklına geldıkce bır yudum iç. ben iş yerınde yanımda tutuyorum sureklı. hatta lıtrelık sıseye koyup bakıyorum ne kadar içmişim die.

kızlar bırazdan dr gıdıyoruz saat 2de randevum var.gosterırse hem cınsıyetını ogrencez kalbım cıkıcak yerınden heycandan sabah 8de uyandım..bugun 15+4 olmus olması lazım.insallah ıyıdır dua ederken banada edın arkadaslar..hep yazmıstım sankı hamıle degılım hıc bısey hıssetmıyorum dıyo.korkuyorum uzucu bı hbr alıcam dıye..

bende cumartesi az işbiy fava yedim bişiy yapmadı ama biraz ağır bir sebze bazı bünyelerde alerji yapıyor

aman aman kızlar online gelişmeleri iletiyorum resmen ama
çok fena çıkardım. 3 aylık gebeliğimde ilk kez çıkarıyorum. sadece mide bulantısı da değil acayip şeyler hissettim tansiyon gibi.
şimdi rahatladım ama. kesin bir şey yaptı. 3 gün önce pişmişti bu. kayınvalidemden getirmiştim bir tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…