eslemcimmmm Allah kabul etsin.bizlerede dua ettt..benimde bu akşam sohbetim var ama son olabilir saatler değişecek yaa iş sonrası zor olucak akşam zaten uykum geliyo hemen
selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz
biliyomusun gülcancım benim hayalim rejim yapmak hiç 45 ten yukarı çıkmadığım için.dün tartıldım 47 olmuşum öle sevindimki
selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama birtürlü yazamadım ya benim 4 ay bitti ama hala su çok içemiyorum bişi olmaz dimi sizler içebiliyomusunuz
içmen lazım canım su çok önemli bulanıyor musun ondan mı içemiyorsun..
çok şükür bugünde doyduk yemek yiyenlere afiyet olsun bebişlere yarasın...
pazar günü saatlerinizi ileri almayı unutmayın...
amiiin canım. Dualarımdasınız her daim.
hava güneşli ancak kuru soğuk ve rüzgar var. sıkı giyinip ufaktan hazırlanıp çıkayım
sizlere bol muhabbetler, öpüyorum sizleri ve meleklerinizi a.s.
kızlar bakla gebelikte zararlı olabilir mi? yedim ve kendimi iyi hissetmiyorum....
kızlar bakla gebelikte zararlı olabilir mi? yedim ve kendimi iyi hissetmiyorum....
canım içmek çok faydalı. ben dr uma nette okudum ondan gunde 3 lıtreye kadar su içiyorum dedım. en iyisi dedi. düşük riskini en aza indirgemiş oluyorsun dedi. artık amniyos sıvısı var yavrumuzun onun suyunun guzel olması ıcınde su tuketmek zorundasın
elıfcım ben doktoruma sordum.cok su ıcmek hem bebegın suyunu tazelıyormus hem de erken dogum rıskını azaltıyomus.sen yudum yudum da olsa zorlayarak ıcmeye calıs.
en az 8 bardak içim bari diyorum ama oda yok korktum şimdi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?